Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
KOHO
senior tag
Nem tudom, hogy mennyire ideillő téma, de már hónapok óta szándékozok venni egy Iphone 4et... teljesen mindegy, hogy hány gigás, t-s vagy vodás legyen... Több féle lehetőség is van: htc hd2(full dobozos, szép állapot)+38kp-t tudnék adni érte...
Vagy pl t-mobilenál lehet részletre venni úgy, hogy ne kelljen havi 5000nél több előfizetési díjat fizetni?"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
KOHO
senior tag
Tud valaki ,,olcsón" iphone 4et? Azért ide írok, mert hardveraprón átvertek már 2x, itt gondolom megbízhatóbb emberek üzengetnek
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
KOHO
senior tag
Üdvözlök mindenkit! Nem olvastam visszafelé a kommenteket, de járt már úgy rajtam kívül valaki, hogy az iPhone 6 kijelzőjének a jobb felső sarka sötétett(sárgább), mint a kijelző többi része? Zavaró volt számomra ezért, november 26.-án leadtam a Pécsen a Telekom 2. üzletében, a telefonról azóta sem tudok semmit, az ügyfélszolgálatot felhívva mindig azt mondják, hogy javítás alatt van. Azóta megtudtam, hogy elküldték a Telemax nevű céghez, amelyről csupa-csupa ,,jót" hallottam Próbáltam felhívni ezt a telemaxot, de az automata csaj közli velem, hogy nincs ügyfélszolgálat! Kérdem én: hogyan tudom akkor felvenni velük a kapcsolatot? E-mailre nem válaszolnak.
Dátum javítva.
[ Módosította: radi8tor ]
-
KOHO
senior tag
válasz Diokhan #95687 üzenetére
Zaklatom én őket bőszen Naponta 5x felhívom, mindig azt mondják, hogy javítás alatt és hogy ők nem látnak bele a Telemax munkájába, semmi többet nem tudnak! A vicc az egészben az, hogy nekem nagyon fontos lenne a telefon és ezért nem akarom, hogy hetekig üljenek rajta, mert cseretelefonnak egy 500 ft értékű lepusztult, összekarcolt gagyi telefont adtak az iPhone-ért cserébe
-
KOHO
senior tag
Srácok! Tud valaki valami BIZTOSAT a garanciális iPhone javításról/cseréről? Eddig úgy volt, hogy ha bebizonyosodott a hiba, akkor kaptál egy fóliás, zsír új készüléket! Egészen pontosan ez még 2014. júliusban is így volt az iStyle-nál! A Telekomnál is így működik?Az ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy csere, de már nem tudom, hogy kinek higgyek, mert mindenki mást mond.
-
KOHO
senior tag
válasz B-L-A-C-K #95801 üzenetére
Csak engem idegesít az ,,új" kifejezés? Mármint nem az, hogy te mondod, hanem, hogy azzal hülyítik a népet, hogy tényleg új telefont kap Engem speciel idegesít, hogy 3 hete megvettem a telefont teljesen áron, de garanciában csak egy refurbished-et fognak visszaküldeni amit 20-30 ezerrel olcsóbban meg lehet venni amúgy az Apple-től.
-
KOHO
senior tag
Hűségidő lejárta előtt nem lehet amúgy a szolgáltatónál függetleníteni a készüléket?
-
KOHO
senior tag
Hali, teszteld le, hogy a wifi megfelelően működik-e, a mobilhálózat elérhető-e, hívásnál amikor rezeg a telefon akkor recseg-e a burkolat! Ez a burkolatrecsegés amúgy szerintem típushiba, nem egy 4s-t hallottam már, ami rezgésnél recsegett, csörgött. Továbbá ellenőrizd le, hogy a kijelző nem sárga-e, max fényerő mellett nem haloványak a színek! Így hirtelen ennyi jutott az eszembe.
-
KOHO
senior tag
Igen, ez sem egy utolsó szempont Tehát amúgy aki iPhone-t lop, az sokat nem tud vele kezdeni, hacsak nem szervízes, mert szerintem minden jóhiszemű embernél be van kapcsolva az aktiválási zár/iphone keresése! Amúgy szerintetek a hivatalos szervízben ezt az aktiválási zárat meg tudják kerülni?
-
KOHO
senior tag
válasz csacsi67 #95864 üzenetére
Igen, gondolom, hogy ezt csak az Apple tudja saját kezűleg megoldani. Én mondjuk az miatt voltam ideges, hogy amikor leadtam szervízben az iphone-mat akkor elfelejtettem kivenni a jelkódot és az ujjlenyomatolvasást Szóval fogalmam sincs, hogy hogyan oldották fel a készüléket.
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! iPhone 6 esetében el lehet dönteni azt, hogy az aktuális készülék VADI ÚJ vagy refurbished?
-
KOHO
senior tag
Bocsi, hogy újra felteszem ezt a kérdést, de úgy látom, hogy mindenki elsiklott felette:iPhone 6 esetében el lehet dönteni azt, hogy az aktuális készülék VADI ÚJ vagy refurbished?
Előre is KÖSZÖNÖM a választ!"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: ha az eredeti töltőkábel magától elkezd szétrohadni, lejön róla a szigetelés és egy idő után már nem is tölt akkor azt cserélik garanciában? Az iphone töltő kábeleknek ez a széria hibája, hogy elkezd lejönni a szigetelés és már nem is tölt! Rendeltetés szerűen volt használva! Ezt is kicserélik garanciában?
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Az iPhone 6-al készített lassított felvételeket pc-n hogyan tudom megtekinteni? Mert a gépen ha meg akarom nézni a videót akkor nem lassítottan megy, hanem normál sebességgel..
-
KOHO
senior tag
válasz szekfizsolt #100921 üzenetére
Az üvegfólia nagyon vastag? Rendeltem az ebay-en 800Ft-ért üvegfóliát, de rá nem rakom a telefonra, mert olyan igénytelen a csomagolása, meg nem is úgy néz ki a cucc, mint az ebay-es képen! De nem is ez a lényeg, hanem, hogy sokkal vastagabb lesz a telefon az üvegfóliával, mint sima fóliával?
-
KOHO
senior tag
Üdvözlök mindenkit! A következő lenne a kérdésem: iPhone-okra mennyi a hivatalos garancia? (Tré-Mobile)
-
-
KOHO
senior tag
-
KOHO
senior tag
válasz sirszevenap #103879 üzenetére
Remélem sikerül megoldani Az Apple ID jelszavát csak nem felejtette el
-
KOHO
senior tag
-
KOHO
senior tag
Nem tudom, hogy mennyire oszthatom meg itt a hardveren ezt a tapasztalatot, de max kitörlik! Az olx-en arra lettem figyelmes, hogy egy bizonyos hirdető Tomonicza Irén, telefonszám nélkül árul klón, hamisítvány iPhone-okat! Át akarja verni a jó népet azzal a szöveggel, hogy neki nincs szüksége a telefonokra, ezért adja el ennyiért, de a képene jól látható, hogy hamisítvány készülékekről van szó. Továbbá telefonszámot sem ad meg a hirdetéseihez!
Baranya megyében árul
Hirdetései: 46929517
46929131
Hihetetlenek ezek az emberek, másokat meg akarnak károsítani! Volt már valaki aki ilyen helyzetbe került?"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
KOHO
senior tag
És olyan árakon árulják a készülékeket, hogy az ember esze megáll! Fehér iPhone 6-ot árulnak 67 ezerért olyan szöveggel, hogy nincs szükségük rá, ezért adják ennyiért! DE: akármelyik gsm boltba bevinnék, kapnának érte minimum 130at, de ők inkább ennyiért árulják Vicc...
-
KOHO
senior tag
De ezen az 5s-en kapásból látszódik, hogy kamu: vastagabb, a kijelző színe is más
-
KOHO
senior tag
Sziasztok, ma jelent meg egy teljesen magyar fejlesztésű játék, amiről bővebben a szifon.com-on olvashattok!
Adventures of Poco Eco – Lost SoundsMagáról a játékról: megvettem a játékot, eddig nekem csalódás! Monoton, sablonos, lineáris játék, csak egy adott irányba lehet menni…! Ja és valami katasztrófa az optimalizálása, i6-on akad! Továbbá az miért van, hogy egy teljesen magyar játékhoz a fejlesztők nem készítenek magyar nyelvet? Az ember támogassa a magyar fejlesztőket, de ők arra nem adnak hogy sajat anyanyelvüket berakják? Jó tudom nem ez a legfontosabb, csak gesztusnak nem lenne utolsó.
-
KOHO
senior tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy vissza lehet kérni egy alkalmazás árát? Mármint vissza lehet csinálni a vásárlást? Letöltöttem egy alkalmazást ami brutál szar és szeretném visszakapni a pénzemet!
-
KOHO
senior tag
Pénz visszatérítés
A szifon.com szerint 90 napig lehet ,,igényelni" a visszafizetést!"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
KOHO
senior tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy fordult-e elő veletek már ilyen? iPhone 6 home gomb lenyomás hatására kicsit mintha akadna... Lehet, hogy por ment alá vagy nem tudom, de akad valami miatt... Nem akarom szervízbe vinni, hogy szétszedjék a készüléket, ezért kérdezem, hogy ez elmúlik majd magától?
-
KOHO
senior tag
Nem tudja valaki, hogy a Moto360 okosóra kompatibilis-e az iPhone-al? Gyönyörű az az óra, személyes véleményem szerint sokkal szebb mint ez a bóvli iWatch!
-
KOHO
senior tag
Kérdezném az Uraktól, hogy milyen 8.2-t jailbrakeltek? Beta verziót vagy a véglegest?
-
KOHO
senior tag
Aaron te egészen véletlenül nem a pangu8 oldaláról töltöttél le valamit? Az kamu! Én járatos vagyok a jailbreak témában, és jelenleg semmilyen jailbreak nincs a 8.2 végleges verzióra! Sem tethered, sem untethered!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asztrofotózás
- Milyen notebookot vegyek?
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest