Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Certee
senior tag
Mivel nem találtam ilyen topicot de látom több kutyás is van itt a PH-n ezért nyitottam.
Van valakinek Fekete-ezüst Törpeschnauzer-e?Egy szabad országban, egy szabad ember, azt tesz amit szabad... http://www.biwak.hu
-
zsiga667
addikt
Kérdés:
Megy valaki a hétvégén kutyakiállításra? -
redsultan
tag
válasz Il Padrone #2 üzenetére
jogos a felvetés!
(még most is röhögök magamban...)''Te ugye a testvéred tesója vagy?!''
-
L3zl13
nagyúr
Háát, a fekete-ezüst szinezet miatt még a Hűtés, Házak, Modding-ba elmenne, de itt...
Aki hülye, haljon meg!
-
addikt
nem semmi topic
Egyszer volt egy DALMATÁM, 8X AGP-t tudott alig bírtam utánna futni és kevés volt benne a ram, mert mindig elfelejtette hogy nem szabad elszökni... azóta nem láttam..⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ Megtakarítanál? 20.000 Ft ajándék a Magyar Kincstártól december 16-ig! ⏺ Részletekért keress priviben
-
Certee
senior tag
ÓÓÓÓÓ!
Most látom csak tényleg!
Elnézést mindenkitől de nem ide akartam.
Hogyan lehet áttenni máshová?
Én sajna nem tudok elmenni a kiállításra.Egy szabad országban, egy szabad ember, azt tesz amit szabad... http://www.biwak.hu
-
redsultan
tag
na a mi snacink is felejtős volt, 9 hétig elfelejtette, hol lakott 5 évig.
még a format c: és az új install sem segített rajta, az igaz, hogy a táppal voltak gondok ), aztán alapos downgrade után ismerős hazahozta...
alig bírtuk upgradelni''Te ugye a testvéred tesója vagy?!''
-
addikt
válasz redsultan #14 üzenetére
na ez az über LOL
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ Megtakarítanál? 20.000 Ft ajándék a Magyar Kincstártól december 16-ig! ⏺ Részletekért keress priviben
-
simonzé
addikt
Tegnap kaptam egy Debreceni Westie tenyésztő telefonszámát. Nem Schnauzer, de azonos méretű, és szép&kedves kis kuta. Ha érdekel a szám, dobj egy mailt!
Szerintem te a Prohardver PH-ját ''Piszkosul Harap''-nak értelmezted.
[Szerkesztve]I don't fit in. I fit out.
-
Loretto
veterán
nekem boxerem volr de sztem nincs még egy ilyen intezív fáradhatatlan eb.család bolondja.
Soirée...
-
Certee
senior tag
Úgy látom nem sok kutyás van itt a PH-n.
Egy szabad országban, egy szabad ember, azt tesz amit szabad... http://www.biwak.hu
-
ithomas
őstag
Nekem van egy Dalma nevezetü kutyám.Egy igen elborult pillanatomban írtam róla egy rövid verset.Ime:
Szegény Dalma,
Nagyon balga
Nincsen haja,
De van farka....
Ez egy komoly lélektani vers,legalább fél percig tartott mig kitaláltam.Real eyes realize real lies!
-
Certee
senior tag
up
Egy szabad országban, egy szabad ember, azt tesz amit szabad... http://www.biwak.hu
-
atee07
tag
Gondoltam már,hogy felhozom a témát,mert magam is kutyabarát vagyok,igaz mostanában nem volt kutyám.Régebben volt több is,a kedvencem egy dobermann volt,amiről meg nem mondták volna,hogy az,mert egyrészt színhibás volt-tök fekete-,másrészt lógófülű,mert nem akartunk neki hegyeset,egyedül a csonkított farka volt meg a dobermannok védjegyei közül.Ezeket leszámítva egyébként fajtiszta volt,mert az anyja meg az apja is törzskönyves volt,aszem.
Hallot már valaki olyan kutyáról,hogy Német Jagdterrier?''Egyszer annyira depressziós voltam,hogy le akartam ugrani a tizedikről.Hívtak egy papot,aki ennyit mondott:Elkészülni... Vigyázz...'' - Woody Allen
-
kgabesz
tag
emberek!
holnap lesz a Hungexpo teruleten egy kutyakiallitas, el akarok menni, de meg eletemben nem voltam...
szoval ezek olyanok, hogy odamehetek nezelodni?
es mi a forgatokonyve egy ilyen kiallitasnak?
van valami program, vagy csak maszkalok es nezegetem a kutyakat, mint a festmenyeket a Szepmuveszetiben ?
es mikor szokott kezdodni?
segitsetek, tok idiota vagyokMegsúgom legtitkosabb vágyamat, hadd gyantázzam le a lábadat!
-
kíváncsi
őstag
Hi all!
Nekem is van egy kutyám egy spanielem.
Kíváncsi lennék rá hogy miből/milyen kutyákból hozták létre ezt a kutyafajt?
használtam keresőt de aki tud az plz segítsen előre is thx''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
Loretto
veterán
na egy kutsis topic mivel én még nem jártam kiállításon, de imádom a boxert, de nem tudom kiállításom mekkora marúak vannak.esetleg tud vki segíteni?és hogy mi amódja hogy egy szint, ennél a fajnál a fehért standardként kezeljék.thx
Soirée...
-
gege71.hu
addikt
Szasztok
Talán topiknyitás nélkül is összejön. Ez a topik talán +felel a kérdés felvetésének anélkül, hogy megköveznétek érte. (egyébként van kutyám)
DE amit keresek:
BÓLOGATÓS JÁTÉKKUTYA autóba.
Tudom, hogy vér gagyi de rámtört ma a nosztalgia mivel láttam egy egész pofás darabot egy kocsiban kéne nekem is egy.
Ha tudtok boltot , linket, akármit szívesen venném.
Ha lehet vmi igényesebb darab kéne (már amennyire ez ebben a kategóriában lehetséges).
Thnx
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest