Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Most no offense, tényleg a kíváncsiság hajt (én már 30felett korosabb vagyok annál, hogy erre rákattanjak) de mi a jó ebben? Tudom, ez most a legújabb mánia, mint anno nekünk volt más, de mit lehet vele csinálni, azon túl, hogy forog?
Ill. amire nem bírtam rájönni: Miért 3 ágú, és miért van a végeiben is csapágy, amikor úgyis csak a középsőnél van forgatva?
[ Szerkesztve ]
-
Yasuo
aktív tag
válasz chatran #83649 üzenetére
Szerintem az a videó teljesen megtévesztés... A kidolgozottságon, valamint a minőségen sokkal több múlik, mint a csapágyak anyagán. Pöröghet egy kerámiás fél percig, meg egy fémes 3 percig is.
BiP:
Hát igazából nem tudom, el lehet vele lenni ha nagyon unatkozol, és legalább nem a tollat rágod, vagy a körmödet. Nekem igazából megért 5dolcsit, mindenkinek mások az értékrendjei..[ Szerkesztve ]
-
promagus00
tag
Ha már mindenki fidget-spinner lázban ég...Villanyszerelés, és minden más: https://nemmukodik.hu/
-
Yasuo
aktív tag
válasz promagus00 #83705 üzenetére
-
bacus
őstag
Én 45 elmúltam, általános iskolában mindenkinek volt csapágya, nem ilyen mint ezek a spinnerek, hanem ki milyet tudott kérni, kapni, imádtam a hangját. Jól kipucoltuk, beáztattuk műszerolajba, aztán megpörgettük és élveztük a hangját Lehet inkább a te generációd maradt ki ebből, nektek már volt tamagoccsi, meg sok "nagyképernyős" donkey kong játék , hozzáfértetek még az általánosban c64-hez.. (én elmúltam 14 mikor az első 1 kb-os spectrumot megtapogattam)
Hogy ontopic is legyek, tud nekem valaki abban segíteni, hogy ezek a mágneses micro usb kábeleknek mi a tüske kiosztása? mert mintha fordítva is rá lehetne cuppantani.. A mágnes csak a mechanikus kapcsolat miatt kell? vagy a tüskéken lehet mérni is ha nincs a micro usb rádugva? Azért van csak 5 tüske mert ez nem adatkábel, csak töltésre jó? (ha fordítva is rámegy, akkor kevés az 5 tüske sztem)
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
ivana
Ármester
Ha már mágeneses usb kábelek, melyik ajánlott? Főleg aliról az ebayt nem annyira szeretem.
-
BiP
nagyúr
Csapágyazás a mi időnkben is ment, igaz, nem mánia volt, csak az "alterosok" nyomták. Mi görkocsiba használtuk el.
A tamagocsihoz én már "öreg" voltam, meg sosem láttam értelmét. Meg valami teve volt a sláger, online tamagocsi
Ami engem elkapott, az 7évesen a c64, de az nem egynyári mánia maradt.
-
Nirvatti
tag
Tessék, a válasz, amire te is gyanakodtál.
"Persze, hogy nem érted, öreg vagy"
Friss cikk a jelenségről -
BiP
nagyúr
válasz Nirvatti #83715 üzenetére
Pont 1 órája olvastam. Azóta megrendeltem a koporsót, most megyek az ásóért
A felnőttek nem értik, és éppen ez a lényege
Ha csak ez a cél, van még pár ilyen: tüdőnaci lányoknak, feszülős farmer fiúknak, teleszart trottyos naci, fülkarika, ecsetfej, fejbúbra tett óriás hiphopgengszter baseballsapka, stb.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Beni2360 #83689 üzenetére
Nem voltam félrevezető. Nem tényként állítottam, hanem odaírtam, hogy szerintem.
Én ugyanis nem hallottam még olyanról, hogy magánszemély bármilyen ÁFÁ-t visszaigényelhetne.
Ha tévedtem, akkor valaki kijavít, nem dőlt össze a világ.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
titán
Ugye milyen szar érzés, ha a képedbe mondják, háhogy neked már úgyis mindegy.
Egyébként tényleg pont annyi haszna és értelme van, mint anno a Matchboxnak, csak az jóval drágább volt, és konkrét márkanév alatt futott. Itt az a kérdés, hogy kié pörög jobban, akkor meg kié rugózott jobban, vagy ha egymásnak löktük őket, kié lökte félre a másikét (akié nehezebb volt, ugyebár).
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
TRob1
veterán
Ma ez a két kis falmatrica érkezett: Star Wars, Light Switch Sticker , Darth Vader, Luke Skywalker
STAR WARS sticker DARTH VADER Light switch Sticker
"Estimated Delivery Time:30-50days" - május 22-én rendeltem! Nálam ez személyes rekord.
Bezzeg a május 2-i Gearbest-es GANZO G101S-em még sehol
¤ R'n'R ¤
-
titán
-
Skillet
addikt
válasz huliganboy #83698 üzenetére
Ne haragudj, de...
Amit mondasz, értem... de azt nem, hogy miről beszélsz, vagyis ezt miért mondod nekem?
Ki mondott neked olyan verziót, hogy a termék visszaküldése nélkül akar áfát visszaigényelni?
Leírtam a két verziót, ami szóba jöhet. Mi nem világos?Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
maestro87
őstag
válasz AndrewBlase #83721 üzenetére
Nosztalgia topik?
Kellene már egy "Minek nincs még topikja?" topik is.
Amúgy tevém nekem is volt. Jó volna felkutatni, ha csak nincs új adatbázisuk azóta.[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
Én egy ilyen hátizsákot vettem GB-ről: [link]
Vastag erős anyagból van, nekem is lényeges volt, hogy legyenek rajta kis rekeszek-zsebek. Lepontozva olyan 6.200.-Ft volt. Ha van sok pontod, szerintem megéri. Amúgy Samsonite koppincs.[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
beg
veterán
A retro napot ezennel lezártnak tekintem
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Joker88
őstag
valaki tud ajánlani egy jóféle autós kamerát ? amit a szélvédő mögé lehet rakni..
akár külföld,akár itthon kapható.
olyan 20.000 ft körüli összeget gondolnék rá.In loving memory of Garrett Lockhart
-
Beni2360
félisten
Erre gondolok. - ne gondolj rá ha jót akarsz magadnak. Borzalmas vacak termék, minden mozdulatra lekapcsol nem fogja stabilan. Nekem 2 db van sajna de csak a tábla gépet töltöm vele mert annak már az usb portja elég elhasználódott. Amikor töltöm félre teszem és addig nem nyúlok hozzá ami kész nincs. A telót nem tudom tölteni mert ki be kapcsolgatja minden mozgásnál, arról nem is beszélve, hogy 1 A alatt enged csak át. Volt már itt erről szó a tél végén. A kábel meg olyan érzés mintha egy elöregedett kábelt tartanál a kezedben majdnem eltörik érzés
De ez az én tapasztalatom .Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
dugesz77
őstag
válasz DrBubo77 #83731 üzenetére
Jó kérdés, már én sem emlékszem az akkori nevére talán mi picsi-pacsinak hívtuk. Kint Jacob's ladder néven rá lehet találni.
Na beugrott még a rubik kígyó. Mennyit tekergettük azt is Nagy dolgokat talált ki Rubik Ernő az biztos
Bocs a retró-ért mindenkitől, kicsit elkalandoztunk, befejeztem.[ Szerkesztve ]
-
Jofi81
őstag
A topik hatására szeretnék venni egy ilyen kistáskát. (Tudom, későn kapcsoltam...) Már vagy két hete azt látom, hogy készlethiány van belőle. Szerintetek lesz a közeljövöben, várjak még? Vagy próbáljak meg máshol keresni valami hasonlót?
Szerk.: Zöld színű van most, de jobb lenne a fekete...
[ Szerkesztve ]
-
-
jerry311
nagyúr
Ha már táska...
Van valakinek ötlete lőszeres táskára?
Ha belemenne 2 doboz sörétes (~ 120x110x80mm / doboz), és fel lehetne fűzni övre, az tökéletes lenne. -
huliganboy
addikt
válasz jerry311 #83744 üzenetére
Szia!
Az ALI-n rengeteg vadászos dolog van...... pl, ez sem egy rossz ötlet, bár előtte "dolgozni" kell vele.
-
jerry311
nagyúr
válasz huliganboy #83745 üzenetére
Nono, túl sok macera, meg alapvetően felesleges is. (nekem)
De azért haladunk: Tourbon Hunting Ammo Shells Pouch -
HoTaZo
addikt
válasz domerator #83725 üzenetére
Eddig csak egy fajtát láttam, amelyiket nem lehet fordítva rádugni, de annál a mágnes fordítja a helyére a csatlakozót. A többi mind forgatható (egyik oldal csak tölt a másik adatátviteles is).
Én szétbontottam egyet és ott látszik, hogy miként oldották meg a csatlakoztatásokat.bacus (#83710)
Szerintem domerator kolléga által mutatott 2x5 csatis a legjobb, s abból is az adapteres változatot tudom ajánlani. Ilyesmire lehet rákeresni, ez talán túl olcsó (habár én se vettem sokkal drágábban és tökéletesen működik), hogy minden rendben legyen vele, de ki tudja...
Van egy, már nem pörgő topikja is a témának.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Mawyx
őstag
válasz HoTaZo #83749 üzenetére
Valamikor tél óta használok ilyen kis mágnesfejet, tölteni tölt rendesen. Adatátvitelt egyszer próbáltam, nem működött, de akkor lehet csak meg kellett volna fordítanom?!
Egyik telefonom csatlakozója kitágult a napi sok töltéstől és már nem tudtam akármelyik kábelemmel tölteni, ekkor vettem ilyen mégneseset.
Nem merem konkrétan linkelni melyik van nálam, mert nem tudom reflink-e vagy mi.[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest