- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
aelod #196087 üzenetére
ha már evezés... felmerült tegnap teremben, hogy miképp szabályos/jobb az evezés csigás gépen, ülve. én egy helyben fixálom a törzsem és úgy evezek kontrollálom a behúzást és a kiengedést is, mert szerintem így izoláltabb a gyakorlat, kevesebbet segítenek rá más izomcsoportok. haver visz bele mozgást derékból. linkelte ma Kiss Jenő videóját (igaz, ez szabad súlyos, döntött törzsű evezés), ahol azt mondja, hogy kell bele mozgás, hogy teljesen össze tudd zárni a lapockád. én szkeptikus vagyok, szerintem nem kell bele mozgás ehhez, anélkül is megfelelően lehet a lapockát zárni (ha jó a fogás és a súly is persze)
Ti hogy látjátok? kell mozogni vagy az csak könnyítés/rontja az izolációt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI FPV Remote Controller 2
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- Studiologic SL88 Studio MIDI billentyűzet
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged