- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Figyelmetlen voltam reggel és véletlenül a Gyömrői irányába befordultam a Csévéző utcáról a szemből egyirányú Gorkij utcába
(épp váltott a lámpa és a BKV busz akkor araszolt ki elém a buszmegállóból, gondoltam kikerülöm oldalról a Gyömrőire, nem volt szándékos, nem szoktam arra járni).
Nem tudjátok van-e ott térfigyelő kamera?
Google utcaképen 2021-es képeken látszik egy a buszmegállónál, de 2022-re úgy néz ki valamiért leszerelték (vagy láthatatlan típusra cserélték)
Illetve találtam ezt a listát, ebben sincs benne, persze ki tudja mennyire teljes vagy up to date, meg persze lehet más szervezetnek is kamerája ami alapján büntetnek.A legszebb hogy az asszony meg tegnap szaladt bele egy felújítós 30-as táblánál a trafiba 75-tel (78e Ft), és nagyon remélem hogy nem 76-tal (117e Ft). Persze teljesen véletlen, hogy az összes ilyen ideiglenes sebességkorlátozó táblánál a szokásosnál jóval nagyobb intenzitással mérnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Jura Ena 8
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest