Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38169) 1430 válasza vgyuri (#37869) üzenetére


1430
senior tag

Akkor higgy a "feszülős testhezálló" kolléganőnek! ;]
Amúgy a minap egy ügyfélpanasz során kiderült egy apró kis változtatás havidíjas ügyfeleknél, ami még augusztusban állt be. Nevezetesen eddig a promóciós kedvezmény egész havi volt, míg a Go!Net adatcsomag részarányosan számlázódik. Ennél a konkrét panasznál 11.07-én aktiváltak Go!Net M-et, ami novemberre már csak 800 Ft volt, ezért a kolléga azt mondta, hogy novemberre nem kell fizetni érte (max 810 Ft kedvezmény jár a csomagra). Viszont a számlában a kedvezményt is 24/30 napra kapta meg az ügyfél... Szóval most már a részarányos kedvezményes havidíjjal kell számolni. Amúgy meg ki tudja, mit hoz a jövő, lehet mire ismét letelne a 90 nap és meggyőződhetnél az igazamról, nem is lesz már ilyen promóció (vagy másmilyen lesz). :D

M3xx
5-30 másodperc között állítható be átirányítás nem válaszol esetre, 5 mp-es lépésekben. Hangposta esetén a +36309888333-ra kell írányítani
#37987 >> Az új számmal belépve lesznek elérhető a dokumentumok. Ehhez aktiválni kell (az első hívással) a Domino számot, mert utána lehet csak létrehozni hozzá (pl. 1777-en) a jelszót.

St3ven
Már volt róla szó, hogy a hűség vége szerepel a számlán.

gabormgp
Bár már gondolom nem aktuális, de ha 11.12-én aktiváltál adatcsomagot, akkor a 30 nap 12.12-én éjfélkor jár(t) le, és 13-án 0:15-kor kell(ett) megújulnia a csomagnak.

Egorov
Bár már ahogy látom, van fejlemény, de igen, ilyenkor a rendelés során feljön a díjcsomagváltó oldal, és ha sikerült a váltás, akkor mehet tovább a rendelés. Tehát azonnal megtörténik a díjcsomagváltás.
#38043 >> ez egy szimpla díjcsomagváltás volt, ami pár kattintás.

BigBlackDog
Ha 8-a a fordulónapod, akkor az is fog maradni az opció aktiválása után is. Tehát ha aktiválsz egy plusz adatcsomagot (opciót), akkor a teljes keretet megkapod (jelen példában 1,3 GB) és 7-én estig használhatod fel, 8-án 0 órakor pedig megújul (hacsak le nem mondod addig).

Noá
Online rendeltetek?

---

A Domino csomagos vásárlásokhoz csak annyit, hogy az ÁSZF értelmében alapesetben egy éven belül egy csomag vásárolható, a második vagy sokadik készülékcsomag már engedély köteles, de elég engedékenyek, főleg online rendelésnél. ;)
Mellesleg alapesetben az is beleszámít az elmúlt egy éves vásárlásba, ha valaki Quick konstrikcióban vesz készüléket (és azt a nevére regisztráltatja), márpedig ez a legékesebb példája annak, mennyire "laza" az évente egy darabos szabály.

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.