Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
válasz
kona005 #70348 üzenetére
Irigykedik a lábadra. Nem érdemes rá figyelni.
Én se gyúrok lábra, elég izmos lett anélkül is. Van is róla képem. Bugyogóm nincs, meztelennyen csináltam.
Amúgy azt olvastam ilyen könyvfélében, hogy a lábazás növeli a tesztoszteron szintet. De nekem elég nagy a pélóm, akkor nem érdemes így sem lábazni. Esetleg, ha neked gondod lenne vele, megfontolandó elkezdeni.
-
-
válasz
Koppanyvezer #70340 üzenetére
Jó, hát akkor simán áfacsalás. A cukor meg az étolajügy után majd robban a tápkieg bomba is, a NAV nem nem győzi kapkodni majd a fejét
(#70344) Dicker
Hát te kész vagy bmeg, síírok(#70348) kona005
Én nem merek állást foglalni. De lehet, hogy jobban jártál volna, ha a builderen Bunnynak teszed fel a kérdést -
kona005
senior tag
válasz
Dicker #70344 üzenetére
Nem kávézom...
Felpuhult, az relatív mert igazából soha nem volt kemény
De amúgy igen, nyugalmi állapotban eléggé puha, bár már nőtt rendesen, de valamiért nem kemény csak ha ráfeszítek, nem tudom mi lehet...
(#70345) FIREBLADE78: Nem, nem tudtam, most is úgy veszem észre te vagy az egyetlen aki nem segíteni hanem nem is tudom mit szeretnél
-
kona005
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #70342 üzenetére
Hallod most mit kell kiforgatni a szavaimat? Nem a profikról beszélek egyértelműen, fél év után be is basz...
Hanem azokról akik az utcán járkálnak full kigyúrt felső tesztel, parfisnyél vádlikkal -
válasz
overclockerr #70327 üzenetére
Elérhető ha mezomorft domináns genetikád van.
-
Koppanyvezer
tag
válasz
HussarF #70337 üzenetére
Jó hát az tényleg durva eltérés
De nem hiszem, hogy kamu lenne... legrosszabb esetben "teherautóról lepotty", de szerintem már rég lehúzták volna a rolót, ha ilyesmi lenne.+ amit én vettem tőlük, az általában multi pro meg arthro guard volt... mindkettő ugyan úgy nézett ki, mint a hazai, ami nyilván a multi pro kapszuláin tűnt volna fel, ha kamu lett volna. Olyan jó minőségű hamisítványt meg nem fognak csinálni, hogy ne lehessen észrevenni ránézésre... pláne úgy, hogy csak ilyen 800-1000 forint árdifiről volt szó ezeknél a termékeknél.
-
kona005
senior tag
válasz
Koppanyvezer #70335 üzenetére
Lejárt a szerk...
Nekem sikerült úgy látszik fél év alatt annyit fejlődni
Gerincferdülésben van valami mert a hátam nem az igazi nem mondanám magam púposnak de azért egy pár év COD betett
Tudom hogy nincs szálkás meg zsíros izmosító sőt ha már itt tartunk nincs is olyan hogy izmosító... A zöld jumbo igen egy kicsit cukros, ezért lesz inkább fehérje... meg kreatin majd később...(#70339) FIREBLADE78: Ezt nem igazán értem?
(#70333) Dicker: Fogalmam sincs, ha nem feszítek be akkor ilyen puha a karom amúgy de ha ráhúzok akkor azért kemény rendesen
Nem tudok agysebészről a családből
-
válasz
Koppanyvezer #70332 üzenetére
Amit pl. belinkeltem, szerinted nem volt annyival olcsóbb? Mert szerintem igen.
De amúgy az alapján, amit mondasz, szimplán áfacsalók. Ez is lehet.
-
kona005
senior tag
válasz
HussarF #70331 üzenetére
Tudtam hogy belém fognak kötni ez miatt, de ha látnál élőben hidd el megértenéd még így le van maradva a felső testem a lábamhoz képest! Nem ilyen pipaszár lábaim vannak, mint sokaknak akik egyátalán nem edzenek lábra, jobb combom van, mint sokaknak akik már hosszú ideje edzenek rá!
(#70335) Koppanyvezer: Hidd el 12 év foci meg legalább annyi napi szintű tekerés miatt vannak lábaim, sok gyúrós megirigyelhetné...
-
Koppanyvezer
tag
válasz
kona005 #70328 üzenetére
Troll mode off:
- foci és bicikli baszottul nem elég lábra... ezek nem növelik a tömeget
- próbálsz sűrűn kiadósat enni... tehát eszed a sok szemetet, mint mindenki... a zöld jumbo csak pont az i-n (cukros szemét)
- Tömegnövelőt dobd is a francba, jó meglátás
- Fél év alatt nem fejlődsz annyit, hogy aszimmetrikus legyél. Ha aszimmetrikus is vagy, akkor azzal nem lehet sok mindent csinálni, úgy kell edzeni, mint eddig és majd megoldódik (nyilván a gyengébb oldaladhoz kell szabályozni az ismétlésszámokat bizonyos gyakorlatnál). Amúgy inkább lesz ez gerincferdülés.
- Nincs zsíros "izmosító" meg szálkás "izmosító". Ha tömegelsz, jön fel egy kis zsír is mindenképp... ezt lehet redukálni... az első lépés, hogy nem iszol porlasztott cukrot (zölddzsámbó) -
Assdak
őstag
válasz
kona005 #70328 üzenetére
Az asszimmetriával sok mindent nem lehet kezdeni. Sokaknál a gerincferdülés okozza. Érdemes elmenni egy csontkovácshoz, aki a mértékétől függően hónapok alatt, de segíteni tud.
A tömegnövelőt, meg BCAA-t elhagynám, helyette protein ami tetszik, +valami multi. Kaját ha nem is számolni, de legalább figyelni arra, hogy valamennyire tisztán étkezz. -
Koppanyvezer
tag
válasz
HussarF #70326 üzenetére
Teljesen megbízható a bolt, szimplán annyi ,hogy Szlovákiából hozzák be a matériát. Én Vitamint + ízületvédőt szoktam náluk venni, de már ők is drágultak + fasz kivan, hogy sosincs elég a készleten.
Amúgy nem volt annyival olcsóbbak, hogy egyáltalán felmerülhessen a hamisítás vádja.
A másik, amit csíptem az a scitecsop.hu volt. 22700-ért lehetett náluk venni Whey pro-t, az sem volt hamisítvány (és ez nem is import volt). Mára már ők is bedrágultak a standard árakba... van ez így. -
lábra nem mert sokáig egyesületben fociztam meg imádok biciklizni így azokkal sosem volt bajom...
A kedvenc részem
-
Silverr
aktív tag
válasz
overclockerr #70327 üzenetére
Kb. elérhető forma csak nem mindenkinek.
-
Zola007
veterán
na, az utóbbi két hozzászólás egy svédasztal a nagyérdeműnek, hagyom is kibontakozni
popcornos kép betallózva! -
kona005
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tapasztalt testépítőktől! Kábé fél éve edzem, brutál vékony voltam 67kg, de olyan 195 cm magas! Heti négyszer edzem, mell, hát, váll és kar, lábra nem mert sokáig egyesületben fociztam meg imádok biciklizni így azokkal sosem volt bajom... Most olyan 80kg körül mozgok, nincs rendes étrendem, csak próbálok sűrűn, kiadósakat és tápanyagokban gazdagokat enni. Sima zöld jumbot eszem a kezdetek óta meg mega daily one vitamin meg bcaa...
Mint látható eddig csak a tömegelésre mentem rá, minnél többet és többet hízni! Semmi sem számított!
Most le szeretnék állni a tömegnövelővel és egy jó kis tej alapú edzés utáni feherjére ráállni...A probléma az lenne hogy kezdem észrevenni hogy kicsit asszimetrikus vagyok
Egyik felem a bal, mivel jobb kezes vagyok, kisebb érdekes módon a mellem nem de a lepkém meg a vállamon nagyon látszik, valamint koncentráltan edzek és egyszerűen a jobb felemben mindig jobban érzem a mint a balban...
Tudtok erre valami tanácsoz adni hogy hogyan kellene ezt kezelni? Valamint a tömegnövelő az hozott rendesen de azért nem szín tiszta izom azt azért érzem én is... Fehérje jobb a szálkás izomzatra mint a tömegnövelő vagy rosszul tudom?Bármi féle tanácsot, észrevételt szívesen fogadok! Előre is köszi
(#70327) overclockerr: Szerintem simán, már ha úgy érted hogy szteroid nélkül, csak tápkiegekkel...
-
overclockerr
tag
Mi a véleményetek? Natúrként elérhető ez a forma? kép
-
válasz
Peddy789 #70320 üzenetére
Az a bodybuldingbolt.hu vagy vmi ilyesmi? Ahol minden olcsóbb, mint máshol? Én nem bíznék bennük, a cuccaik jobb esetben lopottak, de lehet, hogy simán csak hamisítottak. Már régen jártam arra, de mnidig vmi csaj volt bent, akinek fogalma sem volt semmiről, hogy mit árul. Az egész készletük ki volt rakva a polcra, nem volt folyamatos utánpótlás. Mindig egy külföldi angy beszerző körút után töltötték fel a polcokat és mnidig az volt, amit sikerült vaalhogy szerezniük. Mondom, vagy lopott cuccokkal üzletelnek, vagy egyenesen hamisítványokkal. A tápkieg hamisításnak nagy üzlete van itt Európában. Pl. Lengyelországban nagyban gyártják a hamisítványokat és onnan árasztják el ezt a régiót is.
Nézd meg ezt: MP Combat
Én ezt egy hete egy megbízható tápkieg boltból, ami külföldi termékekkel foglalkozik, 32-ért vettem akciósan. Amúgy 38. Szted kevesebb, mint 25-ért mit kapsz ezen a néven? Egy kis ipari fehérjét lehet, hogy beízesítettek -
Peddy789
őstag
hát van magyar "képviselet" énproteinem webodlal, de midnen kicsit drágább, ami enmis lenne gond, csak uyge myproteinen nagyon ygakori hogy 25% kedvezménynel elhet vásárolni, és 41ezer felett ingyen hozzák MO-ra. Bár írtad hogy neked kisebb mennyiség kell.
Van egy facebook csoport, myprotein rendelés szervező, ott néha szokott lenni aki beválalja hogy rendel, és rendel nekedis aztán elmlész érte és szépen kifizeted neki, gondolom illik adni +100forintot, de ő ugye a 25% kedvezméynel rendeli. Ez akkor megy főleg ha pesti vagy.Amúgy nemértem ezt az énproteinem weboldalt.. anyival olcsóbban tudná adnia dolgait, főleg amikor van 40% kedvezmény a HMB-re vagy Beta alanine-ra akkor berendelhetne 41ezerért, utána meg anyira olcsón tudná itthon adni hogy pofátlan..
-
tutis
őstag
-
Peddy789
őstag
myproteinről (weboldal) kel rendelni, impact whey, van izesítetlen 5kgos, az a legjobb árú tejsavó koncentrátum. Elvileg jó minőség. Az izesitetlenbe nincsenek izesítő meg egyébb adalékok se, az ize nagyon hamar megszokható, olyan mint vmi fura tejpor.
Az remélem meg tudod hogy a fehérje angolul protein. Tömegnövelő meg egy szar, felejtsd el. Zabálni kel szénhidrátot. Ha nem fejlődsz egy hétig egyél annyit 3óránként hogy majdnem kihányd, és tuti elkezdesz fejlődni (persze minőségi kiaját pl csirkerizs + zöldség)És a port hogyan lehet fogyasztani? vízbe tenni?
-
Peddy789
őstag
szerintetek megbizhatok a nyugatinál vásárolható animal flexben? asszem vmi 8 valamennyi, igazából amennyi cucc van benne, jobban megéri mint egy 90kapszulás heavy duty, vagy MP max joint plus
vagy to milyen izületvédő cuccokat szedtek?
-
Radnix
senior tag
-
-
Van benne igazság, de azért ennyire nem szar a helyzet. Csak 1-el kisebb méretet kell felvenni, mint az azonos súlykategóriájú középszar testalkatúak.
(#70305) Zola007
Nem kell besérülni, helyén kell kezelni az ilyen embereket. Anno mikor elmentem a (már) exem családjához először, utána megkérdeztem exem, hogy mit mondtak? És ki volt akadva, mert az anyja azt mondta, hogy jó oké, csak elég alacsony. És ez még csak nem is olyan dolog, amin változtatni tudnék, mint pl. a súlyfelesleg.
Figyelmen kívül kell hagyni, magukat minősítik az ilyenek.
A tinder meg hasonló platformok persze, hogy kinézetről szól, ott nem kell meglepődni, ha nem a lelkedre kíváncsiakOtt a tested alapján fognak megítélni, és esetleg megkapod azt a véleményt is, amit más esetben diszkrécióból inkább megtartanak maguknak. Ilyen platform ez a topik is. De ezt vállalja az ember azzal, hogy belép egy ilyenbe. Aki kurvának áll ne sírjon, ha megbasszák
Amúgy te milyen magas vagy? Meg még azzal a csajjal vagy együtt most is?(#70310) Radnix
Nem tudom mi ez az edzésmódszer, de én ennyi kajával tömegelni tudnék, nem 10% testzsír köré menni. -
Zola007
veterán
válasz
Woodslave #70309 üzenetére
Itt nem arról van szó, hogy neked/nekem tetszik vagy sem (nekem sem tetszenek a kövér nők ), hanem arról, hogy már akkor is 120 voltam mikor párom megismert, és utána 7 évig voltunk együtt, akkor honnan veszi a jogot bármelyik hogy ítélkezzen, ha neki jó voltam úgy (exem 60-65 volt világ életében). Most viszont hogy így már 30 év felé jár a társaság, az ő barátaik kezdenek tekintélyes belet növeszteni, ilyenkor viszont kussolás van, meg "macis típus", "én így szeretem" "nem ér rá sportolni" fságokat hordanak öasze. Most már nem ciki nekik 100-120 kilóval szexelni?
-
Radnix
senior tag
Na akkor vágjunk bele az IIFYM-ba!
A tervem a következő: heti 5 napon: 80g zsír, 200ch, 200prot, heti 1 refeed day valszeg vasárnap, akkor 350g ch a többi marad.
85 kiló vagyok reggel brunyálás után mezítelenül, nem bánom azt se ha lemegyek akár 81-ig, csak a tzs is menjen le olyan 10% körülire.
Kajálás: vannak amik minden nap ugyan azok lesznek (pl. a 100g mogyoró, reggeli 250g túró stb), inkább a CH részben lesz olyan, hogy akkor amit megkívánok, legyen az éppen rizs, vagy fánk vagy savanyúcukorka
Tápkiegek: csak edzés után tejsavó, szőlőcukker, ízületvédő, multi, cé, no-xplode az alapgyakos napon
Heti 3 edzés, minden testrész 2-szer kap hetente, bukásig csak a legritkább esetben megyek, minden alapgyakorlat szerepel. progressive overload, 4 hetente deload 70%-os volume. Vádli és has minden edzés végén. Sajnos az edzés elég hosszú, kb 2 óra, de sose szerettem a gyorsan lenyomós edzéseket.
Szétrobbanok a motivációtól!
Rábólintotok, mehet?
-
Zola007
veterán
válasz
Woodslave #70302 üzenetére
A leesett állat én se díjnyertes formára értettem, hanem a változásra, ami meg tudja döbbenteni az embereket, miután nagyképűen beskatulyáztak.
Tudod, anno megkérdezték a barátnői páromtól, hogy "hogy lehet ilyen kövér emberrel szeretkezni?"
Nem hazudok, az akkor rendesen szíven ütött
Azóta vallom azt hogy az összes kockahas-fetisiszta r.b.nc elm.h.t a j. k.rv. anyj.b.Nem a nőkért csinálom.
Aki a fizikum miatt akarna megismerni úgy, hogy egy szót se szóltam még és azt se tudja hogy a világ legrendesebb pasija vagyok vagy egy baltás gyilkos, azt meg én nem akarom megismerni.
Ezért húzom állandóan HussarF-et a krvakereső szoftverével.ui: 2 hete vettem egy kisbaltát, 1400 ft volt
-
tutis
őstag
Sziasztok!
Ajánljatok légyszi jó ár/érték arányú fehérjét, proteint és tömegnövelőt.. 1kg-os kiszerelés kellene elsőre, de lehet nagyobb mennyiségű is. Van aki foglalkozik itt ezek bizniszével?
-
Woodslave
félisten
félre érthető voltam. (vagy csak nem akartam hogy lebuzizzanak, hogy öreg tatákat írok öreglányok helyett
) szerinted engem holafaxba érdekelnének most a nők? Nős vagyok ezen nem is akarok egyelőre változtatni, ezen túl meg már nem a külső lenne a mérvadó (úgyis csak titokban lehet mást dugni
)
arra akartam célozni, hogy a leesett állakat hiányolom (gatyában)
-
Ijk
nagyúr
válasz
Woodslave #70299 üzenetére
Nem igazán ez az a hobbi amitől majd a nők utánunk omlanak.
Az a helyzet hogy ruhában nem látszik semmi különbség. Most a magam 10-12%-os tzs fizikumomra értem, nem a kidobó alkatra.
Egy középszar testalkattal felvesz valaki egy inget egy jó nadrágot, még esetleg egy zakót és senki meg nem mondja velem szemben hogy melyikőnk figyel egyáltalán oda a testére. Ha meg már vetkőztök akkor nem tökmindegy?A strand más, ott látszik a kegyetlen valóság, ezért is néz ki 20 felett 98% szarul.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- One mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest