Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Mi történik egy netes csalás után?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz AndrewBlase #54213 üzenetére
Az lesz az, köszi. Most már nyugodtan alszom Nem vagyok szemüveges, de szerintem amúgy ahhoz nagy. Mindegy, úgyis csak azért vettem mert olcsó volt
(#54220) attiati: a kulcstartóra gondoltam én is, de akkor az már a 7.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
norbert1998
nagyúr
válasz AndrewBlase #54447 üzenetére
Hát nem tudom, itt inkább házilégy-Musca domestica és szúnyogfélék-Culicidae fordulnak elő
Még adok neki pár íccakát, aztán kiderül, 1w-os fogyival a kutyát nem érdekli, ha megy 6 órát naponta, nem?Az USB pedig, bármilyen furcsa, tényleg belemegy fordítva is, mindkettő
-
Hurkafej
aktív tag
válasz AndrewBlase #54688 üzenetére
Kis idő, mire megadják a videóért a pontot.
Nestor16 : igen, 0,1$ cuccokra is megkapod a pontokat.
-
zoltan6
őstag
válasz AndrewBlase #54820 üzenetére
én is ilyesmire gondoltam,de akkor más hogy tudott vásárolni?azóta mondjuk sikerült a 3.-at megvenni,most még míndíg az elsőért küzdök.
-
csubuka
addikt
válasz AndrewBlase #54833 üzenetére
Eldobtam az agyamat. Milyen topik az, ahol "ragadós takony" ajánlás folyik...
-
DavidQ
tag
-
fant0mi
őstag
válasz AndrewBlase #54833 üzenetére
Jo dolog.
Billentyuzetre es a kocsiban a szellozorostelyra hasznalom. -
Nestor16
senior tag
-
Watcher45
tag
válasz AndrewBlase #55460 üzenetére
A képekért járó pontokat legutóbb, három nappal az értékelés után írták jóvá nálam.
-
zoltan6
őstag
válasz AndrewBlase #55791 üzenetére
én még csak most tervezek majd venni,de szerintem bőven elég ez a 0,99$-os átkapcsolhatós 1A/2A-es
[link] -
huliganboy
addikt
válasz AndrewBlase #56347 üzenetére
Egyesben van duplát nem találtam...
Azért kérdés az áramelosztása az USB-nek is...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz AndrewBlase #56347 üzenetére
erre gondolsz? csak kettő kell belőle
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
LógaGéza
veterán
válasz AndrewBlase #56352 üzenetére
Azért mérd le legalább a külsejét a dugónak, hogy mekkora, mert lehet, hogy eltértek a szabványtól, és kisebb kell...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
dugesz77
őstag
válasz AndrewBlase #56352 üzenetére
Ja hogy a fűthető talpbetété? Egész jól bevált nálam. Az egyik csatlakozót cserélnem kellet mert ráléptem de kutya baja. Lehet így jobb lenne a kábelt megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
fulemuless
csendes tag
válasz AndrewBlase #56849 üzenetére
Ha nem azt kaptad, amit rendeltél, akkor nem lett volna szabad elfogadni a 40% refundot. 100%! A pénzt meg visszakapod, csak várnod kell. Gondolom kérték képet róla, hogy bizonyítsd be. Nekem is volt hasonló(hibás volt), de nem fogadtam el azt, hogy olcsóbban adja. A pénzt megkaptam és a hibás cucc is nálam van. Viszont leszek olyan sportszerű, hogyha tőlem megveszi valaki értékcsökkent áron, akkor visszautalom neki azt a pénzt.
-
Ciccuka
veterán
válasz AndrewBlase #57032 üzenetére
Made in Japan-t vegyél csak, a többi hamar lemerül.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
WestBam
senior tag
válasz AndrewBlase #57032 üzenetére
elemnagyker.hu, megrendelés és átvételi ponton ingyen átvétel.
Ami kerülendő: GP, camileon, amit erőltess: duracell, energizer.
Ezek nem merülnek le hamar, bolti árhoz mérten fillérekért van, mi "ipari" mennyiségben használunk fel, ezek beváltak.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Mr.Csizmás
titán
válasz AndrewBlase #57096 üzenetére
QC2, aztjóvan. bármit tölthetsz vele.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
AlyrArkhon
senior tag
az adott eszköztől függetlenül: elvben minden telefon szabályozza a felvehető 'kakaót', ha ez alatt áramerősséget értünk. Ez tehát _elvben_ nem okozhat gondot, más kérdés, hogy az adott gyártó erre mennyire fordított figyelmet, és ha fordított is, milyen minőségű alkatrészekkel. Tehát hiába dugunk egy 1 ampert felvevő telóra 2 amperes töltőt, az nem fog (ezért) hamarabb feltölteni. Lehet, hogy mégis úgy érzed, de igen - ez viszont valószínű attól van, hogy a másik, lassabb töltő nem igazán adja le az egy ampert.
másik kérdés, hogy megint csak elvben, a különböző gyorstöltőknek is van szabályozó elektronikájuk, ha nem neki megfelelő eszköz van rádugva, akkor lekapcsolnak standard üzemmódba.
Jómagam ilyen eszköz megléte esetén amíg ki nem mérek mindent, valószínű nem használnám a gyorstöltős részt, csak a simát. Hogy mi értelme lenne mégis, olyan eszközök mellett amik mondjuk csak 0,6 ampert vesznek fel? ha minőségben okés a cucc, és árban se vészes, miért ne ezt vedd? még akár hasznát is veheted később akár a 2 ampernek, akár a gyorstöltésnek
Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
Beni2360
félisten
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz AndrewBlase #57100 üzenetére
Fast charging-nek köze nincs a Quick charge-hoz. Az iPhone biztos nem QC képes, szóval felesleges olyan töltőfejet venned, de, ha olyat veszel 5V/2A-rel tudnak a QC-s töltök tölteni nem QC képes eszközt általában.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
spidersoft
senior tag
Almás kábelnél magában a kábelben (igazából a csatlakozóban) is van elektronika, az más tészta.
Most mi a megbízható márkák közül az olcsóbb USB3.1 átalakító? A Xiaomi még mindig? 36 ponttal $2.03 BG-on (hármat rendelve, pontokkal $1,82/db)
Tegnap megérkezett a párakapu (kösz, 206 cc!) -- ma inkább páramentesítő kapura lett volna szükség... majd kipróbálom, ha úgy hozza az időjárás, mérek egy vízfogyasztást is, kíváncsivá tett. Ha nem válik be/szétreped/stb, akkor veszek rézdűznist...
-
Beni2360
félisten
Ha tudnánk, hogy milyen telefonhoz kellene. A gyors töltés a telefon függő és persze kell a nagy teljesítményű kábel is. szvsz.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
denko
senior tag
válasz AndrewBlase #57611 üzenetére
hát, én 1x meglepödtem amikor a helyi postás felhivott a mobilomon hogy csomagom érkezett és ha nem ér el hova rakja a csomagot
szóhoz nem jutottam..nekem tetszett a szolgáltatás -
powerwade
senior tag
válasz AndrewBlase #57611 üzenetére
A telefonszám jól jön... Engem már hivott postás, hogy itt a csomag, de nem fér be, viszont nem is vinné vissza, mi legyen - beadattam a szomszédba
[ Szerkesztve ]
-
ZS3NI
őstag
-
törölt tag
válasz AndrewBlase #58796 üzenetére
Kizart.
-
Agostino
addikt
dehogy érnek... be ne dőlj ezeknek. protip: a szivargyújtóba dugható is kamu
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Mr.Csizmás
titán
ez pont annyit ér, mint a 100k-s tv shopos 220V konnektorba dugható fogyasztáscsökkentő, van benne egy kondi, meg két led.
-
Tressy
senior tag
Youtube video van róla [link]
-
huliganboy
addikt
Ajjájájájj ezek olvasásra s hibakód törlésre való eszközök. Tehát működő dolog, de nem fogyasztás csökkentő eszköz...
[ Szerkesztve ]
-
lajos75
senior tag
Nekem van hasonló csak fele ennyibe került, hibakód törlésére jó.
Fogyasztás csökkenést biztos hogy nem fogsz elérni vele -
jupp008
senior tag
Teljesen korrekt cucc. Én amióta használom csak azért járok a benzinkútra, hogy a 3-4 hét alatt megtermelt plussz benzint visszavigyem. Kár, hogy nem hamarabb találtam rám.
-
Janos250
őstag
"Teljesítmény növelés és üzemanyag megtakarítás egyszerre"
Már bocs, de aki ezeket és a hasonlókat elhiszi, ...
Az vegyen tőlem örökélet elixírt, 50 ezer helyett 10 ezerért akciósan!Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz AndrewBlase #60809 üzenetére
Ez nem egy nemzetközi nyomkövetési szám, szóval nyugodtan várj még. Főleg, hogy az egyik konténerhajós cégnek nem egy hajója tele konténerekkel vesztegel az óceánon.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
dugesz77
őstag
válasz AndrewBlase #62215 üzenetére
Én itt néztem az értékeléseket:
-
Mr.Csizmás
titán
válasz AndrewBlase #62474 üzenetére
5V-on számítva annyi? a 10k-s xiaomi is csak 6250mAh @5V
-
Kozy10
tag
válasz AndrewBlase #62477 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy ha töltesz vele pl egy telefont a benne levő max. 4,2voltos li-ion akkukból(mert azok vannak benne) kell 5 voltot kisajtolni...
Itt elvész valamennyi a konkrét kapacitásból...
Szerintem. -
nagyúr
válasz AndrewBlase #62497 üzenetére
sajnos még nem találták fel az örökmozgót
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
8zabi
őstag
az a 8000 mAh 3.7-4.2 volton van meg, de neked 5 volt kell a töltéshez, ezt az átalakítást egy konverter végzi több-kevesebb hatékonysággal
így lesz a 10000mAh-s Xiaomi bankból ~6200 valós, ezt ők az aljára rá is írták, kétszer tudsz feltölteni vele egy 3000-es telefont, nem pedig több mint háromszor
-
veterán
Igen, az arányok változhatnak (pl. a kimondottan jó minőségű 10 000 mAh-s Xiaomi powerbank kb. felveszi a 10 000 mAh névleges töltést és kb. 6200 - 6500 mAh-t ad le), de egy powerbankba bevitt töltésből csak kb. 55 - 65 %-át kapod vissza a telefonodban
A Xiaomi azért is korrekt, mert ezt rá is írják a powerbankra
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Tressy
senior tag
válasz AndrewBlase #62505 üzenetére
18650es cellák vannak benne ami 3.7V-os
-
gorbep
senior tag
válasz AndrewBlase #62505 üzenetére
Pedig egyszerű általános iskolai fizika... számold a tárolt energiát Joule-ba.... a veszteség minimális... amit te veszteségnek hiszel az a feszültség szint konverzióból származik.... és nem veszteség...
ugyanakkora energia (J) 2szeres feszültségen (V) feleakkora töltés (mAh) de ez itt nagyon OFF
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
cris78
őstag
válasz AndrewBlase #63618 üzenetére
A kamera.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Gsx-rr
veterán
válasz AndrewBlase #63974 üzenetére
Kika-ban lattam halomban allnak.
-
Gsx-rr
veterán
válasz AndrewBlase #63989 üzenetére
Talan lehet,hogy rendelni is lehet onnan. Nezd meg a honlapjukat.
Kozben megtalaltam:
http://m.kika.com/hu/termekek/m/vilagitas-dekoracio/vilagitas-fenyek/asztali-lampak/20341161/data-asztali-lampa/?hback=1[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz AndrewBlase #64200 üzenetére
Ha a fizetési oldalon $/€ van, akkor a bankod vált, ha HUF, akkor a Paypal. Szerintem. - Hát nem éppen, ha Ft van akkor az eladó cég által számolt váltással megy és éppen annyi vonnak le amit látsz az oldalon. A paypal csak akkor szól bele a váltásba ha az van beállítva. De le tudod ellenőrizni mindhárom esetet.
-
Plero
aktív tag
válasz AndrewBlase #64719 üzenetére
összecsukható ék!
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
KTU
addikt
válasz AndrewBlase #64719 üzenetére
Papir karton doboz, laposra hajtva.
Ingyé van.Ez szerintem pár indulás után szétreccsen,
ill. ha elindultál meg kell állni összeszedni."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
DeFranco
nagyúr
válasz AndrewBlase #65407 üzenetére
honnan gondolod, hogy a felforralt majd lehűtött víz az desztillált víz?
nem mintha nem lenne már masszívan off, de hülyeség ne maradjon bent azért...
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- Milyen TV-t vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest