- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
K1LLMy53Lf #197649 üzenetére
A l-theanint hol veszed? Zöld tea vagy tabletta? Triptophan az nekem is hat. Gymbeam.hu most akciózik.
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #197655 üzenetére
a multkori teniszkonyok ota ovatos vagyok a progresszioval, jellemzoen kethetente egy gyakorlatnal emelek szintet vagy ha az ismetlesszamon latszik, hogy mar kellene. de szepen haladgatok.
fekvenyomas meg amiatt is gond, hogy igyexem a 3. verziot (sima pad, smith keret 2-es fokozaton dontve a pad, smith keret 3-ason a pad) ugyanolyan sulyra felhozni, a 3. verzioval meg csak 70kg-al megy a sori, valoszinuleg gyenge a vallam. Persze lehet ez igy faszsag
-
marked one94
őstag
válasz
Nekem a gymbeames ashwa+ksm66 meg l-triptofantol kellemetlen álmaim vannak és emiatt kelek fel éjjel. Utána meg alig bírok vissza aludni mert kattogok milyen rossz volt az almom
-
Dorian
félisten
válasz
Én most rendeltem Gabát alvássegítőnek, kíváncsi vagyok. Az 1 triptofán (500mg) + 1 melatonin (1mg) kombó mostanában jónak tűnt. Tegnap, elsőre az 1 gaba (750mg) nem annyira. Ma este kipróbálom triptofánnal.
-
m3ss
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #197644 üzenetére
hat nem tudom, lehet. te erzed. en is szedek ashwagandat is, theanint is triptofant is. megmondom oszinten sztem penzkidobas mind, el is fogom engedni oket. en semmi lenyeges valtozast nem veszek eszre. lehet merheto szaszaelokasan, de oriasi kontrasztot semmilyen szinten nem okoznak.
ja, teremben en se nyulok szabad sulyokhoz. ezek a modern gepek effektivebbek hipertrofiara, egyenletes terheles miatt is.
-
m3ss
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #197640 üzenetére
csodalkoznek, ha ezek a cuccok lent tartanak a pulzust. valszeg peacelikernek azert magasabb a nyugalmija is, meg amiket irt, hogy futasnal mennyire felment neki az extrem. majd most a panttal kiderul mennyire mer jol az oraja
plusz o azert otthon edz, szabad sulyokkal. sokkal jobban feltolja a pulzust, meg nagyobb rendszerszintu faradtsagot okoz az a fajta edzes, mint amikor az ember gepeken edz.
egy bolgar, gyurus huzodzkodas, de keretes fekvotamasz, allo db vallbol nyomas is jobban feltolja nekem a pulzusomat, mint a teremben vegzett gyakorlatok. meg jobban el is faradok toluk a stabilizalo izmok reszvetele miatt is gondolom. -
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #197527 üzenetére
Én ma kipróbáltam barbell rolloutot. Ugye haskerék helyett. Hát saját súllyal kevés. Felraktam a hátamra 20kg ot... Na úgy 4 ment
szóval legközelebb 10-15kg al tolom inkább
de amúgy tetszik a cucc
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197505 üzenetére
Igen, az egykezes letolád nehezebb. A kétkezest 77-tel, az egykezest 32-vel csinálom.
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197448 üzenetére
Sztem a pisztácias az pisztácias. A natúr pisztacianak egyáltalán nincs erős íze, így ettől sem varható el.
-
válasz
K1LLMy53Lf #197448 üzenetére
Ízlik, letoltam. Oldódása is egész jó. Mondjuk íz ide vagy oda, legközelebb az egészségesebbeket fogom venni. (Azokat nem is láttam még a rendelésem idején, csak utána.)
-
Vitee
aktív tag
válasz
K1LLMy53Lf #197437 üzenetére
Ezt mar egyszer irtad, akkor is valaszoltam, hogy nem volt tul nagy a deficit, 3-400kcal volt, ami dietaban egyaltalan nem sok.
Ch se volt alacsony, 35-38% kornyeke a napi kcal-nak, ugy, hogy meglegyen a szukseges napi feherje.
A kepen CH-P-F a napi kcal eloszlas.
-
Lajmund
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #197400 üzenetére
Nekem is karcsunak tűnik a 10g. Lehet százat akart írni.
Szerk. Közben látom ki lett tárgyalva komázok mèg..
-
válasz
"az én infóim szerint a biológiai minimum az 0,55g/testsúlykg, az optimális meg 0,8-1g"
Ez így korrekt.
Dorian: Tartósan magasabb zsírrogyasztás esetén -nálam legalábbis biztosan- megnő a nemi vágyam. Ezt már teszteltem párszor, és mindig bejött; a magasabb zsírfogyasztáshoz magasabb tesztószint is tartozhat. Ketogén diéta alatt anno már zavaróan megnőtt a szexuális éhségem, a mindennapi életvitelem akadályozta a folyamatosan álló cerka, a gondolkodás szexre történő fókuszáltsága. És egyértelműen a nagyon megnőtt zsírfogyasztás volt a kiváltó ok, ahogy felhagytam a ketogén diétával, visszaesett normális szintre a téma. Szóval megfordítva: a túl alacsony tesztószint kiváltó oka simán lehet a zsírfogyasztás elégtelensége, érdemes tartani minimum azt a 0,55g/tskg-ot.
ON: Nagyon régen edzettem már. Új ház, és a hozzá kapcsolódó minden feladat... Pár napja lett csak új lakcímkártyám. De a "gyúrós" kajálást azért nagyjából tartom, csak így nem tudom, mi lesz a fejlődéssel. Majd ha lenyugodnak a dolgok, megint rákapcsolok; perpill jó lenne legalább heti 1x edzeni teljes testre, hogy ne nagyon veszítsek izmot, amíg tart a jelenlegi léthelyzet.
-
Dorian
félisten
válasz
Nem emlékszem hol hallottam, lehet nem annyi.
Ettől függetlenül nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy valaki étrendje olyan kevés zsírt tartalmazzon, hogy pluszban, önmagában kelljen bevinni extra zsírt -
CriticalHit
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #197391 üzenetére
Pont a teljes tej krémes, tejszínes, természetes íze ami nekem való. A teljesen vízízű 0% zsírtartamú UHT/ESL már csak nevében tej. Aki ivott már tőgymeleg, frissen fejt nyers tejet az tudja a különbséget. Még akkor is amikor a ma népszerű táplálkozástudományi irányvonalak szerint az elválasztási kor utáni tej fogyasztás már nem Erő és Egészség, hanem gyulladási gócpontokat okozó és kalcium elvonást kiváltó méreg.
A kedvezményes ár + a Kód nem működik. Legalábbi nem látom a kód helyét.
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197384 üzenetére
A full natur nagyon jó. Van egy tejes beütése, nemtom minősegre ez jót v rosszat jelent, de pl emiatt tökre veri a többi naturt.
-
CriticalHit
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #197384 üzenetére
Köszi. Most akkor itt a dilemma, hogy Natural Whey Premium fehérje 20340-ft minusz a 20% kupon vagy a CFM WHEY PROTEIN 80 13000-ft minusz a 20%. Vajon az akciós termékekre is beváltható a kupon?
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #197335 üzenetére
"másik klasszikus meg a mekkora a bicepszed..."
Jaja, pont ez ugrott be nekem is
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #197335 üzenetére
nekem azert jol szokott esni, amikor teremben odaulok valami gephez egy izmos csavo utan es magasabb sullyal dolgozom. nincs is tul gyakran
hiaba csak magamhoz merem
alkar:
multkor probaltam forditva is, igy lefele 7kg, felfele 12kg-al ment. viszont tegnap es ma bicepsznel meg egy masik gyakorlatnal is ereztem a csuklom, szoval ovatosan fogok ezzel szorakozni.
-
aelod
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #197297 üzenetére
marhafehérjét is eladják, mint wpc alternatíva testépítéshez
A tápkiegek 80%-át is eladják amire egyáltalán nincs szükség... -
aelod
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #197285 üzenetére
Itt teljes értékű étkezésekről kell beszélni nem pedig tapkiegről.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
K1LLMy53Lf #197287 üzenetére
Ha valaki nem fogyaszthat WPC-t, akkor húst kell enni helyette, és kész. Azért annyira nem életbevágó ezeket a porokat inni. Persze szívás, ha valaki így jár, nekem is hiányozna, de inkább lemondanék róla, minthogy betegségeket okozzak magamnak.
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197287 üzenetére
Hát ha nem fogyaszthat, nincs mit tenni.
Durva, valahogy alkalmazkodik a szervezetem a kalóriadeficithez. Kicsit kevesebb mennyiség is elég, és zsírokból meg kifejezetten. 2 sültkolbaszt alig bírtam ma vacsorára megenni, undorítan zsíros volt, sztem régebben 4-et is megettem ebből
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197278 üzenetére
Vacsorára arányaiban egy csomó rostot szoktam enni (zöldség, tk.kenyér) és némi zsírt is, ezek mind lassítják a fehérje felszívódását. Ha meg tojást eszem, az eleve lassan szívódik fel.
Ill. pont most hallgatom a Nyakas Sanyi egyik videóját, most tartok ott, h elegendő fehérjebevitel esetén tök mindegy milyen gyorsan szívódik fel, a napi fehérjebevitel/szükséglet ami számít.
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197260 üzenetére
passz
így néz ki: [kép] -
válasz
K1LLMy53Lf #197252 üzenetére
Nekem nem baj, ha nem atom geil, annyi, hogy lehessen vízzel is fogyasztani ne csak tejjel. /értsd ne legyen moslékíze ha nem tejjel mixelem/
én csakis vízzel iszom a wpc-ket
Diétában én is, ha nem diétázom, akkor néha befigyel tejjel is, pedig nem vagyok egy nagy tejfogyasztó /kb csak kv-ban iszom/ -
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #197234 üzenetére
Én sok difit nem érzek preworkouttal. Annyi hogy amikor motivációm alacsonyabb vagy enerváltabb vagyok (rossz alvás, kaja akármi miatt) akkor preworkouttal az utolsó pár gyakorlathoz még van kedvem lendületem. Amikor le vagyok csúszva és nem tolom be akkor utolsó pár az kín szenvedés, ilyen feladás határán vagyok. De néha talán ad 1-1 gyakorlathoz 1 repet, de azt sem tuti.
-
stickrs
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #197234 üzenetére
Nem kell ennyire túlgondolni, akkora pluszt nem ad úgyse, főleg ha rendszeresen szeded. Szerintem észre se fogod venni. De ha pl 2 hónap után megint iszod, akkor az jól fog esni, főleg ha addig minden koffeinbevitelt elhagysz.
-
aelod
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #197232 üzenetére
Én nem használok preworkoutokat, nem szeretem őket.
-
aelod
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #197226 üzenetére
regenerációra egy jól programozott edzésterv inkább
..én nem adok ki pénzt már ezekre, ha adnék akkor csak az ampullásra így 20 év edzés után erre jöttem rá
-
S e t h
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #197204 üzenetére
Másnap érzem inkább és furcsa érzés, mert sosem volt izomlázam alkarban.
Ezt a gyakorlatot meg egyenesen imádom, először nem tudtam mennyi megy belőle így óvatosan pakoltam fel a súlyokat, most már tolom rendesen és faxán fáj. -
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197208 üzenetére
Nem a testhezsimulókra gondoltam, hanem amik nem olyanok, mintha egy számmal nagyobbak lennének és azért látszik benne a testalkat.
-
tchriss
tag
válasz
K1LLMy53Lf #197208 üzenetére
Kobra póz
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #197204 üzenetére
10-15p
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197159 üzenetére
Na ja. A tegnapi edzést megint túltoltam, nem is aludtam jól. Ha elkap az edzéshév, nehezen fogom vissza magam, hogy ne menjek bukásig, meg ne tegyék bele meg egy extra gyakorlatot.
10-kor álmossag alvás, fel12-kor ebredés pisi, de gyors vissza alvás, 4:25-kor ebredés, meg fél óra szenvedés az ágyban de minek. -
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197156 üzenetére
En 2 embertől is hallottam, h alvasgondot okozott nekik az ashwa, így most 2 hétig nem szedtem, most elkezdtem inkabb reggel.
-
stickrs
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #197141 üzenetére
Én pl jobban szeretem ha kombinálva van, márcsak azért is mert 8g citrulline nekem elcsapja a hasam 😀 szval 4-4 arány amit még elvisel a gyomrom kb
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197145 üzenetére
Ez igaz.
De mondom 3:1 akcióban vettem és ha a külön legolcsóbb árat nézem is brutál olcsó volt így.
De kívancsi vagyok esik-e bármit is a teljesítményem ha abbahagyom. Nagy tétet teszek rá, hogy semmit. -
válasz
A taurint szedem már hetek óta, napi 2g, de semmit hatás. Volt valakinek pozitív tapasztalata a taurinnal?
-
Dorian
félisten
válasz
Igen. Önmagában 6,5g citrullin malát kell. De olyan akcióban vettem, hogy ha vettem citrullin-malát+arginin+bétaalanin-t így 3 ban, olcsóbb volt, mintha 2 valamit vettem volna. (tehát citrullin malát van otthon)
Ha citrullint és arginint kombózod, akkor összességében kevesebb kell, mint csak az egyikből, ezért használom így:
Edzés előtt 1,5 órával 3g citrullin malát + 2g taurin (citrullin 1-1,5 óra múlva hat, taurin 1óra alatt)
+
Edzés előtt fél órával 2-2,5g arginin (+10g glutamin)Koffein nagyon jó, de délután már nem fogyasztom, így sem tökéletes az alvás.
A béta análint próbáltam, nekem semmit nem adott csak a fülem bizsergett tőle, meghagytam a feleségemnek, mert ő hosszútávot (15-20km) fut hegyekben (5-700m szintkülönbségekkel), neki jól jön ha gátolva van a fáradtság. -
stickrs
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #197091 üzenetére
Na nekem is felírtak mindent, elektromos terápia, tablettás gyulladáscsökkentő, utána kortizol inyekció, később vérplazma inyekció, minden volt és mégis jó sok idő volt mire egyáltalán üres rúddal birtam nyomni vállra..
-
stickrs
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #197088 üzenetére
Volt egy elég hosszan tartó vállizületi gyulladásom, és azóta nem az igazi.
Tisn: igen, keretben 15 vagy 30 fokon tudom csinálni gond nélkül.
-
válasz
K1LLMy53Lf #197081 üzenetére
Az szép, én még csak itt tartok: 105Kg 2 rep
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #197081 üzenetére
Az szép, grat
Én ma 2x34,5 el toltam 7 et (most váltogatom a két edzés napon hogy db vagy bb nyomok) és örültem neki
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #197055 üzenetére
ej feletti tricepsz esetén nem terhelődik egyformán mindkét láb, ha jól rémlik. persze függ a használt súly mértékétől is, hogy a kevésbé terhelt lábra eső rész sok-e
igen, cserelgetem isthx a tippet.
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197055 üzenetére
Láttam már edzős videóban. De nálunk azt kinyírnák aki a csigás gépek közti kis részre még behúzna egy padot
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197034 üzenetére
Nem kell ezt túlgondolni. D vitamin szükséges mennyiségét akár hetente egyszerre is be lehet venni (gyerekeknél pl. ezt tesszük az adagok miatt) De én is naponta szedem, nem nehéz ékezéshez kötni, azért naponta párszor előfordul, hogy eszem.
-
Timyyy
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #196978 üzenetére
Nagyon az elején járok az életmódváltásnak, egyelőre csak állóképesség növelés van, egészséges(ebb) ételek, lassacskán fehérjebevitel emelés.... nagyon messze vagyok az expert szinttől minden téren, és soha nem is fogok odaérni.
Hétköznapi célokra szerintem jó lesz ez. -
UX
tag
válasz
K1LLMy53Lf #196984 üzenetére
Nagyon expert vagy a témában.
-
UX
tag
válasz
K1LLMy53Lf #196980 üzenetére
Köszi az infót.
Ha jól látom, ennek a lizintartalma sem túl acélos, de jókat írtál, tényleg fontos a lizintartalom.
E fölött elsiklottam a rizsfehérje ajánlásakor, pedig pont a lizintartalom miatt váltok most whey iso-ra.Timyyy,
Kérlek vedd figyelembe a fórumtárs véleményét is. -
UX
tag
válasz
K1LLMy53Lf #196978 üzenetére
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196955 üzenetére
ill p**atárogatás
vegre nem vagyok vele egyedul
-
UX
tag
válasz
K1LLMy53Lf #196947 üzenetére
Uhh, itt aztán van választék.
Köszi.Egyébként a ChatGpt-től kértem ajánlást és jónak találtam, mert pl. a Myprotein termékeket szeretem. De akkor átgondolom..
Gpt:
Népszerű és kiváló minőségű WPI márkák
1. MyProtein – Impact Whey Isolate
Fehérjetartalom: ~90%
Előnyök: Kiváló ár-érték arány, laborvizsgált, sokféle íz.
Laktóz: Alacsony, sokaknak jól tolerálható.
Tisztaság: Nincs hozzáadott cukor vagy töltelék.
2. Scitec Nutrition – 100% Whey Isolate
Fehérjetartalom: ~84-88%
Előnyök: Európai gyártás, jó emészthetőség, megbízható márka.
Extra: Glutamin és aminosavak hozzáadva.
3. BiotechUSA – Iso Whey Zero
Fehérjetartalom: ~88%
Fő előny: Teljesen laktóz-, cukor- és gluténmentes
Ízvilág: Széles választék, könnyen oldódik, nem túl édes.
Kinek ajánlom?: Ha érzékeny vagy a laktózra, ez kiváló választás.
4. Optimum Nutrition – Gold Standard 100% Isolate
Fehérjetartalom: ~90%
Nemzetközi sztenderd: Amerikai topmárka, szűrési technológiában élenjáró.
Előny: Nagyon finom ízek, könnyű emésztés.
5. Reflex Nutrition – Instant Whey Pro
Fehérjetartalom: ~88%
Érdekesség: Brit prémium termék, emésztőenzimekkel.
Előny: Minimális édesítőszer, természetes ízek. -
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196923 üzenetére
Hat a pocak nem akar eltűnni pedig hasra dolgozom a legtöbbet. (Heti 6* 3 gyakorlat * 4 sorozat)
Nem hiszek a local zsiregetesben
Az alkaronra kellett volna athizni vagy combra.
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196917 üzenetére
Ez nekem is derékfájást csinál. Harangozast az elso próba ota skiprlem, nem tudom miért
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #196927 üzenetére
Nem. Az izom ( meg amúgy minden a világon) két fix pont között tud megfeszülni.
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #196925 üzenetére
Szakembereknek kell hinni. De az azért könnyen belátható, hogy nem lehet egy izom hosszúságanak csak az egyik felét edzeni, csak a két tapadást pont közt az egészet.
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #196923 üzenetére
Egy tanulmány nem jelent semmit. Mindenre és az ellenkezőjére is van tanulmány, kell hozzá a szakértelem, h a téveseket kiszórhassa az ember.
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #196920 üzenetére
Hasi zsírnak semmi köze hozzá, izomérzet meg semmit sem jelent. Fókuszált zsírégetés pedig biztos, hogy nincs.
Hasizom nem hidalja át a medencét, egyetlen funkciója a mellkas és medence közelítése ( ez a hasprés), meg hogy a medence ne billenjen hátra (ez csak megfeszülés, pl lábemelés). Előbbi sokkal hatékonyabb. -
Dorian
félisten
válasz
Nincs külön alsó meg felső hasizom, jó lesz a hasprés az egészre
-
válasz
Köszi az ötletet, erre a harangozásra rápróbálok jövő héten
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #196903 üzenetére
Kipróbálom majd, de a hiperhajlító jobbnak tűnik, csak ki kell talánom, hogy milyen súlyt és hogyan fogjak.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196899 üzenetére
Tènyleg. Hát ez fura.
Igen, a Shoden a lovacskás.
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196895 üzenetére
hat ez erdekes
-
Elektrosokk
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196890 üzenetére
Pèntek van.
Közben megjött a Grizly mogyoróvaj rendelèsem is.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196887 üzenetére
Nem èrtesz fèlre valamit?
"(35 % withanolide glycosides, Shoden)"
-
Elektrosokk
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196885 üzenetére
Ez nem is ahhoz kapcsolódó volt.
Google, lesz találat bőven.A KSM-66® 5%, a Sensoril® 10%, míg a Shoden® 35% withanolid-tartalommal bír
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196868 üzenetére
csinaltam uj reget, nem kuldtek 20%-os kupont. most nem tudom akkor rendeljek e a 10%-ossal. az holnapig jo meg.
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196860 üzenetére
ertettem
tippre o is mosolygott
-
aelod
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196860 üzenetére
Van önkritikám nyugi
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196852 üzenetére
no, már meg is van miért aluledzett a lábad...
motivalo szavak
nekem
mell - has/core, bicepsz - has, vall / hat / tric - pinyagep/labhajlito/feszito/seggbolttolo mikor melyikhez van kedvem/szabad.
de van egy dedikalt labedzes nap, amikor mind vegigtolom mindegyik melle egy konnyitett (junk) felsotest edzes, csak hogy ne unatkozzak. tudom, hogy sir a hipertrofia
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196817 üzenetére
amúgy a mérés alapján mindketten light-oltok lábnapokon...
igen, en is azt neztemlehet ezert is felek elmenni szemelyi edzohoz egy inbody meressel kezdik, kiderul, hogy 90%-ban zsir vagyok
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196797 üzenetére
8ig menni szokott mindenből. Korábban volt hogy feljebb akartam menni és akkor volt stagnálás. Most lejjebb vettem a küszöb szsmkmat6, egyelőre jónak tűnik
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196770 üzenetére
Ha 5 repre súlyt rakok akkor 3 lesz a következő... Vagyis 5 kilót szoktam rátenni. Tudnék kevesebbet is de lusta vagyok pakolászni
Így 8ig el szoktam menni -
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196756 üzenetére
multkor kiprobaltam masik termeket, ez pontosan igy van. van amivel a szokasos sullyal megmozditani se birtam, van ahol meg 1.5x kellett
de a hoist vallbol nyomo gepet atvinnem a stabil termembe, a matrix az egy fos
az hianyzik neha. -
Dorian
félisten
válasz
Így van, nem biztos, hogy össze lehet hasonlítani. Meg felesleges is, mert nem erőemelők vagyunk, az a lényeg, hogy az izom nőljön.l nem a súly maga.
-
Vitee
aktív tag
válasz
Ez total igy van, egyik decline bench press gepen ami Hammer Strength, ami csigas lapsulyos, nyomtam azthiszem 140-150lbs-el (63-68kg), amig ugyan ez a marka (Hammer Strength) ugyan ugy decline bench press gepen, de olyan amire neked kell pakolni a tarcsakat, ezen meg megy 210 lbs korul jelenleg, szoval van tobb mint 30 kg kulonbseg!
roti86
Jah, jogos, vegulis mivel a teszto mindig fix, nem csokken drasztikusan a kaloriamegvonas miatt, birja az ember tartani az erot
Hiaba egyebkent a trt, semmi drasztikus valtozast nem latok, szimplan a tartomany tetejen vagyok, ha fiatalon is ennyi lett volna milyen konnyu lett volna fejlodni
Kivancsi lennek ha akkor hallottam volna ilyesmikrol es merettem volna, mit mutattak volna az eredmenyek! Ismerve az magamat, szerintem vilag eletemben ilyen alacsony lehetett. -
válasz
K1LLMy53Lf #196751 üzenetére
Ha már itt tartunk a saját tömeggel való fekvenyomás jónak számít? Én gépen nyomok fekve /elvileg az könnyebb, mint rúddal/, és idén eljutottam oda, hogy saját súllyal megy 2 sorozat /egyikben 8 másikban 7 ismétléssel/ 70kg-val.
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196748 üzenetére
Hát én csak 84 kilóval nyomok fekve
azzal most ment 5 rep éppen, de 5 mp pihi után kinyüstöltem magamból még 2 repet, igaz nem volt a legszebb az utolsó
Ha 100al megy majd 1x az 5, akkor bazi büszke leszek... Ha megy majd -
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #196687 üzenetére
Én igen, pisztáciásat. mindjárt el is fogy a kettőböl az egyik zacskó. Nekem és a feleségemnek is nagyon ízlik, van egy enyhe vaníliás beütése is. Enyhe az íze, így kevés vízzel kell inni. Oldódása tökéletes.
-
noorbertt
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #196672 üzenetére
Ajándék miatt panaszolni?
-
aelod
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196663 üzenetére
h túltolva negatív hatásai vannak, ergo a balanszt kell megtalálni.
Ez vitathatatlan. -
aelod
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196660 üzenetére
Nem. Mivel ha így lenne akkor minél nagyobb a károsodás mértéke annál nagyobb lenne az izomnövekedés is. Ez pedig nem így van.
hipertrófia alapja = edzés gyakoriság, stimulus > low volume
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196660 üzenetére
, de az izomkárosodás a hipertrófia alapja
a "kalapaccsal rabaszol" modszert probalta mar valaki?
-
aelod
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196628 üzenetére
Nagyobb nyúlás több CA ion beáramlás magasabb izom károsodás.
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196628 üzenetére
Lábam magam alá húzását én is elengedtem. Kb 90 fokban van vagy nagyobb szögben a comb és lábam alsó része. Így tudom jó irányba tolni magam. Ha magam alá húzom úgy leg drive csak seggemelés lesz
Váll leengedés megy marha nehezen nekem -
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #196614 üzenetére
Más labor némileg más skálákat használ, az adott labor skálájához képest kell értékelni
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196594 üzenetére
epres teljesen jo.
-
válasz
K1LLMy53Lf #196577 üzenetére
Nálam most pl fekvenyomásnál úgy néz ki a dolog, hogy melegítés magával a géppel /olyan mintha rúddal melegítene az ember/, utána 40kg cirka 10 ismétlés, majd utána jönnek a munkasorozatok. 4 sorozat, fokozatosan egyre kisebb súllyal.
Bemelegítés azért ennyi amennyi, mert fájós vállal vagyok megáldva, így nem rizikózom, hogy hidegen pár karkörzés után belecsapok a lecsóba.. -
Elektrosokk
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196552 üzenetére
Mogyoróvaj a legjobb.
-
marked one94
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #196537 üzenetére
Igen 3x edzek, és minden héten növelem a súlyt 2,5kg-val és amíg rpe9-ig megy addig az ismétléseket nem csökkentem, majd a setteket kell csökenteni ha nehezedik.
145kg-val számoltam.
upper/lower/láb és mindig a fekvenyomással kezdem az edzést. -
marked one94
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #196534 üzenetére
5. héten fogok már olyan súlyokkal dolgozni amiből már látható-e a fejlődés.
Héten ez volt most:
1. nap 107,5x5x5
2. nap 120x3x3
3. nap 130x1x1
+ a kiegek. -
marked one94
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #196532 üzenetére
Régebben nem figyeltem hol helyezkedik el a tenyeremben a rúd plusz amennyire szélesen lehetett fogtam a rudat. Most 1 ujjal bejebben és bulldog gripként fogom a rudat. Valahogy így jobban az alkarközepén van a terhelés és eddig még csuklószoító se kellet egyetlen súlyhoz se. Ja meg a setup is máshogy van ahogy eddig bementem a rúd alá.
Majd az 5. hétnél kiderül, hogy jó-e vagy sem a program -
válasz
K1LLMy53Lf #196465 üzenetére
Adtam el tápkieget már ott.
-
válasz
K1LLMy53Lf #196456 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Akkor ez szokványos esemény. Keringésem többféle mérés alapján is OK, úgyhogy akkor jó légzés, és csak óvatosan felkelni. Ilyen nehéz nyomás, emelés esetlén hogyan kell jól lélegezni?
-
etnies
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #196458 üzenetére
Myprotein termékekről mi a vélemény?
-
rwin5
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #196458 üzenetére
köszi szépen, ránézek most. más kérdésem nem maradt
-
rwin5
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #196456 üzenetére
Köszi. Ennek ágán akkor csak kipróbálom az ízesítőcsepp + natural fehérje kombót. Próbálok tudatosan egyre kevesebb adalékanyagot fogyasztani
Most csak azért maradok a Biotech-es cseppnél, mert nem akarok több webshopból rendelni, de feljegyzem magamnak azt is amit ítál.
Esetleg ízből van valami ajánlás vagy ez már tök személyes ízlés dolga? -
válasz
K1LLMy53Lf #196449 üzenetére
Nálam befigyel néha a túl nagy súly is, és van, hogy azonnal ki se derül, hogy túl nagy volt, csak 1-2 héttel később. De például ha sokáig fájnak az izmok tapadási pontjai, az egy egyértelmű jel, ahogy az is, ha fejben van kiütve az ember napokig egy edzést követően.
Szokták mondani, hogy normális edzéskor ne menjen az ember az 1rm 90%-a fölé, és ez a szám tényleg nem egy sac/kb, ha kerek is. Én is azt figyeltem meg, hogy -minimum nálam- az 1rm 91%-ától kezdődnek a bajok, a 90% meg olyan szempontból problémás, hogy ha kifogsz egy rossz napot, kicsivel gyengébb vagy (illetve saját testsúlyos edzés esetén kicsivel nehezebb, és nem számolsz vele), a kiszámolt 90%-ból 90%+ lesz. Vagyis a biztonságos edzés intenzitás határa az 1rm 89%-áig tart. Legalábbis nálam biztosan. Kíváncsi lennék rá, másoknál mi a helyzet, de kevesen edzenek 85%-os intenzitás felett, szóval viszonylag kevés a tapasztalat.
-
tchriss
tag
válasz
K1LLMy53Lf #196402 üzenetére
Nem nagyon ástam bele ebbe a témába magam úgy mint ti, és persze a chatgpt is írhat baromságot, de érdekes, hogy kb az összes általános amit lehet venni manapság body shoppokban , kb mind1 melyiket szedi az ember lényegi különbséget nem írt. Na benyomom ezt a fél kilót a citrátból, aztán megnézem ezt a laktát cuccost is.
Egyébként ettől kellene érezni valami pluszt? mert 2g c vitamint is szedek ketté osztva mégis elég sokat betegeskedek mostanság:S
Van még valami vitamint amit érdemes szedni és "minőségi"?
Érdekes ez a gymbeam es thor cucc, elvileg van benne koffein bőven , de azt leszámítva hogy keményebben ment az edzés, nem volt semmi fejbizsergés, szédülés.
Ellenben a universalos animal cuts tól amibe elvileg kevesebb a koffein ott tényeg átkapcsolok God módra, ha nem szedem rendszeresen csak heti 1 alkalommal.
Nekem ez a kalkulátór azt mondta kb 15% al vastagabb a combom mint kéne
de valszeg ez a sok zsírtól lehet ami még rajta van, jah és 44cm es karom lehet a max
azzal azért messzire nem lehet menni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest