- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Elektrosokk #196799 üzenetére
Ostrovites ilyen folyós, de legalább egységes az állaga. Biotechesen fél méter olaj áll, alig lehet összekeverni. Gymbeames ugyan ez pepitaban. Kevertem egy csomót de teteje folyós volt, alja végére száraz kemény kezelhetetlen szar
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196797 üzenetére
8ig menni szokott mindenből. Korábban volt hogy feljebb akartam menni és akkor volt stagnálás. Most lejjebb vettem a küszöb szsmkmat6, egyelőre jónak tűnik
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Peaceliker #196794 üzenetére
Csak arra gondoltam, hogyha stagnálsz esetleg, akkor lehet jobb kicsit növelni és azzal erősödni, mint várni, hogy 6 helyett 8at tudj nyomni az adott súllyal.
-
Dorian
félisten
válasz
Elektrosokk #196791 üzenetére
Én most fedeztem fel, Scitec és Protein CO nekem mindkettő finom volt és ugyanannyira.
Gymbeames van még az nincs kibontva -
Elektrosokk
veterán
válasz
Tyler Durden #196793 üzenetére
Hajrá!
💪
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196770 üzenetére
Ha 5 repre súlyt rakok akkor 3 lesz a következő... Vagyis 5 kilót szoktam rátenni. Tudnék kevesebbet is de lusta vagyok pakolászni
Így 8ig el szoktam menni -
válasz
Elektrosokk #196791 üzenetére
Diétába most nem kavarom bele, végre megint megindultam lefele
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Tyler Durden #196105 üzenetére
Nekem nagy elvárásaim voltak a mogyoróvajjal kapcsolatba, de totál más ízre számítottam, számomra majdhogynem az ehetetlen kategória, persze ízlések és pofonok
Nagy különbség vannak gyártók szerint, szóval èrdemes kisèrletezni.Èn most próbálom ki őket sorban.
-
Dorian
félisten
Nem.
" felnőttkort a WHO még további csoportokra osztja: a középkor alsó határának a 45 évet tekintik, azaz 45-től 59 éves korig tart tehát a középkorúság, az öregedés korának a 60–74 évet, öregkornak a 75–90 esztendőt mondják, míg az aggastyánkor 90 év felett következik." -
tisn
addikt
válasz
aelod #196778 üzenetére
nem gondolnam, hogy az emberke terdiuzelte 300kg-al guggolas, meg 200kg kitolasara van tervezve. es az oregedessel eleve csokken a porc rugalmassaga + genetika. hobbistaknal nem tudom mennyi ertelme van a sulyok vegtelenbe feltolasanak.
az eros combizomnak van elonye is, pl. ansu fati is kepes meg meniszkusz nelkul fodbalozni, kerdes hogy ez a jo irany e.
-
Dorian
félisten
válasz
Elektrosokk #196781 üzenetére
attól függ mi a cél
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Dorian #196769 üzenetére
ezért hagytam abba a guggolást és mentem át lábtolóra: nekem guggolni szélesen volt komfortos, de úgy a fenékre, belső combra aránytalanul nagy része jutott, az "első combra" meg kevés, és farizomra amúgy is ott van a csípőtoló + a bolgár is ad neki rendese
Ez is egy érdekes dolog, szerintem a technikai fejlődés ugyanolyan fontos mint a fizikai. Sőt.
-
scdlsc
senior tag
válasz
Peaceliker #196765 üzenetére
Én tudom, hogy nekem soha nem lesz meg a 100. Az esélytelenek nyugalmával edzem.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
szerintem, ha megvan a szabályos 5rep és erőben akarsz fejlődni, akkor mehetsz feljebb, főleg, ha van1-1,5kg-os tárcsád, tehát tudod növelni 2/2,5/3kg-mal (nálunk ugye 5ös ugrás van minimum), én lépnék feljebb és alapból 2-3rep-es céllal... és ha ott is megvan a stabil 4-5, akkor ismét dobnék rá 2kb-ot... persze megfelelően bemelegítve stb...
a lazaság, nem rágörcsölés nekem is sokat segített... ahogy korábban írtam: én nem zárom a lapockám, nem rakom magam alá a lábam, h minél nagyobb legyen a homorítás... szimplán minimális homorítás, rúd szem magasságban, és a fogásszélesség, amire figyelek (illetve, h leemelés kilépgésnél, és a fejem ne emeljem el a padtól ilyenkor)... fogásszélességet meg üres rúddal a legkönnyebb belőni... leveszed az alsó végpontra mellre, beállítód a könyököd ~45°ba és úgy helyezed a csuklód, h ne döljön befelé (meg persze kifelé sem, de az max nagyon szűk fogásnál fordul elő, ami nem jellemző)
-
Dorian
félisten
válasz
roti86 #196766 üzenetére
Szabályok csak a célokhoz kapcsolhatóak. Ha a súly a lényeg, akkor úgy nyomod ki, ahogyan te a legjobban ki tudod a saját anatómiád szerint. Ha az izmosodás, akkor úgy, hogy az a célizmot a legjobban stimulálja.
Pl. ezért hagytam abba a guggolást és mentem át lábtolóra: nekem guggolni szélesen volt komfortos, de úgy a fenékre, belső combra aránytalanul nagy része jutott, az "első combra" meg kevés, és farizomra amúgy is ott van a csípőtoló + a bolgár is ad neki rendesen.
Viszont ha már nem feltétlen az izomtömeg növelés lesz a célom, akkor igenis vissza fogok állni guggolásra, mert az egy összetett alap mozgásforma és fontosnak tartom a stabilizáló izmok erősítését is, főleg idősebb korban, egyensúlyvesztés esetén azonnal kapcsoljanak be. -
tisn
addikt
válasz
nyugi. meg lesz az a szaz, turelem.
nem. padon nyomom vagy smith keretben ferden*, **. szelesen fogom, ahogy komfortos.
(* ezt ket fokozatban is, az egyik nyilvan jobban vallra megy. es ahhoz kepest, hogy kb. 50%-al kevesebbel birtam kezdeni, mint sima fekvenyomasban, mostanra eleg jol sikerult utolerni magam.)
(** van mellgep, ahol ulve elore kell nyomni, azt is szoktam heti egyszer, kicsit mas jellegu terheles mint a fekvenyomas.)
-
marked one94
őstag
válasz
Most ment az ipf master fekvenyomó vb, nem nagyon fogsz látni 2 egyforma fekvenyomast. Volt aki közel 60 évesen 200kg nyomott rawban az azért nem rossz
-
roti86
őstag
válasz
Amúgy egyre több kontent jön szembe, hogy mindnekinek más forma jó, el kell engedni azt hogy 1-1 gyakorlat "csak így jó"
-
Peaceliker
addikt
Valami kattogott és fájt is. Aztán most szélesebben fogom és teljesem elmúlt ez. Ha tudsz szélesen fogni (azt hiszem te gépen tolod nem rúddal) próbáld meg, hátha jobb.
Én nemrég tettem fel 84re 79 ről (rúd nálam 9kg azért ezek a kretén szumma súlyok). Ha következő pár edzésen ki tudom tuszkolni magamból ezt a 84et 7 rep környékére akkor lehet felrakok még 5kg ot. De hogy 100kg valaha lesz-e, abba nagyon nem akarom ringatni magam
Amúgy. Most porbaltam lazábban lenni, lapocka, váll stb, nem túlgondoni. És így nem is volt a szúrás. Ahogy néztem csak rúddal vállam nincs fent, max nincs nagyon lefelé húzva, de arra lehet nincs is szükség. Szóval megint bele tudtam csúszni abba hogy nagykönyv szerinti formára törekedtem és csak szarabb lett.
Amúgy egyre több kontent jön szembe, hogy mindnekinek más forma jó, el kell engedni azt hogy 1-1 gyakorlat "csak így jó" -
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196756 üzenetére
multkor kiprobaltam masik termeket, ez pontosan igy van. van amivel a szokasos sullyal megmozditani se birtam, van ahol meg 1.5x kellett
de a hoist vallbol nyomo gepet atvinnem a stabil termembe, a matrix az egy fos
az hianyzik neha. -
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #196750 üzenetére
nyugi, en is csak a vagyott sulyommal dolgozom maximum (85) talan 90-95-t egyszer ki tudnek nyomni. (vagy szetesne valami a vallban, konyokben, csukloban
)
-
Morris
veterán
Haladok én is.
94.2 kg vagyok és 2 napja nyomtam 110-es csúcsot fekve. Normál fekpadon.
Ahhoz képest hogy kalória deficit van, én meg vagyok elégedve ezzel.
Január óta nyomom és 13kg jött le eddig. -
Dorian
félisten
válasz
Így van, nem biztos, hogy össze lehet hasonlítani. Meg felesleges is, mert nem erőemelők vagyunk, az a lényeg, hogy az izom nőljön.l nem a súly maga.
-
Vitee
aktív tag
válasz
Ez total igy van, egyik decline bench press gepen ami Hammer Strength, ami csigas lapsulyos, nyomtam azthiszem 140-150lbs-el (63-68kg), amig ugyan ez a marka (Hammer Strength) ugyan ugy decline bench press gepen, de olyan amire neked kell pakolni a tarcsakat, ezen meg megy 210 lbs korul jelenleg, szoval van tobb mint 30 kg kulonbseg!
roti86
Jah, jogos, vegulis mivel a teszto mindig fix, nem csokken drasztikusan a kaloriamegvonas miatt, birja az ember tartani az erot
Hiaba egyebkent a trt, semmi drasztikus valtozast nem latok, szimplan a tartomany tetejen vagyok, ha fiatalon is ennyi lett volna milyen konnyu lett volna fejlodni
Kivancsi lennek ha akkor hallottam volna ilyesmikrol es merettem volna, mit mutattak volna az eredmenyek! Ismerve az magamat, szerintem vilag eletemben ilyen alacsony lehetett. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Tyler Durden #196755 üzenetére
gép és gép között nagyon nagy különbségek vannak/lehetnek, szóval, hacsak nem ugyanazon a gépen (vagy legalább márkán ill azon belül típuson) nyomtok mindketten, felesleges hasonlítgatni szvsz.
-
-
Dorian
félisten
válasz
Tyler Durden #196752 üzenetére
Azt, hogy "jónak számít" itt nem lehet értelmezni. Egy testépítő, főleg egy erőemelő számára nem nagy dolog a saját súlyát kinyomni, átlagember meg esélytelen.
Én is gépen csinálom, tényleg jóval könnyebb, nekem 120 kilóval megy pont ugyanennyi (2 sorozat /egyikben 8 másikban 7 ismétléssel, előtte 1 sorozat 30 fokos ferde padon 2x30 kilós kézivel) 75 kiló vagyok. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Tyler Durden #196752 üzenetére
hát szabad súllyal én úgy tudom mindentől függetlenül már kezdő szint felett van, ha valaki saját testsúllyal megegyező 1rm-et tud nyomni.
ugyanakkor minél magasabb a saját, súly annál nehezebb az 1rm, illetve ugyanúgy egyenesen arányos a nehézség a testzsírszázalékkal is (minél több a zsír a testtömegben, annál nehezebb a saját testsúly 1rm értelemszerűen), illetve az edzési módtól/"múlttól" (nem mind1 h 3-4hónapja csinál valaki izomfejlesztő edzést, vagy kifejezetten erőedzést csinál már 3 éve) stb...
de majd a veteránok kijavítanak, ha valamiben tévedek(nekem így a saját testsúllyal megegyező súlyban nagy valószínűséggel 1x5rep menne szabad súllyal. október elején kezdtem fekve nyomni, de volt időszakosan ~2hónap kihagyás, amikor nem nyomtam, de melledzés ettől még volt természetesen)
-
válasz
K1LLMy53Lf #196751 üzenetére
Ha már itt tartunk a saját tömeggel való fekvenyomás jónak számít? Én gépen nyomok fekve /elvileg az könnyebb, mint rúddal/, és idén eljutottam oda, hogy saját súllyal megy 2 sorozat /egyikben 8 másikban 7 ismétléssel/ 70kg-val.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Peaceliker #196750 üzenetére
ok, de én ~113kg vagyok... szóval nekem ez alig több, mint 1x-es saját tömeg...
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196748 üzenetére
Hát én csak 84 kilóval nyomok fekve
azzal most ment 5 rep éppen, de 5 mp pihi után kinyüstöltem magamból még 2 repet, igaz nem volt a legszebb az utolsó
Ha 100al megy majd 1x az 5, akkor bazi büszke leszek... Ha megy majd -
Mell+bicepsz volt ma, jól adta - egy órája itthon vagyok de még mindig érzem erősen
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Peaceliker #196724 üzenetére
nekem sem ment ma... lábnap volt, de 0 kedvem volt hozzá, így nem is vittem túlzásba... (3x squat gép, 4x fordított squat gép, 3x lábnyújtó, 3x lábhajlító) ugyanakkor fekvenyomásból kiment majdnem 5rep (utolsóba kisujjnyi segítség kellett elvileg) 115kg-ból, szóval elvileg haladtam a márc elejei 120kg 1rm-hez képest, elméletben a mostani szintem valahol ~125-129kg között van az 1rm. nem sok, tudom, de azért progresszió ez is. sajnos nálunk nincsenek 1,25kg-os súlyok, így nehéz minimális léptékkel haladni, de majd megkérdezem a főnököt, hogy van-e valahol elrejtve vagy lesz-e... max veszek 2db-ot, aztán viszem magammal, amikor kell
szóval szumma nem volt annyira rossz nap, de nem volt az igazi... majd csütörtökönszerk.: a gépfoglaltság szerencsére nem akkor probléma nálunk, mert általában mindig van vissza pár izomcsoport/gyakorlat, amiből tudok válogatni, meg persze vannak alternatív cuccok is... de tény, h én is ki tudok akadni (magamban, mert szólni nem szoktam érte), amikor látom, h foglalt a gép és a srác/csaj ott pötyög a telóján 5-10percenként csinálgat valamit rajta, ha épp eszébe jut és így foglalja 30-60percig...
-
aelod
veterán
válasz
Tyler Durden #196744 üzenetére
Átérzem, bár én nem diétázok
-
-
tisn
addikt
válasz
scdlsc #196740 üzenetére
De amikor megkérdezem, hogy hány sorozat van még hátra és benyögnek olyan számokat, hogy MÉG ÖT. Na akkor b+ tényleg ölni tudnék.
nem tudom, nekem a terem a kikapcsolodas, a nyugalom szigete. telefont se viszek be. ha ilyeneken felizgatnam magam, reg megbolondultam volna. szerintem ezen a reszen allitani kellene magatokon sracoknics eleg faszsag a munkatokban?
-
Vitee
aktív tag
válasz
roti86 #196734 üzenetére
Februar ota vagyok deficitben, azaz 3 honapja.
A legtobb gyakorlatban meg mindig van progresszio, eddig 6.5-7kg minusz, sok gyakorlatban pedig csak stagnalok, maradt az eroszint, de nem birok menni feljebb.
Ha jol szamolom ez ilyen 450-500 kalorias deficit nalam es tenyleg semmiben nem lett az eroszintem gyengebb, meg a tegnapi edzesen is sikerult plusz ismetleseket 1-2 gyakorlatban. -
scdlsc
senior tag
válasz
Tyler Durden #196728 üzenetére
Ez egy dolog, idegesítő, de kifizette a belépőt, neki így jó, hát csinálja. Én már tényleg nem szólok semmiért, mert mindeki rögtön megsértődik mindenen. De amikor megkérdezem, hogy hány sorozat van még hátra és benyögnek olyan számokat, hogy MÉG ÖT. Na akkor b+ tényleg ölni tudnék.
-
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #196738 üzenetére
azert nem fizetek, van itthon zold, akkor ettem volna azt egy tonhalkonzervvel
-
tisn
addikt
válasz
Dorian #196735 üzenetére
megkerdeztem mit rendeljek neki. felnott mar.
ilyen esetben 99%-ban kibirom a zabalast, vagy elmegyek vele mekibe, es eszek egy dupla sajtburgert, ami kicsit jobb makroilag es kcal tartalomban mint a pizza.
de reggel valami megtort bennem dieta ugyben, amikor raaltam a merlegre. husvet ota szigoruan tartom (es elotte is, husvet mondjuk zabalos volt) , minden nap mozgok legalabb 2 orat, napi -500-2500 kcalon vagyok, eredmeny +1kg. kurva anyjat, akkor eszek egy pizzat...
-
Peaceliker
addikt
válasz
roti86 #196734 üzenetére
Épp ezt akartam írni, hogy 2-3 hétig nálam sincs gond, aztán energia szintem, mindenem földbe áll.
tisn
Tegnapi napot én is +1500kcal al zártam
Egyszerűen zabálhatnékom volt. Este 9 után még betoltam 150g mogyorós pufit is
Na szóval ma spártai nap lesz reggeli off, eddig 1000 kcal fogyott ma. Vacsora mondjuk még romba dönthet mindent -
-
tisn
addikt
válasz
Dorian #196731 üzenetére
ch
tegnap mikor mar a kcal keret vegere ertem, hazajott a lanyom, hogy ehes, rendeljek mar neki pizzat. egy pizzat rendelni a jarulekos koltsegek miatt draga, szoval lett ketto. es sajnos be is toltam egyben, szoval 2500kcal helyett lett cirka 4500, meg 500g ch a vege.
-
tisn
addikt
válasz
nalunk is egy gep van, plusz a smith keret. ha mindketto foglalt, csinalok mast addig, de ha neha kimarad egy fekvenyomas sem dol ossze a vilag.
ilyeneken mar nem izgulok. nalunk az ulvelehuzoshatgep csiga, meg a hashoz huzos ulos csiga paros a legnehezebben elerheto
(bocs, nem tudom meg mindig a gyakorlatok neveit
)
-
Dorian
félisten
Nem akarom elkiabálni, de (de igen
):
1,5 hete csinálom a szigorúbb kalóriamegvonást a szénhidrátból. Kb. annyi, hogy minden kajából annyi ch-t vettem el, hogy utána egy nagyon kicsit éhes maradjak. 1,5 hét alatt 2db étkezésnél nem volt így, egyiknél (ebéd) a ch adta a jóllakottságot, másiknál (vacsora) a zsír. Most kiszámoltam, hogy fixen 360 kalóriát vonok meg (reggeli tízórai ebéd) + az esti esetleges túrórudi, mogyoróvajas kenyér, ilyesmit is, de az ebben nincs benne, mert esetleges volt.
És így, 1,5 hét alatt már ki merem jelenteni, h látok eredményt a hasamon, kezdenek jobban kirajzolódni a kockák. Ez bíztat, hogy folytassam tovább, június közepét adtam magamnak, mint határidőt. Kíváncsi leszek, hogy az erőszintem csökken-e edzések alatt.
Ill. több hasizomedzést is végzek, csak vastagodik az is, ha már izom a nyomorult. -
-
Dorian
félisten
válasz
Mondtam volna, h tudod mit, majd én pakolom, nem neked kell. Persze a megfelelő hangsúllyal
-
válasz
Én tegnap jót edzettem pedig felbaszták az agyamat. Egy fekvenyomó gép van, emberünk 5 perces pihenőket tolt, természetesen mobilozva. Beszállni nem lehetett mellé, mert hát ne pakolgassuk már a súlyokat..
-
Dorian
félisten
válasz
Én kinyírtam tegnap a lábaim, jól ment a lábedzés minden része, de a csípőtolást elbsztam: sokat akart a szarka, nem bírta a fara
Az utóbbi időben szándékosan elkezdtem az egóm leépíteni és ha nem teljes a mozgástartomány ott ahol kell, visszább veszem a súlyt. Márpedig nem ment fel egyenesig ahol a farizom legjobban dolgozna. Szóval csináltam még egy csípőtolást utána a megszokott 210 kilóval, azt meg nem én bszatm el, hanem valahogy a heveder rögzítése egy pillanatra kilazult(?) elengedett, és megrántott a súly gyakorlat közben, így le kellett tennem nem a rendes helyére, hanem a földig. Aztán gondoltam magamban, h a krv anyját ennek a szarnak, akkor is megcsinálom, szóval felnyomtam onnan és befejeztem a sorozatot.
-
Peaceliker
addikt
Pfuuu a mai nap edzésem egy igazi fos volt. Sem volumen, sem intenzitás sem energia szint nem volt jó.
De nem baj, legalább mozogtam valamit -
Peaceliker
addikt
válasz
Elektrosokk #196719 üzenetére
Na igen.... Nálunk csak egész pici méretben van... Lehet jobb is így
-
Dorian
félisten
válasz
Elektrosokk #196717 üzenetére
Igen, már fel is használtam
-
Ka999
tag
válasz
Elektrosokk #196716 üzenetére
Honnan szoktad rendelni?
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Peaceliker #196697 üzenetére
Jaja, nálam is beindult a fogyasztás rendesen.
Valami hordós kiszerelés kéne.
-
marked one94
őstag
Na én most megcsináltam egy másik email címmel és egyből jött a 20%-os kupon kód.
-
Dorian
félisten
Magánhoz kell menni, gyorsabban kapsz időpontot.
Nálunk a kutya is jár gyógytornára
[kép] -
-
tisn
addikt
mult penteket kihagytam a derekfajas miatt*. igy viszont a vasarnapi pihenonapon potoltam. emiatt most sorozatban 8 edzesem lesz a kov vasarnapi pihenoig, a szerdai lightosabb helyett akkor erdemes lehet mondjuk ketten es penteken konnyitett edzest csinalni? de lehet valamelyik nap inkabb elmegyek uszni.
*azert az jo, hogy mostanaban ezek mar csak 1-2 naposak, csak erosodik az also hat szep lassan, regebben ezek meg egy hetre kiutottek. lanyom baszogat, hogy menjek mar el gyogytornaszhoz, mondom neki adjal ra $$$-t. ket jogsi fut epp meg egy fogszabalyzo, mar
kenyerenproteinporon es vizen elek. -
Dorian
félisten
Túlvagyok az első héten a frissített edzéstervvel, ahol a lábon kívül minden más izomcsoport minimum 2x alkalommal a héten stimulust (másodlagosat pedig 4x), hogy a frekvenciát növeljem. Ezért bevezettem a konditermi 3 mellé egy 4. otthoni, rövid alkalmat is. Egyelőre tetszik (bár a pénteki napot hátilag hülye módon (na még egy sorozat ebből is meg abból is) túltoltam, így a végén a vállbólnyomás már nem ment))
Otthon ugye limitáltak a lehetőségek, úgyh súllyal-húzódzkodással adtam a hátnak a 2. alkalmat, de semleges fogással + chin-up-pal, hogy a bicepsz is kapjon.
Kettlebelles military press-szel (ami kb az arnold nyomás kettlebellel) megoldom a vállat, alsó hasizmot meg lábsúlyokkal-lábemeléssel.
Ferde és haránt hasizmokkal vagyok kicsit bajban, mert a russian twistet és az oldalhajlítást is 20x csináltam mire bármit éreztem belőle, ezzel lehet, h csak a regenerációt rombolom, de csak 24 kilós súlyzóm van otthon. -
Ka999
tag
válasz
marked one94 #196698 üzenetére
Köszi, nekem nem jött semmi, pedig két különböző címmel is próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest