Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tuto558
aktív tag
válasz
csako
üzenetére
Köszi a választ, azt reméltem, hogy már megoldották ezt a problémát. Hátha megugorják tavaszig, amikor lejár a hűségem másik szolgáltatónál, mert céges Telekomos flottába vinném be a számom.
Zeki, jociolaszi: Nem a cég nevén vannak a számok, csak a cégen keresztül kapjuk a flottakedvezményt, de saját néven van a szám, így nagyon a flottának nincs beleszólása, hogy mit tudok módosítani és mit nem. Valószínűleg technikailag nem tudta csak felkészíteni a Telekom az online rendszerét erre, hogy aki már flottás csomagban van, azon tudjon módosítani. Ha flottás kapcsolattartó kéne ilyenhez, akkor nem csak online felületen nem működne, hanem 1414-en vagy chat-en sem, márpedig úgy működik a flottacsomagok közti váltás. Valamint nem érintené a vezetékes szolgáltatásokat, amik ugye nincsenek flottában, de ha beviszel melléjük Magenta1-be egy flottás mobilt, akkor a vezetékes szolgáltatásokat sem lehet az online felületen módosítani, mert az az üzenet jön, hogy 1414-en vagy chat-en vagy személyes ügyfélszolgálaton tudok csak váltani. Korábban én is voltam a horgász flottában egyik számommal, onnan ez a tapasztalat, csak reméltem hogy azóta ezt már orvosolta a Telekom, de ezek szerint nem
-
-
gyulaszu
senior tag
-
válasz
csako
üzenetére
Én azt sem szoktam kapni.
Díjnetet használok (-tam eddig), de annyira macerás és hosszadalmas lett a kifizetés, hogy át szeretnék térni a kb. 2 gombnyomásos app-re. Viszont így akkor figyelgetnem kell, hogy van-e befizetés vagy külön a telón beállítok egy értesítést, hogy nézzek rá, de jobb lett volna, ha az app tudja...
-
sopruk
senior tag
-
PedroPascal
őstag
válasz
csako
üzenetére
Van olyan table ami tudja, lehet laptop is tudja van olyan. Azt mondom ezekbe minek hívás attól függetlenül hogy az eszköz tudja vagy sem. Óránál érthető mivel az helyettesíti ha a telefon nincs a közeledben. Reméljük ezt a "rendszerhibát" megoldják mert így lenne logikus.
-
-
-
madle
őstag
-
coco2
őstag
válasz
csako
üzenetére
Nincs ott jobb fent semmi. Alul jelenik meg kicsi kék buborék, amikor arra rányomok, olyankor átvált üzenet előkészítőbe, és fent keyboard előhozó ikon jelenik meg olyankor. A keyboard-on már van settings is meg 3 vízszintes pötyike is, de azok mind csak gépelés, keyboard, language ilyemiket állítanak. A google lap is azt írta, amit te, de nem találom, amire utalnak. Még screent csinálni sem tudok arról a messages appról, mert abban az üzemben a screenelés nem működik. Így most nem tudom megmutatni sem, ha esetleg nagyon félreértettük egymást.
-
válasz
csako
üzenetére
Köszönöm szépen, neked is Ace Ventura.
Most nézem, hogy a 2022-es Mobil L 6552Ft/hó lenne (a legkisebb 4 giga nettel), ami olcsóbb is, mint a mostani havi 7315 Ft.
Magenta miatt duplázzák a netet?
Illetve ha kötök új hűséget, akkor a magenta csomagban lévő többi szolgáltatás is hűség idős lesz (ezek jelenleg friss, aktív csomagok, de hűség nélkül)? -
válasz
csako
üzenetére
Ebből a szempontból nem jobb egyik a másiknál, valaki itt látja meg hamarabb, valaki ott, mert Facebookot lehet nézegetni másért is, míg a Telekom weboldala uncsi
Uncsi a weboldal nyilván, de én a a szolgáltatásokkal kapcsolatos Áttekintés fül alatt találom a SIM-jeim adatait.
Emellett igazad van, mert sajnos ha hiba van valamelyik szolgáltatásban, akkor az hamarabb kerül közlésre a FB-on. Azért az is tény, hogy valamelyik szolgáltató alapból bemondta ÜSZ hívásakor, hogy x területen szolgáltatáskimaradás van, így megelőzhető a hosszasan tartó telefonálgatás. -
válasz
csako
üzenetére
Kíváncsiságból, most a Facebook, illetve Messenger csatornán jelentettem be, illetve érdeklődöm egy komolyabb hiba kapcsán.
Kiderül, ünnepnap mi a helyzet ilyen tekintetben, mikor olvassák el egyáltalán...
Teljesen elérhetetlenné vált Bódvaszilason és vonzáskörzetében minden Telekomos szolgáltatás, sem vezetékes, sem pedig mobil nincs több órája.
Szuper dolog ez a hiba így ünnepnapokon, amikor sok fiatal utazott ide vidékre a szülőkhöz, rokonokhoz. -
MadMancs
veterán
válasz
csako
üzenetére
Ez a sok nullás érdekes lehet.
Androidon nem kell külön hívás kezelő. A rendszer alapból külön kezeli a rejtett azonosítóval rendelkező (privát) számokat (ezt nevezi ismeretlennek). És külön a névjegyzékben nem szereplő de hívás azonosítóval (számmal) rendelkező hívásokat.
Alapból csak az elsőt tiltja, második egy másik beállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 26
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

dptrsk