- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
válasz
thomasvold #197438 üzenetére
Akkor a virgin-t kellett volna kipróbálnod.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
CriticalHit #197415 üzenetére
Én sem bírtam ki, rendeltem még pár ízt, valamikor biztosan elfogy.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Tyler Durden #197254 üzenetére
Èn csak egy ízt ittam, de szerintem szuper, szinten csak vízzel iszom.
Most este ittam egy PG tripla csokit, nyomasztóan èdes, sosem fog elfogyni.
-
-
Elektrosokk
veterán
válasz
CriticalHit #197165 üzenetére
Én most a minél nagyobb súlyt, és a több pihenőt célzom. Csak pár hete próbálkozom ezzel, de úgy érzem működik. Vagy csak a változás miatt.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Peaceliker #197102 üzenetére
Valakinek van valami bevált váll gyógytorna videója? Vagy nyújtás/erősítés, stb?
Szerintem a váll egy annyira komplex terület, hogy érdemes megmutatni olyannak aki ért hozzá. Szerencsés esetben lehet, hogy sikerül neked is javítanod az állapoton, de szakszerű segítséggel tényleg hamar megoldható.
Jobbulást!
-
Elektrosokk
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196899 üzenetére
Tènyleg. Hát ez fura.
Igen, a Shoden a lovacskás.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Dorian #196896 üzenetére
A Shoden terméke sokkal jobban hasznosul, az a titok.
Az alábbi grafikon egy 2023-ban publikált biohasznosulási vizsgálatból van (11), és rajta az ashwagandha fő hatóanyagai, a withanolidok vérszintjének emelkedése látható. A sárga görbe a Shoden® bevétele utáni vérszintet mutatja, míg a barna görbe egy hagyományos ashwagandha-kivonat utáni vérszintet. Az elfogyasztott hatóanyag (withanolidok) mennyisége azonos volt a két kivonat hatóanyagkoncentrációjától függetlenül (tehát az alacsonyabb hatóanyagkoncentrációjú, hagyományos kivonatból több lett elfogyasztva). Látható, hogy mennyivel magasabb vérszintet ért el a Shoden®, és mennyivel tovább maradt magasan a szintje: még 24 óra után is jelentős szint volt, míg a másik esetben már 8-9 óra után detektálási limit alá esett. (És bár meg nem oszthatjuk, de elmondhatjuk, hogy a KSM-66® azonosan teljesített, mint a hagyományos ashwagandha-kivonat, azaz megegyezett a görbéje a sárga görbével, míg a Sensoril® kb. 2x magasabb withanolid-vérszintet okozott, azaz kb. 2x jobb volt a biohasznosulása, mint a KSM-66®-nak, de töredékét érte csak el a Shoden®-ének).
-
Elektrosokk
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196890 üzenetére
Pèntek van.
Közben megjött a Grizly mogyoróvaj rendelèsem is.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196887 üzenetére
Nem èrtesz fèlre valamit?
"(35 % withanolide glycosides, Shoden)"
-
Elektrosokk
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196885 üzenetére
Ez nem is ahhoz kapcsolódó volt.
Google, lesz találat bőven.A KSM-66® 5%, a Sensoril® 10%, míg a Shoden® 35% withanolid-tartalommal bír
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Jamby18 #196875 üzenetére
A magnézium jó ötlet.
+ Ashwagandha (Kimondottan ez a termék)
+ Yerba Mate -
Elektrosokk
veterán
válasz
Peaceliker #196800 üzenetére
Egyébként a Gymbeam-es termékeknél kezdem azt hinni, hogy azèrt születnek eltèrő vèlemènyeink, mert össze-vissza gyártatják a termèkeiket.
Pl imádtam a cookies & cream protein szeletet, nagy mennyiségben szoktam rendelni, erre most egy egèszen más cucc jött helyette. Szóval ki tudja mikor mit kapsz èppen.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Tyler Durden #196793 üzenetére
Hajrá!
💪
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Tyler Durden #196105 üzenetére
Nekem nagy elvárásaim voltak a mogyoróvajjal kapcsolatba, de totál más ízre számítottam, számomra majdhogynem az ehetetlen kategória, persze ízlések és pofonok
Nagy különbség vannak gyártók szerint, szóval èrdemes kisèrletezni.Èn most próbálom ki őket sorban.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Dorian #196769 üzenetére
ezért hagytam abba a guggolást és mentem át lábtolóra: nekem guggolni szélesen volt komfortos, de úgy a fenékre, belső combra aránytalanul nagy része jutott, az "első combra" meg kevés, és farizomra amúgy is ott van a csípőtoló + a bolgár is ad neki rendese
Ez is egy érdekes dolog, szerintem a technikai fejlődés ugyanolyan fontos mint a fizikai. Sőt.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Peaceliker #196697 üzenetére
Jaja, nálam is beindult a fogyasztás rendesen.
Valami hordós kiszerelés kéne.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Tyler Durden #196599 üzenetére
Na szerintem ennek érdemes lenne a végére járni.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Tyler Durden #196591 üzenetére
Ha csak az egyik fáj, az lehet abból fakad, hogy az egyik oldalad gyengèbb.
Èrdemes az ilyet körbejárni, mert a jó szakember nagyon hamar tudja korrigálni.Nálam military press-nèl volt ez, csak az egyik váll szenvedett. Szerencsére már csak emlék.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Tyler Durden #196578 üzenetére
Most is fáj a vállad? Mind a kettő szokott? Vagy csak az egyik?
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Peaceliker #196562 üzenetére
A spar saját terméket kóstoltad ?
-
Elektrosokk
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196552 üzenetére
Mogyoróvaj a legjobb.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
mastodon #196132 üzenetére
a gymbeam, biotech mogyoróvajak folyósabbak és rosszabb ízűek, mint a sima sparos.
Vettem én is spar mogyoróvajat, tényleg nagyon finom... Van valami hasonló, nagyobb kiszerelés ? Akár más gyártónál.
Az ostrovit mogyoróvajat kóstoltad ?
Én csak magában fogyasztom, kb 15 nap alatt fél kg megy el. És így is visszafogom magam. -
Elektrosokk
veterán
-
Elektrosokk
veterán
-
Elektrosokk
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196372 üzenetére
való igaz, a jelenlegi true whey-t nem ismerem, legutóbb ~2éve vettem tőlük
Viszonylag sokat fogyasztok reggel, és pohárból, a PG-vel ez küzdelem. De rendeltem pár napja egy hordozható ninja mixert, a konyhai overkill lenne ehhez.
nekem most ez a protein a co nagyon bejött... nem íztelen, de nem is túl édes.
Kipróbálom.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196370 üzenetére
Fentebb azt írtad, hogy rosszabb oldódásra mint a PG. Ami hülyeség, mivel van otthon mindkettő.
Nálam ez csak kiegèszítès, mivel 120KG vagyok. De ha van jobb ajánlatod, kipróbálom.
Bár jobb lenne, ha a gymbeam kínálatában szerepelne, szeretek onnan rendelni, egyèb okok miatt.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Dorian #196269 üzenetére
A halból nem is kell annyi.
a Naticol® francia halkollagénjét választottuk, méghozzá annak leginkább előemésztett változatát, ahol a peptidek átlag mérete már 2000 Dalton alatti, így gyorsan és maradéktalanul hasznosul. Számos francia és japán humán klinikai vizsgálatot folytattak le a Naticol®-lal, amelyek alapján már napi 2,5 – 5 g fogyaszása is elég lehet, de legjobb napi 5-10 g-ot fogyasztani, mi is ezt javasoljuk.
-
Elektrosokk
veterán
-
Elektrosokk
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196201 üzenetére
Dèlben eszem utoljára edzés előtt, edzés általában 16-19 óra között, küzdősport, súlyzós edzès, vagy HIIT.
Mèg csak rövid ideje próbálkozom az edzés utáni gyors ch-val, de eddig látványos. Az is igaz, hogy rengeteg kalóriát ègetek.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Tyler Durden #196018 üzenetére
Szuper.
Régóta használom, és volt alkalmam összevetni különféle mérlegekkel, szerintem ár-érték bajnok.
-
Elektrosokk
veterán
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Dorian #195894 üzenetére
Durva.
Én inkább akkor alszom jól, ha este nyugodt az elmém, amikor tervezési folyamatokon agyalok még este 22 órakor, abból sosem lesz olyan jó alvás. Szerintem érdemes rászánni 10-15 percet, légzőgyakorlatokkal.
Én csak teákkal próbálkoztam, és a nap közben fogyasztott Japán sencha is segített.
-
Elektrosokk
veterán
Tegnap kibontottam az egyik korábban vásárolt ostrovit natúr fehèrjèt. Meglepően kellemes ès fogyasztható számomra.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Peaceliker #195799 üzenetére
Nekem tegnap finom volt. Jó sokat eveztem (gorilla).
Maximumra toltam, edzés után kicsit meg is punnyadtam.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #195745 üzenetére
PGC-ből én eddig legalább 10, de lehet, hogy 15+ ízt kóstoltam, egyik oldódásával sem volt probléma
Tegyèl mellé egy gymbeam fehèrjèt, szinte magától oldódik.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #195738 üzenetére
Èn a puregold-ot nem ajánlom senkinek, nehezen oldódik, habos, èmelyítően èdes.
Küzdelem elfogyasztani. -
Elektrosokk
veterán
válasz
Flash Gordon #195727 üzenetére
Szerintem ez is olyasmi, amit érdemes mindenkinek magán kipróbálnia.
Én kedvet kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- HP notebook topic
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest