Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- A KOReader ebook olvasó program
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz Parson #166918 üzenetére
na ez új és megdöbbentő infó
én teljesen abba a tudatba voltam az új névjegyek a telefonról felkerülnek a guglibamost néztem gugliba a régiek vannak amit azóta felvittem az az iCloudba van
Na hogy lehet ezt fájdalommentesen összefésülni, nekem jó az iCloud is gondolom ha esetleg droidra váltok valaha oda is át tudom mentenihttps://iphonekozosseg.hu/2016/10/11/nem-szinkronizalodnak-a-kontaktok-ezeket-tedd/
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Parson #166918 üzenetére
"A telefon tudtommal nem szinkronizál semmit gmail-re. Ez a szinkronizálás csak egyoldalu, a gmail-röl az iPhone-ra."
Ez totál nem így van, és tudomásom szerint sosem volt így. A szifonozást a 3G-vel kezdtem, nem emlékszem hogy már akkor szinkronizált-e gmaillel vagy egy későbbi iOS verzióban jött ki (arra emlékszem, hogy az elején még nem natívan kezelte a Gmail fiókot mint most, hanem valahogy máshogy kellett beállítani), de az i4s idején már biztos hogy teljes volt az oda-vissza szinkron, vagyis a telefonon beírt kontaktot automatikusan szinkronizálta (és szinkronizálja jelenleg is) a Gmail fiókba, ha úgy van beállítva. Tehát amit írsz, alaptalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest