- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
-
Gedeon31
addikt
válasz
Gedeon31 #105895 üzenetére
Közben megkaptam a -11000 Ft-os számlát postán is,de azon kívül semmit hogyan lesz ez korrigálva a törlesztő részleteknél. Pár napja eltűnt az online felületről a telefon első törlesztő részlete. Ma az otthoni szolgáltatások számlája is.
Gondoltam ez már megér egy telefonhívást. Telefonos ügyfélszolgáton sem látják ma senkinek az otthoni számláit. Ismét dübörög a Telekom rendszereLegalább a -11000 Ft-ot jóváírták. Két hónapig biztos nem kell a telefon törlesztőjét fizetni,viszont megkért a hölgy,hogy a jövő hónapban is telefonáljak a fennmaradó rész is biztos legyen jóváírva.
-
Gedeon31
addikt
válasz
Gedeon31 #105735 üzenetére
Felkerült az online felületre egy -11000 Ft-os számla. Számla - KESZULEK KORR névvel. A törlesztőrészlet még nem sikerült kijavítani az online felületen.
Vajon ilyenkor hogyan oldják meg? Tudják az első törlesztőrészletet törölni és újat feltenni az online felületre? -
glaci
őstag
válasz
Gedeon31 #82147 üzenetére
Neked a telefonnal van gondod, nem az előfizetéssel. Bármit mondanak, ne írj alá semmit!
A szerviz adott Neked egy csereutalványt, ezzel elismerte, hogy a készülék garanciális volt és hogy nem tudta gariban javítani.
Ezzel Neked menned kell a kereskedőhöz, akitől vetted, hogy ez történetesen a Telekom, az lényegtelen. A csere mögötti pénzügyi tranzakciót pedig majd a Samsung intézi a kereskedővel, amikor visszakerül hozzájuk az utalványod és a választott készülék számlája.
Szóval a lényeg az, hogy az nem számit, hogy azóta már nem vagy előfizető! -
313313
addikt
válasz
Gedeon31 #82142 üzenetére
Téma összefoglaló megvolt?
"Hogyan tudom beváltani a csereutalványomat?
Csereutalvány beváltásnál kettő lehetőség adott:
1: értékegyeztetéses csere: az xy készülék vásárláskori kiskereskedelmi ára alapján, az aktuális kiskereskedelmi árlistában szereplő nem drágább készülékekből;
2: visszavásárlás: az ügyfél által eddig kifizetett készülékár (teljes összeg vagy részletfizetés esetén a kezdő-, és további befizetett részletek).
Lehetőség szerint hivatalos Telekom üzletben intézkedj, ne partnerüzletben. A hivatalos üzletek listája megtalálható az üzletkeresőben." -
válasz
Gedeon31 #68495 üzenetére
Tényleg gyenge szerintem is. A Fitbit Charge, ami ma 50-ről 40-re akciós, konkrétan ennyi máshol is, vagy kevesebb (árgép szerint 32-nél kezdődik, és még nagyobb elektronikai áruházban is 39).
Szóval eddig én se láttam olyat, amivel levettek volna a lábamról. Lehet, hogy fizetésnaphoz igazítják a nagyobb akciót? -
South Velen
addikt
válasz
Gedeon31 #66323 üzenetére
Használtan olcsóbban meg lehet venni már azt is. Ez egy 450 G0, 90ért fut aprókban. Bár ez szerintem zsír új készleten maradt, szóval ha pont ilyenre van szükséged, vedd meg, mert akkor megéri, ilyen minőségű notit nem kapsz 100ért máshol. Ez az egy megérheti. A többi noti ára valóban szóra sem érdemes, pff.. nyáron azért jobbakat akcióztak a srácok.
-
törölt tag
-
Gedeon31
addikt
-
-
-
-
-
törölt tag
válasz
Gedeon31 #63103 üzenetére
Megpróbálhatod, de: nekem pl eltüntették a hangfelvételt is... Mert az egyértelműen bizonyította volna az egyébként is myilvánvalót, h a helpdeskes hibájából hamisan kezelték az előfizetésemet, és így folyamatosan megloptak vele majdnem 2 évig, míg egy másik helpdeskes elszólta magát, h mit vett észre... Szted megtérítették, amit elloptak v akár csak elnézést kértek??? Se egyik, se másik. Gusztustalan tolvaj banda.
-
djculture
félisten
-
válasz
Gedeon31 #63103 üzenetére
kérni lehet, de nem feltétlenül egy telefonos ügyintéző fogja felülírni a vonatkozó jogszabályt, legfeljebb őt lecseszik majd a téves információkat tartalmazó tájékoztatás miatt, tőled pedig elnézést kérnek.
nem mondom, hogy teljesen lehetetlen eltérni a szolgáltatónak a szabályozástól az előfizető számára kedvező irányba, de adott esetben ez nem valószínű, illetve ráutaló információ sem található az ászf-ben és a kapcsolódó mellékletekben, így inkább a fentire tudok gondolni.lugosi; amennyiben nem természetes személy eszközli adott vásárlást, úgy nem lehetséges az elállás, legalábbis a vonatkozó jogszabály szerint, de itt egy közérthetőbb leírás; link
-
válasz
Gedeon31 #63100 üzenetére
a vonatkozó jogszabály szerint az új feltöltéskor új szerződés jön létre, amire mindig a hatályos szabályozás vonatkozik, tehát ha az emelés után történik a feltöltés, akkor arra már az új díjszabásnak kell érvényesülni.
134 § (16) Az előre fizetett díjú előfizetői mobil rádiótelefon szolgáltatások esetében a (14) és (15) bekezdés nem alkalmazható. E szolgáltatások esetében az előfizető általi egyenlegfeltöltés új határozott idejű szerződés ráutaló magatartással történő megkötésének minősül. Az előfizető általi egyenlegfeltöltéssel az előző határozott idejű szerződés megszűnik azzal, hogy az előfizető hívószáma változatlan marad.
forrás; link -
-
Soulfly842
addikt
válasz
Gedeon31 #62509 üzenetére
14 napon belüli elállásnál nem az üzletben sztornózzák, hanem ők maximum csak a 'postázásban segítenek neked'. Így a sztornózás ugyanúgy a webshop folyamatok alapján történik.
(#62533) CineDOG1
Ez általános látkép.
Nyugdíjasok kifejezetten szeretik az ilyen ember előtti időket.
90%-uk soha nem ér rá várni! (rohannak, de hogy hova?), az a kevéske 10% mondja csak, hogy ráérek drágám, hiszen nyugdíjas vagyok; csinálja csak nyugodtan!
Várni kell', hiszen nagyobb eséllyel pályázol.
Emberek, halandók vagyunk. Velem idestova öt év alatt még nem történt olyan, hogy más számára cseréltem, erre kifejezetten figyelek, de rutinos kollégákkal is fordult már elő... számokkal dolgozunk, félrehallható, félreírható... a Dominós kártyacserénél kifejezetten félrenézhető, ezért ott szigorúan csak ctrl+c, ctrl+v-vel dolgozok háromszor megnézve
(#62548) A-machine-A
Ok nélkül nem fogja nézegetni
De egyébként egy ilyen nem kis felelősséggel (adatvédelmi/jogi...)(#62566) Ateszpapa
"A rendelés vége felé meg lehet adni más személyt is aki átveheti."
Az semmit nem jelent. Előfizetői szerződést (új/hűségidő hosszabbítás (a dominó is ide tartozik "domino előfizetői szerz.")) pláne senki más nem írhat alá csak az előfizető (Kivételt képez ez alól magánszemély esetén, ha közjegyző által hitelesített-, vagy az ügyvéd által készített és ellenjegyzett meghatalmazással rendelkező személy).
Habár a tartozékból annyira nem szoktak problémát csinálni.
(#62571) s3nsitivity
Az előfizető, a számlafizető és a postázási információk elkülönülnek egymástól. Tapasztalat, hogy ha kézbesítési információkban szerepel valaki, akkor már számlafizetőnek tekinti magát, de ez nem így van.
Biztos, hogy ő a hivatalos számlafizető?
Mert akkor az szla.fizető is kérhet kártyacserét.
(#62574) s3nsitivity
Az ellopták sem válasz, az is ugyanúgy 4500 Ft-s kártyacserét jelent, mintha rongálás áldozata lett volna a kártya (vagdosás).
Egy dolog biztos: a jogosult személy kérhet csak kártyacserét máskülönben, ahogy te is írtad: "elhajtanak".
Ha valaki tudná Orbán Viktor számát, ami lehet nem is az ő nevén van mint magánszemélynek, akkor bemehetne és kérhetne egy kártyacserét?
Nem megy az ilyen könnyen - és ennek okai vannak.
(#62587) Sayuar
A leforgalmazhatóság él 60 napig, de a kártya nem kerül deaktiválásra csak az egy év elteltével. Az egy év letelte előtt még szabadon átváltható bármilyen net&roll havidíjas díjcsomagra.
(#62590) CineDOG1
Értem én, hogy a partner kellemetlen helyzetbe hozott, de tényleg halandók vagyunk megtörténhet sajnos. Ott már a 'vérbosszúnak', ahogy te is írtad nem lenne értelme.
De azt nem értem, hogy miért nem működik a 4G. Nanosimek már kivétel nélkül 4G képesek szoktak lenni. Nagyon ritkán fordul elő olyan, hogy valami kártyahiba miatt az ne menne.
Inkább amire gyanakszok, hogy az ő számán valamilyen elavult netcsomag maradhatott és azt kellene ellenőrizni. Vagy az nem elképzelhető? Ellenőrizted?
(#62606) =Thor=
Feltöltöttem neked egy mobilinternet árlistát, amit az üzletekben is adnak.
Ezen egyértelműen látszódik, hogy melyik díjcsomaggal milyen árak vannak érvényben (Az ATK-s árak is szépen átnézhetőek):
Ha meglévő havidíjast váltasz erre természetesen az plusz hűségidővel nem jár. Ha feltöltőkártyást választ át mobilinternetre (üzletben tudod rendezni), akkor hűségidő nem kerül rá, mivel a domino kártyára a belépési díjat már korábban kifizetted.
Az 5000 Ft-os belépési díj pedig egyfajta kötbér, hiszen hűségidő nélkül egy előfizetésre 5000 Ft a belépési díj, még hűségidővel 0 Ft. Ennek a különbözetet kell belépési kedvezmény kötbér jogcímén kifizetni ilyen esetben.
(#62641) Gedeon31
Általános tapasztalat, hogy a 1412-n a 9-es menüpont egy tévút. Bármit is mondjon az embert ott sokat vár és elvész.. lépésről lépésre gyik, annak aki nem tudja, hogy mit nyomjon
(bármit is mondjon rá az automata).
Sajnos sok ügyféltől ez jön vissza
(#62643) pietrasko
Óóó, de jó összefoglalás... én sem tudtam volna jobban összefoglalni!!!
Nem tudom, hogy hol találhattad
-
tomy86
addikt
válasz
Gedeon31 #62076 üzenetére
Nálam azt most sem ajánlja fel. Lehet hogy azért, mert én azon ügyfelek közé tartozom vezetékes részen, akik régebben lettek előfizetők és így már egy éve nem tudnak hozzáférni az online felülethez a csodás új rendszer miatt. Gondolom az ottani pontok ezért nem is jelennek meg, pedig engedte felvenni a vezetékes előfizetést is közös regisztráció alá MT azonosító alapján. Így csak a "mobilos" pontjaimat tudtam felhasználni.
-
-
Gedeon31
addikt
válasz
Gedeon31 #60876 üzenetére
Megtörtént a csoda.
Kint volt egy emberke a Telekomtól a párom szüleinél. Két kütyüvel mért valamit bent a házban és kint is. Probléma van kettő is azt mondta. Sajnos nem voltam ott ,de remélem most már valami történik nem csak a központból ülő hölgyön múlik ,aki szerint minden rendben van
Most tényleg látják a gondot csak nem a csodában kell reménykedni. -
Alvin_ti4200
félisten
-
-
-
adam3
aktív tag
-
-
enginev3.0
félisten
válasz
Gedeon31 #60163 üzenetére
Na de várjunk nekem ebben semmi pláne nincsen, vagy is most
Nekem van 23 hónap szerződésem még, ha most felhívnám őket hogy az emelés miatt kérem a kedvezményemet, akkor még pluszban 1 évet kéne aláírnom ezen felül? Vagy csak szimplán mostantól számítva lenne egy éves szerződésem velük kedvezménnyel és kész?! Valahogy nem logikus egyik semMert gyakorlatilag most az emelés miatt, bemehetnék és mondhatnám azt hogy kösz de akkor nem kérem
És akkor továbbra csak a telefon törlesztőt fizetem -
Vangelis
félisten
válasz
Ez pontosan így van.
Igaz nekem már fekete péntek óta van 1000ft kedvezményem.
Tény, hogy nincs se arany se platina szintem.... de mégis annyit adtak.Most meg már nem akarják ideadni a havi 500ft-ot
Szemtelen banda....
Mondjuk meg vagyok velük elégedve. CSak ne emelnének árat!!!!
-
enginev3.0
félisten
válasz
És ehhez csak fel kell hívnom őket, hogy szeretnék élni a lehetősséggel, majd kapom az ezer forint kedvezményt
Igazából még csak egy hónapja van meg az előfizetés, bár azt hiszem nem bajlódok, havi ezer forint a kedvezmény
Úgy is utálom a telefonos rendszerüket, sose jutok vele sehova, nem hogy ügyintézőhöz -
enginev3.0
félisten
válasz
Gedeon31 #60134 üzenetére
Felhívtad őket, hogy van előfizetésed, de az emelés miatt szeretnéd felmondani a szerződést, és erre felajánlottak kedvezményt? Mennyit összesen?
Ha nekem arany díjcsomagom van akkor nekem milyen lehetőségeim vannak? Illetve van mellette egy telefon részletem, természetesen fizetem mind a kettőt gondtalanul -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Gedeon31 #60140 üzenetére
Újabb kör, újabb fail. Azt mondta a díjcsomagra nincs hűségem, ezért természetesen szabadon válthatok drágább díjcsomagra (heh, lol), vagy 6ezer ft kötbér esetén felmondhatom a szerződést/válthatok domino-ra. Direkt így kérdeztem, ahogy írtad, hogy milyen lehetőségeim lennének, ha nem kívánom az előfizetést ebben a formában igénybevenni.
-
-
-
tomy86
addikt
válasz
Gedeon31 #55538 üzenetére
Sokszor nyilatkozik magyarul. Elég jól megy neki.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Quadro FX 570 eladó
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged