Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Decemberben vettem 20 havi részletre 1 telót Tnél amit majd márciusban kell elkezdeni fizetni! Kérdésem az lenne, hogy a havi részlet azonos a teló előfizetés folyószámla számával, akkor nincs teendőm csoportos beszedéssel vinni fogják a a havi részletet is? Nekem a mobil előfizut csoportos beszedéssel szedik be a folyószámlaszám alapján!
Battletag: hojszi#2983
-
Black_Raven
veterán
válasz Intel fan11 #81151 üzenetére
Egyértelmű, semmi teendőd.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Intel fan11
őstag
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Intel fan11 #81151 üzenetére
Arra azért figyelj, hogy a részlet befizetési határideje, hó utolsó napja általában, tehát nem a számlával egyszerre terhelik be, hanem csak hó végén szerintem.
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Őszintén megmondom, hogy egyáltalán nem használtam az elmúlt években a domino5 kártyámat, csak privát hívások fogadására, mivel mellette volt egy Vodás céges előfizetésem. Mivel a céges előfizetés már nem él, s ezt követően sem igazán használnám telefonálásra a telefont, ezért szeretnék egy nagyon kedvezményes szolgáltatást bekapcsolni.
Alaposan utánaolvastam a dolgoknak, így viszonylag képbe kerültem. De biztonság kedvéért lenne néhány kérdésem:1. Bekapcsoltam a Domino MOST szolgáltatást. Elvileg 2017.06.30-ig él a 9 Ft/perc hálózaton belüli hívás. Ezután visszaáll automatikusan az eredeti 39 Ft/perc Domino5 szolgáltatásra, vagy nekem kell kikapcsolni? (itt arra gondolok, hogy esetleg módosítják ott a percdíjakat)
2. Ha él ez az opció, akkor a kedvezményes szám hívása (nem tudom pontosan mennyi) kikapcsol, vagy ezen időszakra felfüggesztésre kerül? Tehát a MOST lejárata után nem kell újra megadni.
3. Domino MOST megszűnését követően, ha váltanék a Domino FIX-re, az 0 Ft időszaki díjas szolgáltatás, az alap szolgáltatásnál (39 Ft/perc) kedvezőbb díjjal (25 Ft/perc). Van ebben valami rejtett turpisság, vagy valóban ingyenesen bekapcsolva ezt a szolgáltatást 25 Ft/perc díjjal telefonálhatok?
4. Mindezek mellett mobilinternet előfizetés sem lenne rossz. Ha a Domino NetPlus S bekapcsolásra kerül, akkor a szolgáltatás kikapcsolásáig havi szinten megújúlva teszi a dolgát, jól gondolom?
5. Domino5 kedvezményes számok megadása. Netes felületemen belül ilyen opcióra lehetőséget nem találtam. Viszont USSD-s beállításnál, amikor megadtam azt az egy 30-as számot (3630*******) a zárójeles formában, akkor egyszerűen kilépett egy üzenettel, ami nem volt teljesen egyértelmű számomra. Így most nem tudom, hogy az a szám kedvezményesnek fel van-e véve.
-
Zeki
nagyúr
válasz bexinho23 #81155 üzenetére
A Most kilövi az opciós olcsóbb számokat, mert a Most annál is olcsóbb.
A Most lehet az után is él majd, ki tudja mi lesz még július 1-től.
Ha nem lesz Most, visszaáll minden a csomagnak megfelelően.
Fixnél nincs turpisság.
A Ntplusz megújuló havidíjas net szolgáltatás. Ha letudják vonni az árát az egyenlegedből, lesz. Ha nem, akkor nem. De amint rátöltesz, máris vonódik le, és lesz neted. -
bexinho23
őstag
válasz dptrsk #81156 üzenetére
Köszi a gyors választ. Neked is CineDOG1.
A "turpisság" azért merült fel bennem, mert furcsállom, hogy ennyire kedvezőbb díjjal bír egy ingyenesen bekapcsolható szolgáltatás az alap Domino5-tel szemben. De ennek természeten örülök.
Ha most bekapcsolom a Domino FIX-et, akkor gondolom a MOST inaktiválódik. Így viszont, hogy a a MOST már aktív, megvárom az kedvezmény lejártát.
Ha a net előfizetésben foglalt keretet túllépem, akkor mennyire drasztikus a net sebessség csökkenése? Messenger, viber üzenet küldésére ezután is problémamentesen alkalmas?
-
gerii
addikt
Azt tudja esetleg valaki, hogy egy Google Play Music használata melyik Korlátlan Böngészés opcióval használható?
-
bexinho23
őstag
Köszönöm a válaszokat. Túl sok volt az info, amit az elmúlt órákban befogadtam, így volt némi képzavar. De most már érthető. Akkor átváltok a FIX-re.
-
Nordik
őstag
Mi most a legkedvezőbb kombináció dominoba ha szükségem van kevés megújuló, belassitos internetre? Fix+Most+NetPlusz S? Létezik ennél kedvezőbb?
Illetve várható az előfizetéses percdijak csökkentése is? Előző kérdésem csak azért tettem fel mert jelenleg Move XS-ben vagyok, keveset telefonálok és gondoltam ra, hogy valtok feltoltosre. Mi ennek egyáltalán a menete és a díja?
-
Carline
őstag
Én is Move XS-ben voltam, jelenleg Domino Suft + Net XL van.
Azért az nem mindegy hogy a 2000Ft-ért dominóban a "most" opciót aktiválva 222 percet beszélhetsz, míg a jelenlegi díjcsomagoddal 50 percet.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
gerii
addikt
válasz Carline #81168 üzenetére
Igen, csak én 15 éve vagyok T előfizus, nem megy olyan könnyen az átállás
Ha nyáron tényleg jönnek olcsó és jó csomagok, akkor arra váltok, addig kipróbálom ezt, illetve 2 hónap múlva (amikor lejár a 4x adatcsomag) kipróbálom a Korlátlan Böngészés opciót. Remélhetőleg utána lesznek nyugati színvonalhoz hasonlatos csomagok...[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
Üdv,
meghosszabbítottam ma a Next S ATK csomagomat, aminek mostmár az a neve hogy Integrált Társkártya mert az Otthoni előfizetésem mellé tetettem.
Az ügyfélszolgálatos felajánlotta, hogy újra írjak alá 2 évre, mert márc. 06-án lejár, viszont mondtam neki, hogy hallottam róla, hogy lesz új csomag és addig nem akarok hosszabbítani.... Erre mondta, hogy akkor is válthatok ha jobban fog tetszeni az új ajánlat. Végülis megegyeztünk mert kaptam 1500Ft havidíj kedvezményt, így 5300 Ft helyett 3800 lesz a Next S ATK, ami nekem tökéletes, akár jön új csomag akár nem. Állítása szerint ezt ebben a formában nem fogja körözni és ahogy elnézem a FIX díjcsomagot, el is hiszem...A Telekom profilomban látom, hogy már Integrált Társkártya van az ATK helyett, viszont havidíjnak még az 5310Ft van megjelenítve. Ez nem is fog változni, csak a végszámlán levonják a kedvezményt és kész?
-
bunnyhu
senior tag
Vettem egy domino FIX-et, látom felmerült a kérdés másban is, hogy lehet ezt feltölteni ha lefogy.
Most komolyan olcsóbb venni egy új SIM-et 990Ft/1giga áron mint feltölteni? Milyen üzletpolitika már ez.Nézem a most opciót, de nem értem. Bekapcsoltam hozzá, erre ezt írja:
Aktiválás időpontja: 2017.02.25.
Kapcsold be és mobilhálózaton belül 9 Ft-ért, más hálózatba 19 Ft-ért telefonálhatsz vagy küldhetsz SMS-t, belföldi alapdíjas irányokba 2017.01.31-ig.Most akkor ez szokásos T weboldalas hiba, amiből kapásból egy tucattal találkoztam az elmúlt napokban vagy tényleg el már nem élő szolgáltatást lehet bekapcsolni?
Egyébként katasztrófa ez az T oldal, lehet nagyon csicsás de hogy egyértelmű információt nem találsz rajta az biztos, simán ellentmond saját magának, egy infót több helyről megnézve más-más oldalakra visz, csomó 404-es oldal, a kosár rendszeresen timeout, katasztrófa, egy összehányt koncepciótlan használhatatlan és mellesleg mocsok lassú oldal. Mintha szomszéd józsika tákolta volna össze és az asztali PC-jén futtatná, és nem egy multicég hatalmas IT-vel szerverparkkal horror költségekkel.
Én úgy rúgnám ki a webes osztályt de legalább is a döntéshozókat, hogy Szibériáig a lábuk se érje a földet.https://divecenter.hu
-
vpanangin
senior tag
válasz bunnyhu #81172 üzenetére
"Most akkor ez szokásos T weboldalas hiba, amiből kapásból egy tucattal találkoztam az elmúlt napokban vagy tényleg el már nem élő szolgáltatást lehet bekapcsolni?"
Szokásos, nem szokásos? Azt nem tudom eldönteni, hogy mennyire szokásos, de az biztos, hogy előforduló. SMS-ben értesítettek többünket is, hogy a szolgáltatás 2017. június 30-ig meghosszabbodott.
-
bunnyhu
senior tag
válasz vpanangin #81175 üzenetére
Köszi, de elhiszem neked, egyébként van mellette egy előfizetéses SIM, ezt csak alkalmi mobilnetezésre vettem, meg majd kék számokra használom, mert az még mindig -szintén- nem tisztázott mi lett velük, de anno drágább volt azt hívnom mint bármi más hálózatba telefonálni.
https://divecenter.hu
-
Zeki
nagyúr
válasz bunnyhu #81172 üzenetére
MOST JÖTTÉL A FALVÉDŐRŐL?
Ez egy ÚJ ügyféltoborzó akció.
Kb olyan mint amikor a régi előfizető azért sír, mert az új nagyobb kedvezményeket kap, mint ő.Évi 10 simet vehetsz egy mobilszolgáltatótól, így második kártyának tökéletes. Viszont pont azért kapod aktiváltan, hogy ne tudd későbbre eltenni, ha most bevásárolnál belőle, amíg tart az akció. Az meg ugye nincs sehova leírva, meddig.
-
tlac
nagyúr
Vettem én is egy domino fix extrát. Mikor beraktam a kártyát, akkor még működött rajta a 4g. Azóta viszont már nem találkoztam vele egyszer sem, ugyanazon a helyen sem.
Kellene rajta valamit tekerni, hogy jó legyen?
A hangpostát, mms-t meg az ilyen hülyeségeket szinte rögtön ki kapcsoltam rajta, de nem hiszem, hogy ezek számítanának.
-
tlac
nagyúr
Jó megérzés volt az mms. (Nekem is eszembe jutott, de nem próbáltam volna ki, ha nem írod.)
Visszakapcsoltam, újraindítottam a telefont és lett ismét 4g-m.
Aztán próbaképpen ismét kikapcsoltam az mms-t, egyből vissza is ment 3g-re.Fene se érti, hogy ez a két dolog miért van összekapcsolva.
Mindenesetre köszönöm. -
bunnyhu
senior tag
válasz 4Grider #81178 üzenetére
Hehe, ez eszembe se jutott
CineDOG1: Természetesen tudom, az új előfizetőnek extrák járnak, csak érted ... ingyen kihozza 990ft-ért fizeti a futárt, legyártatja a SIM-et, vagy semmi költséggel hozzárak még forgalmat. És az utóbbi drágább.
[ Szerkesztve ]
https://divecenter.hu
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Telefon biztosítással kinek, milyen tapasztalata van? Érdemes fizetni a havi 4.000 Ft-ot?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
válasz PainKiller13 #81193 üzenetére
Ha jól tudom nem is adnak mindig új telefont. Melyiket érdemes választani? Alap gondolom kilőve, mert annak meg semmi értelme, a mostani (havi 4.000 Ft) meg drága.
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Huroq
senior tag
válasz Aaron14 #81192 üzenetére
A legszerencsétlenebb esetben a 2 év hűség lejárata előtt töröd össze, akkor is 96k-t fizettél ki + önrész.
Ennyiért nem hiszem, hogy kapsz egy új flagship -et.
Szerintem megéri, legalábbis nekem biztosan az i7 mellett.
(Én az extra csomagot választottam.)[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Tegnap elindítottunk egy számhordozást Domino Fixre. Az ügyintéző először azt mondta, hogy majd át kell váltani rá miután a számhordozás megtörtént, a kapott papírokon viszont már a Fix díjcsomag szerepel, ergo kicsit ellentmondásos, de ha jól tudom ingyenes a váltás, tehát nagy baj nem lehet. 990-et fizettünk, és azt mondta az ügyintéző, hogy lesz 40(?) perc lebeszélhetőség és 500 mega(?) net indulónak, de erről nem találtam semmi infót.
Végigolvastam az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat, de még így sem tökéletesen tiszta, hogy akkor a Fixhez lehet-e önmagában használni a Maraton csomagokat vagy sem. Ezzel kapcsolatban mik a legújabb a tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
dptrsk
Topikgazda
-
Oliverda
félisten
válasz dptrsk #81198 üzenetére
Értem, szuper.
A Domino Most opciót célszerű aktiválni egyből a számhordozás után? Akarok még egy 1 gigás Maratont, de azt gondolom akkor lesz célszerű bekapcsolni, ha elfogyott az 500 MB.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Lehet olyat csinálni hogy két hűségidős előfizetésnél a kissebb értékű hűségidejét (már ami még van belőle) "rátenni" a másikra?Gyanítom nem de hátha
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Be quiet! system power 10 850W
- Új AMD Wraith Stealth processzor hűtő eladó
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs