Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii
addikt
Sziasztok!
Ha veszek egy T függő készüléket, akkor az működhet Németországban is a helyi T-nél német SIM-mel? -
gerii
addikt
Most néztem az oldalukon, ez nevetséges. Minden percdíj +4Ft, a net több 100Ft-tal több, az ügyfélszolgálatos dolgok árai DUPLÁzódtak.
Azt írták, hogy kétoldalú módosítás, na most ez azt jelenti hogy a már hűségidős embereknek nem emelhetik a meglévő csomagjukat?
Mert akkor vagy vennem kell gyorsan a már nem létező 735-öst hűséggel, vagy 10+év után otthagyom őket a picsába.
2015-ben mobilkommunikációs iparban árat emelni kimeríti a Viktorizálás fogalmát is.Na folytatom a visszaolvasást.
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
válasz Teko001 #59931 üzenetére
Én ugye most néztem, hogy újrakötöm 2 év előfizetés hűséggel, de nem találni ilyen opciót, csak díjcsomagra vállaltat.
Vagy én vagyok a hülye.Nemrég volt a nagy hír, hogy a hívásvégződtetési díj 7Ft-ról 1,7Ft-ra csökken, ehhez hozzáadva a 4Ft-os mostani emelést szép kis +nyereség a Telekomnak. Költsék adóra.
-
gerii
addikt
válasz kisapa #59949 üzenetére
Ha nem csinálsz semmit 15 napig akkor az is elfogadásnak minősül (ezzel "verik át" a figyelmetlen ügyfeleket).
Én úgy értelmezem, hogy még az aktív hűségidős tarifák is megváltoznak (erősen egyoldalú szerződésmódosítás szagú). Ha nem tetszik válthatsz kisebb csomagra (ahol drágábbak a percdíjak, hehe). -
gerii
addikt
válasz Soulfly842 #59956 üzenetére
Ha ki van fizetve a telefon, akkor nincs kötbér, simán függetlenítheti, hisz az övé. Az előfizut pedig fizetni kell tovább.
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
válasz nobiand #60144 üzenetére
Ugyanez a csomagom van, az újabbak drágább percdíjasok, a net is kevesebb bennük, szóval ebben a kategóriában csak rosszabb van szerintem. Ja és az ingyenes kedvezmény is jó (nekem a féláron hívható 1 szám van)
Azt néztem, hogy ha váltanék egy ~2000-es csomagra + egy aranytárs netplusz csomaggal 3000Ft alatt maradnék. Kevesebbet perc, de több net olcsóbban.[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
Azt én sem tudom, hogy mit keresek még az előfizusok között az 5 éves díjcsomagommal 36Ft/perc alapon, mikor a Domino is olcsóbb már. Talán a net is olcsóbbra jönne ki, egyszer feltölteném 20k-val, aztán hónapokra megvagyok...
Előfizetések terén nem várható árcsökkentés/net növekedés a 4k alatti csomagokban?
-
gerii
addikt
Azt tudja esetleg valaki, hogy egy Google Play Music használata melyik Korlátlan Böngészés opcióval használható?
-
gerii
addikt
válasz Carline #81168 üzenetére
Igen, csak én 15 éve vagyok T előfizus, nem megy olyan könnyen az átállás
Ha nyáron tényleg jönnek olcsó és jó csomagok, akkor arra váltok, addig kipróbálom ezt, illetve 2 hónap múlva (amikor lejár a 4x adatcsomag) kipróbálom a Korlátlan Böngészés opciót. Remélhetőleg utána lesznek nyugati színvonalhoz hasonlatos csomagok...[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
Üdv!
A Telekomnál kapható Huawei 4G mobilstick gondolom nem független?
Publikus IP cím továbbra sem megoldható? (kereső szerint nem nagyon)
-
gerii
addikt
válasz Soulfly842 #92287 üzenetére
Az USB-s modemet, hogy?
-
gerii
addikt
válasz Soulfly842 #92289 üzenetére
Köszi, várom az sms-t.
Telekom fog valamit lépni a HelloData csomagok ellen, vagy marad ez a vicc 10k-s ajánlatuk?
-
gerii
addikt
válasz enginev3.0 #92324 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek még, ha megint ilyen vicces 2k/GB dolgokat találnak ki, röhögve átmegyek a Telenorhoz.
-
gerii
addikt
válasz fornettisuti #92390 üzenetére
Kb ugyanennyiért lehetne korlátlan HelloDatád is.
Nem tudom hogy optikai csalódás volt-e vagy sem, de mivel a Telekom nem ad publikus IP-t, így vettem a Telenornál egy feltöltős simet.
Betettem a telóba kipróbálni, hogy működik-e, nyitottam egy böngészőt rányomtam az indexre, és gyakorlatilag azonnal megjelent az oldal (nem volt puffeben). Mondom wtf, megnéztem még pár oldalt, ugyanez a hipergyorsaság.
Eddig röhögtem az elnevezésén, ezután nem fogok.
Decemberben,15 év után váltok, alig várom! -
gerii
addikt
válasz elekreg #92633 üzenetére
Pont az ilyen gondolkodásmódért tehetik meg hogy folyamatosan árat emelnek.
Van 5 féle választható opció. Egyik sem maradt ugyanannyi, drágábbak lettek. Ez áremelés.Ezek miatt is nő a bevételük, hogy rákényszerítik az emberre a drágább csomagot.
Legközelebb már 3GB lesz 2900-ért, hopp máris havi 900-al többet fizetnek havonta mint egy éve az emberek. Ráadásul annak is örülni fognak, mert rászoknak a több adatra, és az is szűkösnek fog érződni. Szimpla marketinges csapda az egész.[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
válasz vizslakutya #92636 üzenetére
Mostmár nem tudsz 1kg cukrot venni ezerért, muszáj elköltened 1400-at. Ha tetszik, ha nem. És a cukor megromlik a hó végén.
Pontosan ez a baj a fejekkel, hogy csak a saját szemszögükből nézik, hogy nekik most hú de jó lett, de megéri még egy kicsit többért, még egy kicsit, még, még...
Látszik, hogy az országban nincs igazi piaci verseny, + kíváncsi lennék, ha annak idején nem a Westelt veszi meg a Telekom, akkor is így áraznának-e, vagy éppen ők adnák a korlátlan netet 6k-ért.Csak példának: nekem még 1470Ft az 1GB netem!
Ezt egy éve vitték fel 1670, majd 1990-re, mert az ügyfélnek az jó. Tessék, most már fizethettek 2400-at. Ha tetszik, ha nem.
A nem létező cégemnél, ha 1500Ft-on hirtelen tudnék realizálni +1000 forint hasznot, másnap már a Ferrari katalógust nézegetném a Bahamákon. Ez az egy díjcsomag önmagában elképesztő nyereségnövekedést hoz!
De ez a vevőnek megéri...Balkán ez kérem, de nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
Üdv!
Idén mikor várható a díjcsomagok/árak módosítása?
Tavaly szeptemberben volt, azelőtt pedig májusban, ha jól emlékszem; idén ha mostanában lenne akkor megvárnám.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest