- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Tyler Durden #196599 üzenetére
Na szerintem ennek érdemes lenne a végére járni.
-
válasz
Peaceliker #196592 üzenetére
Én maradok a gépen, teljesen jó mióta erre váltottam, előtte 1kezesekkel csináltam, de ott meg belefutok abba, hogy nehéz felvenni..
Elektrosokk: 1ik vállam egy bringabaleset miatt műtött, de érdekes módon a másik fáj
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #196596 üzenetére
Durva, nekem sosem volt ilyesmi konditól. Még régebben küzdősport edzés után fordult elő 2x ilyen hányinger-szédülés, akkor amikor nagyon meghajtottak minket. Én is az üzemanyaghiányra tippelek
-
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #196596 üzenetére
valszeg uzemanyaghiany. dobj be egy snickerset
-
Peaceliker
addikt
Na "jól" sikerült a mai láb edzés is.
Kb hoztam amit 1 hónapja, volt amiből fölé is tudtam volna menni, de inkább nem toltam addig, sumo deadlifth ami picit rövidebb lett.Viszont vége felé szédültem és edzés után 10p el olyan hányingerem lett hogy a wc n vártam már mi lesz ebből
Oka csupán annyi hogy sok lett? Vagy az hogy éhgyomorra (3 szelet puffasztott rizs volt bennem) toltam preworkoutot? Mondjuk szoktam lábnap után szarul lenni meg szédülni de ennyire még nem estem szét. -
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196594 üzenetére
epres teljesen jo.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
egyébként kóstoltunk megint 2 Protein a Co mintát... az egyik a málnás whey 80... ez nagyon intenzíven málnás, tejes utóízzel... nekem túl intenzív ez már, de kollégának pl nagyon ízlett... amúgy nem túl édes stb... oldódása nagyon jó ennek is...
a másik a natural banán shake vagy mi a fantázianeve... no... az életem eddigi legrosszabb ízű cucca... komolyan mondom, a groceries natúrt és az ostrovit vaníliás marhát is kenterbe veri... konkrétan rohadt banán íze van, némi sült/égett aromával... és extrémvizes amúgy... (mondjuk ez ebben az esetben pozitív, mert emiatt tudtam kb meginni, de szörnyű...)
"kíváncsian" várom ebből a natural sorozatból a következő cuccot, mert okos módon vettem még az epresből és a kakaósból is mintát...
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Tyler Durden #196591 üzenetére
Ha csak az egyik fáj, az lehet abból fakad, hogy az egyik oldalad gyengèbb.
Èrdemes az ilyet körbejárni, mert a jó szakember nagyon hamar tudja korrigálni.Nálam military press-nèl volt ez, csak az egyik váll szenvedett. Szerencsére már csak emlék.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Tyler Durden #196591 üzenetére
Nekem szélesebb fogás segített azon, hogy vállban kattogás meg diszkomfort érzés legyen
-
válasz
Elektrosokk #196590 üzenetére
Néha szokott, de emiatt szoktam nyújtani, illetve meló közben /ülőmunkát végzek/ óránként felkelek és járok kicsit + ott is kicsit nyújtok. Pár hónapja megy ez azóta sokkal jobb a helyzet valamint azt már írtam, hogy fekvenyomás nekem csak géppel megy, a hagyományos rúddal végezve kinyírja a vállam.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Tyler Durden #196578 üzenetére
Most is fáj a vállad? Mind a kettő szokott? Vagy csak az egyik?
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #196587 üzenetére
Nem kettőt mert a 9 sem a bukás, hanem azelőtt legalább 1-gyel.
Én is szeretek bukasig dolgozni, de nem mindenfajta gyakorlatban, lábtolónál pl. nem. Majd nemsokára kimaxolom a lábtolót (vagy a térdem) még ezen kívül 40 kiló fér rá, akkor átállok egylábasra, na majd ott kell vigyázni a bukásra, mert a lógatott nemdolgozó lábam leviszi ha elengedem
Meg van csomó, ahol tudom, h a következő már a techn bukás lenne mert nem lenne meg a megfelelő mozgástartomány, akkor azt már nem kezdem el
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #196584 üzenetére
Én sem csináltam újra ....hanem mentem bolgart guggolni
De éreztem edzés után a kifáradásban, hogy benne hagytam azt a kettőt.
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #196579 üzenetére
Én képes vagyok a megszokott súllyal is vagy nemodafigyelni és közben elbaszni, vagy mondjuk tegnap lábtolónál közben vettem észre, h túl alacsonyan van a talpam és nem sarokkal nyomom, hanem térdterhelősen a lábfej első részével 280/9 ebből most a sztenderd, de aztán a 7. nél pattant valami az egyik térdemben nem fájt de inkább abbahagytam ijedségemben
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Tyler Durden #196578 üzenetére
én pl nem tudok csak rúddal bemelegíteni, egyszerűen túl kicsi a súly.... kollégám viszont, akivel együtt szoktuk tolni (korban ugyanúgy 42, teherbírásra minimálisan van alattam), ő sima rúddal melegít be, ill guggoló gépet is bemelegítő szettre üresen tolja... nekem mellhez kell pl a 60kg, guggolásban meg a 80... ezek alatt 0 izomérzet van, bármennyire lassan/koncentráltan/fókuszáltan csináltam.
egyébként nekem is gyengék a vállaim, de 60-80-90-100-105/110kg lépcsőben teljesen okés.
ezért is mondom, h totál egyéni ez a dolog -
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #196573 üzenetére
Nekem max az szokott lenni, hogy túlvállaltam magam és sok a súly. Ha nincs meg az 5 rep legalább akkor egyel kisebb súllyal tolok még 1 sorozatot.
Ha új gyakorlat és gőzöm sincs hogy kéne akkor kisebb súlyról megyek. Ha túl sok a rep akkor is tolok még egyet nagyobb súllyal. -
válasz
K1LLMy53Lf #196577 üzenetére
Nálam most pl fekvenyomásnál úgy néz ki a dolog, hogy melegítés magával a géppel /olyan mintha rúddal melegítene az ember/, utána 40kg cirka 10 ismétlés, majd utána jönnek a munkasorozatok. 4 sorozat, fokozatosan egyre kisebb súllyal.
Bemelegítés azért ennyi amennyi, mert fájós vállal vagyok megáldva, így nem rizikózom, hogy hidegen pár karkörzés után belecsapok a lecsóba.. -
K1LLMy53Lf
senior tag
szerintem ez egyén- és izomcsoportfüggő dolog... én sokáig toltam 1 bemelegítő +munkasorozatok (+néha 1 maxos sorozat a végén). kb 2hónapja váltottam arra, h még kisebb súllyal kezdek és lépegetek felfelé minden egyes szettben. nekem ez izületkímélőbb bizonyos izomcsoportok esetén (lábnyújtó, -hajlító, guggolás, csigás tárogatás, fekvenyomás, csípőemelés, csigás tricepsznyújtás/-letolás), míg más izomcsoportoknál/gyakorlatoknál (álló- ill ülővádli, dumbbell bicepsz bármelyik formája, dumbbell tricepsznyújtás, csigás evezés/lehúzás) jobbnak érzem az 1bemelegítő+munkasorozatok osztást.
egyébként 1 hete gondoltam egyet edzés elején és kipróbáltam variable tut+cluster set hibridet. ezt később tudtam meg, h ezek a "hivatalos nevei" annak, amit próbáltam amikor rákerestem neten, mert kíváncsi voltam, hogy van-e bármi értelme... érzésre bizonyos izomcsoportokra nagyon jó hatással van (extrém jó az izomérzet/pump), szóval azóta próbálgatom így csinálni az összes gyakorlatot, hogy mire érdemes alkalmazni. eddig ugyanaz jött ki érzésre, mint amit elvileg tanulmányok is kihoztak: nagy izomcsoportokra/komplex gyyakorlatokra, ahol stabil a tartás, alkalmazható/jó hatással lehet, kisebb izomcsoportokra/izolált gyakorlatokra nem igazán. szerintem tök jó dolog, elvileg hipertrófia szempontjából hasznos lehet, erőnövelésre azonban nem alkalmas, így nem is ajánlott fixen így végezni a gyakorlatokat, hanem 1-1 ilyen szettet is beiktatni az edzésbe
-
tisn
addikt
válasz
Dorian #196575 üzenetére
mindenbol ennyit csinalok, nem szivesen redukalnam egyre. oreg izuletek, oreg inszalagok, vigyazni kell ra. lehet felesleges, de inkabb nem ezen sporolnek idot.
vagy 3 munkakor kellene?(szoval a fo kerdes az lenne, hogy a piramis elv/modszer az mukodokepes, hasznos, vagy csereljem.)
-
tisn
addikt
válasz
Dorian #196573 üzenetére
Az 1 munkasorozatos edzés során nektek mi az eljárásotok ha a munkasorozatot közben elbsszátok (rossz mozdulat, túlzott mozgástartomány, nemodafigyelés) és így nem tudjátok folytatni?
koncentralj brode akkor mar en is kerdeznek
van par gyakorlat (pl. tolodzkodas) amit bizonyos okok miatt fokozatosan nehezitek, ezt erdemesebb lenne 2 bemelegito, 2 munkakorre cserelni, vagy jo ez igy? -
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #196566 üzenetére
Én most nem dicsekedhetek, van némi megtorpanás több dologban is + utóbbi időben több gyakorlatnál végeztem ego miatt nagyobb súllyal nem teljes mozgástartományt, ezeket most visszavágom.
Aelod jóváhagyásával módosítottam egy kicsit az edzésterven úgy, hogy legalább heti 2x legyen edzve minden izomcsoport (kivéve láb) ehhez bevezettem egy hétvégi otthoni 4. rövid alkalmat, csak húzódzkodás + hasizom.Az 1 munkasorozatos edzés során nektek mi az eljárásotok ha a munkasorozatot közben elbsszátok (rossz mozdulat, túlzott mozgástartomány, nemodafigyelés) és így nem tudjátok folytatni? Csináltok még egy sorozatot?
-
vaakuum
addikt
A myostatin témában mik a legújabb fejlemények? Nekem az, ami [itt olvasható] egy kicsit erős túlzásnak tűnik.
Felteszem ha tényleg azt tudná, amit a leírása állít (tippre nem tudja) , akkor már a csapból is ez folyna és boldog-boldogtalan árulná.
-
Dorian
félisten
válasz
Elektrosokk #196568 üzenetére
Jé, ez a rudas-súlytárcsás csávó pont úgy nézt ki mint én
-
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #196566 üzenetére
jo hirek
az kivalo, ha ilyen etrend alatt csak 1kg-t hiztal, az is valoszinuleg viz a sok ch miatt. meloztal azert akkor rendesen. -
Peaceliker
addikt
Na 1 hónap (4 hét igazából pontosan) kihagyás után ma újra mertem edzeni. Kéztőalagút szindróma annyira szar volt, hogy konkrétan 2 hétig mindene éjszaka 2-3 órát tudtam aludni, volt hogy a harmadik óra 4-5 részletben jött csak össze. Már ott tartottam, hogy vissza kell szállni tömegközlekedésre mert elkezdtem veszélyes lenni a volán mögött
Szóval irtózatos kimerültség miatt (mert házat csináltam továbbra is mellette, azt tolni kell, mert mostani házunk elkelt) meg mert napközben is fájt a kezem, görcsölt, fogás erő töredéke volt, balesetveszélyes lett volna edzeni, így nem is toltam. Ettől majd írok külön, hátha hasznos másnak (kéztőalagútról), hogy mi segített nekem.
Na szóval ma végre edzettem. És 1 hónapja a minden idők legjobb edzését hoztam le.
De gondoltam egy nagyot és feltettem ugyan azokat a súlyokat.nem csörögtek az érmék hevyben, de visszaesés sem volt jelentős. Volt amiben hozam ugyan azt a volument, volt amiben féllel fölé is mentem
persze legtöbb 1-2 reppel rosszabb lett. De örülök ennek és büszke vagyok rá
Mondjuk fekvenyomás az első gyakorlat és ott furcsa volt a kezem, tenyerem, picit fostam, hogy szar lesz az egész, de többi gyakorlatban nem limitált.Amúgy tükör és centi (igaz csak bicepszre mértem rá valaha is) nem nagyon estem össze. Vagyis lehet csak zsírra cseréltem egy kis izmot, nem tudom
mert zabálás az ment néha(vagyis nem néha
) . Amikor házat csináljuk akkor rokonoknál eszünk, diéta móka felejtős ilyenkor. Főleg anyósom főz úgy, hogy kaja kb zsír, cukor és liszt és ezek kombinációja
Szóval 1 kiló feljött azért.
Gondolom épp ezért nem estem nagyon össze, mert kalória pluszban volt, plusz fehérje mellé volt rakva, arra azért figyeltem, akár kalória keret jelentős átlépése árán is,szóval szervezetemnek nem kellett semmit elbontani.Vagy azért nem estem össze mert egy genetikai csoda vagyok
vagy még valószínűbb, hogy nem nagyon volt miből összeesni 😅😅😅
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Peaceliker #196562 üzenetére
A spar saját terméket kóstoltad ?
-
Peaceliker
addikt
-
vaakuum
addikt
-
válasz
Elektrosokk #196546 üzenetére
Sparos van nagyobb kiszerelésű, de árakat nem tudom. Azt is megettem pár nap alatt, ment is fel kis szalonna azon a héten, úgyhogy nem veszem. Majd bicikli meg gyalogturakon.
Ostrovitet nem próbáltam, úgy tűnik a tapkieg cégek mogyoróvajai sokkal rosszabbak, ezért már nem kísérleteztem vele. -
Dorian
félisten
válasz
sherlock82 #196558 üzenetére
Kettlebellel szoktuk csinálni, felhúz vállig majd behúz testhez
-
Dorian
félisten
válasz
sherlock82 #196556 üzenetére
High pull?
-
sherlock82
senior tag
válasz
Peaceliker #196555 üzenetére
Nem , de nem is fontos, egy orosz edzőtől néztem ki ezt a gyakorlatot.
A választ megkaptam amire kíváncsi voltam. Köszönöm!
-
Peaceliker
addikt
válasz
sherlock82 #196544 üzenetére
Nem értem mi ez a gyakorlat. Clean?
Nem az egzakt ismétlés a lényeg. Valójában még sorozatok mennyisége sem hoz sok difit. A lényeg, hogy az utolsó sorozat (ami lehet az első munkasorozat is 2-3 melegítő sorozat után) izom bukás közelében legyen. Ha ez 6rep-el akkor annyival, ha 12 vel akkor annyival. Sőt tanulmányok szerint 35ig bármennyivel, ha az idegrendszeri terhelést és az ahhoz szükséges regeneráció idő tényezőt nem vesszük figyelembe.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196552 üzenetére
Mogyoróvaj a legjobb.
-
noorbertt
őstag
HevyGPT.
Ha van pro előfizetés akkor tud feltölteni és alakítani az edzés tervekben.
https://www.reddit.com/r/Hevy/s/Xpe37FPJoc -
K1LLMy53Lf
senior tag
Nekem még mindig az ostrovit sós karamell krém a kedvenc ilyen nasim... (Meg a tej krém meg a kókuszos stb...
) de ezért inkább nem is veszek ilyeneket
-
Cranium
tag
válasz
En is a crunchy mogyorovajat kanalazom az uvegbol, csak sajnos nekem legutobb 2 nap volt egy uveg
-
Lajmund
őstag
válasz
Elektrosokk #196548 üzenetére
Ja oké akkor igy tárgytalan a kérdés.
-
Lajmund
őstag
válasz
A mogyorovajat amugy miért eszitek? Bocs ha nagyon noob kérdés de egyszerüen nem értem. Zsirnak van jobb. Fehérje nem a legtöbb benne. Ize izlés kérdése esetleg lekvárral. Kaloriának is van jobb bomba. Nem kötekedés tényleg érdekel.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
mastodon #196132 üzenetére
a gymbeam, biotech mogyoróvajak folyósabbak és rosszabb ízűek, mint a sima sparos.
Vettem én is spar mogyoróvajat, tényleg nagyon finom... Van valami hasonló, nagyobb kiszerelés ? Akár más gyártónál.
Az ostrovit mogyoróvajat kóstoltad ?
Én csak magában fogyasztom, kb 15 nap alatt fél kg megy el. És így is visszafogom magam. -
sherlock82
senior tag
Van az un. " deadlift " gyakorlat. Én ezt egy kezes súlyzóval hajtom végre ,de a felegyenesedéskor felhúzom viszonylag nagy sebességgel a vállaimhoz.
Ha 5 sorozatot hajtok végre belőle akkor véleményetek szerint 8 db " elég " belőle sorozatonként vagy törekedjünk a magasabb ismétlés számra ami 10 - 12 db. ?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
nálunk a húsvét nem volt gond, a szülinap inkább ("kötelező", finom torta...), illetve a lustaság (elfogyott a főzött kaja, akkor egyszerűbb volt néha 1-1 pizzát rendelni gyors, mint nekiállni főzni...
)
de majd haladok... idővel -
Dorian
félisten
Nahát ezt a szénhidrátcsökkentett kajálást az elmúlt 2 hónapban jól elkomolytalankodtam, mert csaknem akarnak jobban konkretizálódni a haskockák. (Mondjuk volt itt 3 szülinapos és egy húsvétos főzzünkmindent-hétvége de ez nem mentség). Mostantól 1 hónapot adok magamnak, és a megfelelő mennyiségű fehérje bevitele mellett próbálok úgy kajálni, hogy mindig kicsit éhes maradjak.
A 46 évem alatt sosem csináltam ilyent, úgyh elég idegen nekem a diéta.
Meg hasizomgyakorlatokból is a heti 2 helyett 3 alkalmat tettem be, hogy vastagodjon is a nyomorult. -
marked one94
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #196537 üzenetére
Igen 3x edzek, és minden héten növelem a súlyt 2,5kg-val és amíg rpe9-ig megy addig az ismétléseket nem csökkentem, majd a setteket kell csökenteni ha nehezedik.
145kg-val számoltam.
upper/lower/láb és mindig a fekvenyomással kezdem az edzést. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
marked one94 #196536 üzenetére
ha jól gondolom heti 3x edzel, és minden edzésen csinált több, kevesebb fekvenyomást. szumma mennyit csinálsz 1-1 edzés alkalmával? illetve mi volt az 1rm-ed induláskor? (csak, h hozzávetőlegesen ezek a súlyok hol, helyezkednek el, mert ezek így önmagukban nem mondanak sokat)
illetve edzések hogy vannak tagolva? bro split-ben tolod, vagy upper/lower, vagy mindig full body stb?persze, ha nem titok
-
marked one94
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #196534 üzenetére
5. héten fogok már olyan súlyokkal dolgozni amiből már látható-e a fejlődés.
Héten ez volt most:
1. nap 107,5x5x5
2. nap 120x3x3
3. nap 130x1x1
+ a kiegek. -
Peaceliker
addikt
válasz
marked one94 #196533 üzenetére
Erre lehet ránézem majd hogy jön ki (majd ha újra edzek valamikor
). Suicide grip jött be nekem a legjobban, de annyira nem merem erőltetni
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
marked one94 #196533 üzenetére
No majd megnézem ezt a bulldog gripet. Eddig sosem figyeltem én sem hol helyezkedik el a rúd, de sosem volt még problémám a csuklómmal és a könyökömmel. Igaz, eddig csak 120kg a maxom. A fogásszélességre és a hátamra mindig figyeltem, de valószínűleg nem 100%osan jól csinálom, mert néha megérzem a vállam.
Miért csak az 5. héten derül ki, hogy jó -e?
-
marked one94
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #196532 üzenetére
Régebben nem figyeltem hol helyezkedik el a tenyeremben a rúd plusz amennyire szélesen lehetett fogtam a rudat. Most 1 ujjal bejebben és bulldog gripként fogom a rudat. Valahogy így jobban az alkarközepén van a terhelés és eddig még csuklószoító se kellet egyetlen súlyhoz se. Ja meg a setup is máshogy van ahogy eddig bementem a rúd alá.
Majd az 5. hétnél kiderül, hogy jó-e vagy sem a program -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
marked one94 #196531 üzenetére
hogyan nyomtál régebben és miben változott a technika?
-
marked one94
őstag
Elkezdtem egy benchpress programot, most járok a 2. hét közepén, kíváncsi leszek mennyit fogok fejlődni a végére. Technika is más mint ahogy eddig nyomtam, abból annyi biztos hogy a könyök meg a csukló jobban kedveli.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
stickrs #196529 üzenetére
de ezt több tanulmány is cáfolja... ez ilyen trustmebrosciene/urban legend... (lásd fentebb első link, 2003as tanulmány)
mondjuk túl sok rosszat nem teszel vele, ha éhgyomorra szeded be, max ha érzékenyebb a gyomrod, akkor kicsit ülsz a wc-npersze mindenki abban hisz, amiben akar/be tud illeszteni a saját világképébe
szerk.: vannak olyan dolgok, amit valóban ajánlott éhgyomorra bevenni, mert a kajától felszaporodott gyomorsav sokat roncsol/semlegesít belőle... ilyenek pl a probiotikumok, enzimek (natto, vajsav stb), bizonyos aminosavak, adaptogének stb... hozzáteszem, ezek nagyon sok (normális) esetben olyan kapszulákban vannak, amik védik a gyomorsav hatásaitól
-
tisn
addikt
chest press gepen eros fajdalom a kulccsont korul mire utalhat? enyhebben jelentkezik ha azon oldali kezem felemelem. olyan erzes, mintha a nyakamban valami in fajna.
eddig is volt neha, de most nem is birtam dolgozni vele, es mas gyakorlatnal is ereztem.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #196523 üzenetére
a kreatin ugyebár az egyik legjobban kutatott kiegészítő.
"Egy tanulmány szerint a kreatin oldatban való stabilitása pH 3,5-nél 25°C-on 3 nap alatt körülbelül 21%-os lebomlást mutatott, azonban a gyomorban a kreatin csak rövid ideig tartózkodik, így ez a lebomlás elhanyagolható" [link]
"Továbbá, a gyomor erősen savas környezete (pH <2,5) valójában megakadályozza a kreatin kreatininné való átalakulását, mivel a nagyon alacsony pH protonálja a kreatin molekulát, így gátolva az intramolekuláris ciklizációt." [link]
mindkét tanulmányban vízben oldott, kreatin monohidrtátot vizsgáltak.
-
Louro
őstag
Ejha, pótolnám a fehérjét, mert fogyóban. Nézem a Puregold oldalát. Meg is újultak és jól megtizedelték az ízválasztékot.
Bár szerencsére van vanília a választékban és a triplacsoki is megmaradtAsszonynak fog fájni.
-
Dorian
félisten
Most olvastam, hogy a por formajú kreatin brutál kis része hasznosul, mert a gyomorsav kinyírja. Ha por forma akkor éhgyomorra kell enni, mert akkor gyorsabban keresztülmegy a gyomron.
-
Dorian
félisten
Hogyan kell normálisan felvenni ezt a láncos súlyemelő övet, hogy rajta maradjon az emberen? Tegnap kipróbáltam vele a húzódzkodást, tettem a láncra egy kettlebellt, de az ismétlések második felében már a lábaimmal szorítottam, h le ne essen
Ez azért limitált egy kissé
-
stickrs
senior tag
válasz
tchriss #196483 üzenetére
Próbáld ki mind2t és meglátod neked melyik lesz a jobb. Szerintem minden gyakorlatot idővel személyre kell szabni, mindig van ahogy neked jobb lesz mint ahogy valahol láttad/olvastad. Mi pl amikor 3an edzünk, mind3an kicsit máshogy csináljuk, mindenki ahogy neki jobb az izomérzet.
-
tchriss
tag
válasz
Dorian #196485 üzenetére
Na akkor amit csinálok az jó, aztán majd egy 20 év múlva ránézek a haskockáimra.
Állóról még nem is hallottam, van valami különbség vagy csak a kényelem?Megjött a fehérje, finom íze van a pisztáciásnak de nekem a végén kicsit ilyen kávés utóíze van, de azért teljesen iható.
-
tisn
addikt
válasz
Dorian #196503 üzenetére
sajnos hattal allt a srac, igy en sem lattam a reszleteket. video van par. szerintem ha erzed, hogy dolgozik a has (illetve a srac valami olyasmit mondott, hogy azert is jo, mert utana ilyen nyulaserzet van a hasfalban) akkor csak jo lesz az.
illetve amit emlitettem, hogy a mozdulatsor az edzo szerint hasonlo, mint a matrix abdominal gep, szoval valami hasonloval be lehet gyakorolni magat a mozdulatot, aztan johet a csiga. (en neha hasznaltam azt cuccot, sima haspres a mozgaspalya persze ulve)
-
Dorian
félisten
Protein CO-s mogyoróvaj is finom (Előtte Scitec-et ettem, az is)
tisn:
Én eddig valszeg rosszul csináltam, de majd még próbálkozom. Ha jól értem ott csesztem el, h nem lefelé magam elé kell hajolni, hanem a teljesen befordulva a testem felé -
tisn
addikt
válasz
Dorian #196501 üzenetére
nekem is ez a gondom. tukorben allva megneztem, de a csigaknal nincs tukor, nem tudom ellenorizni hogy jo e a mozgaspalya, szoval lehet hanyagolom. nekem mas hasgyakorlattal nincs limit meg elerve, szoval jok azok is.
kiprobaltam a fekve haspres medicinlabdat felvele tartva, az jo lesz, csak 3kg-os helyett nagyobb kell. koszonom a tippet, mar nem tudom ki adta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest