Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58552) kali válasza Gaben92 (#58546) üzenetére


kali
legenda

a kapcsolódó szabályozás a havidíj összegét veszi figyelembe - márpedig a move m olcsóbb, mint az ikon 200 lte -, a szerződési feltételek...stb. is úgy kerülnek meghatározásra, az sajnos nem befolyásoló tényező ilyen tekintetben, hogy az előfizető szokásainak mi felel meg jobban.
a next bizonyos tekintetben speciális díjcsomag, az árazása függ egyrészt attól, hogy készülékkel vagy anélkül rendeli valaki - ennek függvényében, akár menet közben is változik az ára -, másrészt nem mindegy, hogy 2 vagy 1 év hűséggel, esetleg anélkül rendeli meg valaki, szóval elég nehéz lenne - mind a két fél számára - igazságosan átültetni úgy, hogy egy korábban másik díjcsomagban megkezdett hűség folytatása legyen.

a megtehetik és az igazságtalanság kapcsán;
az ikon is tekinthető ilyen szempontból speciális díjcsomagnak, hiszen csak iphone vásárlása mellett lehetett igénybe venni, hiába vásárolt valaki hasonlóan drága, de eltérő gyártós csúcskategóriás mobiltelefont, ahhoz más, jellemzően kevésbé jó ár/érték arányú díjcsomagot választhatott csak.
vagy a másik oldalon;
iphone egy ideje nem vásárolható részletre úgy, hogy csak az előfizetésre ír alá hűséget az előfizető, de szinte minden más gyártó készüléke igen.
ezekre mindre írták/mondták már előfizetők, hogy hátrányos megkülönböztetés, meg jogi útra terelik a dolgot, de ez nem ilyen egyszerű dolog, a szolgáltatók - a kapcsolódó jogi szabályozást figyelembe véve - adhatnak kedvezményeket bizonyos esetekben, illetve el is vehetik azokat, vagy szabhatnak meg bizonyos esetekben szigorúbb feltételeket az többitől/átlagtól eltérően, az ügyfél meg eldönti, hogy neki melyik felel meg, illetve ha a későbbiekben következik be változás bármelyik fél oldalán, akkor a szabályozásnak megfelelően térhetnek csak el a szerződéstől, illetve az abban meghatározott lehetőségekkel lehet élni.

az igazság odaát van...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.