Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
válasz AndrewBlase #83442 üzenetére
Köszi!
Pont ma néztem, hogy kéne a kocsiba valami esztétikusabb a foszladozó, felboruló szatyor helyett.
Ebay-en van kicsit olcsóbban ugyanez.
Car Seat Back Rear Travel Storage Organizer Holder Interior Bag Hanger AccessoryElfogadom a sütiket.
-
AndrewBlase
senior tag
Besz@rás, már tokot is lehet venni a fidget spinner-hez.
Miért mindig én???
-
Zola007
veterán
válasz DJ. Ru$y #83435 üzenetére
nyilván nem a sörnyitó kategóriájú dolgokra gondolok.
De ha látnak a scannerben egy jobbnak kinéző kést, karórát,fülhallgatót, ami határon lehet - csak hogy párat említsek az itt gyakrabban rendelt dolgok közül, - akkor jóval nagyobb eséllyel fognák meg.
Ilyen szempontból megérné nekik.a vissza a feladónak sem lenne megoldás, mert egyrészt messze nem jutna minden vissza, valahol "elveszne" véletlenül, másrészt a kínaiak is megunnák, hogy a csomagok fele visszafordul és inkább nem szállítanának ide.
Ilyen szmepontból is megérné a postának, mert kevesebb melója lenne a külföldi csomagokkal.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz nimfas #83450 üzenetére
az páronként annyi, nem dobozonként
(#83443) Keef_Lee: sima narancs 3M munkavédelmi boltban 30-40 Ft/pár, a sárga az kisebb az 20Ft/pár, van még redős nekik az olyan 100-150 Ft/pár
Meg kell nézni milyen frekvenciára van tervezve, benzinmotoros kaszához sokat nem ér egyébként
ha nagyon kínából kell, akkor én ilyet vettem múltkor [link]
25 Ft/pár
Egyébként a szemét is védje, ne csak a fülét.
Ilyet lehet venni mezőgazdasági boltokban szettben 4e körül. [link]
Ha nem lenne, már vagy 10x megvakultam volna kaszálás közben[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
titán
válasz Zola007 #83454 üzenetére
Nem kérhetnek el pénzt olyan szolgáltatásért, amit nem végeztek el. Márpedig, ha nem vámolták, akkor nem lehet vámeljárás díját beszedni, másért viszont a nemzetközi államközi postai szerződések nem teszik lehetővé, hogy a címzett féltől díjat szedjenek.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz xxxjjjkkk #83458 üzenetére
Azt majd a moderátor vagy a topikgazda eldönti, hogy ide való-e, nem pedig te
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
beg
veterán
válasz xxxjjjkkk #83458 üzenetére
Ha rászűrsz a saját hozzászólásaidra itt a topikban akkor láthatod, hogy te sem vagy az ON hozzászólások bajnoka. Légy oly kedves ne rendezkedj.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
spidersoft
senior tag
válasz AndrewBlase #83453 üzenetére
első értelmes spinner (biztosvanócsóbb)
(#83455) Zola007: az "páronként annyi, nem dobozonként" biztos? mondjuk valóban gyanúsan olcsó, de azt írja...
[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
válasz spidersoft #83461 üzenetére
Én is a leírás alapján írtam a 2Ft/pár árat.... ha netán rosszul van feltüntetve akkor inkább rá kell kérdezni
-
Zola007
veterán
válasz spidersoft #83461 üzenetére
Biztos
Sima elírás
Ebből egy dobozzal (150 pár) 50 ezer forint[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz Zola007 #83432 üzenetére
Aha, és ki fogja mindezt lebonyolítani? Még így is hetekig tart az ügyintézés, pedig csak minden 50. csomagot fogják meg. Értem amit mondasz, de logisztikailag lehetetlent megoldaniuk. Tárolni kell addig mindent, olyan raktárat kéne építeni, meg olyan rendszerrel, amire egyszerűen nincs pénzük.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
luciferk
senior tag
Hali
Tudtok ajánlani olyan fülhőmérőt amely aránylag olcsó és pontosan is mér? -
DeFranco
nagyúr
válasz luciferk #83468 üzenetére
tippelhetek? kisgyereknek lesz? javaslom a sima digitálisat, a fülhőmérő baromi pontatlan és rengeteg környezeti tényezőtől függ hogy mennyit és merre téved, ha kisgyerek lázát kellett volna vele mérni megőrültünk volna vele.
kb. egy hétig volt nálunk aztán vittük is vissza ahogy volt, és vettünk egy sima digitálisat. egy perc alatt mér az is, addig meg meg tudod fogni a gyereket, sok mindenből volt gond, a lázmérésből soha.
-
-
bazsimano
őstag
válasz DeFranco #83472 üzenetére
csak nehany gondolat ez ugyben nem is akarok belemenni nagyon!
-nem minden gyerek egyforma! van aki jobban turi vagy amelyik kevesbe....van akinek az a 10 mp is sok...ezt a szulo latja, hogy melyik jobb neki.
-szerintem lazmeroben inkabb patikabol vagy hasonlo itthoni helyrol, de ez is sajat velemeny.
-aztan a szulo ugyis tudja, hogy lazas vagy sem..mert ugye 38-38,5ig nem laz a "laz" hanem hoemelkedes
de ahogy mondtam szemelyre szabottan kell dontenie a szulonek!
-
7Sony7
addikt
válasz luciferk #83468 üzenetére
üdv. nekünk két féle is van, és bár én nem akarlak lebeszélni róla, de nehéz velük pontosam mérni, nagyon pici a fül, és ráadásul meg kell húzni picit, hogy tuti belelásson. ha nagyon pici a baba, én ajánlanám azt a homlokra ragasztható matricát, ami mutatja a hőt.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
DeFranco
nagyúr
válasz MADcat #83473 üzenetére
25 hónapos a gyerekem én nyertem
amúgy meg erősebb vagyok nála, ha meg már nem leszek, olcsó lesz kínából az orico velcro
viccen kívül ha be tudod pelenkázni a lázát is meg tudod mérni, mindenféle kegyetlenkedés nélkül. cserébe pontos eredményt kapsz és nem olyan ökörhugyozást mint ezekkel a gyorsmérőkkel.
@bazsimano: nyilván minden gyerek más meg mindenkinek a szuverén döntése, hogy hajlandó-e megfogni egy percre a gyerek bokáját amíg megméri a lázát klinikai pontossággal. tőlem aztán megveheti neki a minimálbérrel egyező árú miele aurahőmérőt is, tök mindegy, de van egy átgondolt, gyakorlati tapasztalatokból építkező álláspontom a témában, amit megosztottam a köz okulása részirül. aztán mindenki azt csinál amit akar.
-
bazsimano
őstag
válasz DeFranco #83476 üzenetére
..persze mindenki ezt tette ...nicnsen ezzel gond!
ezert van szerintem is a forum,hogy mindenki megosztja a tapasztalatait! en is megettem, azzal, hogy velemenyeztem a dolgot es inkabb itthoni beruhazast javasoltam!58 , 33 és (-) másfél hónapos ... akkor en nyertem? csak vicceltem !
-
-
Keef_Lee
senior tag
válasz DeFranco #83476 üzenetére
A kor és az erő összefüggését nem mindig érdemes firtatni:
Pifta bára mondják, hogy nagyon erős volt fiatal korában, szkanderban sem volt párja. Aztán Pifta bá mondja, hogy az semmi: Most milyen erős! Na, miért? Mert fiatal korában a f@rkát két kézzel sem tudta lenyomni, most meg simán fél kézzel... -
Zola007
veterán
válasz bazsimano #83474 üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy a láz nem fix érték, hanem az alap testhőtől való eltérés a lényeges.
Mivel a bazális testhő nagy eltéréseket mutat, azt is érdemes mérni időnként.Ezért van az, hogy egyik gyerek 38 fokon még vigyorog, a másik meg megpusztul.
-
törölt tag
Megváltozott az orvosi ajánlás: a láz veszélytelen, nem kell csillapítani!
"A láz veszélyeiről alaptalan tévhitek élnek sok emberben, aminek főként a gyermekek látják kárát. A láz ugyanis jóindulatú, ártalmatlan folyamat, amely segíti a gyógyulást. Még a 40 fok felett sem okoz semmilyen kárt: nem okoz görcsöt, nem károsítja a szerveket. Nincs olyan testhőmérséklet, ami felett kötelezően lázcsillapítót kellene adni, de ha a gyermek szenved a láztól, és rosszul érzi magát, jöhet a gyógyszer."
Ha ezt vesszuk alapul, eleg ha a lazmero csak tajekoztato jellegu, nem kell nagyon pontosnak lenni. -
mzso
veterán
Helló!
Valami egyszerŰ kártyatartóval (személyi, TB, ilyenek) találkozott már valaki?
A lényeg három dolog lenne.
1. Legyen a lehető legvékonyabb
2. Többet is lehessen egyben tartani, akár 5-6-ot.
3. Meg az, hogy ne kelljen kiszedni, hogy láthassam mindkét oldalátIlyen lapozhatót bírok elképzelni (amilyenem van is, csak túl vastag), vagy ilyen hosszú összehajtogathatót.
Csak nem sikerül találnom... (Talán az utóbbinak van a legnagyobb esélye arra, hogy a legvékonyabb legyen)A szívósság másodlagos, pénztárcában, hordanám, csak jó lenne ha egyben kit tudnám venni, hogy ne kelljen folyton szét hányni, rakosgatni több kártyát
-
jerry311
nagyúr
válasz #39868659 #83483 üzenetére
Javaslom ne az auragyógyítók weblapjáról tájékozódj...
Mert akkor belebotlasz olyan marhaságokba, mint pl. "Még a 40 fok felett sem okoz semmilyen kárt...".
Okozhat.
A láz alapvetően nem egy kezelendő probléma, ha nem szenved tőle a beteg, nem veszélzezteti őt.
A kiváltó okot kell kezelni.
Mindemellett vannak alapbetegségek, állapotok, amik miatt erőteljesen ajánlott ~38 fok alatt tartani a testhőmérsékletet. Ezzel elkerülhetők komplikációk, illetve súlyosabb tünetek, tünetegyüttesek.
Nincs mindenkire és minden állapotra érvényes szabály, egyénenként kell dönteni a megfelelő kezelésről.Na mindegy, az nagyon offtopic itt az ebay témában.
-
DeFranco
nagyúr
válasz PainKiller13 #83485 üzenetére
én meg méréssel és az eredmények értékelésével foglalkozok, és annak hiszek amit én mérek.
ebben a minőség(?)emben pedig gondolom nem meglepő, hogy az első dolgom tesztméréseket végezni a megvett lázmérőkkel
-
Keef_Lee
senior tag
válasz DeFranco #83489 üzenetére
Pár éve gyógyszertárban vásároltunk digitálisat. Próbamérés:35,2 !!!
Még egyszer, még egyszer. Na mondom, vissza. Meg voltak sértődve, hogy ezek francia mérők és jók szoktak lenni, de azért dünnyögve kicserélték. Itthon kibontás után az újjal már néha 36-ot is tudtam mérni.
Higanyossal rendben vagyok -
DeFranco
nagyúr
válasz Keef_Lee #83490 üzenetére
én is vettem már rossz digitálisat. van amelyik téved. egy jó lázmérődnek kell lenni, aztán a többit már tudod hasonlítani, és ha téved vissza kell vinni és másikat választani. vannak pontos márkák.
plusz a digitálissal is tudni kell mérni. nem mindegy hol és hogyan méred.
@Met: ez pontosan így van körösztapám asztalos. "egy mérés nem mérés"
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
Létezik olyan kütyü, hogy pl Tabletemhez az USB3.0s dokkoló valami könnyen csatlakoztató módon csatlakozzon? Pl mágneses elven?
Lényeg az USB3.0, és hogy ne csak charge, hanem adatátvitelre lenne szükség, mert ugye monitor meg bill és egér van a dokkolón, viszont napi 20 alkalommal lehúzom, ami rövid idő alatt tönkreteszi a portokat.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
-
Zola007
veterán
én ilyet vettem itthon a kisboltban
220 Ft volt, van benne 10 kártyahely és egy nagy "személyigazolvány" felirat az elején, de kit érdekel
szerintem nem problémásabb kezelni mint amit keresel[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
jogos
j̶ó̶mesterember kétszer mér és egyszer vág[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest