- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Először azt kéne kideríteni, miért is alszol xarul?!

K1LLMy53Lf: Azért sokáig ezt sem szabad szedni!
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Én citrullint iszom előtte. Azt vettem észre, hogy a bedurranáson kívül (aminek vagy van regeneráció segítő hatása vagy nincs) a fáradást is kitolja
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Én csak a vége felé érzek hasonlót, de aztán többnyire ott is sikerül teljesítenem. De a mostani sorozatszám-csökkentessel pont ennyit vágok is belőle
-
Woodslave
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Mondjuk 4 nem de 2-2 upper-lower. Persze megint kinek hogy tetszik. Lassan ha összeadjuk amink itt van eljutunk a heti 1*1 sotozatig bagy két hetente
Late Mike Metzer approved
-
aelod
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Kapásbol a bp-t meg a fly-t lehetne külön napra tenni.
Ugyan ez az evezéssel is. Db row-t el is hagynám elég a melltámaszos.
Dettó a tricepszre is a vagy vagy adott napon. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Jó, nekem az 1 szett az átmozgató/emlékeztető nap, nem fókusznap...
másképp edzünk. De ettől még ugyanaz a véleményem, hogy 1 szett front+side belefér mellnapra akár. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
nekem váll fókusz lábnapon (már ha lehet az én lábazásom igazán napnak nevezni
) van... (mellnél kap erősen első vállrost, hátnál meg a hátsó kap... szóval én azokra a napokra nem tennék váll fókuszú edzést, max 1-1szettet első ill hátsó vállrostra, ha már úgyis be van melegítve... ezen kívül max oldalemelést... (de én, mint írtam, inkább külön napra emeltem át) -
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Lehet váll mehetne inkább mell napra
-
aelod
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Mi az a 14 gyakorlat egy fb napon?
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
A kérdés inkábbaz hogy ha split akkor mi mentén? bicepsz vs tricepsz? hát vs mi? váll vs? Vagy push pull? gőzöm sincs. vagy csak felezzem el az edzésem, dobjam 2 napra és ennyi?
ja peldaul. vagy masodik napra rakd azokat a gyakorlatokat, amit jobban szeretsz, akkor mar faradtabb vagy, jobban kell a motivacio. -
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
en is igy vagyok vele. most hogy miattatok visszavettem a 6-ot 5-re, mar banom, hogy nem a kisse dragabb berletet vettem. minden szombat reggel hianyzik, hogy elbattyogjak a terembe. helyette uszni szoktam, de holnap is macera, pl. terembe sman el tudnek menni, de az uszi tul sok ido, mert 8:45-kor mar kolkoket kell osszeszednem es fodbalmeccsre vinnem. szerintem igy felpattanok a szobabicajra, de az nem sokat er.
es most jut eszembe, hogy igy nem nagyon lesz kondi + utana egybol 10km kocogas, pedig azt annyira szerettem
attol mindig ugy ereztem, hogy faj ez-faj az, de azert kemeny legeny vagyok.tenyleg szinte fizikai fajdalom, ha nem megyek edzeni.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Progressziót, mint minden más esetben... Fogod a próba súlyt és abból ha több rep megy, akkor újraszámolod a rir3at...
Nekem heti 3 (majdnem) full body van, alkalmanként 13-14 gyakorlattal, 20-24szett/edzés. Szóval én nem tudom megmondani mi alapján oszd tovább... 😅
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
én azt szoktam javasolni, hogyha megvan a szabályos végrehajtás, ergó van benne gyakorlatod, akkor fogj egy olyan súlyt, amiből tuti meg tudsz csinálni 8at... és abből frissen, tolj max repet... ha megvan h x kg-mal tudsz y számú rep-et, akkor egy kalkulátor már megmondja, h mekkora súlyból mennyi a max rep-ed, abból meg te lazán meg tudod mondani a rir3at... mert ha pl 8 rep-et akarsz rir3mal, akkor az a súly az ideális, amivel a max rep-ed ugyebár 11 rep...
egyébként Dorian véleményén vagyok... rir3-ot tuti nem bírnám ki... örülök, ha rá tudom magam venni, hogy rir1nél abbahagyjam (de sokszor nem jön össze és rir0ig megyek...
)amúgy én is átvariáltam az edzéstervem úgy, h minden izomcsoport heti 2x kapjon stimultust... így a legtöbb izomcsoport 4 napot, de lesznek olyan is, amik 5 napot pihennek edzés nélkül... kíváncsi leszek...

-
cOxeR
Ármester
válasz
Peaceliker
üzenetére
Én se tudom magam rávenni heti 5 alkalomra… de szerintem nem is baj, így is kellene több pihenő. Inkább azokra az izomcsoportokra amit kevésbé szeretek vagy akarok fejlődni benne csak hetente 1x dobok 2 gyakorlatot, láb, váll, csuklya, has. Mondjuk ebből a váll az amit “sajnálok” mondjuk van persze sok olyan gyakorlat amibe úgyis kap terhelést.
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
És akkor 5 rövid edzésed lenne? Sztem ez nem jó irány. Magamról legalábbis tudom, hogy nekem szükségem van 1 nap pihenőre akkor is ha más izmokat edzek. És ilyen 3rir-t én képtelen lennék tartani, így is kényszerítenem kell mindig magam hogy ne próbaljak rá arra az ismetlésre ami mar úgysem fog menni.
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nekem az utóbbi időben kezd rosszabb lenni az alvásom. Ma pl. csak 6 órát aludtam. Mondjuk szerencsére nagyjából a felületes alvasból veszett el ami veszett, mert a mélyalvás így is lett több mint 2 óra a REM meg 1,5. A mai edzés is jól ment.
A jövő héten kicsit lazítok: csak 2x megyek, és minden izomra csak össz 2 sorozatot végzek.
De előbb hétvégén még falmászás a gyerekekkel. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Allnutrition "fillérekért" (kuponnal 510ft) dobálja most a fitking delicious cookie/donut cuccait, ami ugyebár cukormentes, földimogyoró alapú cucc és vannak köztük baxott finomak is... Csak mondom
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
de a sok ch is róóóóósz... szerintem együnk levegő... vagy napfényt...
-
KAMELOT
titán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Sokan még azt sem tudják mi az a szteroid!
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Peaceliker
üzenetére
A forrás cikk egyébként nem lett olyan borzasztó, csak az újságíró átfogalmazása miatt tűnik megint agyhalottnak az egész.
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Amennyire én tudom a sima fekvenyomás edzi a teljes mellizmot, a döntöttnél pedig nem az van, hogy a fölsőt jobban edzi, hanem az alsó részek nem vesznek részt a terhelésben ezért a felső részre több jut (ezért is megy az kisebb súllyal)
-
cOxeR
Ármester
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ugyanúgy gondolom mint Te, ezt is láttam több helyen, hogy mell esetén ez egy nem bizonyított kitaláció. Miszerint kupon lehet eddzeni a felső részét.
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Azért a 80 perc nem feltétlenül sok. Sztem nem lehet ezt így mindenkire kijelenteni, egyénre kell szabni. Sokaknak lehet szüksege kicsit több volumenre és/vagy arra, hogy heti 1 helyett 2x kapjon stimulust egy izom Persze fontos, hogy max annyi amiből még tud regenerálódni.
Én 90 perc hosszban szoktam edzeni rir1-ig. Igaz én pihenek rendesen a sorozatok között, össz 14 munkasorozat fér bele ebbe az időbe. Ez nekem azért elég patikamérleggel van kimérve, hajlamos vagyok kicsit túllepni, és ha ennél csak 2-vel többet csinálok azzal már sokszor érzem, hogy sok volt.
Az alváson vissza is tudom mérniDe persze ha emellé még futnék heti 6-ot akkor biztos, hogy már a végrendeletem is meg kéne írni.
-
aelod
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Mondtam, hogy ezzel indokolják, hogy miért használnak kéziket a rúd helyett aztán ugyan úgy nyomnak vele mint rúddal
-
marked one94
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ettől félek en is
ülő hajlito, bolgar guggi, merevlabas húzás, comb feszítő gép meg comb közelítő/távolitò. Ez a labedzesem, persze előtte kis fekvenyomas mert az kell
Most amúgy az erő is kezd okés lenni, meg tükörben a forma se olyan vészes. Kicsit vizesebb vagyok mint kene, de a márciusi versenyen most úgy is nagyobb súlycsoportban indulok, hogy ne menjen el az erő. -
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Én sztem egy kicsit elbasztam szerdán a csípőtolást. Utólag elemezve túl közelre tettem a platnin a talpam, így a combfeszítők is beleszóltak kicsit az emelésbe. Meg az első szériában kicsit feljebb volt a gurtni az ideálisnál, így a csípő helyett a hasizom alsó részével kellett tartanom, így egy nagyon kicsit elmaradt a magasság a maximumtól (a másodiknál már figyeltem rá, hogy jó helyen legyen)
Mondjuk azért rögtön rendesen bedurrant tőle a seggem, szóval annyira nem volt rossz
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Mondjuk most az volt, hogy felébredtem 4-kor, és azzal a lendülettel ki is kapcsoltam az ebreszőt, hogy akkor már aludtam ki magam. 3/4 7-kor ébresztett a feleségem, hogy nem akarok dolgozni menni? Így 8,5 óra alvás lett a szokásos 7-7,5 helyett
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
te jo isten, mit csinaltal vele?
tul eros vagy bro -
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Na ennyit bírt a gép
Most akkor kiderül insportline milyen gari ügyekben
-
ncc1701
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Akartam írni a fekvenyomást is. Ha nem gyúrósként csinálja az ember, hanem úgy, mint a fekvenyomók, akkor az kb teljes testes gyakorlat. Tudom, mert így szériáztam 140 kilókkal, és nyomtam csúcsot 200-al 34 évesen. És igen, nekem ezek nagyon sokat adtak ahhoz, h egész napos fizikai meló után még le tudtam menni edzeni. És ezt mai napig tartom, de sajna a nagy súlyokat már nem bírta a szervezetem.
-
ncc1701
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Írta. Menetes szár + vegyi dűbel.
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ismerek egy edző csajt, brutál erőállóképessége van, többszörös versenykettlebell világbajnok, stb. Na őneki is magas a pulzusa pedig mindent lehet rá mondani csak nem edzetlen. Hogy aztán ez csak ilyen vagy van valami keringési-rendszer probléma azt nem tudom, ő az a tipikus nem érdekel, nem akarok szembesülni vele típus.
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
vegyel uj orat, ez rosszul meri a pulzust. 160-180-as pulzussal te nem beszelgetsz az asszonnyal. vagy eufemizmus volt a "beszelgetes", es csak o osztott ki?

en nem tudom mitol lennek edzett, 30kg haj, egy eve nem futok rendesen, bicon meg a terdem miatt ilyen 90-110-es pulzus max
-
m3ss
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
akkor regeneralodsz, ha folyamatos progresszio van.
-
m3ss
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
hat ha most izommemoriabol kezded ujra szinte folyamatos progresszionak kell lennie. nem minden gyakorlatban, de ha pl van 3 mell/lab gyakorlatod az egyikben minimum lennie kell. minden edzesen. ha nincs akkor vagy keves a kaja, vagy keves az alvas, vagy tul sok/gyakori vagy tul keves az edzes. en legalabbis igy mukodom

en most tatraban kirandultam par napot, meg 1 napot sieltem. hidegben plane ha mozgok is mellette keptelenseg annyit enni hogy ne fogyjak. - 1-2 kg, kb -3 rep minden gyakorlatban.
-
m3ss
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
meg a melatoninban levo hatoanyag mennyisegek tok masok. az hogy 1mg-ot veszel be semmit se jelent. elvileg veszelyes is lehet, meg nagy a szoras melyikben mennyi az annyi. nem tudom milyen podcastban beszeltek mar errol..
-
ncc1701
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Azaz. Hétvégén meg megébredek mondjuk fél6-kor, és nem tudok visszaaludni. Ezért is engedtem el ezt a háború van című edzés stílust, mert rájöttem, h ha nem regenerálódom, akkor csak többet ártok azzal, ha edzésen csapágyasra hajtom magam. Már kb mindent megpróbáltam, de altatózni nem fogok.
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
nekem kb. 10 perc volt a max, eleg jol be tud allni tole a derekam. ezert mostanaban hanyagolom. pedig jo cucc, regen mindig toltam edzes elejen 5-10 percet.
-
perempe
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
tegnap pont az insportline melletti elektronikai boltban vásároltam a Gyömrői úton. gondolkodtam, hogy bemegyek, lett volna időm.
-
m3ss
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
ja en is igy tolom allva, ahogy irod. amugy bicepsz egyik funkcioja valojaban a csuklo forgatas is, fogjuk ra, hogy emiatt csinaljuk igy
de a teremben egy sorozat scott pados gepi bicepsz 3x akkora pumpot csinal, mint itthon a 2 sorozat bicepsz (allo + incline curl) amit vegzek..
amugy otthon kezivel a concentration curl egesz jo, csak anno golf konyok miatt abbahagytam. ha hatradolsz kozben, egesz jo nyulast el tudsz erni lent, mint egy scott padon. -
m3ss
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
hogy csinalod a trexoval ott? nem lehet kinyujtani a karod, olyan nagy a sulyzo. pont a mozgastartomany leghasznosabb reszet bukod, az also 10 fokot.
-
m3ss
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
de miert nem mesz el kivizsgaltatni? nem normalis, ha vkinek ekkora a pulzusa amiket irsz. nem aggodsz ezen kicsit sem?
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
thx
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
nagyon thx!
(nem teniszkonyokos videot kerestem neki, hanem keztoveset, de attol a sractol aki megoldotta a teniszkonyokom. meg kerestunk meg tobbet is.) -
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ettől majd írok külön, hátha hasznos másnak (kéztőalagútról), hogy mi segített nekem.
ha írtál erről, nem találtam meg. ha még nem, jöhet pár tipp, asszonynak az van, pedig nem is gyúr

a teniszkonyokot helyrerako srac videoit ajanlottam neki, remelem az segit.
-
beci
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nekem ilyen van. [link]
Olcsó,kis helyen elfér,kezdésnek szerintem jó. Idővel kevés lehet az ellenállás. Valamint ha átmelegszik az olaj,kisebb lesz az ellenállása.
Alap gép apróbb hibákkal, de nekem a méret és az ár fontos volt, nem akartam sokat rááldozni. -
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
futos topikban most volt tema, voltak ajanlottak is, kukkants be.
egy conceptet vegyel
szerk: irj mar lecci errol a borproblemarol, kb. egy honapja elkezdett kipirosodni a bor a ket combomon es nem tudom mitol. mondjuk amennyi fos gyogyszert szedek, meg lehet szobabicaj kozben a naci (vagy az oblito amivel mosom)
-
ncc1701
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Az jó, h ilyen gyorsan tud csökkenni a pulzusod, de amúgy a mértéke fura. Mások vagyunk, az is igaz.
-
ncc1701
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Orvos látott már ezzel? Nem viccelek, terheléses ekg, koronária CT.
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
bico

-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
fuss le par honapig heti 3-4x 5km-t, szepen adaptalodik a kardio rendszered es csokkenni fog a pulzusod.
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Pulzus: Néhány hete vettem okosórát, eddig fogalmam sem volt az edzés alatti pulzusomról. De nekem ez a "röpködtek a 170+ pulzusok" bazi soknak tűnik anaerob edzésnél. Most visszanéztem, nekem 120-140 közé szokott felmenni munkasorozatoknál, pedig tényleg beszarok úgy erőlködöm, sokszor bukásba is megy a tervezett 1RIR.
Köztük a pihenőidőben mindig visszamegy 100 alá. -
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
dehogy ez csak egy jol sikerult tomegeles.
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Sztem tedd 70%-ra, azzal menni fog 9-10 körüli ismétlés, és kész is vagy
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Jo most a teremben ledobok ket 10-es tarcsat, de szerintem nem fog javulni

-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Pont ezaz, hogy ugye a kétkezesnél bedolgozik az erősebb oldal, az egykezesnél meg néztem, hogy mi ez a lemaradás, mikor már kb elpattannak az erek az agyamban úgy tolom az utolsó repet, a másik kézzel meg még 2-3-4 belemegy ugyanabba a súlyba..
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
koszi, akkor szerintem hanyagolom. csak proba volt, amugy is labnap

-
cOxeR
Ármester
válasz
Peaceliker
üzenetére
Rám igen, de szerintem az is van, hogy relatív sok vizet viszek be vele és az önmagában is így viselkedne.
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nálam olyan hatása van, hogy nem hat semmit.
Még régen párszor egyértelműen növelte az erőm, és hozott némi izmot is, de legutóbb meg mintha szimpla vizet ittam volna kreatin nélkül. Totálisan 0 hatás. Szóval legközelebb tán úgy 2030-ban majd megint rápróbálok. -
m3ss
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
pedig az fontos, nyujtsal!
-
m3ss
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
en nem ertem amugy ezeket a kis seruleseket, mar tobbszor is akartam irni, dorian is irja minden heten, hogy itt-ott amott kis huzodas. en amiota ujrakezdtem, kb 2 eve? golfkonyok megeroltetest kiveve semmi serulesem nem volt. pedig 0 rir-ig tolom, de 2-3mal bukas elott is latszolag jobban szenvedek, jobban lelassul a tempo mint markedone az 1 repmaxos fekvenyomasanal
amihez amugy gratu! persze a derekam, also porckorongom az nem az igazi, de ez egy masik tortenet..es ugye bemelegitest is toredek annyit csinalok, mint sokan. vagy szerencses vagyok, vagy tul sokat pihenek hozzatok kepest
ami mondjuk valszeg igaz is, mar megint 8 nap telt el push nap ota...keptelen vagyok ennel gyakrabban edzeni amugy, haverom is meseli, naponta edz
sztem ehhez az kell, hogy endorfint adjon az edzes. nekem rohadtul nem ad
kiinek esik jol bolgar guggolni es miert?
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Jó kis gyakorlat az áthúzás, habár most nem csinálom, de régebben helye volt az edzéstervemben.
-
m3ss
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
igen, ez nekem is megfordult parszor a fejemben. a voros fejemben, mert pullover utan mindig az

keresztben felfekudve is problemas, csak mashogy, ott meg pozicio felvetele nem egyszeru
amugy tenyleg egesz elvezheto gyakorlat. -
cOxeR
Ármester
válasz
Peaceliker
üzenetére
A termék megszűnt nem tudom linkelni, ez a következő verziója, picit drágábban. Shein
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nem csak te, ez engem is érdekelne

-
Gyula84
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
pár éve szemeztem vele
a magas vérnyomás miatt leadtam 20 kilót szóval nem tudom mi legyen szépen lassan visszaállok edzésre azt meglátom
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
alaposabban melegits, es nem kell, hogy gond legyen.
-
Gyula84
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
4kg minimum és 1,5kg léptékkel lehet állítani 41,5kg ig tehát nekem 20 évre elég

600euro volt a 2 db éppen akciós
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Vagyis 1 állítólag van, de azt inkább hagyjuk
pedig jo az valoszinuleg, nem kell annyira valogatni.
tovabbra is javaslom, hogy keress ra, hogy berci kondi szeged, na oda jartam 10 evig legalabb, kisebb nagyobb megszakitasokkal. kicsit koszos, kicsit budos, kicsit ocska, de azert teljesen jo volt. -
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
miert nem tudsz edzeni? te vagy a hazepitos kollega?
johetsz hozzam is burkolni ha unatkozol
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
19 thx
munkasokol vasokol, oda csap ahova koll.
de lehet kisebb, ez a fem melos meroszalagos meres nem tul preciz. -
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ez is egy függőség. Biztos van akinek gyengébb, nekem elég erős.
nekem akarattal nincs gond, heti 6x megyek terembe, amig mukodik a labam heti 4-7x futni. ha esik ha fuj ha hideg van, nem erdekel.
a kajat is betartom, legfeljebb kozben ide irkalok, hogy de ennek egy uveg nutellat

hogy neki az hogy éhes az egész része.
az egyik legjobb jelzes ha este ehes vagyok akkor a kcal limit alatt vagyok
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
A fo baj, hogy nekem ez műköott korábban, most meg nem. Ettől azért agyfaszt kapok. Pedig most szigorubban csinalom. Es persze regebben is volt hetrkig stagnalas, de azért időnként ugrott a mutató lefele.
Na mindegy orexem.
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Csak nálam az 50% súly hozzád képest már csajos

nalam a 120% is
-
aelod
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ezen ne kattogj. Én értem, hogy ego meg minden de nem célszerű hosszabb időszak után egyből a régi terhelésen "menni".
-
aelod
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nekem is ment volna többel de nem akartam mondom kinyírni nagyon magam.
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Igen. Ülő melltámaszos géppel.
Amire talán te gondolsz, ami kvázi szabdsúly, az a T rudas evezés, abból 65-tel csináltam kétkézzel 10 körül amikor próbálgattam. -
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
edzettel te ott eleget

ha rendben lesz a keco asszony majd lenyuxik
egyik leggyakoribb valook a hazepites/felujitas, tul nagy stressz mindenkinek, legy vele elnezo
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
koszi a tippet!
bar mostanaban ha van akkor is enyhebb
most pl. autot toltam, de szerintem nem lesz gond
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
azt nem probaltam. sima hanyattfekves nem jo, de ha felhuzod a labad ugy sem egy ido utan. sot valojaban olyankor sehogy sem

-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
van az a derekfajas, hogy seta szoba sem johet. (meg a budira kimenes is necces)
fekudni ugy kell, hogy oldalt es labad kb. 90 fokban felhuzva.a linkelt videobol a nyujtasok jok, az erosites csak akkor ha epp nem halsz meg

-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
nekem az actifry folyamatosan keveri hozza sem kell nyulni.
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
rantott cucc nem olyan veszes, valamelyik nap az volt, ebedre, meglepett (karaj + csillagtok). pedig olajban sutotte az asszony, nem tepsiben kivetelesen. (en kertem igy, egy heten eccer legalabb egyek valami jot.)
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Mostanában olvastam, hogy a servet sem kell muteni általában, egy jó gyógytornasz kell.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Peaceliker
üzenetére
Inkább vélem becsipodesnek, egy rossz emelés óta érzem ezt, combcsont forgóban is fájdalom.
Keresem az okokat, rossz matrac, rossz ülés itthon is a gép előtt...De ezekkel majd az orvost traktálom, nem akarok offolni.
Igen, most erősítés, óvatos mozgások, csak kicsit mindig elkeseredek... 2 éve voltam MR vizsgálaton, ott nem volt gerincsérv... De hát eltelt az idő is, még sokat is ültem autóban sajna. -
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Én kifejezetten azt gondolom, a szabadsúlyos guggolás a legbonyolultabb, pontosan kivitelezve a legnehezebben elsajátítható gyakorlat.
-
aelod
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Az a lényeg.
Nekem most a bal brachialis, brachioradialis basztat. Minden húzó mozdulatnál. Most amúgy is pihi van meló miatt meg nyaralas. Ősszel odab*szás lesz! -
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Hát ha pontosan tudnám, eddig is rendben lett volna.
Egy dologra tudok gondolni, most kerestem vissza, eddig nem tudatosult:
Pont mielőtt rendbejött volna az alvás, rendeltem GABA-t. És itt írtam is amikor legelőször kipróbáltam, h "nem tud ez semmit" Emlékszem, másodszorra sem használt. De ha már volt, ettem esténként a szokásos 1 triptofán társaságában, és pár nap múlva jött rendbe az alvás. De ez most esett le. -
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Lehet
De most tényleg úgy érzem kell ez nekem a fejlődéshez, pár hete már ez megy.
Ha úgy érzem megtorpantam, akkor majd visszaveszek. De most úgy vagyok vele, h 2 hét múlva úgyis nyaralás, lesz bő 1 hetem kipihenni. -
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Aztán pár nap múlva sírsz,
a tippem z a siras okara inkabb az, hogy felhuzasnal nem tudott mar eleg sulyt a rudra rakni, igy kenytelen egy kamiont cibalni

-
S e t h
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ha átvariálom az edzésemet van hogy napokig "haldoklom".
-
S e t h
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Akkor csak most kezdtél el rendesen edzeni.
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
tenyleg?
annyira jo lenne, mar a 9. honap ha jol szamolom, es azota nem volt egy rendes futos honapom
januarban futottam 75km-t, februarban es majusban 50-et

-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
inkabb az a baj, hogy ezeket nemi kesessel koveti le. de egy jol bekardiozott sziv, nem fog kalimpalni egy 10-30mp sulyemelestol. (gyanus jel pl. hogy a legzesed is lassu, egyenletes marad (vagy epp benn tartod a levegot vegig))
szemben egy jol megtervezett intervallal. azzal fel tudod porgetni a szived, es persze a levegovetel uteme is felgyorsul rendesen.
azt pl. nem is koveti jol le az ora, mellkaspant kell.
ja tenyleg kollega, akkor probald ki mellkaspanttal (felkarpanttal), azok jobban le birjak kovetni mint az optikai erzekelos orak a gyors szivritmus valtozast.
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nálunk a feleségemnek akkor voltak bőrproblemai amikor nagyon sok földimogyorót evett. Gondolom a zsírtartalom miatt
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Lehet valami más lesz. Nekem ill asszonynak pl pg -ről haj és bőr problémánk van. Most letoltam folyamatosan 2x 700g activo fehérjét (kb 3 hét, napi 2 adag) és ~2 hét után extrém módon látszott a bőrömön, hogy valami nem kóser, pár nappal később kopott a bőröm mindenhonnan is, mintha levedlettem volna...
Szóval ebből sem veszek többet (kár hogy van még 2 zacsi....
)Amúgy megkóstolta. A Spomlek wpc 80ast. Oldódás mint egy iso, ízesítés (tejkaramell) baromi finom, azonban a natúr fehérje íze kiüt a karamell mellett és kb mint a romlott tej... Szóval mintha nem lenne a legjobban szűrt wpc.... Kár érte...
@AsakuraDave: pgc nagyon lassú tud lenni olykor. Nekem volt olyan csomag, ami ~2 hét alatt sikerült feladniuk. Szerencsére már nem nagyon kell tőlük rendelnem....
-
m3ss
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
hol lehet ezt kivizsgaltatni?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
immortal azért elég vállalható áron adja az iso-ját, ráadásul most is jött kupon

vegan-ból mondanám ugyebár az ostrovit vegan blend-et, mint jó aminosav profilú keveréket, de nagyon úgy néz ki, h ostrovit (egyelőre?) megszűntette a gyártását ennek (is... és még baromi sok, nagyon jó áras cuccának) -
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
ha csak kicsit fosol, akkor en azt lesz@rn@m

akkor most valtasz veganra?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

másképp edzünk. De ettől még ugyanaz a véleményem, hogy 1 szett front+side belefér mellnapra akár.
attol mindig ugy ereztem, hogy faj ez-faj az, de azert kemeny legeny vagyok.

de a teremben egy sorozat scott pados gepi bicepsz 3x akkora pumpot csinal, mint itthon a 2 sorozat bicepsz (allo + incline curl) amit vegzek..
kiinek esik jol bolgar guggolni es miert?