Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#100590) ArNick


ArNick
tag

Weben a megújulás óta nem látszik a Domino Fix kártyák kezdő perc és SMS egyenlege, valamint nincs ott a feltöltési bónusz perc egyenlege sem.

Ha még fejlesztés alatt van az oldal pár hónapig, azt illene kiírni valahová, hogy idén már ne is keressem ezeket a funkciókat.

A 7.8-as applikációban ugyan látszik a Fix kártyák kezdő perc egyenlege, de az SMS darabszám és a feltöltési bónusz percei ott sem láthatóak.

Marad az USSD kód nyomkodás, hátha ott még megtalálható. Szép munka. :D

Egyik kártyánál amit felügyelek, 6 napja nem óhajt megjelenni a 3 GB 7 napra promóció egyenlege, de már nem is várom. Applikációban nézhető, ha az app éppen életképes.

Egy másik kártyánál a 14 napig érvényes feltöltési bónusz helyett szépen lefogyott a feltöltési esemény után pár nappal aktivált, 30 napig érvényes 50 MB először. Hiába a a repülő mód, hiába az újraindítás, hiába a hiba jelzése a cég felé.

Azt hittem, ha előfizetésről átpakolom a kártyákat dominóra, megszűnnek a havi egyórás beszélgetéseim az ügyfélszolgálattal. Tévedtem. Van, ami örök. De már hozzászoktam, remélem nem változtatnak rajta. :D

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.