Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CriticalHit
addikt
2/3
[I lost....] -
CriticalHit
addikt
-
CriticalHit
addikt
🏆 A Holland Tölgy. Újra. [link]
-
CriticalHit
addikt
-
CriticalHit
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
Tökéletesre sikerült. A közelében sem volt senki.
[We won It again] -
CriticalHit
addikt
válasz
CriticalHit
üzenetére
-
CriticalHit
addikt
-
CriticalHit
addikt
Szedtek Máriatövis, illetve Q10 készítményt?
-
CriticalHit
addikt
válasz
Dorien
üzenetére
Akkor pedig a víz
.
Pedig a Virgin Whey semmi más, mint tejsavófehérje-koncentrátum és sűrítőanyagként napraforgó lecitin. Lehet, hogy az utóbbi.Nyíltan:
[ The BEST Steroid Cycle for Beginners ] -
CriticalHit
addikt
[ 3 BEST EXERCISES FOR A WIDER CHEST. ]
Dorien:
Biztos, hogy nem a tej "puffaszt, fingat"? Egyéntől függő de az elválasztási kortól kezdődően csökken és meg is szűnik a a csecsemő táplálásra optimalizált tej emésztéséhez szükséges hormonok és enzimek termelődése.
Próbáld ki kókusztejjel esetleg kecsketejjel.
A müzli a túl magas rosttartalma miatt is puffaszthat.
Próbáld előre beáztatott zabpehelyből készített zabkásában vagy köleskásában müzli helyett. -
CriticalHit
addikt
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Bocs, ide céloztam de mellé lőttem:
[link]Zabkása kókusztejben elkészítve (előző nap beáztatva), dióbéllel, mandulával, mákkal, fahéjjal, gyömbérrel és fagyasztott vagy szezonjában friss áfonyával, szederrel, ribizlivel.
Köleskása szabadban legeltetett tehenek teljes tejében elkészítve a többi ugyanaz.
Érdemes váltogatni, mert a zabnak magas a fitosav tartalma amely gátolja a vas, kalcium és magnézium felszívódását.
Többnyire azonban inkább teljes túrót keverek bele a por helyett.
-
CriticalHit
addikt
Akciós lesz csütörtöktől az Edamame (zsenge szójabab) amiről nem is tudtam, hogy szuper étel kategória. Ideje, hogy beiktassam én is.
-
CriticalHit
addikt
"havazás miatt elmaradt."
Kifogás és következetlenség.
"itt este volt egy kis piálás"
Kis piálás nem létezik. Az alkohol méreg. Kis mennyiségben is. Durván roncsolja a teljes emésztő rendszert és pusztítja a sejteket köztük a születésünktől fogva fix mennyiségű agyi idegsejteket. Pusztítás helyett jobban megéri vigyázni rájuk.
Maradj kalória deficitben ha lapos és szálkás hasat akarsz és légy következetes a diétában és az edzésben.
-
CriticalHit
addikt
Jó kis Felsőtest tömegelő edzés, mellébeszélés nélkül. [link]
Csináltok Szuper szetteket?
-
CriticalHit
addikt
-
CriticalHit
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
Mi az edzésterv a 170-re?
flash-
Iszol hozzá elég vizet?
A Szűrési értékre gondolnak szerintem (eGFR >90). -
CriticalHit
addikt
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Részemről inkább napi 6-8 db pirítatlan, sózatlan természetes mandula. A mandulakrém pirított mandulából készül amivel már veszít a tápértékéből, bár sokak szerint az ízét javítja. Ami nálam nme szempont.
-
CriticalHit
addikt
válasz
KAMELOT
üzenetére
Igen, a Méhpempő a csúcs de nehéz beszerezni, hiszen a méhkirálynő egyetlen tápláléka, ezért a méhészek nem szívesen veszik el tőle. Meg is kérik az árát.
tisn:
"az ebéd pedig krumpli leontve sos palacsintatesztaval jol bezsirozott/beolajozott tepsiben kisutve (krumplis pite)"
Remélem csak heti egyszer a csaló napon.Dorien:
Az agyonfőzött áfonya lekvárnál sokkal egészségesebb a friss vagy fagyasztott áfonya, szeder, eper, ribizli túróban is egy kis fahéjjal.
A zsírmentes joghurt helyett pedig jobb választás a természetesen 10% zsírtartalmú natúr Görög joghurt. Diéta ide vagy oda. -
-
CriticalHit
addikt
A Nutella 57 %-a iparilag túlfinomított fehér cukor, 13% mogyoróvaj, a többi pálmaolaj, kakaópor és tejpor. 3500Ft/Kg-áron.
A gyerekek bolondulnak érte mert kurva édes, rákapnak, édesség függőséget okoz, a szülök pedig nem tudnak ellentmondani, a gyártó és a kereskedők pedig dörzsölik a profit éhes markukat.
Ezen az áron tiszta dióbél, kesudió, mák, valamivel drágábban mandula, csirkemell, akciósan vadlazac is kapható. A gyerekek azonban kiköpik, mert nem édes és inkább Nutelláért hisztiznek. A szülők pedig csak magukat hibáztathatják.Ha az a palacsinta túrós, diós vagy mákos lenne...
KAMELOT:
"Nem növényevők vagyunk"
Hanem mindenevők. A növényi fehérje nem károsítja a vesét ellenben az állati fehérjékkel.Apollyon:
Komplettálva hüvelyesekkel még ér is valami. -
CriticalHit
addikt
válasz
KAMELOT
üzenetére
Pannónia Power Pápa.
Ami büszkeséggel tölt el, bár csak más tollával ékeskedve."Egy HC edzés max 30p."
Dorian Yates ajánlása átlag kondiba járó, tiszta gyúrósok részére max 60 perc heti 3 nap teljes test vagy heti 4 nap felső/alsó felosztásban.
"Honnét tudod, hogy az adott súllyal mikor van bukás?"
Elmész teljes bukásig és meglátod az hányadik ismétlés.Peaceliker:
LoLK1LLMy53Lf:
"nekem sajnos az összes mellgép kényelmetlen"
A csigás tárogatás 20 fokos padon is? Kedvencem. -
CriticalHit
addikt
Max V
[link] -
CriticalHit
addikt
válasz
Fred23
üzenetére
Mindig is lenyűgözött a tornászok izomfejlettsége, bármiféle súlyzós gyakorlatok nélkül.
Dorian:
Én kifejezetten zavarónak érzem a keret rövidített mozgástartományát, ezért aztán folyamatosan rágom a tulaj fülét, hogy szerezzen be 30-50 kg közötti vagy szerelhető vagy max 2,5 kg-os köztes egykezes súlyzókat.aelod:
"Amiből a mellizom nem profitál"
Véleményed szerint. Tényszerűen azonban akadályozza a teljes mozgástartományban történő gyakorlat végrehajtást amiből aztán a mellizom valóban nem profitál. -
CriticalHit
addikt
válasz
cOxeR
üzenetére
Jó neked. Nálunk a konditeremben 30-as után 50-es a következő lépcső. Hajrá nekem! Próbáltam lánccal és gumipókkal a kisebb emeléseket de végül inkább kénytelen voltam áttérni a kevésbé optimális de legalább kis lépésekben emelhető kereten nyomásra 20 fokos ferde padon.
aelod:
Pedig épp az a számottevő előnye. A mellkast elérő rúd akadályozza a mellizom nyúlását. -
CriticalHit
addikt
válasz
KAMELOT
üzenetére
Már sikerült megnyernie 2024-ben.
Cbum mellett azonban esélye sem lenne.
Ramon Dino is magasra tette a lécet.
Azért drukkolok, hogy visszaszerezze a trónt. Szimpatikus arc.Seth:
"Csak a gyengeségeit nem mutatja.''Remélem azért, mert nem akarja kijátszani az ütőkártyáját és óriási, pozitív meglepetésnek szánja az elért fejlődését.
-
CriticalHit
addikt
Felkészülés a cím visszahódítására. Azt a kurva...
Menni is fog szerintem ha a lábai miatt nem bukja el újra.
Teljes kérdések és válaszok: [link] -
CriticalHit
addikt
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Az összetevők és azok minősége számomra sokkal fontosabb, mint az oldódás vagy az íz. A meleg zabkásában, köleskásában pedig tökéletesen oldódott. Ár/érték arányban számomra rendben van.
-
CriticalHit
addikt
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Világos. Akkor inkább a 100% Kreatin-Monohidrát valahol, valamikor.
Dorian:
Mi alapján általánosítasz? [link] Nekem bejött jó áron. Aminosav tartalom rendben, 70-72% fehérjetartalom rendben. Természetes ízesítő, Sztévia rendben. -
CriticalHit
addikt
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Ha nem is 3 kg Kreatin ára most 7800-ft de 7 800 Ft / kg = 23 400-ft.
-
CriticalHit
addikt
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Az élelmiszerekkel elfogyasztott szelén felesleges mennyisége a vizelettel kiürül a szervezetből.
"A túladagolás a szelént tartalmazó étrendkiegészítők túlzott fogyasztása miatt jelentkezhet. Szerves szelént tartalmazó élelmiszerek fogyasztásával nem jelentkeznek a szelén mellékhatásával kapcsolatos tünetek."
Számos videó található napi 10 tojás évek óta fogyasztásának előnyeiről a neten. Mégis azért nálam csak 2 db sárgája nyersen naponta az adag, az összegyűjtött fehérje pedig megsütve paradicsommal és burgullal vagy kölessel a vasárnapi vacsora.
Dorian:
Az erjesztett hering nekem már túl sok, de a paradicsomos szardínia, makréla és hering konzerv legalább kétszer egy héten, illetve a vadlazac amikor éppen jó áron kapható a Lidl/Aldi-ban.
-
CriticalHit
addikt
válasz
Dorian
üzenetére
Antianyag: Avidin nevű fehérje, ami megakadályozza számos vitamin (B csoport) felszívódását. Hőkezeléssel semlegesíthető.
Szóval szójabab.
Miért jobb az aszalt olívabogyó, mint a friss? A friss az egyik alapja a szerintem legegészségesebb Mediterrán diétának.
Alaszkai tőkehal roston sütve a tányéron?
Valóban a [link] az egyik legbiztosabb eredeti olíva olaj beszerzési forrás. Szívesen meg kóstolnám milyen a préselőből frissen kicsorduló valóban első préselésű, sűrű, a torkot megkaparó olíva olaj.
Miért egészségesebb a nyers (BIO) tojássárgája, mint a hőkezelt? [link] -
CriticalHit
addikt
Főleg a porcukor és lisztes gombóc...
Dorian:
Az a zöld milyen bab? A tojás legegészségesebb része a sárgája de csak akkor ha nyersen (BIO) a fehérjétől szétválasztva de max 4 percig hőkezelve fogyasztjuk. Szemben a fehérjével, amihez legalább 8 perces hőkezelés szükséges az antianyagok semlegesítése céljából.
A szelet teljes kiőrlésű kenyeret pedig a pirítás teszi még egészségesebbé. Főleg fokhagyma bedörzsölés és extra szűz, kizárólag mechanikus eljárással kinyert Oliva olajjal becsurgatva.
A datolyát lehagynám a magas koncentrált Fruktóz tartalom miatt. -
CriticalHit
addikt
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Jobban jársz ha hallgatsz a szervezettedre, pihensz és fizikai terhelés helyett most hagyod, hogy az energiáit az öngyógyításra tudja fordítani. Érezni fogod, mikor újra készen állsz az edzésre.
ncc1701:
Szteroidokkal kitolható de még úgy sem a végtelenségig, hiszen még a Mr Olympia győztesek is elérnek egy holt pontot, amin túl kell lendülniük vagy kiszállnak. -
CriticalHit
addikt
-
CriticalHit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
"calorie surpluses do nothing to cause more gains than maintenance"
Ez azért érdekes, hiszen eddig több helyen is elhangzott, hogy kalória többlet nélkül nem lehetséges sem az izomtömeg sem az erő növelése. Nem hiába az ajánlott súlyzós étrend szerint 60% szénhidrát, 25% fehérje és 15% telítetlen zsírsavak az optimális tál.
Két Pull és két Push egy héten a terved?
pl:
Hétfő: Push
Kedd: Pull
Szerda: Pihenő
Csütörtők: Push
Péntek: Pull
"én abszolút hiszek abban a "tudományban" hogy minél többször edzel egy testrészt annál jobb."
Ha neked működik akkor sikerült megtalálnod a saját Szent Grálodat.Az azonban zavar a kutakodásomban , hogy akkor viszont Mike Mentzer és Dorian Yates miért választotta a teljesen ellentétes megközelítést, ami Dorian Yates esetében 6 egymást követő Mr Olympia címet hozott. Majd 3 súlyos sérülést ami aztán visszavonulásához vezetett de addig veretlen maradt.
-
CriticalHit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ahogy a Szent Grál is csak egy misztikum...
Mi a gond azonban ezzel a 3 napos edzés tervvel?
tisn:
Kerülöm a keretet, mert úgy érzem korlátozza a természetes mozgástartományt. A biztonságérzeten kívül semmi előnyét nem tapasztaltam, sőt érdekes módon még gyengültem is miután szépen emelgettem a súlyokat 6 hónapon keresztül, majd visszatértem a villához nagy elánnal és legnagyobb meglepetésemre kevesebb súllyal ment, mint előtte. Valamikor réges régen, egy távoli galaxisban. Amikor még nyomtam rúddal. -
CriticalHit
addikt
Most próbáltam alsó hátra (is) a Dorian Yates féle felhúzást 07:30 [link] lábszár középtől 3x8-10-12 jóval kisebb súllyal, mint korábban a földről és láss csodát kiválóan érzem a teljes hátizomzatot, nincs láb erőltetés és központi idegrendszer kifáradás. Soha többet teljes felhúzás földről.
-
CriticalHit
addikt
Érdekes gyakorlatok valóban.
Számomra is sokkal stabilabb mindkét lábbal a földön bár ma már inkább vagy egykezes felső csigával vagy ferde padon kettő darab egykezes súllyal csinálom. Sokkal jobban érzek a hátamban, mint az egykezes fűrészelést.
A rúddal való fekvenyomást, főleg negatív padon nem is említve.
-
CriticalHit
addikt
Az optimális edzés tervet mint a Szent Grált tovább keresve, amit Dorian Yates ajánl röviden: [Ideal Gym Routine]
Edzés1: Mell, Váll, Tricepsz
Pihenő
Edzés2: Hát, Bicepsz
Pihenő
Edzés3: Láb, Has -
CriticalHit
addikt
-
CriticalHit
addikt
-
CriticalHit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
"De őszintén szólva nem akarom cáfolni próbáld ki"
Erősen gondolkodom rajt de úgy módosítva, hogy 4 nap pihenő nap helyett csak kettő (jobban szeretek edzeni járni, mint pihenni) az edzések között. Ahogy most is csinálom 2 bemelegítő 2RiR sorozat után jöhet a teljes bukásig munkasorozat, mert szükségem van a bemelegedő izmokra, a vérbőségre és mindig is úgy éreztem, hogy soha nem a 1. hanem csak 2. vagy 3. sorozatban vagyok a legjobb, így aztán az a munkasorozat. Félek, hogy a munkasorozattal kezdés csak sérüléshez vezet.Woodslave:
"magas volumen nem tesz jót mert ,elhasználódok, és megsérül vmi."
Ez viszont igaz a Magas Intenzitású edzésre is. Lásd Dorian Yates sérülései.
Ezért is keresem a legjobb, az optimális megoldást, amiről azonban egyre inkább sajnos kiderül, hogy, hogy nem létezik. Vagy mégis? [link]m3ss
"valasztani kell izmonkent kb 2 gyakorlatot, amik effektivek, optimalisak neked. heti 2x-3x csinalod oket 0-2 rir es kesz. eszel, alszol, iszol es nosz amennyit a genetikad enged."
Ez viszont teljesen szembe megy a Mike Mentzer által kidolgozott "optimális edzés" rendszerrel. Számodra viszont működik. Nehéz az eligazodás. Nincs egyértelmű igazság.Dorien
"én a hasat, lábat kihagyva"
Miért? A nehéz lábedzés kifejezetten jót tesz a szív és keringési rendszernek, a növekedési-és férfi nemi hormon termelődés fokozódásnak és a teljes test erősödésének. Egy Láb-Has (Alsótest) nappal kiegészítve a terved nekem is szimpatikus.Dazsar
"Az a baj hogy ez nem fekete fehér."
A Dr. Nash Jocic PhD videó szerint [link] viszont egyértelmű az igazság, ahogy a Mike Mentzer videó szerint is [link] miközben a két elv gyökeresen különböző, ütik egymást. -
CriticalHit
addikt
Elgondolkodtató, értelmes gondolatok arról, hogy miért NEM ajánlott heti egynél többször edzeni egy izomcsoportot 20-40 sorozattal: [link]
Újra csak High Volume VS High Intensity.
Woodslave:
Ezért voltam kíváncsi arra. hogy aki már próbálta vagy jelenleg is követi a Mentzer elveket milyen tapasztalatai vannak. -
CriticalHit
addikt
Mi a véleményetek a Mike Mentzer által kidolgozott optimális edzés rendszerről? [link]
Edzés nap 1: Mell-Hát. Minden esetben bukásig. Tárogatás 1 x 6-10 ismétlés, Fekvenyomás ferdepadon 1 x 6-10 ismétlés, Lehúzás csigán alsó fogással 1 x 6-10 ismétlés, Felhúzás 5-8 ismétlés.
4 Pihenő nap.
Edzés nap 2: Láb A. Lábnyújtás + Lábtoló vagy Guggolás 1 x szuperszet 8-15 ismétlés. Álló vádli 1 x 12-20.
4 Pihenő nap.
Edzés nap 3: Váll-Kar. Oldalemelés 6-10, Hátsó delta 6-10. Karhajlítás rúddal 6-10. Tricepsz lenyomás/Tricepsz nyújtás fekve 6-10, kötéllel soha! + Tolódzkodás 3-5 ismétlés szuperszet
4 Pihenő nap.
Edzés nap 4: Láb B. Lábnyújtás 1 ismétlés emelt súllyal 15-20mp megtartással a felső holtponton + Guggolás 8-15 ismétlés szuperszet. Álló vádli 12-20 ismétlés.
4 Pihenő nap.
Újra Edzés nap 1-4.
Próbálta már valaki?
-
CriticalHit
addikt
-
CriticalHit
addikt
Tudtok olcsóbb Kreatin-monohidrátot, mint [link] ?
-
CriticalHit
addikt
Dorian Yates röviden: "Quality and intensity" [link]
-
CriticalHit
addikt
A hatékony hát edzés lényege 10mp-ben:
[link] -
CriticalHit
addikt
Köszi a hozzászólóknak a Kreatin, illetve az EAA témában.
-
CriticalHit
addikt
Használ valaki Kreatint, valóban működik és segít az erősödésben vagy csak vizet köt meg az izomban és puffasztással látszat tömeget mutat?
A Tejsavó fehérjepor miért előnyösebb, mint a tiszta Esszenciális Aminosavpor?
-
CriticalHit
addikt
Bölcs tanácsok a már bölcs korosztály részére:
[Age Like Steel ] -
CriticalHit
addikt
More Volume = More gains?
[link]
12:43-tól igazán érdekes. A lényeg. -
CriticalHit
addikt
Több fehérje = Több izom? [link]
-
CriticalHit
addikt
Tricepsz edzés könyökfájdalom nélkül de hatásosan:
[ MUST DO triceps exercises! ]05:40, ezt a gyakorlatot kerülöm, mert a könyökömet érzem.
-
CriticalHit
addikt
válasz
ncc1701
üzenetére
A hibás gének öröklődésének hajlama általánosságban 20% de a különböző típusok örökölhetőségének esélye különböző. A rák 100%-ben a genetikai információt tároló örökítőanyag genetikai mutáción alapuló betegsége. Lehet öröklött és karcinogén hatások alapján kialakult. Ugyebár.
-
CriticalHit
addikt
válasz
ncc1701
üzenetére
Az orvostudomány jelenlegi állása szerint sajnos a genetikai kódhibákat semmiféle étrend, étel nem képes kijavítani. Bárcsak ennyire könnyen megakadályozható vagy gyógyítható lenne a rák.
Az immunterápia biztató, amivel képesek leszünk irányítani a szervezet öngyógyító képességét és az immunrendszer javító génjeinek célzott működését, illetve ezzel párhuzamosan a hibás sejtek álcázóképességét megszüntetni. Ehhez azonban az étrend vajmi kevés.
Öröklött hibátlan gének, erős immunrendszer magas génjavító immunsejt számmal, karcinogén hatások kerülése, korai felismerés, lelkiismeretes onkológus és szerencse a kulcs. -
CriticalHit
addikt
válasz
ncc1701
üzenetére
A Keto is szélsőséges és egyoldalú akárcsak a Carnivore vagy a Paleo. Az állati eredetű telitett (többszörösen) zsírsavak egészségesnek hirdetése súlyos tévedés, hiszen bizonyítottan tönkreteszik a keringési-és érrendszert, ami súlyos problémákhoz vezet. Max 3 hónapig javasolt fogyás céljából.
-
CriticalHit
addikt
Enyhe vese elégtelenség. "Csökkentse az állati fehérje bevitelt 10%-al". Szól a körzeti orvosi tanács. Nem érdemes a vese dialízist kockáztatni, háromszor egy héten napi 8 óra + utazás, csak azért, hogy nagyobb legyen a bicepsz.
ncc1701
Az ember mindenevő, amit az emésztőrendszer és a fogazat felépítése bizonyít. -
CriticalHit
addikt
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Nem kalória, hanem szénhidrát: 6-9g/kg/nap. Izomépítés. Akárcsak a fehérje 1,4-1,6g/kg/nap. Súlyzós edzés mellett a tégla és a malter.
-
CriticalHit
addikt
válasz
kiskaloz
üzenetére
Lehetetlen minden sorozatban bukásig elmenni, mert akkor egyikben sem éred el a valódi bukást. Az első 2- 3 sorozat bemelegítés, felvezetés, ráérzés segítés tökéletes végrehajtási formával teljes mozgástartományban bukás mínusz 2-3 ismétlési számmal (10-12) majd jöhet a munkasorozat (6-8) ahol az utolsó ismétlést már nem vagy képes teljes mozgástartományban végrehajtani de ennek ellenére addig folytatod a gyakorlatot, amig csak bírod.
Az edzésterved kijavításához látnunk kell a pontos heti edzés beosztásodat, gyakorlatokkal, sorozatokkal, ismétlési számokkal.
-
CriticalHit
addikt
válasz
kiskaloz
üzenetére
Amíg vannak szabad kézisúlyzók, pad, lehet tolódzkodni és húzódzkodni addig nincs ok arra, hogy a gépeket hiányold.
Edzési idő: Dorian Yates szerint az amatőr (értsd anabolikus szteroid mentes) súlyzós edzést végzők számára az optimális edzés idő napi max. 60 perc + hasizom edzés és 3 nap/hét.
Ha a következetes, rendszeres súlyzós edzés, az emelt fehérje bevitel, az emelt kalória/szénhidrát bevitel és az elegendő regenerációs idő ellenére sem erő sem pedig izomtömeg növekedés nem történik csak zsír jön fel 28 évesen ott vagy az edzésterv vagy/és az intenzitás nem stimmel. Szerintem."8-14 sorozat között hatalmas különbség"
Igen, mert a bicepsz, tricepsz kevesebb sorozatot igényel, hiszen már dolgoznak a hátedzés, a melledzés és a válledzés alatt is. -
CriticalHit
addikt
válasz
kiskaloz
üzenetére
Megvan a napi 1,4-1,6g/kg fehérje és a 6-9g/kg szénhidrát és a 7-8 óra minőségi alvás, a 8-15 sorozat/izomcsoport/hét?
A fogyás és az erőnövelés vagy izomtömegnövelés egy időben nehezen működik. Lean Bulking [link]
Az 5 hetenként változtatás helyett inkább a 6-8 hét utáni kihagyás, majd azt követően edzés terv változtatás, amennyiben elérted a plafont, nem tudsz tovább fejlődni, hozzáadni több súlyt vagy ismétlési számot növelni. -
-
CriticalHit
addikt
-
CriticalHit
addikt
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Köszi.
-
CriticalHit
addikt
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Kicsi csomag [link] . Ha lenne min 2 kg-os kiszerelés ezen az 5500-ft/kg körüli áron, már jöhetne is.
-
CriticalHit
addikt
Ha eljössz Pápára, megkóstolhatod: [link] . Soha nem próbáltam azonban hideg tejben vagy vízben sima rázással.
Nekem bejön (amikor akciós) a minden felesleges összetevőtől mentes Ízesítettlen Gymbeam True Whey (Tejsavó fehérje koncentrátum (tej) 99%, emulgeálószer-napraforgó lecitin). is, amit itt mosléknak tartanak de számomra az íz a legkevésbé fontos. A természetes tejszínes, vajas íze bármilyen mű íznél kellemesebb számomra. -
CriticalHit
addikt
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Semmi gondom nincs a Stillmass Whey Protein Silver Sztévia-val. Meleg zabkásában, köleskásában jól oldódik, sűrít, még a kókusz-csokoládé íz sem rossz. Nyugodt szívvel ajánlom. Továbbra is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Home server / házi szerver építése
- Sci-fi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.