Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kisza25
üzenetére
fent írtam, hogy 0
de ha lesz, akkor séta, roller, bringa kombó lesz a megoldás. itt baromi népszerűek ezek a típusú bringák és praktikusak is, ha az ember tudja tárolni. de az is jellemző, hogy laküközösségek veszenk közösen 1-2 darabot és megosztva használják: [link] -
kisza25
félisten
Igen, elmegyek a gyerekért suli 500m+angol oda 2500m, vissza+2500m, oda+2500, vissza+2500m
Hát ja 10,5 km biciklizés meló után időre, aztán 1,5- 2 óra foci, na hagyjatok már. Ti mennyit mozogtok egy nap?
Bandu+ Macilaci: nektek hány gyereketek van, ti hogyan csináljátok?
Amúgy amíg angolon/focizni van nem haza megyek, hanem boltba, szórólapozni, ma pl. kocsit lemostam addig, mert ott van pont mellette a mosó, na ott se mosok többet mert 600Ft kb 60-80 másodperc volt
Mellettem lévő mosóból átjött az ember, hogy szoktam itt mosni? Ez tényleg csak ennyi ideig megy?
Mondom nem szoktam és nem is fogok, mert amúgy még sz@r is gyenge a nyomás -
kisza25
félisten
válasz
bandus
üzenetére
A gyerek elsős, hétfőn 7 órájuk van, aztán napközi ahol meg csinálja a házit, majd foci edzés, 17:30- kor ér haza és 7:30- kor kezd, utána még megcsinálja a maradék házit+olvasás, kedd kicsit lazább, mert 7:30- tól 16:00- ig, szerda angol, csütörtök lazább, péntek megint foci.
Van szülő aki minden nap viszi a gyereket valamire
Néptánc, karate,sakk, úszás, angol, foci...
Nem is gondoltam, hogy 7 évesen U9 rendesen MLSZ tagság, orvosi papír, meg minden kell a focihoz. 2 hetente mérkőzések hétvégén...
Gyerek koromban csak tömegsport volt
-
kisza25
félisten
válasz
bandus
üzenetére
Reggel gyalog viszem, meg gyalog megyek érte, de tegnap így is megvolt 17000 lépés, a hónapban eddig 200 km gyalog. A rollereseket rühellem, nem akarok beállni. Egyszerűen nincs idő ilyenkor bringával menni. Meg mindenki megy itt mint a hülye az utakon, a bringa út meg egyben van a járdával,nem lehet rajta haladni.
Meg a gyereknek lecseréltük a tavalyi bicaját, mert már kicsi volt, de ez meg még túl nagy neki😔 -
MunezXBK
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Igen, a Ford a mesékben is fosch.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78
üzenetére
Erről az a story jutott eszembe, mikor mentünk balcsira haverral aki történetesen autószerelő. Elmentünk egy lerohadt FAstra mellett. Ott pingvinezett papa-mama + 2 gyerek. Nem vagyok egy jó tétét lélek különösebben de mondom álljunk meg háta tud haver segíteni (én max a pingvinezésben). Gyorsan meg is állapította a hibát (már nem emlékszem mi volt) de csere alkatrész hiányában nem tudtunk segíteni nekik. Szóval cserealkatrész nélkül hiába van szaktudás.
-
macilaci78
nagyúr
Igen, ismerem a rendszert... 7-8.-ban heti 6 matekunk volt, 9-től heti 8. 4 algebra, majd analízis/kalkulus, illetve 4 geometria, valószínűségszámítás, mátrixok.
Nálunk csak a köztünk is esőembernek számítók jártak rendszeresen versenyre, OKTV-ken rendre az első 10-ben. Egyszer megsajnáltuk az osztályfőnököt, a teljes 20 fős osztály benevezett egy matekversenyre, odatettük magunkat. Az első 20 helyből 17 a mienk volt.
Gyakorlatilag a GTK módszertan szigorlaton is abból a matekból meg lehetett élni, amit a középiskolában tanultam. A vörös diplomás gépészmérnök apám meg már a 8.-os matek házimban nem tudott segíteni, pedig csak trigonometria volt. Gólyatáborban pár deci tequila után meg szóban vezettem le a többieknek az esti buliban, miért annyi a gömb térfogata, amennyi.Ezt vagy élvezi az ember, vagy hagyja rá, mert küzdve nem lehet csinálni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Amikor a 99'-es Passattal mentem Hannoverbe, én is azt hittem, felkészültem: bikakábel, vontatókötél, biztosítás trélerre, x€-ig helyben szervizre, ásványvíz, takaró, pótkerék, emelő, kerékkulcs, láthatósági mellények, tartalék biztosítékok, relék, izzók, törlőrongy, törölköző, elemlámpa, öngyújtó, duck tape, gyorskötöző, multitool, zsebkés, szigetelőszalag...
Semmire nem volt szükség, csak tankolni kellett.Azért volt egy kis para: az odaúton az utolsó 200 km-en szakadt az eső és minden, ami pirosan tud világítani a műszerfalon, kigyulladt, félreálltam. Hívtam a szerelőt, szerencsére felvette, X-akta. Kb 10 perc után indítottam, semmi nem volt. Azért a célig óvatosba mentünk tovább, hiba nélkül. Hazafelé a német szakaszon 400 km-en keresztül 170-180 között, akkor volt nálam pár hónapja a kocsi.
* Anno a Lada Samara csinálta azt, hogy heves esőzéskor, vagy pl kamion mögötti permetben sokáig autózva telement a motortér vízzel és a gyújtókábelen kívül is ment a szikra, dadogott a motor. Megálltam pár percre, vagy csak lassítottam, a meleg motortér kiszáradt és mentünk tovább. Szóval Ez volt a legvalószínűbb forgatókönyv a Passatnál is.Szóval bármi, amit magaddal viszel, jó eséllyel csak amolyan rontásűző amulett lesz. De azért ha felkészülsz a típusra jellemző dolgokból (mint én a relével), ha nem is értesz hozzá, hátha megáll olyasvalaki, aki igen és legalább a szükséges alkatrész lesz nálad. Januárban mentünk, hideg, hó is lehetett is volna. Szerencsére olvadt már rendesen. Neked ilyenekkel nem lesz gondod.
A kölni aréna amúgy csecse, 2017 novemberében láttam egy meccset ott. Igyatok egy kis Kölsch-t!
-
Nyaraláshoz vettem egy ilyen kukackészletet, nem egy ökör ára, elfér a mankókerék mellett, bár ha van biztosítás/autóssegély, akkor megoldják ők.
-
Peter.70
addikt
Nincs mese, [kell egy ilyen]

-
avl
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
heti 8 matekoraja van, persze szakkörre is jár, meg hetvegi táborok
...azert akart es ment es mehetett és passzol oda, mert korabbi evekben nyert orszagos matekversenyeket -
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Én a pénteki szerelés után kövi hét hétfőn kérek időpontot egy újabb nekifutásra. Akkor már tényleg csak a küszöb-sárvédő marad mint hiba, minden más túlzás nélkül kifogástalan az autón.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Biztosítás legyen meg €. Illetve egy alap cucc szokott lenni nálam (bikakábel, akkus kompresszor kerékfújáshoz, tartalékolaj, desztvíz, OBD2 olvasó és ducktape is jól jöhet).
-
Szegény oldalindex kábelét valószínűleg megrágta valami, de a szerelő orvosolta a problémát, így bejelentkeztem műszaki vizsgára, már holnap.

-
Peter.70
addikt
A házastárs is meg kaphatja
Ad1. A szja tv. 25. § (2) bekezdés b) pontjából idézett kiemelés nem zárja ki, hogy a munkáltató a közösségi közlekedés költségének megtérítése helyett a munkahely és a lakó- vagy tartózkodási hely között közforgalmú úton mért oda-vissza távolság figyelembevételével a munkában töltött napokra számítva – hazautazás esetén pedig értelemszerűen az utazások gyakorisága szerint – kilométerenként 30 forintot térítsen (mely esetben nem keletkezik adókötelezettség), függetlenül attól, hogy a munkavállaló az utazást milyen módom oldja meg [a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény (Szja tv.) 25. § (2) bekezdés; 16/2023. (I. 27.) kormányrendelet 1. §].
Ad2. Az előzőek érvényesek akkor is, ha több munkavállaló együtt egy járművel oldja meg a munkába járást, a hazautazást. Ez azt jelenti, hogy mindegyik dolgozó külön-külön megkaphatja a munkába járás költségtérítését, tekintet nélkül kié a gépjármű. (A példaként említett belföldi kiküldetés költségeinek elszámolása ettől független.) -
MunezXBK
nagyúr
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
ADAC-t köss, ha para van.
-
rbalint88
veterán
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Eurot. Rohadt sok eurot
Max olaj, desztviz, bikakabel, potkerek. OBD olvaso nem art, de egyebkent ha ugy dont, hogy o akkor most megallt, akkor ugyis szervizbe kell menni, szoval a biztositas meg az euro lesz a nyero.
-
-=Vacsek=-
senior tag
Hali. Megyünk eb meccsre Kölnbe oda vissza 2200 km, nem mentem még sajttal ilyen hosszú útra. Skoda Superb 2011es 2.0 crtdi. Biztit kötök ha lerohadna és tréler kell, de mit érdemes vinni ellenőrizni hogy ne legyen gond vagy ha van kis gond orvosolható legyen. Kocsiba már 325ezer van de teszi a dolgát eddig nem hagyott ott sehol. Leghosszabb utam adria de az csak 500km
-
Peter.70
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
És jobb esetben a munkáltató által fizetett úti ktsg térítésből kijön a munkába járás költsége. De ha nem, akkor az orbitális szív@s. És máris vissza akar a delikvens költözni Bp-re, amit az ingatlan árak miatt nem tud meg tenni
-
avl
senior tag
válasz
bandus
üzenetére
igen, sok az idö ...Ö akarta/választotta ...passzol is hozzá
...bár itthon gyakorlatilag nem tanul, úgy ahogy #306357macilaci78 írta
en vonattal bejaro voltam ~30km-röl
az is biztos, hogy abban a korban jobban (voltunk) terhelhetö az ember, mint ..30-40-50 évvel késöbb
-
macilaci78
nagyúr
Kollégám kiköltözött Kajászóra, mert családi ház kellett, ott volt ár/érték arányban megfelelő vályogház telekkel. Felújította, stb.
Most meg sír a szája, hogy havi 120k a benzin munkábajárásra, az M7-es katasztrófa, Székesfehérvár a területileg illetékes kórház (3 gyerek született ott), stb.
Ha a főnök gondolna egyet és nem a budai, hanem az újpesti telephelyre kellene bejárnia, fel is mondana.
És ez csak az ő része, az asszony otthon van egy Fiat minibusszal, jogsival szerencsére.
De igen, a jogsihoz jármű is kell, hogy lehessen menni. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Peter.70
üzenetére
BKV rulez. De van élet Bp-en kívül, ahol nem opció a tömegközlekedés. haver is kiköltöztt SZSZM-ra aztán jött a kamillázás, hogy jé itt a budria is kocsival kell menni, mert nincs értelmes tömegközlekedés... Igen ám csak az asszonynak sincs jogsija, se a gyerekeknek. Szopacs.
-
tboldi
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Smartban még nem ültem.

-
macilaci78
nagyúr
12 évesen koleszos voltam, 85 km, kb 2 óra lett volna az út busszal a szegedi suliig, így meg 20 perc.
Feleségem és a családjában többen is Fazekasba jártak, az édesanyja onnan ment nyugdíjba, specesek matektanára volt.
A képiskolai kolesz szerintem jobb volt: kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond. Meg ránk jobban odafigyeltek a felügyelőtanárok, az egyetemi koleszokban nem is volt semmi ilyen kontroll.
Csak hogy topik-on vonatkozása is legyen: az első 3 évet a Csonka János Technikum melletti koleszban töltöttem. Sok ottani tanuló volt nálunk a koleszban, akik többek között autószerelést, karosszériamunkát tanultak.
Rendszeres volt, hogy a nevelőtanárok autóit bütykölték: hifit bele, motorgenerál, stb.
Meg olyan is volt, amikor a nevelőtanár kihúzta a gyufát és a Ladát betették két fa közé úgy, hogy elöl-hátul összesen 10 centi nem volt. 
bandus: Bejárós osztálytársaim rendszeresen írtak leckét, tanultak a buszon, vonaton. Így fért az időbe konzervatórium, különóra, sport.
Még szegedi viszonylatban is volt olyan, hogy a vidéki gyerek hamarabb ért haza a busszal, mint a helyi. Budapest is ilyen: aki vidékről jön be vonattal például a Nyugatiba, az hamarabb van a belváros iskolában, mint a 4-es metró előtt a budafokiak.De a vácinak járt kolesz, a budafokinak meg nem.Qru: ilyet a szüleim is meséltek. És akkor még térdig érő hó volt a főutakon.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78
üzenetére
Elkényeztetett kölykök. Bezzeg a dédapám a tanyáról gyalog járt be a falusi iskolába mezítláb télen is... Ember is lett belőle.
-
avl
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
en is a mindenhova autoval ellen vagyok
altalanos 1-4-ig: gyalog mentem gyermekkel ~2.5km oda
5-8: busz+HEV-vel oda-vissza Veres Péter Gimibe
9.- : Fazekasba spec. matekra jar (bejarasi idö nagy) , a HEV-hez viszem, hogy nyerjek Neki kis idöt, igy is 6:11-kor indulunk
..es többnyire 18 körül er haza, azt teljesen tömegközlekedi -
macilaci78
nagyúr
válasz
bandus
üzenetére
Ezt a részét nem tudom megérteni, vagyis részben mégis.
Anno biciklivel mentünk már oviba is öcsémmel, kb 2 km. Nem volt gond, pedig román határ melletti határvárosban laktunk Békés megyében.
Aztán megszaporodtak az emberrablások, cukros és mutogatós bácsik, agresszió az utcán, tömegközlekedésen, a gyerekek szeme is jobban kinyílt a világra és a szülők által kevésbé preferált irányba fordultak tekintetükkel. Mellé jött az itt sokat emlegetett kivagyiság, meg kell mutatni a szomszédnak, többi szülőnek, hogy énX5-telX6-tal tudom vinni a 15 éves gyereket is különórára, sportfoglalkozásra is.
És ezektől a gyerekektől várjuk el, hogy önálló, felelősségteljes döntéseket hozzanak a közeli jövőben.Mi leszel, ha nagy leszel? Általában finga nincs még róla, de kocsit tegyenek a segge alá, meg flagship telefont a kezébe, de hogy azért valami teljesítményt is elvárnak, az még nem esett le neki.
Á, mindegy. -
6030D
addikt
válasz
bandus
üzenetére
elmegyek érte 500 méter, onnan elviszem angolra, az 2,5 km, onnan haza 2,5 km, aztán egy óra múlva érte megyek 2,5-2,5 km
Ez olyan 3 óra séta.
Mondjuk nem kell közben hazamennie, mert gyalog nem ér vissza.
Ha az embernek nem az a napi program, hogy munka, napi bevásárlás majd tv/konzol (nem rád gondolok, nehogy félre értsd), akkor igen is fontos a közlekedési idő csökkentése. -
tboldi
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
-
válasz
kisza25
üzenetére
pedig te azért sok időt töltöttél a felvilágosult nyugaton
séta, bringa, roller? ez nekem egy nagy visszatartó erő a gyerektől, hogy furikázni kelljen mindenhova. szerencsére ahogy nézem itt elég önállóak, 1-2-3. osztályos gyerekek maguktól mászkálnak már ahova kell. -
kisza25
félisten
Tegnap már 500 méterre levő focipályához is autóval mentem, így is megvolt a 17000 lépés tegnap
Addigra már tele volt a tkm és még akkor 2 órat fociztam a gyerekkel. Amúgy a 6,5-7 literes fogyikba sok ilyen van.
Ma lesz angol, elmegyek érte 500 méter, onnan elviszem angolra, az 2,5 km, onnan haza 2,5 km, aztán egy óra múlva érte megyek 2,5-2,5 km -
KAMELOT
titán
Igen tudom

Csak azért fura, mert nekem a 2001 Laguna II 1.6 16V nem fogyaszt ennyit városban.
Összátlag amiben van minden vegyesen 6.8LHa szombaton lenne az autós tali még ott is lennék.

tototos: 15L városban a haverom 1999 406 coupe 3.0 V6 mutat. Ami elég sok egy új és kis motorhoz képest.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Az BKV-s forgalom figyelő kamera (volt), az alapján úgy sem büntetnek.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Figyelmetlen voltam reggel és véletlenül a Gyömrői irányába befordultam a Csévéző utcáról a szemből egyirányú Gorkij utcába
(épp váltott a lámpa és a BKV busz akkor araszolt ki elém a buszmegállóból, gondoltam kikerülöm oldalról a Gyömrőire, nem volt szándékos, nem szoktam arra járni).
Nem tudjátok van-e ott térfigyelő kamera?
Google utcaképen 2021-es képeken látszik egy a buszmegállónál, de 2022-re úgy néz ki valamiért leszerelték (vagy láthatatlan típusra cserélték)
Illetve találtam ezt a listát, ebben sincs benne, persze ki tudja mennyire teljes vagy up to date, meg persze lehet más szervezetnek is kamerája ami alapján büntetnek.A legszebb hogy az asszony meg tegnap szaladt bele egy felújítós 30-as táblánál a trafiba 75-tel (78e Ft), és nagyon remélem hogy nem 76-tal (117e Ft). Persze teljesen véletlen, hogy az összes ilyen ideiglenes sebességkorlátozó táblánál a szokásosnál jóval nagyobb intenzitással mérnek.
-
rbalint88
veterán
válasz
cOxeR
üzenetére
Vonohorog, futo
viccen kivul, azt kell merlegelni, hogy mi a legjobb kompromisszum, ha nincs vegtelen penz. Ha evi ketszer kell Limo XL-t berelni vagy hazhozszallitast kerni, akkor pont mindegy, ha heti 3x szivnal miatta, akkor meg mast kell nezni. Kisgyerek cuccainal szvsz inkabb elonyos, hogy igy nem visz minden hulyeseget az ember (aminek a 80-%-at nem is hasznaljatok aztan btw). Szomszedeknal vegul az eGolf vs Leaf kerdest csak azert nyerte a Leaf, mert a gyerekek edzocucca csak abba fert be (hokiuto), amugy jobban tetszett volna a Golf, csak hat heti 2-3x szivni nem akartak miatta. Most a faceliftes 1.gen Kona electric van nekik, nem is szeretik a kis csomagtartot, meg az utaster is szukebb, de csak az volt bent a lizingcegnel, a Nissant meg mar nem lehetett tovabb hosszabbitani.
Szoval ha realisan merlegelve az ev 365 napjabol 360-on a model3 a nyero, akkor vegyel azt, a tobbit meg megoldod mashogy
-
válasz
brumi1024
üzenetére
Biztos látják a puritán Tesla volumeneket és gondolták ha azt megveszik minek “feszüljenek”.

Viccet félretéve nem látok semmit az újban… amennyire az I3-at eltalálták a kategóriájában, egyszerűen nem érzik a következő nagy dobást, kb mint a sokadik filmsorozat elve.
No de rengeteg az egyéni preferencia, eleg egy apró dolog ami nem tetszik egy autóban hiába lenne teljesen az ideális.
Nekem pl modell 3 esetén a csomagtartó, az összes többivel tudnék élni, fogyasztás akku méret, beltér, anyagok. Ki mire mennyire kényes. -
válasz
Corsa02
üzenetére
Na ezt nem tudtam, köszi ennyivel kevesebbe kell kutakodnom utána
… mondjuk csak most kezdtem nézni, olvasni mi van velük. Ez kb az, hogy bemész egy specifikus auto csoportba, össze vissza megy az ajnározás, aztán ha jobban belekerülsz látod, hogy mindegyiknél van szar bőven. -
válasz
Micsurin
üzenetére
de igen
a kezelési még a kis könyv piktogram mellett se jutott eszembe, gondoltam ugyanez az ábra van benne.szal első sor "részterhelésre" vonatkozik, második a comfort fokozat a harmadik meg a megpakolt. ilyenkor a hátsó tengelyre 2.8 bart ajanlanak. szupi. akkor belövöl 2.3-2.6 közé.
köszike mindenkinek

-
tezsvirek az urban, segitenetek ertelmezni ezt a matricat? 2.3 vagy 2.6 barra kene fujni a gumikat? miota felkerultek nem ellenoriztem, gondoltam a hosszu hetvege elott nem art majd ranezni, nehogy a glockneren erjen meglepetes. koszonom

-
Gergőke88
addikt
Kijött az új 911 mindenki törheti fel a malacperselyt. https://www.youtube.com/live/5bfGgpSIg0Y?si=28tfxVpv4QVr5dRr
-
-
tboldi
nagyúr
Egy lépéssel közelebb a péntekhez.

-
brumi1024
veterán
válasz
cOxeR
üzenetére
Nem tudom mennyit fognak esni az i4-ek, eleg sokat ment fel az ara az utobbi 1-2 evben a jelenleginek, es nagyon sporolosra sikerult ez az LCI. Elso lampan butitottak, nincs tobbe lezer, hulyen is nez ki az oldalankent 1 vilagitotest. Belter az teljesen a sporolasrol szolt, kevesebb hangulatvilagitas, egyszerusitett legbefujok, kormanykozepre mar csak az igazi M-eknel elerheto felaras alcantara kormany eseten jut bor, egyebkent muanyag (eleg szomoru 37 millios konfigok eseten, bar az 50 millios 5-osben is igy van
). Az egyetlen pozitivum a CSL fele hatsolampa, de az meg a 75 millios CSL exkluzivitasat csokkenti. 
Gondolkozom az i4-en en is, de csak az LCI elottin.
-
válasz
macilaci78
üzenetére
Konfekció méret felett, kisautóból csak a Mitsubishi Toppo.
-
válasz
radi8tor
üzenetére
X millió alkoholista országában, jól fizet az alkoholbiznisz
na jó ez nem teljesen igaz, itthon máshonnan gyakorlatilag beszerezhetetlen, még külföldön is kuriózum italokat is forgalmaznak a szokásos dzsonivóker és dzsimbimeken felülTulaj: [link]
-
válasz
macilaci78
üzenetére
Na igen fejtér, fölfelé nem gondolkoztam, csak szélességben meg hosszúságban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- LEGO klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de ha lesz, akkor séta, roller, bringa kombó lesz a megoldás. itt baromi népszerűek ezek a típusú bringák és praktikusak is, ha az ember tudja tárolni. de az is jellemző, hogy laküközösségek veszenk közösen 1-2 darabot és megosztva használják:
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(épp váltott a lámpa és a BKV busz akkor araszolt ki elém a buszmegállóból, gondoltam kikerülöm oldalról a Gyömrőire, nem volt szándékos, nem szoktam arra járni).