- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
-
LOGOUT
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Figyelmetlen voltam reggel és véletlenül a Gyömrői irányába befordultam a Csévéző utcáról a szemből egyirányú Gorkij utcába
(épp váltott a lámpa és a BKV busz akkor araszolt ki elém a buszmegállóból, gondoltam kikerülöm oldalról a Gyömrőire, nem volt szándékos, nem szoktam arra járni).
Nem tudjátok van-e ott térfigyelő kamera?
Google utcaképen 2021-es képeken látszik egy a buszmegállónál, de 2022-re úgy néz ki valamiért leszerelték (vagy láthatatlan típusra cserélték)
Illetve találtam ezt a listát, ebben sincs benne, persze ki tudja mennyire teljes vagy up to date, meg persze lehet más szervezetnek is kamerája ami alapján büntetnek.A legszebb hogy az asszony meg tegnap szaladt bele egy felújítós 30-as táblánál a trafiba 75-tel (78e Ft), és nagyon remélem hogy nem 76-tal (117e Ft). Persze teljesen véletlen, hogy az összes ilyen ideiglenes sebességkorlátozó táblánál a szokásosnál jóval nagyobb intenzitással mérnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BorosPoH!ár
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged