Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-28 06:29:07

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45139) aknelez


aknelez
csendes tag

Sziasztok!

Digi 1000/100 internet bekötés folyamatban. Elkezdtem nézegetni ezt a fórumot is és találtam a javaslatok között az ASUS RT N18U routert is. Elkezdtem keresgélni és a Vaterán van is eladó, ám kiderült, a tulajdonosa épp a Digi miatt akarja eladni. Személyes kérdésemre ezt írta:

"A digivel az a probléma, hogy régen egy "elosztó dobozon" keresztül külön ment egy kábel a telefonhoz, és külön a routerhez. Ezt változtatták meg, most 1 kábelen jön minden és kizárólag olyan routert lehet náluk használni, ami a telefont is kezeli. Ilyet csak néhány gyártó készít. Nekem pl. egy ZTE routert hoztak ide a sajátjukból, pedig már megvolt ez az ASUS is, de sajnos nem tudom használni, mivel nincs rajta telefon csatlakozó."

Így a kérdésem, milyen routert javasoltok, ha a szempontok között szerepel, hogy gigabites, képes a telefon csatlakozást is kezelni?
Kiegészítő kérdés, a családban 4-en használjuk a netet és ebbe még nincs benne a torrent kliens :) A terhelés kisimítására a QoS-t gondolnám, szóval, ha ezt is tudja a kütyü, az előny.

Üdv, A

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.