Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#101601) Cs1csó válasza Esqs (#101600) üzenetére


Cs1csó
félisten

Azért ott is van trükk: CSAK vezetékes irányba - tehát hálózaton belül nem - és van EGYSZERI KAPCSOSLÁSI DÍJ 9Ft.
Amúgy tényleg jó de nem láttam megrendelési lehetőséget mindenütt mobilnettel írják.

[ Szerkesztve ]

(#101602) Esqs válasza Cs1csó (#101601) üzenetére


Esqs
tag

Nem trükk, benne van a nevében: normál díjas vezetékes számokra vonatkozik.

(#101603) tibor23 válasza Lackooo84 (#101599) üzenetére


tibor23
senior tag

Nálam is ugyanez van, nem jelenik meg a MOST.

(#101604) Malachi


Malachi
addikt

Üdv,

lejárt a hűségem, hosszabbítanék és készülékcsere is lenne - egy hónapja kb. fel is hívtak, hogy lenne telefonon egyedi ajánlatuk, megbeszéltük, hogy majd keres. Azóta is várom, nem tudom várjak-e még. Érdemes? Tényleg olyat ajánl, amit személyesen üzletben, vagy a netes felületen nem kapok meg? Két éve is így vettem a mostani telefont, felhívtak, elmondta, rábólintottam.

Esetleg van egy szám, amit ha felhívok megkapom ezt az ajánlatot?

Előre is köszi a válaszokat. :R

(#101605) tamasas0913 válasza Malachi (#101604) üzenetére


tamasas0913
tag

Üdv. Vegyesek a tapasztalataim az ilyen egyedi ajánlatokkal kapcsolatban. Valami nem lesz kerek a történetben. Valószínűleg olyan ajánlatot kapsz amit amúgy simán egy új ügyfél is megkap. Még az is lehet, hogy rosszabbul jársz mint járnál, ha magad találnád ki mit is akarsz. Én egyet megtanultam. Ha ilyen ajánlatot is kapok mindig mondom, hogy kérek 2-3 nap gondolkodási időt. Ők erre annyit mondanak, hogy most él a lehetőség és, ha kell akkor bólintsak rá most vagy soha. :)
Na ilyenkor általában az van, hogy hülyére akarnak venni.

[ Szerkesztve ]

Mate 10 Pro

(#101606) #77646080 válasza Malachi (#101604) üzenetére


#77646080
törölt tag

Üdv,

igen, van rá példa, hogy a telefonon történő rendelés esetén kedvező(bb) ajánlatot kapjon valaki. Velem többször is megtörtént az elmúlt években. :)

(#101607) #77646080 válasza tamasas0913 (#101605) üzenetére


#77646080
törölt tag

Elfogadom, hogy neked ilyen (kedvezőtlen) tqpasutalatod van, nyilván előfordul ez is. Nekem pont fordítva jött ki (eddig), mindig érdemben jobb ajánlatot kaptam, mintha csak weben intéztem volna.

Így teljes a kép, hogy mindketten megírtuk, mit látunk.

(#101608) Fox Mulder válasza Malachi (#101604) üzenetére


Fox Mulder
aktív tag

Nekem 2 éve amikor lejárt volna a hűségem akkor felhívtam őket és nyíltan megkérdeztem, hogy mit tudnak ajánlani hogy maradjak az előfizetőjük. /2 előfizetés/ Akkor egyből kaptam havi 1500 Ft kedvezményt az előfizetés árából 2 évre aláírva, igaz telefont nem kértem tőlük.

(#101609) punky10 válasza Fox Mulder (#101608) üzenetére


punky10
addikt

Az elmúlt 6 évben csak úgy hosszabítottam hűséget,hogy minimum 1500 forint havidíj-kedvezményt kaptam...Meg két éve egy 30 ezres okosórát 5000-ért,a havidíjkedvezményen felül...
Ja,és nem 10 ezer feletti a díjcsomagom!

/Honor 20 Pro/Huawei Matepad 11,Samsung Xcover6 Pr0

(#101610) Malachi


Malachi
addikt

Köszönöm! Felhívtam őket csak hogy tudjam merre mennyi, és rá akart beszélni egy nagyobb díjcsomagra mert azt mondta EU-n belül az nem lebeszélhető, amiben most vagyok ami eléggé meglepett, úgy tudtam már semmilyen korlátozás nem él az előfizetéseknél. Most megyek majd külföldre, de ez a szám fontos, hogy megmaradjon, ezért lényeges kérdés ez. Mindegy ennyiben maradtunk, majd meglátom - árakig nem is jutottunk el igazán. Lehet, hogy megrendelem azt amit a netes oldalon ajánl a T az előfizetésem alatt, mert annál nem mondott jobbat az ÜFSZ ember. Várok még egy hetet és ha nem keresnek kitalálom mi legyen.

(#101611) gippazoid


gippazoid
senior tag

Egyszer egy (akkor még) T-Mobile ügyfél azt mondta a fülem hallatára, hogy ez egy albániai szintű cég.
Nem volt igaza.

Most már igaza lenne.

Benéztem a telómon a Telekom app-ba két napja és látom, hogy az én számomról eltűnt a Most opció. Mindefajt értesítés nélkül!

Sebaj, mert az app-ban be tudtam kapcsolni (egyébként a fordulónapja 16-a lenne).

Jött is egy SMS, hogy sikeresen megújítottam.

2 órával később meg egy másik SMS, hogy kikapcsolták nekem a Most-ot.
Visszanéztem az app-ba, ott virít aktívan.

A másik két, szintén az app-hoz rendelt számon nem tudom, mi a helyzet, mert nem volt kedvem azóta se benézni oda.
De majd most!

...

Na a megújított (és SMS szerint kikapcsolt) látszik a web-en is, a többi számnál nem látszik a web-es felületen a Most opció és nincs is ott, hogy megújítsam.

...

Beléptem az app-ba és ott tudtam csak megújítani, egyiken sem volt aktív a kettő közül. Tehát a web és az app általt mutatott infó megegyezik, de bekapcsolni csak az app-ban lehet.
Works as designed?

[ Szerkesztve ]

Gippazoid Novelties Inc.

(#101612) Kam1kaze


Kam1kaze
tag

Leírom, amit a napokban tapasztaltam a T-vel kapcsolatban.

Miután hétfőn este nem volt készleten Domino kártyájuk és azt mondták, 4-én menjünk, tegnap délbe vissza is mentünk és szerencsére már volt belőle. Miközben az adatainkat vitte fel a rendszerbe, rákérdeztem, hogy mivel márkaváltás történik csak, elképzelhető, hogy hamarabb létrejön a számhordozás. Mondta az ügyintéző, hogy igen, elméletileg 5-15 percen belül már működi is fog, ha 1 órán belül mégse menne, akkor hívjuk fel őket, mert valamilyen hiba lesz. Közben telefonon is egyeztetett azzal, aki a háttérben intézte a számhordozást. Valóban így is lett, nem kellett napokat várni, később már használni is tudtuk az új kártyákat. Viszont, csak a sima Domino Fix csomagot adták, ami fél évig aktív, stb. Kérdeztem, hogy én az Extrát szeretném, 80perc, 1GB, 1év, az nem lehet? Azt mondta az ügyintéző, hogy számhordozásnál csak az alapot lehet adni. Igazából szinte mindegy, csak leírom, ha más is érdekelt most ez ügyben.

Éjjel be is léptünk a NoxPlayer-Telekom 7.8 alkalmazás párossal, de már nem tudunk semmi lényegeset állítani. Testreszabásra csak ennyi jön be és amikor rányomok a kérdőjelre, ez az értelmetlen vagy félig hiányos üzenet jelenik meg.
Felraktam most a MEmu-Telekom 9.24.1 párost, azzal már megjelennek az információk, testreszabások. Lehet bejött, amit fentebb írtam, hogy a régebbi app, idővel használhatatlan lesz. Én legalábbis semmit se tudok állítani benne.

Nálunk vegyesen volt a Most opció böngészőn keresztüli megjelenése. Rokonaimnál, akiknél már majdnem 2 éve bekacsoltam a Most opciót, egyiknél a mai napig megjelenik (neki már megújítottam 2 napja), míg a másiknál nem látható weben keresztül. Most visszakapcsoltam a másik rokonomnál is alkalmazáson keresztül a Most-ot, gondoltam lehet azért nem jelzi böngészőn keresztül, és valóban így van, mert 5 perc múlva, már neki is megjelent a böngészőben is. Eszerint, csak azoknak látható weben, akiknek aktív.

Amúgy elég káosz az egész, mert mindkettőjüknek automatikusan megújult elseje után, írta is, hogy 2018.10.31-én van a fordulópont, erre meg 3-án jön az sms, hogy lejárt, meg kell újítani. :U

Most jobban átnéztem a beállításokat és a "Fogadott emeltdíjas SMS tiltás" mind a kettő felületen megjelenik, míg ez az MMS terén csak alkalmazásban, miközben régen weben is állítható volt. Szerintem ezt is elcseszték, mint ahogy azt is, hogy az ajándékperceket nem írja ki sehol. Még 1,5 éve írtam a Telekomnak, hogy el van írva, mert másodpercben van kiírva az ajándék perc, de közben azt írja utána, hogy perc. Eleve felesleges másodpercben írni, mivel percenként van a számlázás. Ezt 1,5 év alatt nem tudták kijavítani, mert pár hónapja még mindig rosszul jelent meg, hát, most már meg se jelenik. Csak így tovább! :(((

MEmu-nál nem tudok @ jelet írni (aláhúzott v-t ír), amikor bejelentkezek a T alkalmazásba. Akinek fent van, tud írni? Máshova írok és onnan kimásolom-beillesztem, csak így tudtam eddig megoldani.

[ Szerkesztve ]

(#101613) jozsi252


jozsi252
veterán

Akartam iPhone Xs-t rendelni a webshopból, de kér 150k előleget. Ahhoz képest hogy több mint 8 éve vagyok előfizető, rengeteg pénzt hagytam náluk, előleget kérnek.. vicc az egész komolyan. Lehetek itt platina kártyás meg minden, szart sem ér.
Írtam panaszt nekik, kíváncsi vagyok hogy kapok-e rá valami választ. Ha új előfizető lennék akkor megérteném, de így?? Egyetlen 1 elmaradásom sem volt soha, ahogy megjön a hó elején a számla 1-2 napon belül mindet befizetem egyszerre. De úgy látszik pont leszarják.

iPhone 13 Pro Max

(#101614) huberpe


huberpe
aktív tag

sziasztok!

a múlt hónapban vontam össze az előfizetéseimet magenta1-be. miután ma megkaptam a mobilszámlát, belenéztem a webes felületen a testreszabásba, ahol ez jelent meg:

eddig csak a díjmentes változat volt az opciók között, remélem nem lesz belőle kavarodás. :) más is járt így?
(elvileg ugye az új magenta akció része a díjmentes tv/film opció.)

(#101615) Fox Mulder válasza jozsi252 (#101613) üzenetére


Fox Mulder
aktív tag

Érdemes személyesen intézni akkor nem biztos, hogy kérnek ilyen nagy előleget, vagy telefonon kérdezz rá az ügyfélszolgálaton.

[ Szerkesztve ]

(#101616) prozodus válasza Kam1kaze (#101612) üzenetére


prozodus
őstag

Ja, igen, ezt elfelejtettem írni, h azért ennyi gond van vele. Csak akkor már nem nyomkodtam végig a billentyűzetet, De jó, h most emlékeztettél :)

Viszont rossz hírem van: végigpróbáltam az egész klavitaúrát, shifttel, controllal, alttal, de smi. Csak kopipészttel megy.

[ Szerkesztve ]

A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!

(#101617) Watto1991 válasza jozsi252 (#101613) üzenetére


Watto1991
senior tag

Online rendszerhiba, nem hőbörögni kell, hanem felhívni őket és törlik az előleget. Vagy személyesen bemenni ott meg nem fognak kérni.

(#101618) lugosi válasza kali (#101588) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Tegnap még nem volt ott, határozottan úgy emlékszem.

Viszont az egyik családtag előfizetésén most néztem, akinél a saját szememmel nézem most az sms-t, hogy lejárt, erre a webes felületen azt írja, hogy aktív, és hogy hónap végén fog lejárni.

A telekom alkalmazás (ios) még hírből sem ismeri az opciót, sem a 600 Ft-osat, és ott azt írja még mindig, hogy nincs lehetőségem az előfizetést beállítani jelenleg.

Szóval szerintem egész egyszerűen ahogy más is írta, most van átállítás alatt a dolog, reméljük rövidesen bejáródik.

Szerk.: ugyanakkor van olyan domino fix kártya a fiókomban, amin korábban aktív volt a most, és most (hehe) nem lehet bekapcsolni, nincs is meg az opció. Akkor nem értem, hogy is van ez. :F

[ Szerkesztve ]

(#101619) lugosi válasza lugosi (#101618) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Elmúlt a szerkesztési idő, a fiókomban lévő több dominós szám közül egyiken aktív csak a Most, eddig mindegyiken az volt, és azon az egyen is, amin megjött az sms, hogy lejárt, jelenleg aktív, és a többin be se lehet kapcsolni. Reménykedek benne, hogy elmúlik ez az összevisszaság és beáll rendesen a dolog, meg hogy kijön iosra is az új alkalmazás, mert azt azért elképzelhetetlennek tartom, hogy ilyen módszereket kelljen alkalmazni, hogy pc-n futtatok egy android emulátort, amiben futtatok egy valahonnan előberhelt verziójú telekom appot.
Ilyenkor úgy érzem, mintha csalni akarnék, pedig csak egy legális, elérhető szolgáltatást szeretnék használni, pénzért (pl. 600 Ft-os csomag).

(#101620) kali válasza lugosi (#101618) üzenetére


kali
legenda

Ma jelent meg nálam is.

(#101621) goop válasza huberpe (#101614) üzenetére


goop
őstag

A régi magenta 1 nek is része volt már, ne ijedj meg, kiszámlázzák majd mínuszolják a számlán, azaz 0 Ft lesz.

(#101622) jozsi252 válasza Watto1991 (#101617) üzenetére


jozsi252
veterán

Személyesen nem lehet megrendelni mert nincs készleten, illetve 2x hívtam fel őket és mind2 alkalommal megnézték és nekik is ez az előleg jött ki hogy így rendelhetem csak meg. És rákérdeztem ők nem tudnak előleget törölni!

(#101615) sundayrobi

Telefonon se mondtak semmit, nekik is az jön ki hogy kell előleg, De akkor marad a várakozás, aztán ha lesz boltba készleten akkor bemegyek személyesen, hátha ott tudnak valamit csinálni.

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Pro Max

(#101623) Fox Mulder válasza jozsi252 (#101622) üzenetére


Fox Mulder
aktív tag

Nincs készleten? Mennyit rendeltek 10 db-ot? :C
Mert sokat nem adtak el belőle az biztos.

(#101624) #77646080 válasza lugosi (#101619) üzenetére


#77646080
törölt tag

Biztos vagyok benne, hogy az Apple telefonjain is elérhető lesz, előbb vagy utóbb. Ti nem estek egy kategóriába velünk, akik Microsoft rendszerű telefont (is) használunk. :N Tény, hogy baki, ennyi csúszás a droidos és az iOS app érkezése között. Abszolút megértelek benneteket, hogy ez hátrányt jelent. Plusz ott vannak a hagyományos telefonos felhasználók... Az ő helyzetük sem rózsás.

(#101625) #77646080 válasza Fox Mulder (#101623) üzenetére


#77646080
törölt tag

Elképzelhető, hogy nem tartanak belőle készletet, csak megrendelés alapján értékesítik.

(#101626) Fox Mulder válasza #77646080 (#101625) üzenetére


Fox Mulder
aktív tag

Ez egy kis webáruháztól vagy viszonteladótól teljesen normális de egy Telekomtól nem várt teljesítmény szerintem. Ráadásul úgy, hogy még 2 évre alá is írsz és a kedvezmény csekély.

(#101627) huberpe válasza goop (#101621) üzenetére


huberpe
aktív tag

oké, köszi! :)

[ Szerkesztve ]

(#101628) radio100jozs válasza jozsi252 (#101613) üzenetére


radio100jozs
őstag

Érdekes, én tőlem soha nem kérnek online előleget, pedig most vettem egy bőven 2K feletti telefont részletre, és 2 éve sem egy olcsó készülékből vásároltam, akkor sem kértek. Pedig semmi extra előfizetésem nincs, és nem is régi. Itt egy komplett kockázatelemzés van már, mint ha banki hitelt vennél fel, és nem csak azt nézik, hogy hány éve vagy előfizető. A Platina meg aranykártya rég nem ér nagy semmit, már ki van üresítve. Ez az egész annak is az oka, hogy sajnos egyre többen éltek, élnek vissza a drága készülékek megvásárlásával, majd az előfizetés/részlet nem fizetésével, ezért van az, mint ha egy banki hitelt vennél fel.

(#101629) gippazoid válasza gippazoid (#101611) üzenetére


gippazoid
senior tag

Nem, nem works as designed.
A web-en belépve minden domino sim-nél látom a bekapcsolás időpontját (1x 2 nappal ezelőtt, 2x mai napon) és mind a háromnál ott a "Megújítás" gomb! A web-en.

Már maguk se tudják, mit akarnak...

Gippazoid Novelties Inc.

(#101630) Robi_73 válasza radio100jozs (#101628) üzenetére


Robi_73
őstag

Azért azokat az előfizetőket jobban megbecsülhetnék akik évek óta hűségesek és rendszeresen időben fizetnek. Én 22 év hűség után drágább ajánlatot kaptam mint amit előtte fizettem, pedig egy pár misit letettem náluk az asztalra... :(

Robi73

(#101631) #77646080 válasza Robi_73 (#101630) üzenetére


#77646080
törölt tag

Sajnos, ez nem az a világ. :( Észszerű lenne - anno, amikor 1998-ban szerződtem, úgy hittem (reméltem), hogy ahogy telnek az évek, úgy nő a megbecsültség. Hááááááát… :U

(#101632) Black_Raven válasza Robi_73 (#101630) üzenetére


Black_Raven
veterán

Nekem üzletben sokkal jobb ajánlatot adtak, mint online. Esetleg próbáld ki.:)

.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.

(#101633) St3ven


St3ven
addikt

Az SMS-ben beígértek ellenére nem kaptam értesítést a Most opció kikapcsolásáról, mégis ma reggel azt látom, hogy kikapcsolták a számaimon.

Járt még valaki így? Csak mert hónap közepéig és végéig még aktívnak kellett volna maradniuk, direkt megnéztem elseje után a lejáratukat.

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#101634) MittuDomain_ válasza St3ven (#101633) üzenetére


MittuDomain_
őstag

:K
:((( :W

Igen, nálunk is random kikapcsolta.
Hagyta újra aktiválni, egyelőre működik. (Kopp-kopp-kopp)

Si tacuisses, philosophus mansisses.

(#101635) #77646080 válasza St3ven (#101633) üzenetére


#77646080
törölt tag

Eddig még nem; viszont így, hogy említetted a problémát, pár naponta ellenőrizni fogom, mi a státusz... Köszönöm, hogy szóltál róla.

(#101636) Serpiko


Serpiko
addikt

S4 watch Nike + mikor lesz elérhető a szolgáltatónál szerintetek?

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

(#101637) St3ven válasza MittuDomain_ (#101634) üzenetére


St3ven
addikt

Remek. Akkor nem egyedi eset.

Még jó, hogy ránéztem elseje után, és megnyugodtam, hogy minden oké, kitart októberig a Most, aztán úgyis küldenek SMS-t.

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#101638) #81733120


#81733120
törölt tag

A 7.8-as verziójú appban hol tudom bekapcsolni a Domino Most-ot és a többi cuccot?

(#101639) #77646080 válasza #81733120 (#101638) üzenetére


#77646080
törölt tag

Sajnos, abban nincsen erre lehetőség. Frissítsd az appot.

(#101640) lugosi válasza Robi_73 (#101630) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Lehetséges, hogy pont fordítva gondolkoznak, azaz úgy, hogy 22 éve itt van = most se fog elmenni. Aki időnként hordozza, azt kell jobban megfogni.

(#101641) #77646080 válasza lugosi (#101640) üzenetére


#77646080
törölt tag

Még a múlt évezredben, amikor Westel 900 volt, a helyes és ésszerű, mindkét fél számára kedvező módon gondolkodtak. Az idő haladtával érdemi kedvezmény várt az előfizetőre. De ezek "avítt, csökevényes idők" voltak. :) Most sokkal korszerűbb minden... 👍 :D

(#101642) Lackooo84


Lackooo84
nagyúr

Újra működik a régi appon minden.

The Truth is out there...

(#101643) dreta válasza #81733120 (#101638) üzenetére


dreta
tag

Az előfizetés neve mellett 3 pötty, Testreszabás. Ezen belül kapcsolhatod be az általad kívánt opciókat. Már benne vannak az újak is (300perc/600 Ft, stb.) Nem kell frissítened a programot, a 7.8-s verzióban mindet eléred.

(#101644) csako válasza #81733120 (#101638) üzenetére


csako
veterán

Másik útvonal az oldalsávval: Előfizetések testreszabása -> kiválasztod amelyikre kell -> Telefonálás

(#101639) German_TD: Akkor itt csak dísznek vannak? Nem próbáltam bekapcsolni :D

[ Szerkesztve ]

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#101645) #77646080 válasza csako (#101644) üzenetére


#77646080
törölt tag

Nem. :N

Amint láthatod, épp pár perce említette topiktárs, hogy _újra_ elérhető a korábbi app felületén is a beállítás. (Eddig nem így volt, ezért írtam.)

(#101646) Nordik


Nordik
őstag

Azt lehet tudni, hogy ezentúl minden hónapban kapunk értesítő SMS-t, hogy lejart a Most opció és kikapcsolták? Vagy nekünk kell figyelni a dátumot és újra aktiválni?

(#101647) Cs1csó válasza Nordik (#101646) üzenetére


Cs1csó
félisten

A hivatalos - jelenleg így működne - jön az SMS hogy kikapcsolták ekkor bekapcsolod amiről szintén jön egy SMS hogy bekapcsoltad.
DE pont itt volt panasz arra hogy automatikusan kikapcsolta vagy nem kapcsolta vissza stb.

(#101648) 8 válasza Robi_73 (#101630) üzenetére


8
senior tag

"akik évek óta hűségesek és "

"Hűségesek" = évek óta határozott idejű szerződéseket kötnek. A "hűséghez" semmi köze, csak marketingelnevezés.

50.000Ft (!) jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2 évig ingyen. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. Raiffeisen ajánlókód számlanyitás akár +60k Ft. Revolut regisztrációhoz 8.000Ft tőlem. Privát üzenetben küldöm

(#101649) Ron Swanson


Ron Swanson
senior tag

Sziasztok!

Mobil S + Adat XS + 2GB diák csomagom van jelenleg, 2019 júniusig van rá hűség.
Kérdésem: kb mennyit kéne fizetnem, ha meg szeretném szüntetni ezt az előfizetésemet?
Gondolkodom, hogy átmegyek a Telenorhoz az 5500Ft-os korlátlan netes csomagba. Vagy a T-nél tudnék váltani dolgozói diák csomagra, de az sem olyan hű de jó ajánlat, akkor már inkább a Telenor. :)

(#101650) Cs1csó válasza Robi_73 (#101630) üzenetére


Cs1csó
félisten

Ez nem jelent semmit EGYETLEN dolog számít:

Adott befizetőhöz hány előfizetés (tehát mikor egy ember fizet többet) és azok havi bontásban milyen bevételt jelentenek:
- 1-2 előfizetés havi 5000 vagy alatta - nem tétel
- de mondjuk 5 előfizetés egy befizetőnél 5x10-15 ezerrel havonta akkor arra már odafigyelnek.

Semmi más nem számít.

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.