Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kali

legenda

válasz [P]laci #50113 üzenetére

a 4g/lte a preferált, és a magam részéről örömmel fogadtam a sokkal jobb lte lefedettséget, amit bő egy hete újítottak be, és nem is feltétlenül a sebesség és a jobb válaszidő miatt, hanem a készülékek akkumulátoros üzemideje miatt is, mivel a 3g jobban szívja az akkumulátort, mint a 4g/lte.
    a 4g fejlesztésekkel biztos nem állnak le egy ideig, a 3g persze háttérbe szorult, de attól nem tartok, hogy rövid időn belül jönne újabb a 4g/lte-nél, hogy az hátrányba kerüljön, addigra meg fullos 4g/lte lefedettség lesz, ez a jövő.

r3dsnake; várjunk még azzal, meg aztán amiket hallottam, hogy miként éri meg esetlegesen a diginek - bár ez csak amolyan félinformáció -, úgy nem lesz 4g/lte kapcsolatuk, ami miatt el sem gondolkodnék meghatározott olcsóbbság mellett sem a váltáson.

djculture; nézz rá drága telefonokra is, találsz majd sok ellentétes árazást is.
    hűséges? mostanság nem írok alá már az előfizetésre sem hűséget, mert nem éri meg, hanem inkább listaáron veszem a telefonokat, így szépen kifut majd minden előfizetésem hűsége. az egyiken már régóta nincs, a második is lejár hónapokon belül, és ha így áraznak, akkor nem olyan sokára a harmadik is.
    ettől persze még telekom előfizető maradok, hacsak nem dob hihetetlenül nagyot valamelyik másik szolgáltató.

laci; tegnap utaztunk le a hosszú hétvégére budapestről pécsre ic-vel, és bizony az út jelentős szakaszán lte hasított a mobilon, néhány hete ez még a térkép szerint sem lett volna így.

• erdoke

titán

válasz [P]laci #50113 üzenetére

Bár a webshopot nem titkoltan rettenetesen gyűlölöm, azért a telefonos üfsz szinte 100 %-os elégedettségemre szolgál, és az LTE lefedettség most valami megdöbbentő szintre lépett. Debrecenből Bécsbe autóztam hétfőn egy paksi kitérővel, majd szerdán vissza, és itthon gyakorlatilag végig LTE hálózaton lógott a telefon!

Új hozzászólás Aktív témák