Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50146) lugosi válasza pepe091 (#50145) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Az szuper, köszi. Épp azon gondolkozok, hogy lemondom a 4 db havidíjas előfizetésünket, mert ha megnézem azt, hogy ennek mennyi a havidíja (kb 40k) akkor ez kijön annyira, mintha mindegyikre 10 ezret rátöltenék havonta.
2 számunk van, ami sokat beszél, látom ha egy 10-est rátöltök havonta, akkor még kapunk 150 percet bármilyen irányba, a jelenlegi szokásainkat tekintve ez teljesen jó.

Alapvetően az bosszantott fel, hogy lebeszélhető havidíjas csomagunk van, amiben a megkötése óta eltelt 2 évben minden egyes hónapban az volt, hogy nem beszéltük le teljesen a perceket, amik így viszont elvesztek. Nemrégiben volt egy olyan hónap, hogy túlszaladtunk rajta rendesen, ami így plusz pénz volt. Ha az elmúlt 2 évben havi 10-esekkel töltögettük volna, akkor lassan a lebeszélhetetlen mennyiség lenne a kártyákon, nem pedig az, hogy túlszaladunk rajta... Látom, ami bukó lesz, az az LTE hálózat használata.

Még egy aránylag fontos kérdés: ha most olyan havidíjas számot váltunk dominóra, ami platina szintű, akkor az dominósként is platina szintű marad, ugye?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.