Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-28 06:29:07

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26657) kali válasza Gulyopapa (#26654) üzenetére


kali
legenda

a modem és a router közötti kábel nem közvetlenül a saját hálózatod része, mivel (sarkítva) ott csak a netes sebesség szempontjából van inkább jelentősége, ott akkor vennéd észre a különbséget, ha például 120 megabit/sec sebességű neted van, de csak cat5 kábel teszel be, amin nem megy át a 120 megabvit/sec, mert az csak 100-as kábel.
a munkaállomások, nas...stb tekintetében attól függ, hogy melyik milyen kábel úján kapcsolódik a hálózatba, és melyik melyikkel van adatfolyamban, min keresztül...stb.
minimum cat5e kellene mindenhová, úgy lenne az igazi.

Dani82; a wifi kapcsolatot próbáltad más/minden csatornán? esetlegesen csak annyi a baj, hogy bezavar egy - vagy több - azonos vagy szomszédos csatornán forgalmazó idegen hálózat, vagy nem tetszik valamelyik eszköznek az aktuálisan használt csatorna.

gonger; mint korábban is írtam, a tl-wdr3600 jóval erősebb hardver, mint a régebbi típus, illetve már dual band képes is, gyorsabb átvitellel bír, jobban terhelhető - torrent...stb -, 5 gigahertz képes wifi ellenoldallal is kommunikál, így szerintem érdemesebb azt venni, pláne ha hosszabb távra tervez az ember.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.