Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz bazsimano #83600 üzenetére
Életemben először tőlük rendeltem Kínából. Hibás GPS-t küldtek, nem működött az érintő rajta. Jeleztem a gondot, azonnal cserét ajánlottak és még a visszapostát is állták.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
Tomi_Sci
őstag
Melyik kábel tud legalább 2A-el tölteni? Tehát úgy 2A, hogy még a végén is 5V van (looking at you Ugreen). 2.4-es töltőhöz kéne.
Szövetborítású kábelek merevebbek a simánál?
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Degeczi
nagyúr
válasz PhoenixK #83608 üzenetére
Vannak panaszok minden eladóval szemben (de jórészt szerintem rajtuk kívülálló okok miatt, hiszen a kicsi eladók drop-shippingelnek, nem fut át rajtuk a tényleges cucc), de amikor egy bolt gyakorilatilag az egész árukészletét csaliárakra változtatja (negyedelve, ötödölve!) több napra, ott egyértelmű, h csak minél több pénzt akar gyorsan beszedni és lelépni.
-
gagyilovag
aktív tag
válasz gagyilovag #83609 üzenetére
Helyesbitek:
19.99$ -
retesz147
addikt
-
alex devil
senior tag
Sziasztok, 7 collos tabhoz tudtok ajánlani valami fasza autós tartót?
(ami enyhén rücskös (Ford) műszerfaltetőn is rendesen megtapad és tart)S23
-
Keef_Lee
senior tag
Megérkezett a körömcsipesz, a 360 fokban forgatható fejjel
Nekem egy használat után még működik
Most vettem észre, hogy nem találom a formázásban a "spoilert". Ez megszűnt? -
frigoo
aktív tag
Sziasztok! A mai napon kaptam a postától egy sms-t, hogy vámkezelés szükséges egy rendelésemhez. Ehhez küldtek egy ragszámot, ami alapján nem tudom beazonosítani a rendelt terméket. A poén az, hogy most semmi nincs 22 $ felett. Honnan tudom kideríteni, hogy mi ez? A posta üfsze érdemben tud segíteni? Ha a feladót megmondanák, azzal már gondolom előrébb lennék. Előre is kösz a segítséget.
-
bazsimano
őstag
válasz frigoo #83620 üzenetére
szia!
kerdes, hogy olyan sok fuggo rendelesed van? ragszam alapjan nem talalod meg a kulonbozo rendeleseid kozott? suly?
elvileg majd kapsz levelet is, abba a suly is megallapitasra kerul...de ragszam alatt szerintem vissza kell hogy talaljad...
az hogy most 22 felett van vagy sem...az semmi...minden csomagot atnezik es ki tudja melyiket helyezik "vamolas" ala...vagy melyiket ellenorzik rendesebben! -
Yasuo
aktív tag
Sziasztok!
Megérkezett a május 18-án rendelt fém Fidget Spinnerem. Nagyon király, szerintem 5 dolcsit simán megért. Kb 2-3 percig forog. -
Zola007
veterán
válasz schawo #83629 üzenetére
lehet, hogy valami dobozos, védőkeretes csomagolásban jött és azt hiszik tablet
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
fecus
őstag
Valaki találkozott már színes alumínium távtartóval ami 80-100mm hosszú. Csupa 35-40mm-es van csak.
Melyik boltban érdemes keresni?"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
draco31
veterán
Majdnem vásároltam, valamit, de nem fizettem, ott megálltam a vásárlással. Most jött email, hogy ha 2 napon belül fizetek, akkor még el tudja küldeni. Olyan opciót nem találok, hogy nem kell a termék, vagy van valahol elrejtve? Vagy csak hagyjam figyelmen kívül, és magától törlődik?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
cris78
őstag
Ma jött egy ilyen villanykörte formájú világítós kulacs
Mindenkinek tetszik a környezetemben.Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
csucsotke
aktív tag
válasz Breaker #83549 üzenetére
Későn írok, de 1dolcsisakat nem szabad. Nem is hangminőség a legproblémásabb, hanem hogy fülsértő a hangzásuk. Konkrétan nem lehet kibírni. Ezeket használom, itt Awei Q35 talán olcsóbb is, de innen még nem vettem. Melóban nem annyira fültűnő a madzagja, olyan cipőkötő hatású, nem szúr annyira szemet. Az egyik legrövidebb "hordócskájú", így a fültok például nem préseli be az egészet az ember fejébe(valakinek ez hasznos lehet). Bírja a gyűrődést, már beakadtam párszor vele. A közepek jók, főleg hangoskönyveket hallgatok vele, a beszéd tiszta, kellemes. A mélyekről nem tudok nyilatkozni, nekem elég, de nincs mély hangja, aki ezzel számol annak nem lesz csalódás, vagy ha a középtartományt szereti. Tény hogy a mélyek iránti igényt nem ismerem ilyen kis agybadugók esetén, de zenét is hallgatok vele, az árát nagyon megéri(egy időben divat volt a fa-kivitel, ami szétesős volt, az alu meg strapabíró is ráadásul).
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
Autóba szeretnék vmi igényesebb szemüveg tartót. Van ebből ajánlott? Olyat, amiből gyorsan 1 mozdulattal elérem a szemüveget akár vezetés közben is.
üdv
-
zoltan6
őstag
válasz chatran #83627 üzenetére
Nem mindegy milyen csapágy van benne? pörgetheted életed végéig,akkor sem fog tönkremenni,vagy elkopni,cseréltem már nem egy ilyen 608-as csapágyat,ilyenek vannak többek közt kisflexbe,fúrókalapács motorjába,porszívóba,azok is bírják évekig,pedig nem gyengén forognak.
Nem értem miért van mindenki ráizgulva a kerámia csapágyra? -
Beni2360
félisten
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz zoltan6 #83643 üzenetére
hm, azthittem csak nekem nem tiszta ez a kerámia mánia
igazából egy tulajdonságot nem tudok mondani, ami itt a gyakorlatban előnyt jelenthet"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
Dr.NX
addikt
válasz zoltan6 #83643 üzenetére
A kerámia tovább pörög.
https://youtu.be/vLL-T4Z_TNo?t=1m5s
Persze lehet vitatkozni, hogy na és akkor mi van.
Egy fidget spinnernek egy dolgot kell tudnia jól, tudjon pörögni.
Na meg persze nézzen ki jól, de ebben a csapágynak nincs szerepe.Már nagyon várom az enyémet, hogy végre kigyógyuljak az ADHD-ból meg az autizmusból.
Elfogadom a sütiket.
-
Gaborz1
senior tag
válasz DeFranco #83646 üzenetére
Egyáltalán jó ez a spinner valamire? Mindenhol belefutok lassan és kissé tudatlannak érzem magam, hogy lövésem sincs a gyakorlati hasznáról. Aki tudja az értelmét az világosítson már fel róla legyen olyan kedves. Akár privátban is.
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest