Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
legenda
kipróbálhatod, nem szokásuk emiatt problémázni, de akkor miért nem rendeled neten, webshop útján?
kipróbálod, használod, és ha nem tetszik, akkor 14 napon belül indoklás nélkül elállsz, a telefont visszajuttatod, a pénzt pedig visszakapod.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
igen, ha a hiba/meghibásodás akadályozza a rendeltetésszerű használatot, viszont ha csak mondjuk esztétikai jellegű, és amiatt neked nem tetszik a készülék, akkor sajnos nem fogod tudni érvényesíteni a 3 (munka)napon belüli kicserélést.
arról nem is beszélve, hogy 3 (munka)napon belüli érvényesítéskor nem/sem kötelesek azonnal cserélni, mert ha mondjuk nincs épp készleten olyan típusú készülék, akkor várni kell rá.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
r3dsnake
nagyúr
unlimited calls to any national and international networks
mobile internet with unlimited traffic , with speeds up to 21.6 Mbps for traffic up to 5 GBEz mondjuk akkor ennyi, ha van mellé tévé meg internet, ha csak az egyik, akkor 7eur, 10eurért pedig hűség nélkül. Várom már, hogy jöjjön a digi ide is végre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
varsam
őstag
Kapható a Samsung Galaxy Note 4
(#51025) kali
IT shipment volt éjjel, ezért állt a webshop is. Csak ezt nem igazán szeretik kiírni tájékoztatásképp[ Szerkesztve ]
-
veterán
Minden iPhone Telekom HU-t ír ki, mivel nem egyszerűen a SIM kártyáról olvassa be a szolgáltatót, mint jónéhány Android / WP firmware, hanem a direkt iPhone-okhoz készített carrier bundle-ből, amit a Telekom frissíthet távolról. Ezért volt az, hogy a brand váltás után szinte azonnal megtörtént a szolgáltatói névváltás az Apple gépeken.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Dilikutya
félisten
Nem volt mindig így. Levelezőre járok, húgomnak vettem tavaly Like előfizetést telefonnal. Nem volt előleg. Bementem a T-Pontba, azelőtt soha nem volt a nevemen T-Mobil előfizetés, és kijöttem egy előfizuval és egy telefonnal.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Ez mondjuk elképzelhető. Az egyik T-Pontban anno azt mondták, a 2 hónapja megújított net előfizetésemhez nem vehetek akciós Samsung tabletet, a másikban meg szó nélkül megrendelték nekem. Megjegyzem, papírforma szerint tényleg csak új előfizetéshez járt volna.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
syl5
őstag
Úgy hogy az edigital mellett még vagy 6 site-ot hosztolnak.
A T meg úgy tűnik a webshop modulnak adta a legkisebb prioritást az erőforrásért való versengésben.De tény, hogy jobban felkészülhettek volna.
Tanulságos ez a BF:
- Edigital-t szépen megutálták
- T nagyon sok új ügyfelet szerzett és tartott meg
- Emag amennyit szerzett, annyit vesztett, de a visszajelzések a szerencsésektől sem a legjobbak.[ Szerkesztve ]
-
legenda
nem mindegy, hogy melyikből milyen verziós, meg önmagában nem sokat jelent, a többi összetevő is mérvadó; link és link (középen az 5s)
arról nem is beszélve, hogy a teszt még ios 7 alatt készült, és az újabb ios verzióval érzetre is jobban kijönnek a különbségek.a mai napra ígérte a telekom (illetékes) az ajándék hordozható külső akkumulátor kiszállítását, remélem valóban hozza a futár, azt sem bánom, ha korán felébreszt.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
syl5
őstag
Ahogy en tapasztaltam 6-7 ev alatt, mindig torekednek a leheto leghamarabb teljesiteni a rendeleseket, 1-2 nap. Ezert nem engedhetik meg maguknak, hogy ugy vegyenek keszletre termeket, hogy nincs naluk. Sztem ez jobb, mint a magyar kiskerek azon gyakorlata, hogy mindig van "keszleten" termek, aztan ha megrendeled, akkor derul ki hogy meg be kell szerezni.
Volt olyan, hogy edigitalnal 1 honapig hitegettek a beszerzessel, es ennek ellenere folyamatosan webshopban volt a termek, lehetett rendelni, fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest