- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- (kiemelt téma)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2022-07-22 08:41 Téma összefoglaló
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
beci
őstag
-
Plug Life
senior tag
-
zzola
titán
-
kisapa
őstag
-
kisapa
őstag
-
martongunar
aktív tag
Átvitelről volt szó és nem törlésről, hadd ne ismételjem már ezt is...
Technikailag ez még ha igaz is lenne (bár a szolgáltató módosíthat a telefon működésén, ld. pl. volte kijelzés), akkor sem kell, hogy ez az előfizetőt érdekelje.Ez kb. olyan, mint amikor a te cégeteknek problémája akad egy beszállítótokkal. Az hiába mutogat az alvállalkozójára, hogy de ő volt a hunyó, ti nem velük vagytok szerződésben.
-
martongunar
aktív tag
-
martongunar
aktív tag
-
martongunar
aktív tag
Dehogynem, úgy kell a rendszert megírni, hogy ez ne történhessen meg. Nyilván nem olyan esetekre gondolok, mint pl. hogy összetöröm a telefont.
Dr Bubo: itt a lényeg, nem támogatott műveletet nem lenne szabad a rendszernek megengednie. Már nem akarom tovább ragozni ugyanazt.Egyébként láttam külföldi szolgáltatónál olyan leírást is, hogy ha esim cserét szeretne készülékek között a kedves delikvens, akkor fáradjon be az ügyfélszolgálatra. Ez is egy megoldás, levédik magukat, hiszen ők is tudják, hogy sz@r a rendszer.
-
martongunar
aktív tag
Az, hogy a rendszer így van megcsinálva, az egy dolog. Az előfizető viszont a szolgáltatóval van szerződésben.
Ha a ti flottátokban hasonló történne, feltehetően te is a szolgáltató felelősségét vetnéd fel.
Dr Bubo: Persze, olvasni nem árt, de ez a tényeken nem változtat, ilyen hiba olvasással vagy anélkül sem fordulhat elő.
-
Landsmann
addikt
-
bul07
nagyúr
-
zzola
titán
-
Littoral
aktív tag
Nos, úgy tűnik, meg kell követnem a Telekomot, mert kiderült, hogy a hiba a telefonban volt. Bezavart a helyzetbe az, hogy egyik éjjel hibásan működött, a másik éjjel meg hibátlanul, majd újra hibásan, ez így olyan 10 napig. Miután átraktam kártyát másik készülékbe, nem jelentkezett a dolog, de nem volt feltűnő, mert a másikban is egyszer így volt, egyszer úgy. Jelenleg úgy tűnik, a telefoncsere megoldotta a problémát. Szóval nem Telekom-hiba volt, hanem készülék és user, gondolhattam volna rá hamarább is.
Megnéztem a Samsungban a szervizmenüben kiírt dolgokat:
Band:20 BW: 20MHz
216 30
RSRP: -103 RSRQ:-9 RSSI:-85
Stb.
-
Littoral
aktív tag
-
martongunar
aktív tag
-
Littoral
aktív tag
Nem oldódott meg, a következő éjszaka megint nem volt hálózat. A kártyát egy másik telefonba (Xiaomiból Samsungba) elsőre nem jelentkezett a hiba, majd éjfél után azon is elmúlt a hálózat. Egy független A40, amibe átraktam. Teljesen hektikusan van vagy nincs hálózat éjszakánként, a hibabejelentés után pl. volt rendesen az eredetileg használt telefonon is, tehát nem a készülék hibája, amikor nincs. Szerintem ez így nem OK.
Fura ez, de mindig megállít valami, amikor eltervezem, hogy átviszem mindenemet a Telekomhoz. Mint pl. anyám telekomos internetének esete, amit azért nem tudtak bekötni, mert azon a címen szerintük nem is szolgáltatnak, holott a tévé és a vezetékes telefon már akkor is tőlük volt évek óta. Aztán később csak sikerült. Ez az éjszakai szolgáltatás kiesés is biztosan megoldódik később, inkább várok és figyelek. -
Littoral
aktív tag
-
Primary92
senior tag
Majd szépen visszakapcsolom a többit. Igazából felesleges is, mert otthon van térerő, máshol meg nem lépek wifi-re.
Ma újból tettem hiba bejelentést. Azt mondta az ügyintéző, eddig nem jól iktatták, ezért zárták le 2 perc múlva. Rendesen feljegyezte a tapasztalatokat, időpontokat, stb. Nem egyből a hülyének nézés ment. 3-4 órával később gépi hívásban közölték, hogy kész a hiba javítása, kérdezik, hogy működik-e. Az előző hiba bejelentésekkor ilyen nem volt.
Azóta nem számolt be senki problémáról (mondjuk este van azóta). Igaz az sem derül ki, hogy tényleg volt náluk valami probléma, vagy én kapcsoltam ki minden nem létfontosságú beállítást, szolgáltatást és attól jó.
-
Primary92
senior tag
-
csabyka666
veterán
-
csabyka666
veterán
-
kovacsmi_74
senior tag
-
csibor
addikt
-
attiati
veterán
-
icecave
nagyúr
-
csabyka666
veterán
-
icecave
nagyúr
-
csabyka666
veterán
-
csabyka666
veterán
-
zzola
titán
A szolgáltató által támogatott szolgáltatásról beszélünk. Ha nem így lenne, akkor az iOS 23.3-mal menne az RCS One/Yettel SIM-mel is iPhone-on.
Vagy inkább úgy fogalmazok, hogy a szolgáltatónak kell RCS szervert biztosítania (ha szeretné, hogy legyen Apple RCS). Az hogy ez saját vagy bérelt, lényegtelen.Google rendszer esetén miért is lenne a szolgáltatói ÁSZF része az RCS, ebben igazad van.
-
zzola
titán
Szerintem ez nem megegyezés kérdése. A G-vel kompatibilis Apple RCS az Apple fejlesztése, RCS szervert pedig vagy az operátor üzemelteti, vagy bérlik (jellemzően a G-től). Inkább az a kérdés, hogy hajlandóak-e pénzt beleölni ebbe, annak fényében, hogy egy forintot nem keresnek rajta, sőt még bukják az SMS és MMS bevételek egy részét.
Szerintem. -
gyulaszu
senior tag
-
adamssss
veterán
-
macika eger
kezdő
De sim kártyát kaptam.
Viszont szerződés nincs aláirva (személyes ügyintézés volt), jelszó beállítása nem történt meg.
Sajnos elnéztem a hűségidőt, és van még 3,5 hét a jelenlegi szolgáltatónál, így beszéltem a 1414-el, kértem.a számhordozás törlését, de semmi dokumentumot nem találnak a rendszerben, ami arra utalna, hogy én kötöttem volna szerződést, és számhordozásom is lenne.Ezért is nem tudom, mi lesz ennek a kimenetele.
-
macika eger
kezdő
-
macika eger
kezdő
-
macika eger
kezdő
-
cshabee
csendes tag
-
cshabee
csendes tag
SMS csakis a technikai szammal mukodik, a fo szammal nem, vizsont RCS-re azt irja a mobil, hogy disabled by the operator, es emiatt nem aktivalodik be egyaltalan. A kerdes az lenne, van-e valaki, akinek gyakorlati tapasztalata is van ezzel, mert a cel az lenne, hogy az RCS a fo szammal is megerkezhessen mindket mobilomra (ahogyan az iMessage is, de ebben az esetben az egyik egy android)
Koszi ismet! -
bp15
junior tag
-
Kicsirics77
veterán
-
BUZZLGHTYR
senior tag
-
weeweew
csendes tag
-
kovacsmi_74
senior tag
-
Landsmann
addikt
-
1995M
aktív tag
Olyat vajon mikor lehet én ezer éves havi számlás ügyfélként Telekom app, azonosítva vagyok, ismernek blabla és szeretnék venni kényelmesen online egy második, harmadik, negyedik Domino eSIM-et az appban vagy webshopban?
Vagy csak úgy megy legyártják a fizikai kártyát, kiszállítja X km-re a futár (nehogy elkerüld) és át kell váltanod a fizikait elektronikusra, közben a honlapon reklámozzák milyen környezetbarát az eSIM és nincs több macera:

-
Cs1csó
titán
-
Narxis
nagyúr
-
zelikocc
őstag
-
-Maci-
addikt
-
dzf007
senior tag
-
ledgeri
nagyúr
-
4Grider
félisten
-
kali
legenda
-
deutsch111
kezdő
-
bp15
junior tag
-
zzola
titán
-
Donki Hóte
veterán
-
Mikulásbá
nagyúr
-
blueye
veterán
-
kali
legenda
-
remetelvtars
junior tag
-
remetelvtars
junior tag
-
remetelvtars
junior tag
-
Zeki
nagyúr
-
t.imi
addikt
-
picur10
aktív tag
Szia!
Akkor az itt leírtak, hogy csak "feltöltés hiányában" megszűnt szerződésre adják vissza a dominó egyenleget, az nem igaz?
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/domino-dijcsomagok/egyenleg-visszafizetes
Számhordozás miatt szűnt meg pár napja az egyik dominó előfizetés és egy másikat most akarok átvinni, de azon kicsit több az egyenleg, hogy két lottót vegyek belőle és jól van... -
yogibear
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
sifarr
senior tag
-
zzola
titán
-
donjohnson
addikt
-
donjohnson
addikt
-
donjohnson
addikt
-
_NCT
addikt
-
-szabi-
addikt
Megrendelőlap az anonim híváselutasítás szolgáltatás igénybevételére
Ez az egy nyomtatvány van az oldalon. -
-szabi-
addikt
-
enginev3.0
félisten
-
adman
tag
köszi, akkor marad a visszaállítás ahogy @martongunar javasolta, csak arra van 24 óra várakozás
@csaszi75: néztem de sajnos sehol semmi -
kispalsz
tag
-
lugosi
MODERÁTOR
-
lugosi
MODERÁTOR
-
lugosi
MODERÁTOR
Leírom még egyszer, biztos nem hangsúlyoztam eléggé, hogy olyan megoldást szeretnék, ahol a hívó nem azt hallja, hogy a szám kicsörög.
Nem akarok negatívan hozzáállni a témához, de nem az volt a kérdésem hogy hogy csináljam másképp, hanem hogy az általam leírt megoldás működne-e. De szerintem a legjobb lesz ha kikísérletezem, ha nem tudtok rá válaszolni azzal semmi baj nincs, oké, csak akkor ne tereljetek
másfelé, amiről direkt leírtam hogy nem érdekel. -
snooze
veterán
-
Landsmann
addikt
Nem feltétlen. Ha a Google fiókból nincs kilépve, SIM nélkül is lekérhető hol a telefon. Csak net kell neki, az meg megint mindegy, hogy wifi vagy másik SIM mobilnetje. Bukott már le így nálunk egy telefontolvaj. A SIM-et egyből kivették, azt fel érték ésszel. De azt már nem, hogy a Google fiókból is kilépjenek. Sőt, ha wifin van, akkor a hálózat nevét is megjeleníti a kereső, így egyértelműen beazonosítható hol van a telefon.
-
kispalsz
tag
-
kispalsz
tag
"A vpn-hez legalább az egyik oldalnak publikus ip címmel kell rendelkeznie, vagy használni kell egy harmadik publikus ip címmel rendelkező site-ot, amin keresztül a vpn csatorna felépülhet."
Ezek rendelkezésre állnak. Minden S2S kapcsolatom másik vége public IP-vel rendelkezik. És természetesen nem nat mögött vannak.
-
_NCT
addikt
-
Bl.Gyo.
őstag
-
lugosi
MODERÁTOR
-
lugosi
MODERÁTOR
-
szimi57
őstag
-
totron
addikt
-
p2pp
őstag
Első lépésnek lecserélem a mostani telómat.
De attól még nem lesz Új Bázis, ahol most is hiányzik.
De érdekes módon a többiek tudtak építeni újjakat.
Csak a Telekom nem. Itt városon belül is látom ezt a Déli Városrészen is meg az Ipari Parkban. Ja nincs Kartel. 😀
Csak One bázis van ott vmiért. Senki más! Érdekes mi?!
A vonaton meg főleg nagyon hiányzik.
Solymár Állomáson csak a Netfone kártyám megy.
Melóban is csak az megy ezért kellett.
De Magdolnavögy, Piliscsaba Egyetem felöli részén is hiány van. Még hosszan tudnám sorolni a helyeket.
( Nem csak a vonat árnyékolása miatt hiányzik)
Én örülnék a legjobban, ha nem kéne 2 kártyát használni!
Közben a nagyobbik gyerek meg csak kuncog.
Meghagytam Yettelesnek. Neki jól megy minden!
Ő nem Ájfost használ. Lehet, sőt biztos az is számít.
Neki Honor 200 pro van. Nekem amióta a Telekom eSim van a i16 pro-ban. Szívok vele folyamatosan. Pedig Telekomos a teló is. Már ha ez számít vmit is. Vivo X200 pro a kiszemelt vagy a Honor 400 pro.
Nekem igazából nem is az n78 ami hiányzik.
Hiszen van Telekom Optika itthon.
Bázisállomás hiány van több helyen is sajnos.
De ez nem érdekel senkit sem sajnos. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- (kiemelt téma)
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Mikrotik routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, a maximális sávszél 300/50, a minimumra lennék kíváncsi. Ilyen ezek szerint nincs, mint a kábel netnél?
dptrsk