- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE (Exynos 2400e) vas Apple iPad 11 A16 2025 (Apple A16)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CriticalHit
addikt
Tömören a lényeg Dorian Yates: [link]
-
Dorian
félisten
Fél óraval elalvas előtt. 1 aswag, 2 tripto, 6g glicin, 1,5g Mg. pentek-szombat, amikor másnap nem ébreszőre kell kelni eszem mellé 1mg melatolint is.
Nekem sem az elalvással van problémám, hanem ha felebredek 4-kor és nem tudok visszaaludni.
És 9-től nincs telefonozás, 10 - negyed11-kor irány az ágy, h fél6-ra kipihenjem magam.
Moatanában este beteszek valami elte-s részecskefizika előadast, arra remekül be lehet pilledni. -
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #195888 üzenetére
köszi
...ja ne is mondd , megint el lesz verve a pénz
-
m3ss
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #195890 üzenetére
ja amugy kreatinrol is volt most tanulmany, ez friss, elmult 1 honapban latom mindenhol. kialvatlansag utani faradtsagot nem kicsit javitja, ezzel en is probalkozok mostanaban, emiatt sokszor dupla adag (10g) kreatint tolok. egyertelmuen hasznal.
de akkor miert jo ez a sok sz*r ha felkelsz ugyanugy 4 ora mulva?
mondjuk nekem a fo gond, hogy nem tudok visszaaludni, miutan felkelek..
-
K1LLMy53Lf
senior tag
én sok kombót próbáltam, legjobban talán az vált be, hogy 300mg tripto, 2g taurin, 1kapszula omega3, 200mg c vitamin, emellé néha 1mg melatonin vagy 200mg ashwa... ezt a kombót fél órával alvás előtt... előtte ~1órával 500mg (16%os, tehát 80mg EGCG) zöld tea kivonat.
DE... én is menetrendszerűen felkelek 4kor (éjfélkor szoktam feküdni) WC-re... ez arra jó, h kb 3-5perc alatt elalszok és egész kipihent vagyok reggel.
-
m3ss
veterán
triptofanbol lehet duplat szedni? megmondom oszinten nekem egyik sem er semmit, tripto, magnezium, ashwa, b vitamin..elalszom tok jol, de 4 oraval utana kelek menetrendszeruen. ti mikor toljatok ezeket, mennyivel alvas elott?
ha mar tesztoszteron a tema, amiatt sem erdemes sok cukrot enni..
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Peaceliker #195884 üzenetére
[link]
(úgyis pár órája megjött az újabb 20knál 4k kupon allegro-tól, lehet rendelni)
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #195884 üzenetére
Nyugodtan lehet szedni a xenomorfost is, a beled nem marja szét, a nikecellel csak reakcióba lép
-
Vitee
aktív tag
válasz
Dorian #195856 üzenetére
En ketszer merettem ugye, tobb honap difivel, 13.5 - 13.9 volt.
34 vagyok, soha nem iszom alkoholt, soha eletemben nem drogoztam, edzek, stb...
En TRT-t valasztottam, most legutobb amikor mertem a normal felett voltam, szabad testo is kb 4x annyi mint elotte volt.
Minden eredmeny rendben, az LH FSH ami szinte nullan van, de ez normalis, mivel a here mar nem mukodik, nem allit elo testot, mivel kivulrol megkapja az ember.
Egyedul a Ferritin ami mindig alacsony nalam, ez a vashoz kotheto feherje.
Lassan julius ota vagyok TRT-n, sok kulonbseget nem igazan erzek, talan az altalanos kozerzetem jobb, de legalabb megint tele vagyok pattanassal mint tinikoromban.
Izmosodas tekinteteben, nem tudok nyilatkozni, fogalmam sincs mi szamit mar normalis fejlodesnek, a social media atmosta ezzel kapcsolatban sajnos az en agyamat isFunfact: Haverom, 50-es, evek ota nem mozog semmit, kajara se figyel, elment nezetni nagylabort amiben volt test is, valami 31-32 volt neki igy, hogy semmit nem tesz erte
Van akinek nem osztottak eleget, meg vannak puncsosok -
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #195882 üzenetére
Én is sötétben alszom egy éve... Azóta jobb, úgy jöttem fel erre a szar szintre
Triptofant lehet megpróbálom duplán.tisn
Én is kijárok pisilni. Hogy azért ébredek vagy ha már felkeltem érzem, hogy kéne ez passz.K1LLMy53Lf
Ashwa t lehet próbálok. O3 bol max ha kiteszteltetek melyik nem xenomorph vére -
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #195878 üzenetére
Mióta megoldottam, h nem süt be az utcai lámpa a hálóba és full sötét van, nagyságrenddel javult az alvásom.
Triptofánból és duplát szedek -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
ashwa, omega3, taurin, melatonin, zöld tea... ezek közül valami/ezek kombinációja... van ugyebár ezek között is kortizolszint csökkentő, tehát pl ha az a gond, akkor azt is helyre tudja rakni (csak ne lődd túl, mert az alacsony kortizol ugyanúgy probléma...
)
-
Dorian
félisten
válasz
roti86 #195874 üzenetére
csetdzsípíti bekaphatja
1. Intenzív súlyzós edzés megvan, alapgyakorlatok is benne
2. Alvás valóban nem a legjobb, bár mióta teljesen sötétíteni tudok, nagyon sokat javult
3. Meditáció, relaxáció: két eleven, veszekedős kiskölyök mellett?
4. Étrend jó, tojás, hús, hal benne.
5. D vitamin szint magas, cink van a multiban, magnéziumot, Ashwagandhát is eszek.
6. Alkoholt több, mint fél éve semmit nem iszom; feldolgozott kajákat, cukrokat erősen limitálom, futni meg fusson akit kergetnekHáziorvost kérdeztem, azt mondta nem ért hozzá, menjek el andrológiára
-
tisn
addikt
válasz
en is nagyon fosul alszom. a vernyomicsokkentotol pisilni kell ejszaka legalabb 3x, lehet el kellene hagyni.
-
Peaceliker
addikt
válasz
roti86 #195874 üzenetére
Kettes pontra valakinek csodaszer? Azzal szenvedek én is.
Triptofan picit segít, de érzem is és ha fenthagyom órát estére az is mondja, hogy fos ahogy alszom. Kevés a mélyalvás, az is szaggatott, sok a könnyed alvás.
Világ életemben rossz alvó voltam. Utóbbi években mostanság volt hogy 1x egyben aludtam 3 óránál többet -
roti86
őstag
válasz
Dorian #195872 üzenetére
ChatGPT szerint
:
"Teljesen jó kérdés, és sokan keresik a természetes módjait a férfi tesztoszteron növelésének — főleg edzés, energia, libidó vagy általános egészség miatt. Itt van egy jól átlátható lista a legjobb, tudományosan is alátámasztott módszerekről:
🏋️♂️ 1. Súlyzós edzés (különösen nagy súly, alacsony ismétlés)
Főleg alapgyakorlatok: guggolás, felhúzás, fekvenyomás, katonai nyomás.
A tesztoszteron szintet különösen serkenti az intenzív, teljes testet igénybe vevő edzés.
😴 2. Minőségi alvás
A tesztoszteron 90%-a alvás közben termelődik, főleg a mély alvás fázisában.
7–9 óra jó minőségű alvás ajánlott.
🧠 3. Stressz csökkentése
A kortizol (stresszhormon) és a tesztoszteron egymás ellen dolgoznak.
Meditáció, relaxáció, természetben séta, hobbi = segít a hormonháztartásban.
🥩 4. Megfelelő étrend (fehérje, zsír, szénhidrát egyensúly)
Zsírbevitel fontos! A túl alacsony zsírbevitel csökkentheti a tesztoszteront.
Fogyassz:
Teljes értékű fehérjéket (tojás, hús, hal)
Egészséges zsírokat (olívaolaj, diófélék, avokádó)
Cink- és D-vitaminban gazdag ételeket (hús, tojássárgája, lazac, máj)
💊 5. Fontos vitaminok & ásványi anyagok
D-vitamin (napfény, vagy 2000–4000 IU/nap táplálékkiegészítőként)
Cink (hiánya csökkentheti a tesztoszteronszintet)
Magnézium (segít a hormonháztartás egyensúlyában)
Ashwagandha (gyógynövény, ami bizonyítottan emelheti a tesztoszteront egyes férfiaknál)
🚫 6. Kerüld az alábbiakat:
Alkohol túlzott fogyasztása
Feldolgozott ételek, cukor, transzzsírok
Elnyújtott kardió extrém módon (pl. napi hosszú futások)
💡 Egy tipp:
Ha kíváncsi vagy a saját szintedre és változásokra, érdemes évente egy-két alkalommal laborvizsgálattal ellenőrizni a tesztoszteron szintet (teljes + szabad T), reggel, éhgyomorra."Egyébként nem csodálom, hogy most alacsonyabb, mióta óraátállítás volt, úgy ébredek, mint akin átment az úthenger, pedig lefekszem 10-kor és 6-ig fel se kelek, de mégis. A mélyalvás tuti nincs rendben.
-
Fred23
nagyúr
válasz
Dorian #195870 üzenetére
Az nem lehet, hogy pont a vérvétel előtt esett csak be valamiért? Nem értek hozzá, de tippre ez se egy állandó érték, mehet fel és le is ezért vagy azért. Például egy kemény edzés után ideiglenesen szerintem akár be is eshet. (Asszem, utána kéne olvasnom, nehogy hülyeségeket beszéljek.)
Másik lehetőség: mikor ittál, magasabb volt, tehát legyél alkoholista.
-
aelod
veterán
válasz
Peaceliker #195868 üzenetére
Én tavaly teljesen ráparáztam aztán kiderült, hogy semmi bajom, normál értéken volt.
-
Janaboy
veterán
Nem tudom, hogy mennyire ismeretek, de a Dunavölgyi Media Team csinált egy natural filmet, felrakták YouTubera is: [link]
-
S e t h
nagyúr
Glamour kuponnal van 20% kedvezmény a Scitecnél.
-
Dorian
félisten
Megkaptam a laborleleteket. Nagyon fasza minden, kivéve a tesztoszteront, ami siralmas. Tavaly ilyenkor még 17nmol/L volt, most meg 10. Pedig azt mondják a súlyzós edzés megnöveli, úgy látszik nálam mióta elkezdtem, lecsökkentette.
A bilirubin még ami magasabb, erre majd rákérdezek a dokinál. Itt is az van, h az előző labornál még ittam alkoholt, tehát volt dolga a májamnak, most meg már több, mint fél éve nem... -
westcoastog
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #195837 üzenetére
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #195853 üzenetére
A pénteki edzésen nem voltam elégedett a hátedzéssel, mert sztem túl nagy súlyokat tettem fel és nem volt teljes a mozgástartomány lapockazárásig. A hasat meg kihagytam.
Úgyh tegnap de. csinaltam itthon egy rövid hát-has edzést: 3 féle húzódzkodás, és 2-2 sorozat hasprés, lábemelés 8 kilóval, russian twist 12 kilóval. Szóval mára megvan az izomláz hasban, széleshátban.
Ma pedig jó motiválatlanul csinaltam a lábnapot, az elején guggolásban vissza is estem a 2 hettel ezelőtti szintre. Aztan ezen felbsztam magam és a többiben csinaltam progressziót. Combhátsóra kipróbáltam az ülő lábnyújtót, ez sokkal jobb a fekvőnél, ez már tetszik, megtartom. -
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #195851 üzenetére
Én is agyaltam, hogy ma edzek, de elengedtem. Tegnap olyan energiaszinten voltam, hogy egy csiga dzerintem pörgött hozzám képest. Fájt mozogni is kb, nagyon nem is sikerült sok melót beletolni a kecóba. Aztán 2 óra vezetés haza.
Na mára egyel jobb volt, de szintén félhulla voltam, inkább pihentem egyet. Majd holnap szétedzem az agyam (ha időm lesz rá napközben)
-
Dorian
félisten
Fú, hát nulla ma az edzésmotivációm. Home officeban voltam úgyh ebed utan aludtam kicsit, onnantól nulla kedvem volt megmozdulni. Meg a reggeli kavem sem volt meg a vervetel miatt, faj a fejem
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #195849 üzenetére
illetve - persze nem tudom mennyire van megvágva a ch-d, de - azért túlságosan alacsonyra (80g/nap, de inkább 100g) alá ne menj
csak magamhoz kepest alacsony -
K1LLMy53Lf
senior tag
én minden edzést fehérjeturmixxal tolok... az ~2-2,5dl... +mellé egy preworkoutos koktél, ami szintén 2,5dl... utána ~10-15perc múlva már tekerek le le terembe, ~fél óra múlva már edzek. nincs semmi gáz vele... (edzés közben is amúgy lecsúszik 1-1,5l hipotóniás ital) szilárd kaja rossz volt, de az is inkább core edzés előtt fogyasztva.
persze mások vagyunk, ez csak ötlet. de pont emiatt írtam a szőlőcukrot is, mert az kb 0 terhelés gyomorban, azonban energia.
és szvsz ~10g ch szőlőcukor nem a világ, viszont extrém sokat tud segíteni (a 0hoz képest), a fehérje meg relatív hosszan kitart (az edzés végéig szinte biztos). persze, ha gondot okoz gyomorban ennyi lötyi is, akkor nem...) nagyon max esetleg be kell mellé dobni egy berberint (ill esetleg még egy gymnema-t, ha cukoréhség szokott előjönni), az megint egy kis plusz segítség, h ne hullámvasútazzon a vércukrod... (főleg, ha van "rejtett" IR is esetleg)illetve - persze nem tudom mennyire van megvágva a ch-d, de - azért túlságosan alacsonyra (80g/nap, de inkább 100g) alá ne menj
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #195846 üzenetére
ch szegeny dietaban nem ennek szolocukrot.
hat a turmix is betol 0.5 lityit a pociba, az zavarna futasnal es zavarna a teremben is (pl. minden hasizomnal.)aeolod: hat igen, detto.
-
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #195844 üzenetére
nem reggelizek edzes elott (vagy futas elott) nem komfortos. egy turo rudi/joghurt, hogy a budi megtortenjen (futasnal mar volt szopas ebbol, teremben persze van slozi)
nem szokott sok ilyen lenni, kb. az elozo szezoban 2-3x volt. de azert kellemetlen kicsit. lehet van egy kis IRem, ennyi ev elhizas es ch zabalas utan nem lenne csoda.
-
Dorian
félisten
Hát, 10-re kaptam időpontot vérvételre, úgyh tetszik-nemtetszik, éhgyomor kellett, mire hazaértem és ettem, 10:58 volt. Simán elvoltam, csupán érzékeltem az éhséget
Amúgy régen amikor baromi sok gyors ch-t ettem, nekem is volt ez a farkaséhség, h ha leesik a cukor ölni is tudnék a kajáért, mióta visszavettem az édességekből és sok a zöldség azóta nincs ilyesmi. Érzem, h éhes vagyok, de ugyanúgy tudok működni.
Be fogok iktatni 2 hetente egy böjt-napot. -
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #195832 üzenetére
nekem alapvetoen bejott az, hogy a konnyebb sulyos, bemelegito gyakorlatok 10 ismetlessel, aztan jon az erdemi melo 2 hatos/nyolcas ismetlessel. izulet/szalagok is birjak, derekam se terhelodott tul.
-
S e t h
nagyúr
válasz
westcoastog #195836 üzenetére
Te 2007-ben regisztráltál, már akkor is berendelés volt megrendelés helyett?
2000 előtt még tuti a meg volt használatban, mikor és hol történhetett vajon a változás a téridő kontinuumban? -
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #195837 üzenetére
kanal kakao/kanal fahej : azt en mindig a porba keverem viz/tej elott
szerk: ma megint leesett a cukrom a teremben, kis sportszelet segitett, de nem tudom dorian kollega hogy birja 11-ig kaja nelkul
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
westcoastog #195836 üzenetére
ízlés szerint
én intenzívebben szeretem, így én ~30cseppet szoktam rakni 2dl vízhez... (talán 5 csepp a javaslat)
egy tipp: előbb a cseppeket rakd a vízbe, az keverd össze, és csak utána keverd bele a fehérjét... mert ha fordítva csinálod, akkor nem elegyedik annyira jól és kb a fehérje 1/2-1/3ad része lesz igazán "ízes" -
westcoastog
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #195783 üzenetére
-
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #195834 üzenetére
Aztán mit csinálunk itt mi? Hipertofiat "hajszolunk" ami meg nem úgy működik. Meg érő növelés sem.
Esetleg állóképesség, habár kis terhelés mellett az sem nő.
És ha itt tartunk akkor lehet bele kell menni abba, hogy a modern ember hogy alakult ki, vagyis addig mi kellett. Mert a szellemi és képességbeli fejlődés óta a testi fejlődés lassabb, nem tudja követni.
És akkor kérdés, hogy modern ember közvetlen őse hogy töltötte az életét, mennyit erőlködött és milyen intenzitással. Vagy nem? -
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #195832 üzenetére
Az ember szervezete eleve úgy fejlődött ki, alapból úgy működik, h (nagyon)sokszor csinál kisebb terhelésű dolgokat
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Peaceliker #195830 üzenetére
én abban hiszek, hogy mindegyikre szükség van (erő-, izom- és állóképességnövelés), ezért érdemes mindegyiket csinálni, persze nem ugyanakkora aránnyal, szvsz mindenképpen a középtartomány a domináns. De amúgy "ahogy épp jól esik" alapon edzek, és az kb 80% izom, 15% erő, és 5% állóképesség
Chatgpt szerint amúgy a közép (izomépítő) tartomány a legbiztonságosabb izületi szempontból is, ha valóban 1-2rir-ig csinálod és nem az van, hogy 0rir-ig mész, aminél esetleg az utolsó 1-2 rep már nem 100%ig szabályos. Ez utóbbi a kockázata elvileg a magas rep-számú gyakorlatnak is, tehát azzal, hogy kis súllyal csinálsz gyakorlatot, de azt sokszor ismétled, az elvileg izületi szempontból nem probléma, amíg teljesen szabályosan végzed a gyakorlatot. az alacsony rep+nagy súlynál van a legnagyobb sérülésveszély és izületi terhelés. (sőt, elvileg serkenti a regenerációt ez a tartomány)
szerk.: egyébként az alacsony súly + nagy ismétlés szám... csak most ugrott be, hogy ez tudományosan eléggé alátmászatott, hogy izületkímélő... hiszen pl a Kaatsu is ezen alapul....
-
Peaceliker
addikt
-
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #195830 üzenetére
Az jó kérdés lehet, hogy ízületet érdekli-e hogy 80 vagy 90 rmax terhelést kap, de mondjuk csak 6x nem 12x.
szerintem erezhetoen jobban szereti a kisebb terhelest, nagyobb ismetlesszamot. de lehet hogy valakinek van erre is studyja. -
Peaceliker
addikt
Ez nem tudom mennyire egyértelmű kérdés amúgy.
Az oké, hogy adaptációja, fejlődése lassabb lehet az ízületeknek, mint az izmoknak, főleg az elején fixen az.
Viszont olyan vélekedés is van, hogy nagyobb ismétlésszám pedig több mozgás= többszöri terhelés, ami meg azért nem jó.Viszont hipertofia szempontból meg az erőnövelés szükségszerű(mint előfeltétel) , ahhoz meg kisebb ismétlés jobb. Illetve a fenti eset fordítottja itt. Maga az ízület itt kevesebbszer mozog. Az jó kérdés lehet, hogy ízületet érdekli-e hogy 80 vagy 90 rmax terhelést kap, de mondjuk csak 6x nem 12x.
Szallagoknál lehet picit máshogy alakulna a dolog, de ez csak hangosan gondolkodás, mert nem vagyok orvos
-
tisn
addikt
itt a csavo arrol beszel, hogy a 8-10 kornyeki sorozatok jobbak.
-
aelod
veterán
Szórakoztatás, cirkusz. Az emberek azért fizetnek, hogy szörnyeket lássanak a színpadon. Viszont ami ma megy az openben az borzalom. Szörnyű fizikumok. Már egy Daudának is örülni kell. Aztán kétezres években a top 10ben nem lett volna...
Pont erről raktam ki korábban egy slide-ot TikTokra, hogy egy Steve Reeves ma már nem hiteles mert nem 130 kiló és biztosan nem tudja mit, hogyan kell. Ha te sem vagy minimum egy Branch Warren akkor nyilván nem érthetsz semmit az izmosodáshoz....
-
Dorian
félisten
Valahonnan majd kerítek hungarocellt és kipróbálom azt a kettőt ami nekem van.
Vacsora befejezve, legközelebb holnap 11-kor jutok kajához.
-
Fred23
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #195822 üzenetére
-
Elektrosokk
veterán
Tegnap kibontottam az egyik korábban vásárolt ostrovit natúr fehèrjèt. Meglepően kellemes ès fogyasztható számomra.
-
m3ss
veterán
válasz
Janaboy #195808 üzenetére
Mindenki cuccozik, nem hogy a testépítők, osszes profi sportolo. Nyilvan az osszes influ, tartalomgyarto is a gyurason belul. Nezd meg a bronz era beli testepitoket...amugy nem is ertem mi tetszik az embereknek a modern testepitokben, termeszetellenes, felfujt karikaturak. Tul sok izom, túl kevés zsir..nem is ertem miert akarja ezt vki, aki nem ebbol el.
-
noorbertt
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #195817 üzenetére
Köszönöm az infokat mindenkitől
Az a baj hogy van ez a kitoló, vagy a keretes guggoló. Megnézem mindkettőt. Helyet ezért nem váltok egyelőre. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
noorbertt #195810 üzenetére
pont csütörtökön próbáltuk ki haverral ilyen lábtolón a vádlizást. 80-120-200kg.
első körben, mivel számunkra új gyakorlat, kis súllyal (80kg), és ahogy másoktól láttam, kinyújtott lábbal próbáltam, de nem igazán jött be, mert kevés volt a súly, de xar volt a térdnek, vádliban meg semmit nem éreztem...
120-200at már hajlított térddel csináltam, de nekem nem jön be... alapvetően a platform alsó része éles (mivel ott le van vágva, nem hajlítva a lemez, mint a vádligépeken) és a 200kg-mal rajta eléggé nyom (éreztem a felállásnál, h melegség önti el a talpam, ahogy megy bele vissza a vér), de ettől még élhető lenne, ugyanakkor számomra ez a gyakorlat valahol az ülő és az álló vádligép közötti átmenet... egyszerűen nincs meg az alsó pozíciós nyújtás (gondolom az enyhén hajlított térd az oka), márpedig a lábikra hipertrófiához az jó (legjobb tudomásom szerint)... inkább a gázlóizmomat éreztem (70% gázló, 30% lábikra arányban kb.. meg kicsit fenék, alsó hát, gondolom a hajlított pozíció miatt)), de nem annyira, mint az ülő vádligéppel.
szóval nekem valahogy nem megy ez a szamárvádli, egyelőre maradok a 2 külön gépnél (álló+ülő 2-2szett) -
Ogard
tag
válasz
Janaboy #195808 üzenetére
A válasz nagyon egyszerű. Aki a Farnese Herkules szobornál izmosabb az mind cuccol.
És már ő is félisten volt. De ez kb. a maximum amit homo sapiens tökéletes genetikával természetes módon elérhet. -
Janaboy
veterán
Egy kérdés: korábban itt olvasottak alapján.. Azok az emberek mind cuccolnak, akiknek izmos kockahasuk van, de relatív nagy a bendőjük?
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #195806 üzenetére
Nem olyan nagy, de macerás, mert tagolt, és 5 gyümölcsfa alatt is kell bűvészkedni.
Meg este egy permetezés is megvolt. -
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #195803 üzenetére
Ma nekem sem ment jól. De utána rádobtam még egy 2 órás kardió- fűnyírást.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Peaceliker #195799 üzenetére
-
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #195801 üzenetére
Lehet csak túlhajtom az idegrendszerem, benne van.
aelod
Permanens visszaesés nincs. Annyi van néha, hogy ugyan azt a szintet ami eddig ment nehezebben hajtom ki magamból.
Az viszont ami ma is volt hogy az a szint sem megy mindenből az azért ritka.Akkor nem izgulok (amúgy is hobbim ráfeszülni fejben a dolgokra
), ráfogom arra hogy még ma is taknyos vagyok
-
aelod
veterán
válasz
Vannak ilyen napok, ha egyszer-egyszer előfordul oké. Ha folyamatosan akkor ott valami bibi van.
-
Dorian
félisten
válasz
Nem gáz, ilyen az élet. Lényeg, hogy hosszútávon legyen stabil a javulás.
Nekem többször van valamelyik gyakorlatból akár visszaesés is. Valamilyen kisebb sérülés miatt, vagy mert a megelőző gyakorlatnál nagyobb progresszió volt és gondolom kifáradtam, vagy pl. volt, h hibásan álltam neki a gyakorlatnak és onnantól már vereségre voltam ítélve ismétlésben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amazon Fire TV stick/box
- Honda topik
- Politika
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI FPV Combo drón + Goggles V2 szemüveg
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-17IKB - i5-7G I 8GB I 128SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest