Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50151) St3ven válasza lugosi (#50146) üzenetére


St3ven
addikt

Nézz rá a Blue Mobile-ra is, hátha azzal jobban kijönnétek.

Egy esetben viszont biztosan nem lesz jó: ha 333MB-nál több adatmennyiség kell.
De itt is van ajándékperc minden feltöltés után, vagy például híváskedvezmény, a Blue Duo opció:

Blue Duó szolgáltatásunkkal 499 Ft-os időszaki díj ellenében mindössze 9 Ft-os percdíjon hívhatja bármely két, Ön által választott családtagját vagy barátját belföldön!

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#50152) lugosi válasza pepe091 (#50149) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Köszi. Alapvetően lenne jelentősége, mert a 4-ből 2 számot havi 10 ezerrel töltenék. Ha platina lenne (maradna), akkor ez azt jelentené, hogy az ezért kapott 150 bárhova leforgalmazható percet 30 napon belül van lehetőségem bárhova leforgalmazni. Mivel a következő hónapban is töltenék rá 10 ezret, ez gyakorlatilag azt jelentené, hogy úgy kellene számolnom a percdíjakat, hogy havi 150 perc (2 és fél óra) pluszban benne van, ami nagyon nem mindegy, azaz lenne mindegy.

Úgy látom, hogy még nagyobb beszélgetés esetén is jobban megérné így a feltöltős.

A korlátlan csomagok jók lennének, csak mivel céges előfizetők vagyunk, ezért nem 10 hanem 15 ezer a korlátlan csomag, ami számonként 60 ezer / év. Az ugye 6 db 10 ezres feltöltés, aminek platina esetén csak a feltöltési bónusza 6x150=900 perc, ami 15 óra beszélgetés, és akkor erről a +60 ezer ft-ról még nem is beszéltünk, amit feltöltés esetén le lehetne beszélni. Másképp megközelítve, amivel többe kerül évente, az félévnyi feltöltésem lenne. És ez ismétlem, csak a különbözet.

Persze második-harmadik előfizetés esetén már kevesebb a havidíj, de nem érzem azt, hogy megérné. Valójában őszintén megmondva azt tartom inkorrektnek, hogy az előre kifizetett lebeszélt perceim a jelenlegi csomagomban hó végén elvesznek, míg ha ugyanezt az összeget prepaidban feltöltöm, akkor kumulálódnak.

Nagyon régen nem voltam már feltöltős, le tudnátok írni pár pontban, hogy mik a hátrányai a telekomnál maradva az előfizetéshez képest (az LTE-t tudom).

St3ven, Vangelis, köszi nektek is.

(#50153) kali


kali
legenda

megint cseszekszik a levelező, bár most nem halt le teljesen, a küldés működik, de a fogadás nem.
nem lesz egy így jó...

(#50154) kali válasza kali (#50153) üzenetére


kali
legenda

na, csak szidni kellett, el is kezdte ömleszteni a leveleket, de ilyen kis kimaradások sem kellenének, hiszen hosszú éveken át megbízhatóan működött, ezért is támaszkodok rá egy ideje több tekintetben is.

(#50155) djculture válasza kali (#50154) üzenetére


djculture
félisten

Lehet csak gyakorol a telekom jövőre amikor napi 1 emailt lehet majd elolvasni/fő.. ;]

(#50156) kali válasza djculture (#50155) üzenetére


kali
legenda

nem hiszem, szolgáltatnak ők minden körülmények között a későbbiekben is, csak legyen aki megfizeti.
ami nekem fontos, azért fizetek, és ez így lesz a későbbiekben is, legfeljebb mérlegelem - ha lesz miért -, hogy kinek fizessek.
nem is feltétlenül az (olcsó) ár a legfontosabb, inkább a minőség, azért hajlandó vagyok/leszek többet fizetni.

(#50157) djculture válasza kali (#50156) üzenetére


djculture
félisten

Hát szerintem teszemazt egy 50 giga adatforgalomért a 7500 adót+ a előfizetés diját te se igen fizetnéd meg:) Én se meg más se. Az meg hogy nekünk 1000-be lesz a szolgálató meg teljes adatforgalomért fizet az kivitelezhetetlen érzi mindenki ezt. Vagy jön a korlátozás vagy minden fejlesztés és karbantartás megszünik. Viccelünk itt de ez egy oriási nagy baromság volt bárkli fejébe fordult ez meg.

[ Szerkesztve ]

(#50158) kali válasza djculture (#50157) üzenetére


kali
legenda

esetemben nem passzol össze az e-mail és az 50 gigabyte adatforgalom, annyit talán 10 év alatt sem levelezek már el... (csak erre az e-mail címre gondolok)
amúgy meg mindegy, mert nem is lesz ilyen/ennyi adó a netre, így nem is foglalkozom a gondolattal.

[ Szerkesztve ]

(#50159) djculture válasza kali (#50158) üzenetére


djculture
félisten

Hát januárig kiderül. Emailre visszatérve az is adatforgalommal jár hogy valaki elküld egy emailt a fiókodra te meg letöltöd, sőt ez dupla adatforgalom. Ezt a nagy okosok gondolom hogy nem elemezték:)
Remélem én is hogy nem lesz amúgy, már minden azon keresztül bonyolódik. Kezdjük hogy én is már az óraállásokat a szolgáltató online autómata ügyfsz-án adom meg, de egy papircseréhez is a helyi önkormányzatnál azon kersztükl foglalok időpontot. A pénzügyeket azon kersztül intézem. Összefonódott az életünkkel már.

[ Szerkesztve ]

(#50160) Deck


Deck
titán

A korlátlan böngészés csomagba vagyok ugye és a youtube is faszán megy pedig levan korlátozva a sebességem az 500mb csomag miatt. Egyedül a torrent és a letöltés lassú.

Ma kipróbálom a megosztást hamarosan csak hazaérek melóból.

PS5

(#50161) raziel01 válasza Deck (#50160) üzenetére


raziel01
veterán

Ha youtube működik akkor esélyes, hogy működik a youtube-ról letöltés is, nem? Mondjuk tubemate progit nem tudom használod-e.

(#50162) zsoltzsolt válasza Deck (#50160) üzenetére


zsoltzsolt
addikt

El vagyok maradva, de mi ez a korlátlan böngészés csomag?

(#50163) raziel01 válasza zsoltzsolt (#50162) üzenetére


raziel01
veterán

Fent van a T honlapján. 1890 Ft havonta.

(#50164) zsoltzsolt válasza raziel01 (#50163) üzenetére


zsoltzsolt
addikt

köszi, megnézem

(#50165) polonic válasza kali (#50158) üzenetére


polonic
félisten

nem is lesz ilyen/ennyi adó a netre, így nem is foglalkozom a gondolattal.

Te kis naiv :)

(#50166) [P]laci válasza polonic (#50165) üzenetére


[P]laci
senior tag

nevezd naivnak akár, de sztem is csak média hack volt az egész internetadó... :K de annak meg kiváló. :DDD

(#50167) polonic válasza [P]laci (#50166) üzenetére


polonic
félisten

Nektek legyen igazatok, komolyan mondom.
De ami eddig előjött, bármilyen új adófajta, azt gondolkodás nélkül bevezették.

(#50168) lugosi válasza lugosi (#50152) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Erre esetleg pár gondolatot írjatok már légyszi, elég tájékozatlan vagyok ebben a témában:

"Nagyon régen nem voltam már feltöltős, le tudnátok írni pár pontban, hogy mik a hátrányai a telekomnál maradva az előfizetéshez képest (az LTE-t tudom)."

(#50169) kali válasza polonic (#50165) üzenetére


kali
legenda

jobb esetben nem merik meglépni, rosszabb esetben esetlegesen igen, de közel sem lesz akkora a díj, mint az eredetileg javasolt összeg, mert az nem csak az internet halála lenne...
nem vagyok multimilliomos dzsesszdobos, de a három mobilos előfizetésemből kettőn van bő 1 - 1 gigabyte mobilinternet - az egyiket az asszony használja, a másikat pedig én, a harmadikat az anyós használja vidéken, de ott csak gprs van, így azon díjcsomagban az alapban adott sincs kihasználva -, illetve a lakásban van 100/50-es vezetékes net, és bár nem torrentezek, nem generálunk húzós forgalmat, de a tizedét sem szeretném adózni a beterjesztett összegnek, de még az előfizetés/700 ft ötlet sem tetszik.
a mobilinternetre szükségem van, így a vezetékes látná kárát annyiban, hogy 100/50 helyett elég a legkisebb 50/30 díjcsomag is, és máris -1000 ft.
ja, az asszonynak a céges telefonján is van mobilinternet, és ha most nem is használja, ha az továbbra is úgy maradna, akkor esetleg az általa használt előfizetésemen is lemondható lenne az 1 gigabyte bővítő.
lehet, hogy nem csak én gondolkodnék úgy, miszerint egy háztartáson belül a több (mobil és vezetékes) net közül némelyiken lehet faragni/spórolni...
nem tagadom, sokkal nagyobb összegeket költök/költünk kevésbé hasznos dolgokra, de az elv a lényeg, hogy lenyúzzák az emberről a bőrt, és ha lehet, akkor faragjuk a befizetett adót.

(#50170) r3dsnake


r3dsnake
nagyúr

Ha a Move XS csomagommal elértem az arany szintet, akkor ezt az előfizut átvihetem aranytárskártyás Move M-re, vagy az egy külön előfizetés lenne másik számmal?

(#50171) kali válasza r3dsnake (#50170) üzenetére


kali
legenda

a jelenlegi mellé vehetsz aranytárskártyát, de az másik/új előfizetés, ami a jelenlegi/majdani arany kiemeltségű főkártyához tartozik.
a társkártya egyik feltétele, hogy kapcsolódik egy főkártyához, anélkül nem működik, ha időközben megszűnik a főkártya, akkor ugrik a társkártyás konstrukció is, de legalábbis kilép a társkártyás díjcsomagból, és jellemzően drágább másmilyenbe kerül át.

[ Szerkesztve ]

(#50172) r3dsnake válasza kali (#50171) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Ennek így sok értelme... Miért tartanék fenn két előfizut? :U Bár nem lep meg, hogy ezt sem oldották meg rendesen.

Köszi a választ!

(#50173) kali válasza r3dsnake (#50172) üzenetére


kali
legenda

rendesen megoldották - az ő szempontjukból pláne -, a társkártyás díjcsomagok azért olcsóbbak, mert - ahogy a nevük is mutatja - társulnak egy másik előfizetéshez, tehát biztosan kettő van fizetve, így belefér az társ olcsóbbsága.
én így kezdtem anno, először egy társkártyát vettem az aranyos előfizetésemhez, majd másodikat is - mindegyiket telefonnal persze -, akkoriban még pláne megérte, mert a telefonok is sokkal olcsóbbak voltak a függetlenektől, meg a társkártyás díjcsomagok is aránylag jók voltak, de azóta már nem társkártyás díjcsomagban vannak.

[ Szerkesztve ]

(#50174) r3dsnake válasza kali (#50173) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Ez oké, hogy olcsóbb, de minek fizetnék két havidíjat? Ha meg valaki másnak venném, az nekem sehol nem éri meg. Én naiv azt hittem, ha elérem az arany szintet, akkor legalább jár ennyi kompenzálás, hogy kedvezőbb csomagba léphetek.

(#50175) Gergőke88 válasza r3dsnake (#50174) üzenetére


Gergőke88
addikt

Mert pl. a barátnődnek, gyerekednek tudsz olcsóbb csomagot kötni.
Teljesen egyértelmű, régóta vannak (sztem min. 10 éve társkártya díjcsomagok).
Arany szint kb semmit nem jelent..

(#50176) r3dsnake válasza Gergőke88 (#50175) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Egyik sincs, és nekem legyen olcsóbb, ne másnak. :D (Amúgy hülyeség, hogy olcsóbb, mert hajlandó lennék 2x annyit fizetni havonta, ha válthatnék aranytárskártya move m-be. Pedig az se egy hűdekedvező csomag.)

(#50177) pepe091 válasza lugosi (#50168) üzenetére


pepe091
MODERÁTOR

Más hátrány szerintem nem nagyon van.

(#50178) lord.lakli válasza r3dsnake (#50176) üzenetére


lord.lakli
őstag

Bocsánat a buta kérdésért, de szerinte akkor a nem aranytárskártyás drágább csomagot meg ki köti meg?

(#50179) Zeki válasza r3dsnake (#50176) üzenetére


Zeki
nagyúr

Menj valami flottába, és olcsóbban jössz ki. Vagy ha diák vagy, Like díjcsomag.
Fel kéne már fogni, ebben az országban a 3 mobilcég már rég leszokott arról, hogy az előfizetőnek jót és kedvezőt tegyen. Sőt, a Nokia Lumia 735 árazását nézve, inkább hülye baleknak néz mindenkit a T.

(#50180) Gery1987


Gery1987
őstag

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy napok óta kapok egy MMS-t. Azóta kiderült hogy párom egy hosszú SMS-t akart küldeni de MMS-é alakította a telefonja. Nem tud vele mit kezdeni a készülék. "Nem lehet letölteni. Nem sikerült a hálózathoz kapcsolódni." Ezzel a két mondatos hibával hivatkozik rá. Már rohadtúl idegesítő. A készülék: Prestigio Multiphone 8400 DUO.

Hogy lehet ezt megoldani?

Előre is köszönöm!

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk

(#50181) br.rak válasza Gery1987 (#50180) üzenetére


br.rak
őstag

MMS-t csak mobilneten keresztül lehet letölteni, Wifi-n nem használható.

(#50182) Gery1987 válasza br.rak (#50181) üzenetére


Gery1987
őstag

Ez az. Se aktív, se inaktív kapcsolattal nem jön le. Mobilneten sem. Sehogy. Ha aktív kapcsolattal akarom leszedni sem jön le.

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk

(#50183) Bling95 válasza r3dsnake (#50176) üzenetére


Bling95
őstag

ezt benéztem akkor én is :W

Főleg vodásokkal telefonálok sokat így a hálon belüli korlátlannal nem megyek semmire, a rendes korlátlan pedig baromi drága.. :F

Másik opció hogy átmegyek vodafone-hoz és a készülék díj miatt lesz az egekben az előfizetésem. :W

(#50184) Szalontahó


Szalontahó
tag

Tiszteletem!

Lenne egy-két kérdésem. Van egy T-s előfizum. Nyáron lejárt a 2 év hűségidő. Most szeretném felmondani a T-nél a szerződést, viszont azt halloztam, hogy a hűségidőt autómatikusan hosszabítják. Igaz ez?! Ha igen, akkor mibe kerül a szakítás?

A választ előre is köszönöm.

Béci

(#50185) St3ven válasza Szalontahó (#50184) üzenetére


St3ven
addikt

Lakossági előfizetőknél határozatlan idejűvé válik a szerződés, azaz nem hosszabbítanak automatikusan. Csak céges előfizetéseknél.

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#50186) Szalontahó válasza St3ven (#50185) üzenetére


Szalontahó
tag

Nagyon köszönöm az infót!

(#50187) raziel01


raziel01
veterán

Láttatok már olyat, hogy felvételtől számítva pontosan 5mp múlva megszűnik minden hang? Apám hív, felveszem, 5mp-et beszélünk és teljesen elhalkul minden. Rá pár másodpercre meg is szakad.
Ez van az utóbbi pár napban. 10 alkalommal próbáltuk. Most nincs itthon a fater, nem is tudtam erre semmi távsegítséget mondani, mert érdekes hiba.

Ha megpróbálom visszahívni akkor van, hogy még tárcsázó hang sincs. Rányomok, hogy hívás és nincsen semmilyen hang, hogy hívná. Vagy azt mondja be, hogy adott szám nem elérhető de hagyhatok ingyenes visszahívó SMS-t.

(#50188) lord.lakli válasza raziel01 (#50187) üzenetére


lord.lakli
őstag

Nem lehet, hogy valamelyikőtök olyan helyen van, ahol a hálózat gyenge és folyamatosan szakadozik?

(#50189) raziel01 válasza lord.lakli (#50188) üzenetére


raziel01
veterán

Ugyan ott van ahol szokott lenni általában. 10 év alatt semmi gond nem volt.
Én teszteltem most pár ismerőssel és nem volt baj az én telómmal.
Szóval tuti nála van valami.
1-2 éves nyomógombos telója van, csak abszolút furcsa, hogy pontosan 5mp után halkul el mindig.
Hazajön akkor majd cserélünk sim kártyát és megpróbáljuk úgy. Jobbat nem tudok.
Lehet a telefon hibás de létezik ilyen hiba, hogy 5mp-ig működik hívásonként aztán meg nem? :D

(#50190) hurenzon válasza raziel01 (#50187) üzenetére


hurenzon
senior tag

5 hónapig szenvedtem egy ilyen hibával. Samsung S3 volt.

(#50191) raziel01 válasza hurenzon (#50190) üzenetére


raziel01
veterán

Mi volt a hibás? Teló vagy SIM?
Mi lett a sztori vége? Megoldották?

(#50192) lugosi válasza pepe091 (#50177) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Oké köszi. Gondolkozok a dolgon aztán meglátom hogy dominó lesz-e.

(#50193) hurenzon válasza raziel01 (#50191) üzenetére


hurenzon
senior tag

Telefon. Visszakaptam a telefon árát.

(#50194) paavoo


paavoo
aktív tag

Sziasztok!
Céges micro simet nanora ingyen cserél a T? Kell hozzá valami papír?

(#50195) [P]laci


[P]laci
senior tag

Sziasztok!
Újabb érdekességre lettem figyelmes (legalábbis árazás tekintetében)! :DDD
A kép alapján az 5C 8 és 16 GB-os változata is drágább, mint az 5S 16 GB-os változata Next XL díjcsomagban. :K

Nagyobb méretű képért katt!
Élőben pedig itt bogarászható! ;]

[ Szerkesztve ]

(#50196) erdoke válasza [P]laci (#50195) üzenetére


erdoke
titán

Bár nem sok a különbség, a 16 GB-os 5S összesen 23760 Ft-ba kerül (részletre) az említett díjcsomaggal. Nem kérdés melyiket érdemes megvenni ennyiért. Persze a többség nem 20e Ft-os díjcsomag mellé veszi, azokat viszont nem néztem. Valószínűleg nagyobb a differencia.
Mindez azért is érdekes, mert a 16-os és 32-es 5S marad a kínálatban, ha minden igaz. Én ebből arra következtetnék, hogy az 5C ára fog rövidesen csökkenni...

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

(#50197) [P]laci válasza erdoke (#50196) üzenetére


[P]laci
senior tag

érdekes az árazás mindenesetre! :K

Move S
5C 8GB -> 109k HUF
5C 16GB -> 109k HUF
5S 16GB -> 159k HUF

Next S
5C 8GB -> 59 760 HUF
5C 16GB -> 59 760 HUF
5S 16GB -> 111 760 HUF

jaja az 5C készletet lehet kiszórják "aprópénzért"! :K majd figyelni kell, hátha lesz vmi jó akció rá! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#50198) Astery válasza paavoo (#50194) üzenetére


Astery
senior tag

Én most estem át rajta ... ha az előfizetés nem a te neveden van, akkor te nem intézkedhetsz. Ha csak úgy besétálsz, akkor nem cserélik ki. Vagy a céges kapcsolattartón keresztül lehet cseréltetni (nekem ez működött) vagy kapsz a kapcsolattartótól egy meghatalmazást ami alapján eljárhatsz. Amúgy a csere ingyenes.

(#50199) gghrtz


gghrtz
őstag

Ma hallottam a rádióban, hogy bővítették a 4G hálózatot a T-nél. Most komolyan a kis k_cs_g_k az új frekvenciasávokra 4G-t raktak, ahelyett, hogy bővítették volna a 3G lefedettségüket? 4400 Ft 3GB 4G-s csomag. Grat. :C

[ Szerkesztve ]

(#50200) ryori válasza erdoke (#50196) üzenetére


ryori
senior tag

Meddig marad a kínálatban a 64GB-s 5S? mert olyat tervezek beszerezni :DDD

(#50199) gghrtz

Azanyját, ennyiér' külföldön már korlátlan van :)) :C :U

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.