Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clain
tag
sziasztok,
tudna valaki segíteni nekem letiltás ellenőrzésben?
ha esetleg igen,kérem dobjon egy privit
/természetesen nem várnám ingyen,és lekötelezne / -
djculture
félisten
Ez a t-mobile nagyon komolytalan lett már. Mobil telefont csak a meggondolatlan vesz náluk vagy akinek a bőre alatt is pénz van. Tegnap néztem 10 féle telefont. Ami náluk 35 a másik kettőnél hasonló dijcsomagokkal 13 ezer, de van 50 vs 25 is, 1.5-2,5x áron vesztegetnek nem egy telefont. Vicc az egész.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
szia,
amennyiben letiltásra került egy készülék, azt díjmentesen közli a telefonos ügyfélszolgálat - illetéktelennek persze csak annyit, hogy adott azonosítóval rendelkező készüléket letiltották, más információt, például a vásárlási konstrukciót...stb nem -, más esetben meg nyitott kérdés, ha domino vagy listaáras a vásárlás, akkor biztosan nem lesz tiltás, ellenkező esetben meg adott a lehetőség, és azt t-s illetékes sem tudja megmondani látatlanban 100% garanciával, hogy az előfizető akarja majd fizetni a számlákat, esetleg a részleteket, vagy sem.
vannak persze részinformációk, amik valamennyit segíthetnek - korábbi tartozás...stb -, de azok sem teljes bizonyossággal, meg aztán ezeket nem adhatják ki csak úgy...djculture; rossz telefonokat néztél...
meg aztán sokan csapdába esnek a másik két szolgáltató esetén az egyiknél, hogy a részleteket nem veszik figyelembe.
van persze sok telefon, ami az egyiknél olcsóbb, a másiknál drágább, más készülékeknél meg pont fordítva, de ez mindig is így lesz.
pont az új iphone árazást hasonlítgatták egy másik témában, és végül kiderült, hogy a vodánál a kevesebb a több, csak valaki nem olvasta el a feltételeket.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
club1
veterán
válasz djculture #50106 üzenetére
Nekem inkább azok a távközlési cégek a komolytalanok, akik az olcsón de hűségidővel adott telefonok tarifáit hűségidő alatt egyoldalúan úgy változtatgatják, hogy nem engednek még tarifát sem váltani.
Nekem az, hogy egy cég az olcsóbb telefonokkal nem bepalizni akar, az pont, hogy szimpatikus. -
-
legenda
válasz [P]laci #50109 üzenetére
az a "baj", hogy nem csappan, ezért nem is nagyon foglalkoznak vele, meg aztán a szolgáltatások eladása az elsődleges, nem a készülékek értékesítése.
valóban nem sok előnye van már a hűséges előfizetőnek, legfeljebb kérdés és mobil előleg befizetése nélkül is kivihet akár két nagyon drága készüléket is 0 ft befizetéssel, részletre.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
[P]laci
senior tag
de ez valamilyen szinten azért borzasztó... értem én hogy a cél a felhasználóbázis bővítése (as always), de azért a régi hűséges ügyfelek megtartása nem lenne ugyanolyan fontos cél? áh, mindegy.
"kezd" pár dolog itthon (is) nagyon rossz irányba menni... kezdem azt hinni, hogy rossz korba születtem.
(#50112) kali: na ez az... mindig próbáltam reálisan gondolkozni, de vagy bennem, vagy a világban nagyon félresiklott vmi... tényleg odajutottunk minden téren, hogy semmi nem számít már senkinek? a kölcsönös elégedettség termék/szolgáltatás esetén már nem létező dolog?
heti 2x járok a Miskolc-Debrecen útvonalon vonattal és a T hálózat eléggé rossz... tudom, tudom: hegyek... nem vagyok én utópista, meg örülök a 4G-nek is, de a 3G hálózat ezután le lesz sajnálva? utána jön majd az 5G valószínűleg és akkor félbehagyják a 4G fejlesztéseket? így soha nem lesz egy normális tempójú és minőségű stabil hálózat egyetlen szolgáltatónál sem mindenütt...[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Konkrétan a lumia 530-at néztem pl 12 a telenornál részletre 12* 990ft egy majdnem 3000ft-os előfizetéssel amibe korlátlan a facebook pülusz 500 meg őluisz dezzer ugyanez telekom 24 X 990 Ft rögtön szintén 3000 körüli előfizetéssel. Konrétan ez a telefon dupla annyiba kerül.
De megnéztem még 9 félét mindegyiknél 1,5-2x szorzó van az árban amit semmi nem indokol csak a pofátlanság. Ugyis megveszed mert hűséges vagy.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz [P]laci #50113 üzenetére
Bár a webshopot nem titkoltan rettenetesen gyűlölöm, azért a telefonos üfsz szinte 100 %-os elégedettségemre szolgál, és az LTE lefedettség most valami megdöbbentő szintre lépett. Debrecenből Bécsbe autóztam hétfőn egy paksi kitérővel, majd szerdán vissza, és itthon gyakorlatilag végig LTE hálózaton lógott a telefon!
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
[P]laci
senior tag
válasz erdoke #50116 üzenetére
hál' Istennek nekem sincs bajom úgy összességében a szolgáltatóval, sőt pár környezetemben lévő ember szavaiból és tapasztalataiból következtetve, kifejezetten örülök hogy a Telekom felhasználói bázisát erősítem. (az imént emberek 90%-a közben áttért a Telekomhoz és megelégedettséggel használják a szolgáltatásokat. )
nekem úgy általában a most trendi szokásokkal van a bajom... tudom ez nem a Telekom hibája, erre a közösség bólintott rá java részt és a szolgáltató meg hülye lenne nem élni a lehetőséggel...
amúgy azt nem értem, hogy csak nekem ennyire elviselhetetlen néha a térerő azon a vasútvonalon? mert oké, hogy autópályán tényleg jó (meg Debrecenben és Miskolcon sincs okom a panaszra), de pl. ha a 3-as úton megyünk Miskolcról Pest felé, akkor vannak elég erősen térerő ingadozások (mobilnet és térerő pár szakaszon zéró és nem csak az én telefonon, hanem több okostelón és feature telefonon is)... tesóm nyáron volt gyakorlaton Pakson és párszor megtettük az utat odafele (igaz nem pályán mentünk, hanem oldschool utakon) és azon az úton is volt pár hely, ahogy vagy semmi, vagy kb. használhatatlan erősségű volt a jel.
ha tenném jelezném egy illetékesnek, de nem tudom lenne-e egyáltalán értelme...
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz [P]laci #50120 üzenetére
Ahol van pálya, őrültség helyi utakon kockáztatni az életed. Amikor csak privát autóm volt, akkor is kifizettem a matricát. Nem elsősorban a nagyobb sebesség, hanem a nyugalom miatt. Bevágta az ember a tempomatot, hallgatja a zenét/könyvet, és nem idegeskedik az őrült módjára előzgetők, vagy éppen az előzhetetlenség miatt.
A legjobb aláírás a héten
-
legenda
válasz [P]laci #50113 üzenetére
a 4g/lte a preferált, és a magam részéről örömmel fogadtam a sokkal jobb lte lefedettséget, amit bő egy hete újítottak be, és nem is feltétlenül a sebesség és a jobb válaszidő miatt, hanem a készülékek akkumulátoros üzemideje miatt is, mivel a 3g jobban szívja az akkumulátort, mint a 4g/lte.
a 4g fejlesztésekkel biztos nem állnak le egy ideig, a 3g persze háttérbe szorult, de attól nem tartok, hogy rövid időn belül jönne újabb a 4g/lte-nél, hogy az hátrányba kerüljön, addigra meg fullos 4g/lte lefedettség lesz, ez a jövő.r3dsnake; várjunk még azzal, meg aztán amiket hallottam, hogy miként éri meg esetlegesen a diginek - bár ez csak amolyan félinformáció -, úgy nem lesz 4g/lte kapcsolatuk, ami miatt el sem gondolkodnék meghatározott olcsóbbság mellett sem a váltáson.
djculture; nézz rá drága telefonokra is, találsz majd sok ellentétes árazást is.
hűséges? mostanság nem írok alá már az előfizetésre sem hűséget, mert nem éri meg, hanem inkább listaáron veszem a telefonokat, így szépen kifut majd minden előfizetésem hűsége. az egyiken már régóta nincs, a második is lejár hónapokon belül, és ha így áraznak, akkor nem olyan sokára a harmadik is.
ettől persze még telekom előfizető maradok, hacsak nem dob hihetetlenül nagyot valamelyik másik szolgáltató.laci; tegnap utaztunk le a hosszú hétvégére budapestről pécsre ic-vel, és bizony az út jelentős szakaszán lte hasított a mobilon, néhány hete ez még a térkép szerint sem lett volna így.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
[P]laci
senior tag
válasz erdoke #50121 üzenetére
részben egyetértek veled, de azért mikor pályán párszor majdnem leszorítottak minket Pest felé... na akkor azért újragondoltam az életemet (a félreértés elkerülése végett nem 100-zal mentünk ). plusz Eger felé egy Bükkön átvezető utat SOHA nem cserélnék le bármi más opcióra...
mindazonáltal a pályák megléte nem ok arra, hogy a gyorsforgalmi utakon (3-as és 4-es) rossz legyen a térerő szvsz.
(#50122) kali: ezt örömmel hallom, hogy a 4G kezd rendben lenni (nemcsak a technológia miatt, hanem amúgyis öröm )... akkor tényleg érdemes beszerezni 4G-képes telefont a nem túl távoli jövőben... viszont akkor megint visszatérünk kb. az eredeti problémakörhöz, hogy drágák a készülékek (tudom vegyem függetlenül).
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
városokon belül nem is szokott probléma ezzel lenni, ami dicséretes. Miskolcon és Debrecenben is gyakorlatilag mindenütt fullon van a jel és működik a 3G, vagy HSDPA+ (kivéve a szándékosan leárnyékolt helyek, radiológia, etc.)
A probléma általában utazás közben jelentkezik jó pár helyen. Bár mindig van esély a javulásra... kíváncsi lennék mennyibe fáj egy adótorony létesítése valahol, mert sokszor ezen múlna a dolog szvsz.(#50127) raziel01: tippre S3 LTE!
más:
A Samsung Galaxy Note 3-at kifutó készülékként tüntetik fel a T honlapján!Telitalálat, Bingo, meg ilyenek... tényleg S III LTE. - Zsolt
[ Módosította: #40993792 ]
-
ryori
senior tag
Üdv, telenor ajánlatokat néztem, iphone 5S 16-32-64GB, azt vettem észre hogy a különbség 16-32 GB modell közt 1000ft- majd a 32-64GB közt 300FT
Én Move M Aranytárskártyával veszem, így, számolás:
16GB:
3990+5990 FT = 9980 FT
+1000:
32GB:
3990+6990 FT = 10.980 FT
+300
64GB:
3990+7290 FT = 11.280 FTAzért ez nem semmi, szóval arra jutottam hogy ha most újonnan vesz az ember, ki az aki a 16GB-ot veszi, mivel Plusz 1300 forintért NÉGYszeres kapacítás
Mit gondoltok erről? mert valóban 1300forinton már nem múlik, és négyszeres tárolókapacitás.
És persze, én társkártyával veszem ami valóban jóval alacsonyabb árú mint a sima Move M, de viszont:
11.480FT - Move M (5490) + 5990ft (16GB)
12.480FT - Move M (5490) + 6990ft (32GB)
12.780FT - Move M (5490) + 7290ft (64GB)Nem sokkal drágább az összesítésben, és itt is, +1300ft-ért 4x kapacitás, 11.280 vs 12.780 ft.
Nos, ki mit gondol?
A fekete valóban festett és ezért kopik? úgy hallottam érdemes a fehéret, mert az nem festett, na mindegy ez nem fontos, ezért is off, -
[P]laci
senior tag
válasz lord.lakli #50135 üzenetére
kíváncsi természettel áldott meg az élet! ettől függetlenül majdnem biztos vagyok a következő telefonom kilétében!
ha pedig emberi árban lennének ezek a kütyük, én szívesen kipróbálnék 2-3 telefont is egyszerre... ennek fényében egy normális méretű i6 + n5 kombó vállalható is lehetne pl... viszont ezek hiányában egy 3. telefonra esik majd nagy valószínűséggel a választásom. -
Bling95
őstag
Sziasztok!
Ikon 200-ban vagyok ami kezdetben az én nevemen volt majd át lett iratva cégnévre. Most nézegettem az előfizetéseket és a NextM nekem teljesen ideális lenne platinakártyásként 9990-ért 1Gb nwt bővítéssel.
Az lenne a kérdés hogy vehetek cégesként platinkártyásan ilyet és akkor érvényes e ez az ár, vagy mindenképpen a Next Business közül kell keresnem ( amit viszont drágábbnak találtam) ?
-
-
lugosi
MODERÁTOR
Domino kérdésem lenne:
A Domino Surf csomag a kiegészítő netcsomagok szempontjából melyiknek minősül:
- "még több netre van szükséged", vagy
- "nincs még net a díjcsomagodban"?Vagyis, Domino Surf esetén melyik ártáblázatot kell nézni? Azért kérdezem, mert szigorúan véve a domino csomagban nincs net, csak a surf mint kiegészítő havidíjas csomag miatt van benne, így viszont mégis van. Tökbiztosan kéne tudni, hogy a surf melyiknek számít, segítsetek légyszi.
ryori, ja értem hogy gondoltad.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz pepe091 #50145 üzenetére
Az szuper, köszi. Épp azon gondolkozok, hogy lemondom a 4 db havidíjas előfizetésünket, mert ha megnézem azt, hogy ennek mennyi a havidíja (kb 40k) akkor ez kijön annyira, mintha mindegyikre 10 ezret rátöltenék havonta.
2 számunk van, ami sokat beszél, látom ha egy 10-est rátöltök havonta, akkor még kapunk 150 percet bármilyen irányba, a jelenlegi szokásainkat tekintve ez teljesen jó.Alapvetően az bosszantott fel, hogy lebeszélhető havidíjas csomagunk van, amiben a megkötése óta eltelt 2 évben minden egyes hónapban az volt, hogy nem beszéltük le teljesen a perceket, amik így viszont elvesztek. Nemrégiben volt egy olyan hónap, hogy túlszaladtunk rajta rendesen, ami így plusz pénz volt. Ha az elmúlt 2 évben havi 10-esekkel töltögettük volna, akkor lassan a lebeszélhetetlen mennyiség lenne a kártyákon, nem pedig az, hogy túlszaladunk rajta... Látom, ami bukó lesz, az az LTE hálózat használata.
Még egy aránylag fontos kérdés: ha most olyan havidíjas számot váltunk dominóra, ami platina szintű, akkor az dominósként is platina szintű marad, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz lugosi #50148 üzenetére
Igen, ez biztos. Az okát nem tudom, talán "visszatartó erőnek" gondolják, bár nem hinném, hogy dominóban olyan sokat számít, hogy arany vagy platina szintű legyen a szám. Az átváltásnak van még egyébként egy 2700 Ft-os díja is, de ezt jóváírják majd a dominó egyenlegen, szóval olyan mintha feltöltenéd ennyivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest