- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196899 üzenetére
Tènyleg. Hát ez fura.
Igen, a Shoden a lovacskás.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Elektrosokk #196891 üzenetére
ismét ránéztem a dolgokra és nem az általam olvasott weboldal volt hibás, hanem, amit fentebb linkeltél...
mert azon név szerint Sensoril van, de Shoden képekkel... (mivel telón nem lehetett normálisan ránagyítani a képekre a linkelt oldalon, ezért kerestem másik forrást az adatok miatt a név alapján)
márpedig a sensoril nem az, hanem ez, és abban bizony 10% a hatóanyag -
Elektrosokk
veterán
válasz
Dorian #196896 üzenetére
A Shoden terméke sokkal jobban hasznosul, az a titok.
Az alábbi grafikon egy 2023-ban publikált biohasznosulási vizsgálatból van (11), és rajta az ashwagandha fő hatóanyagai, a withanolidok vérszintjének emelkedése látható. A sárga görbe a Shoden® bevétele utáni vérszintet mutatja, míg a barna görbe egy hagyományos ashwagandha-kivonat utáni vérszintet. Az elfogyasztott hatóanyag (withanolidok) mennyisége azonos volt a két kivonat hatóanyagkoncentrációjától függetlenül (tehát az alacsonyabb hatóanyagkoncentrációjú, hagyományos kivonatból több lett elfogyasztva). Látható, hogy mennyivel magasabb vérszintet ért el a Shoden®, és mennyivel tovább maradt magasan a szintje: még 24 óra után is jelentős szint volt, míg a másik esetben már 8-9 óra után detektálási limit alá esett. (És bár meg nem oszthatjuk, de elmondhatjuk, hogy a KSM-66® azonosan teljesített, mint a hagyományos ashwagandha-kivonat, azaz megegyezett a görbéje a sárga görbével, míg a Sensoril® kb. 2x magasabb withanolid-vérszintet okozott, azaz kb. 2x jobb volt a biohasznosulása, mint a KSM-66®-nak, de töredékét érte csak el a Shoden®-ének).
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196895 üzenetére
hat ez erdekes
-
Dorian
félisten
válasz
Elektrosokk #196889 üzenetére
Oké, hogy itt a withanolide glycosides 60mg-ban 21mg, de más termék (ami pl nekem van) meg 500mg-os amiben van 25mg. Arányosan sokkal rosszabb, de ha az 500mg-osban ugyanannyi a hatóanyag és még olcsóbb is...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
megkóstoltuk ma a natural eprest... hát... 1-2 fokkal jobb, mint a banános, így ez csak a 3. helyet kapja meg életem legrosszabb ízű fehérjéje toplistán... (2. helyen a groceries natúr)
innentől már sok reményt fűzök a csokishoz, bár ott talán nem lesz rohadt gyümölcs íz és az édesítő fel fogja javítani... -
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #196893 üzenetére
Nekem volt csomószor, hogy hazamentem edzésről, a feleségem rámnézett és kérdezte, hogy mi az, van valami baj?
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #196888 üzenetére
Csaknembírtamki, hogy széles lehúzásból ne csináljak még egy munkasorozatot. Előtte melltámaszosnál be kellett szállnom valaki mellé és szerintem nem tudtam odafigyelni a kónyöktartásra meg elég mozgástartományra, úgyh ezzel kompenzáltam
De szigorúan sehol sem vittem bukásig, 1rir, talán 2 is volt valahol.
De azért most nagyon furcsa, hülye érzés, hogy leedzettem és semmi fáradtság -
Elektrosokk
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196890 üzenetére
Pèntek van.
Közben megjött a Grizly mogyoróvaj rendelèsem is.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Elektrosokk #196889 üzenetére
Én néztem be (egyik oldal vezetett félre, ott azt írták a galra hogy 10% a hatóanyag tartalma), megkövetem magam
A biohasznosulásnak majd utánanézek meló után, mert érdekesnek tűnik (bár tény, hogy jobban szeretem a por formát, mint a kapszulát , mert könnyebben szabályozható/módosítható/"finomhangolható" az adagolás)
-
Elektrosokk
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196887 üzenetére
Nem èrtesz fèlre valamit?
"(35 % withanolide glycosides, Shoden)"
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Elektrosokk #196886 üzenetére
szóval... linkeltél egy GAL ashwa-t, amire vaakuum kérdezett, erre válaszolva írtad, hogy "Amit linkeltem" --> ez nekem egyértelműen a GAL... (mivel az eredeti hsz-edben az az ashwa link van) majd írtad, hogy 18x jobb a hasznosulása a shoden módszerrel kivont ashwa-nak, majd pedig egy tanulmány link. ez nekem logikusan azt jelenti, hogy az állításod a linkelt tanulmánnyal támasztod alá.
de akkor mégsem, csak ilyen random linkelés volt az egész?
-
Elektrosokk
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196885 üzenetére
Ez nem is ahhoz kapcsolódó volt.
Google, lesz találat bőven.A KSM-66® 5%, a Sensoril® 10%, míg a Shoden® 35% withanolid-tartalommal bír
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Elektrosokk #196884 üzenetére
Habár csak a szummát olvastam el, de ott semmilyen szinten nincs említve, hogy más "hagyományos" kivonattal összevetették volna, szimplán kezelt csoport vs placebo van.
Ezen felül a tanulmányban szereplő kivonat 35%os, a fentebb linkelt gal pedig 10%os, az ashwa hatásossa pedig erősen függ ennek a hatóanyagnak a mennyiségétől, így ez a tanulmány számomra nem támasztja alá a gal kivonat szuperképességét -
erh75
tag
válasz
Jamby18 #196875 üzenetére
A BioTech Multival az a baj hogy nincsen benne cink, cserébe viszont van vas, ami meg felesleges ha valaki bizonyítottan nem vérszegény és tabletta kivitel.
Ez egy jó ár érték arányú multivitamin: [link]
A Rhodiola jó lehet bár ebben a konkrét termékben elégé lecsökkentették a dózist, olyan napi 250mg-500mg kellene (kivonat) ,reggel.
Ashwagandha-ból vagy az amit ajánlottak, vagy amiben a KSM-66 fajtájú van(250mg), ezt inkább estefelé , hogy a kettő fajta közül neked melyik felel meg jobban ki kell tapasztalni.
A Magnézium az rendben van, este lefekvés előtt minimum 3-at.
Jó még a glicin is , porban ez is este 3-5g.
A többit szerintem ne vedd meg, első lépésben.Meg kell várni hogy ezek milyen eredményt hoznak 3 hónap alatt. -
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #196879 üzenetére
Többet ér, de csak sokkal kevésbé többet, mint a 2RIR a regenerációs igény pedig jóval nagyobb lesz
-
vaakuum
addikt
válasz
Elektrosokk #196877 üzenetére
A GAL ashwaganda az tényleg annyival jobb a többinél, hogy megéri a felárat?
Még a bioteches is csak a 2/3-a árban, és szerintem az sem olcsó. -
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #196876 üzenetére
Sztem a tanulmányokkal az a baj, h totál kezdőket vizsgáltak (nem mintha mi akkora haladók lennénk, de azért nagyon nem ugyanaz mint az első hónapokban), azok persze akármitől nőttek.
Paraszt logikával belegondolva az az ismétlés ér bármit , ahol már rendesen erőlködsz, hiszen ebből vonja le a test azt, hogy hátakkor kénytelen lesz erősebbnek kell lenni. És a bukás előtti 3. ismétlés az még nem igazán nehéz.Nekem az fogja a nehézséget okozni, hogy majd sokszor azt hiszem, hogy namostmár megy ebből mégegy, aztán befigyel mégis a bukás.
Bizonyos gyakorlatoknál felengedem 9-10-ig is, ahol "nem egyértelmű pozíció a mozdulat végpontja" Pl. bivcepsznél egyértelmű, be van hajlítva a kar vagy nincs, de van csomó, evezés, csípőtolás, stb ahol könnyű lecsalni a végét hogy azt hidd bírod.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Jamby18 #196875 üzenetére
A magnézium jó ötlet.
+ Ashwagandha (Kimondottan ez a termék)
+ Yerba Mate -
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #196873 üzenetére
Én arról több tanulmány elemzést láttam, hogy 3RIR vs 0RIR között szinte semmi difi nincs. De én is 1-2 re szavaznék inkább. Most ezt lövöm be magamnak. Mondjuk én még technikai bukás után is toltam eddig amíg mozdult a kar
Olyan is láttam hogy cheat bukásig vagy szabályos bukásig tolva nincs difi. Persze idegrendszeri terhelés nyilván fölöslegesen több lehet ha szar formával még erőltet az ember párat.Na szóval ma úgy csináltam, hogy szabályos forma meg amikor már jóval lassabb volt a rep és éreztem hogy lassan vége, akkor megálltam. Amiből így is ment 8 abból toltam még 1 sorozatot és akkor következő alkalommal megy fel nagyobb súly.
Tervem az hogy így jutok el 8ig mindenből, hogy benne hagyok 1-2t és akkor emelek súlyt.
Volt amiből erőltetve ment csak a 6 az 0 közeli rir lett, de vissza annyira nem akarok venni súlyból, majd alakul. Amit még most magamra kell erőltetnem, hogy elfogadjam hogy most már lassabb lesz a progresszió, de jól van az úgy -
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Előre is leszögezném, hogy nem gyúrok és semmi konditerem inkább csak táplálék kiegészítőkben kérnék segítséget, hogy van-e értelme az adott terméket megvenni vagy sem.
Magnézium elfogyott itthon aztán gondoltam ha már rendelek akkor hozzá csapok még pár dolgot.
Fb hírdetésben láttam BioTech Multivitamin For Men [link] Valaki használ ilyet?
Igazából a cél az immunitás megőrzése ne robbanjon le az ember annyira, hogy ágynak essen főleg a téli időszakokban. Az One-A-Day-t azt hiszem már régebben próbáltam, nem igazán vettem észre változást.
Most a GymBeam-től rendelnék.
-Ginzeng - GymBeam
-Rhodiola Rosea - GymBeam
-Orvosi valeriána - GymBeam
-Szagtalanított fokhagyma - GymBeam
-Astragalus - GymBeam
-Orbáncfű kivonat - GymBeam
-Schisandra - GymBeam
-Magnézium-kelát (biszglicinát)- GymBeam
Ez így 31k, van e értelme mindent berendelni? Megköszönném ha valaki kiszedegetne pár dolgot, hogy semmi haszna. Illetve amit sejtek hogy ezt a 8 dolgot egyszere beszedni nem szabad max. valahogy elosztva 2naponta?
Annyit még hozzá teszek, hogy sofőr a foglalkozásom, stressz, fáradtság nyilván próbálok érte tenni valamit, de tudom nem csodaszerek ezek se. Testmozgás ételek is számítanak.
Előre is köszi -
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #196872 üzenetére
Nem úgy van, hogy hipertrófia szempontjából a bukás előtti 4 ismétlés ami számít, de ez is úgy, h ahogy közeledünk bukáshoz, úgy egyre jobban számítanak? Mert akkor 3RIR-rel elég sok potenciált bennhagyunk, de még kettővel is.
Mostantól elengedem a bukást, de 1RIR-hez legalább ragaszkodom, igyekszem majd ezentúl úgy csinálni, hogyha nagyon lelassult az ismétlés és érzem, hogy a következő már nem biztos, akkor benne hagyom. (csak nehogy a progresszió lássa kárát)Regenerációban és idegrendszerben nekem a láb a mummus, azt nem is nagyon piszkálom, elég annyi amennyi. Meg idegrendszerben a felhúzás volt, de azt szkippeltem. Mondjuk múlt pénteken anélkül is kinyírtam magam, mert betettem +1 egy súllyal-tolódzkodást, tanultam belőle, ma már nem lesz benne.
aelod:
Heti 4 lett, remélem még maradhat -
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #196870 üzenetére
Minden azon múlik hogy kinek milyen a regenerációs képessége, illetve idegrendszeri terhelést hogy tolerálja. Azt ne felejtsd el, hogy utóbbi határaid te sokszor kísérted. Értelme annak nincs, én is próbáltam párszor, csak szétcsap.
Az előbbi amiben úgy tűnik pl én nem vagyok annyira erős. Edzettem máshogy és nem volt jó, csak lehúzott.Bukásig edzés meg bizonyított hogy szinte semmit nem ad 2-3RIR hez képest. Én viszont szeretem. De azt még sosem próbáltam hogy nem így edzek így most porbalom rávenni magam és kiállítani rá egy módszert hogy a progressziót hogy mérem majd
-
Dorian
félisten
válasz
Dorian #196865 üzenetére
Na, azt hittem ebből lesz valami vita, érvek, sztádik ütköztetése vagy legalább anyázás. Hát ez nem jött be
Na akkor még egy próba:
Legtöbb helyről az jön vissza, hogy edzés/ izomcsoportonként 2-4 sorozat ami szükséges, ezért most erősen felmerült bennem, hogy edzésenként némelyik gyakorlatból dupla munkasorozatot csináljak, és így az adott edzés fő izomcsoportjaira mindig meglenne a 2 v. 3 sorozat. -
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196868 üzenetére
csinaltam uj reget, nem kuldtek 20%-os kupont. most nem tudom akkor rendeljek e a 10%-ossal. az holnapig jo meg.
-
tisn
addikt
proteinco complex wheyt probaltatok mar? melyik iz a jo?
bar nem tudom +2000ft-ert lehet maradok inkabb a setviasnal -
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #196857 üzenetére
Sokan azt mondják, h nyugodtan lehet bukásig edzeni, mert normál körülmények közt amikor elbukunk, azt csak az elme korlátja, ha az életünk múlna rajta tudnánk még legalább egyet de inkább kettőt csinálni.
Én többnyire 1rir-ig edzek, aztán ha optimista vagyok, h mennyi fog menni, akkor bukásig történik. Bizonyos típusú gyakorlatokban pedig technikai bukásig. -
aelod
veterán
válasz
Peaceliker #196863 üzenetére
-
Peaceliker
addikt
válasz
aelod #196859 üzenetére
Priornak nem az, de most kéztőalagút szarság miatt kimaradt egy hónap. Mondjuk nem estem össze (nem mintha annyira lett volna honnan), de nem akarom annyira elengedni.
Amúgy tudom és egyre jobban látom mi kéne. 2rir ig tolni, nem 0 ig
Fejben próbálom most magam átállítani erre meg kitalálni hogy mérem és igazítom hozzá a progressziót -
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196860 üzenetére
ertettem
tippre o is mosolygott
-
aelod
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196860 üzenetére
Van önkritikám nyugi
-
K1LLMy53Lf
senior tag
csak poén volt (mégha xar is), de aelod remélhetőleg nem vette komolyan.
amúgy én is ugye ~2hónappal ezelőttig köredzésben daráltam extrém sok mindent, mióta kolléga csatlakozott hozzám lassítottam, meg próbálgatok folyamatosan mást és mást (tut, rom, súly, pihenőidő stb változtatás). ahogy én csinálom az sem ideális hipertrófia szempontjából, közel sem, de szerencsére annyira nem kell ezzel foglalkoznom (véleményem szerint), inkább egy cut-ot kellene csinálnom, ha annyira érdekelne a bícsbádi...
de szerencsére nem érdekel túlzottan, így azt csinálom, amihez épp kedvem van...most inkább pl az kattant be, h erőre megyek, mert az esik épp jól
(mellben ma megvolt a 120kg 2rep tisztán + a harmadik kis rásegítéssel)
-
aelod
veterán
válasz
Ameddig van a ház téma vegyél vissza nyugodtan (nem prioritás most gondolom az edzés), sok a stressz.
-
Dorian
félisten
válasz
Nekem a mell-kar nap a "pihenős" Akárhogy tolom, akár 3 extra sorozatot is beiktatva nem tudom úgy kinyírni magam, mint lábnapon vagy hát-vállon. De pont az van középen, szóval így jól is jön ki.
-
Peaceliker
addikt
Vérnyomásom bármikor ha mérem vagy fasza vagy picit alacsony. Futás után mértem tavaly, akkor ilyen 140/7x volt, ami tán kevés? De amúgy nincs semmi nyűgöm. Felsőtest edzésen nem tudom így meghajtani magam.
Na fér persze mostanság stressz szintem gyanúsan az egekben lehet a ház téma miatt mocskos sok dolog van most a vállamon (és nem izom
)
-
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #196853 üzenetére
nekem sem oszinte a mosolyom pinyagep max utan (az az egy, amin tudok rendesen terhelni)
aze a szedules az nem tul jo
sziv/keringes/vernyomas rendben van? -
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196852 üzenetére
no, már meg is van miért aluledzett a lábad...
motivalo szavak
nekem
mell - has/core, bicepsz - has, vall / hat / tric - pinyagep/labhajlito/feszito/seggbolttolo mikor melyikhez van kedvem/szabad.
de van egy dedikalt labedzes nap, amikor mind vegigtolom mindegyik melle egy konnyitett (junk) felsotest edzes, csak hogy ne unatkozzak. tudom, hogy sir a hipertrofia
-
Peaceliker
addikt
Hát én ma megint úgy megtoltam a láb napot, hogy bolgár guggolásnál (hatodik gyakorlat) megcsináltam egyik lábbal majd úgy szédültem, hogy 3p et ültem legalább... Aztán attól hogy felkeltem a padról 140 lett a pulzusom
másik lábbal nem volt már őszinte a mosolyom (előtte sem mondjuk
).
Lábedzés nekem nagyon odavág. Mocskos sok pihenő kell, mert különben sztem kidőlök.
Második gyakorlat a sumo felhuzás és már az úgy odacsap hogy nem lepődnék meg ha egyszer én is eldőlnék a végén, mint a videókban szoktakAmúgy ma ettem előtte és nem toltam preworkoutot. Így mondjuk hányinger téma nem is jött, de szédülés és mocskos erős kimerültség az igen.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
aelod #196837 üzenetére
no, már meg is van miért aluledzett a lábad...
egyébként én pl mell és hát (csigán tárogatás/nyomás, vagy ülő evezés/lehúzás) mellé általában letolom a lábhajlítót/-feszítőt meg a vádlit is... squat gépnél meg általában a dumbbell biceps curl vagy hammer... (1szett láb, 1szett hát/mell/bicepsz rotában)
-
S e t h
nagyúr
válasz
Dorian #196849 üzenetére
Őt nagyon kedvelem a mentalitása miatt, de itt egyfajta moderátori szerepkörben volt inkább jelen, a konfliktus inkább a másik két szereplő között volt tapintható.
Ha valakivel akkor Bohos Kornéllal, vagy Király Lacival nagyon tudnék edzeni, főleg a személyiségük miatt.
-
S e t h
nagyúr
Megnéztem én is, leegyszerűsítem, egyikkel tudnék edzeni, másikhoz meg koffein sem kéne.
-
Dorian
félisten
válasz
aelod #196839 üzenetére
"Nem tud kijönni a testépítő boxból"
Igen, ez a baj vele. Meg az a stílus, h a vitán amikor érvelni kellett, mindig egyetérett Konstantinnal, de már ma volt fenn olyan videó, amiben negyed órágig fejtegette, h aki nem olyan izmos, mint egy versenyző az nemtudhatja.
De pl az edzéstechnikai videók (a mit mire hogyan miert) nagyon jók. -
aelod
veterán
-
Woodslave
félisten
válasz
aelod #196837 üzenetére
megnéztem nagyjából a "vitát" azért látszott Sanyin próbálja felvenni a korrekt arcot valszeg csak azért mert Király Laci Konstantin haverja. Ezt a 80kg 10% tzs-ig nem vagy ember dolgot azért nyomta rendesen.
mondjuk abban tudok menni vele, hogy azért lábazni egyet (akármit is csinálsz) nem olyan motiváló mondjuk egy push vagy akár teljes nap végén.
Én se csinálnék teljes testet mert a bemelegítés azért nem praktikus annyira. Meg tudok is menni négyszer egy héten. Akár ötször is de azt már nem akarom.
Most pl push A mell nyomás - váll nyomás, tric - comb felosztásnál azért a lábat hamarabb elhagyom ha "muszáj"
mondjuk annyira nem érdekel a lábam, a combfeszítőre se csinálok már merev lábast csak ülő combhajlítót.
-
roti86
őstag
válasz
Elektrosokk #196826 üzenetére
Összetevők
FÖLDIMOGYORÓ 90%, Napraforgóolaj, Dextróz, Teljes mértékben hidrogénezett pálmazsír, Étkezési só -
tisn
addikt
válasz
aelod #196822 üzenetére
(nincs is láb nap mondjuk
)
nekem van, de lofaszt sem er.combfeszitot pl. 36kg-al szoktam, vicc. a lanyok is tobbel csinaljak.
a fos terdem miatt alig terhelheto, meg sem erzi a comb/vadli a melot. marad a bico/kocogas laberositesnek.
csak a pinyagep ket verzioja az ahol terd nem dolgozik es tudom terhelni. -
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196817 üzenetére
amúgy a mérés alapján mindketten light-oltok lábnapokon...
igen, en is azt neztemlehet ezert is felek elmenni szemelyi edzohoz egy inbody meressel kezdik, kiderul, hogy 90%-ban zsir vagyok
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #196815 üzenetére
azért az alap csontozat (vastagság, hossz) és testarányok (váll-/csípőszélesség) is nagyon sokat befolyásolnak, de az is, hogy milyen a testtartása, az izmok milyen alakot vesznek fel, mennyire feszes a bőre, vagy akár, hogy adott pillanatban mennyire hidratált valaki... (de ezt szerintem nem kell részletezni, elég ha a versenyekre gondolsz
)
amúgy a mérés alapján mindketten light-oltok lábnapokon...
-
aelod
veterán
válasz
Dorian #196815 üzenetére
A cég ingyenes vizsgálata volt, mondom elmegyek kíváncsi voltam (addig sem kellett dolgozni). Nem volt semmi elvárásom.
Azt mondják, hogy a DEXA után ez a tán a legpontosabb. Legyen úgy.
Volt fogás erő mérés is igazából arra lettem volna kíváncsi de mivel utolsónak mentem ezért sztem elfelejtették azt odaadni.FAT FREE MASS-t nézd talán az mérvadóbb lehet.
Így is van
-
Dorian
félisten
válasz
aelod #196813 üzenetére
Azért ez alapján megfogalmazódik bennem egy erős kérdőjel az Inbody pontosságát illetően, mert láttalak, ezért nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy csak 1,2 kilóval több rajtad az izom (még akkor is ha a testzsírom 1,5 kilóval kevesebb) Biztos többel. Vagy ennyit számít összességében ez a 3 kiló?
Ez volt a februári fasza formámban a mérésem: [kép] -
aelod
veterán
Tegnap voltam in body mérésen.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Elektrosokk #196806 üzenetére
A Gymbeam nem gyárt, hanem csak fejleszt és "matricáz". Gondolom folyamatosan cserélgeti a beszállítóit és/vagy olcsósítja a cuccait. (Én egyébként emiatt a folyamatos változtatás miatt sem rendelek már nagyon tőlük)
-
roti86
őstag
válasz
Peaceliker #196809 üzenetére
A Sparos amúgy sem esne szét, van benne adalék bőven
-
Dorian
félisten
válasz
Elektrosokk #196799 üzenetére
Protein Co sűrű , de könnyen kenhető massza, Scitec pont ugyanez volt és ízre is. Ragadósak, az biztos Gymbeam ezekhez képest nagyságrenddel folyekonyabb ( bontatlanul is megallapitható)
-
Ka999
tag
Mogyorovajat érdemes fejjel lefelé tárolni, így az olaj az üveg aljára kerül. Amikor használatkor visszafordul, egy kicsi mindig feljön, így nem szárad ki a teteje sem.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Peaceliker #196800 üzenetére
Egyébként a Gymbeam-es termékeknél kezdem azt hinni, hogy azèrt születnek eltèrő vèlemènyeink, mert össze-vissza gyártatják a termèkeiket.
Pl imádtam a cookies & cream protein szeletet, nagy mennyiségben szoktam rendelni, erre most egy egèszen más cucc jött helyette. Szóval ki tudja mikor mit kapsz èppen.
-
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #196802 üzenetére
csak hazi mogyorokremgyartasra szoktam hasznalni, de ritkan kell, mert jo sok kcal lesz...
-
Peaceliker
addikt
Gymbeam es nekem így jött. Raktárban mennyit állt jó kérdés.
Keverés szörnyű, szenvedtem vele sokat de legalább nem is sikerültlegvégét már mikrozgattam hogy ki tudjam menteni belőle
Amúgy azt tudom hogy ez okes dolog... Csak marha idegesítő.
Ostrovites nem csinálja ezt állítsa szerint pedig adalékmentes. De őszintén az sem érdekel ha nem az. Tök jó állagú, finom és marha olcsó -
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #196800 üzenetére
regota tarolod? a ket eves gymbeamos nalam is ugy nez ki a szekreny tetejen. ha valaki tud valami nem tul kuzdos keveresi modszert, ne tartsa magaban
chatgpt
Ha a mogyoróvajból kivált az olaj, az teljesen természetes jelenség – különösen a természetes, adalékanyag-mentes mogyoróvajaknál. Az olaj kiválása nem a romlás jele, hanem annak, hogy nem tartalmaz stabilizátorokat. Az olajat vissza lehet keverni a mogyoróvajba, így újra sima, kenhető állagot kapsz.
Így keverd vissza az olajat:
1. Szobahőmérsékleten keverd át alaposan
Használj egy kiskanál vagy kés nyelét (hosszú eszköz előnyös).
Kezdd el óvatosan keverni az aljáról felfelé, mintha felverni próbálnád.
Ez időigényes lehet (2–5 perc), de működik.
2. Melegítés (ha nagyon sűrű az alja)
Ha túl kemény az alja, kissé melegítsd meg az üveget (pl. meleg vízbe állítva 5–10 percre, de ne mikrohullámú sütőben, főleg ha fém a tető!).
Ez fellazítja, így könnyebb lesz elkeverni az olajat.
3. Használj botmixert vagy aprítót
Ha gyakran használod, öntsd át egy keverőgépbe vagy botmixerrel keverd el jól.
Ezután vissza is teheted az üvegbe.
Tipp a jövőre:
Használat után mindig keverd át kicsit, hogy ne váljon szét annyira.
Tárolhatod fejjel lefelé is, így az olaj egyenletesebben oszlik el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest