- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Igen, ezt én sem értettem soha, hogy itt pár embernek hogy lehet 130-140es pulzusa bukás közelében
és gondoltam is rá hogy én vagyok rosszul összerakva. De akkor ha más nem ketten vagyunk, kis megnyugvás
labnapon mocskos magas pulzusaim vannak. De felsőtest napon is elég sok amikor egy összetett gyakorlat a kifulladasig megy.
Na de hátha az órám méri szarul (nem mert néha rászámolok), de most vettem pulzus pántot. Elvileg holnap teszt, kíváncsi leszek -
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #197580 üzenetére
Na, tegnap késő délután írtam nekik, hogy egyik cucc szar. Most írtak vissza hogy küldenek másikat. Ez így elég korrekt
-
Peaceliker
addikt
Ez a max 🫣
Találtam egy 20% os kupont (ez nyilván a 27% fa meg is ette). Vettem két adaptert 28as tárcsákhoz és így lett 127e
Az áfát egyből fizeted a honlapon6, szállítás tán ingyenes volt így, de ja húzós. Csak azért engedtem meg magamnak mert épp eladtam a nagy erollerem ami fájt... És kellett egy kis vigasztalás magamnakHa valakinek van 2" os tárcsa akkor csak egy Hosszabbító kell és olcsóbb lehet. Illetve ha sosem lesz tervben hogy mocskos sok súly legyen rajta akkor kisebb is elég. És utóbbi megfontolandó, mert sztem 40kg al a hátamon sem nagyon fogok már felkelni a földről
és mire még 40 et felpakolok előre el is fáradtam..... Aztán hol van még a 140kg os súly határ
-
Peaceliker
addikt
Na megjött a kenshui fancy mellény (ez vest). Első benyomásra elég prémiumnak hatott. A csomagolás, kis céges logos fekete kemény borítékban köszöni kártya, mocskos jó minőségű "tesi" zsák hozzá mint hordtáska stb. Aztán a pluszba rendelt 1" (28mm volt csak 30 nem sajna) adaptereknál már más az érzet. Szar finishing hibás festés stb. De ezt le is szarom mert úgyis leüti róla a festéket a tárcsa. Nade egyik hosszabb adapter szar, nem megy rá az anya
írtam nekik várom mi lesz ebből.
Maga a mellény marha jó minőség, de ha felrakok rá hátra 30kg ot már nem őszinte a mosolyom amikor fel kell kelni vele, aztán még előre is rápakolni ugyan ennyit
Jó bemelegítésAmúgy ebben sikerült először úgy guggolni hogy tényleg comb fogyott el és nem hátam, grip miegymás. Vádli gyakorlat is ment benne magasabb súllyal, mert nem kell másra figyelnem csak vádlira. Felülés (hasprés) nem annyira jó benne, de jobb mint kézben fogva a súlyt.
Plusz súlyos barbell rollout jó volt vele próbáltam pár fekvőt is, lehet azt is beiktatom mert így tetszik
Tolodszkodásra tuti jó lesz, húzódszkodás meg alkar miatt nincs, bár lehet chinup ot be fogom vezetniSzóval jó, bár macera picit használni. Majd lesz idővel erőkeret akkor ott fel lehet majd lógatni és alá bújni az sokat dob majd rajta. De mocskos drága, még nem tudom eldönteni hogy megért e ennyit.
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #197527 üzenetére
Én ma kipróbáltam barbell rolloutot. Ugye haskerék helyett. Hát saját súllyal kevés. Felraktam a hátamra 20kg ot... Na úgy 4 ment
szóval legközelebb 10-15kg al tolom inkább
de amúgy tetszik a cucc
-
Peaceliker
addikt
jaja, nyúsjtás része effektív, de bandázs kellett, hogy jobbra balra kiforduljak 2-2x
mondtam is magamban, hogy de csíra vagyok, hogy ez sem megy.na igen, furcsa is volt. Persze éreztem, de bandázs segített, illetve terhelést nagyban csökkentettem. Illetve ami sokat segített skullcrusher-nél, hogy figyeltem rá, hogy könyökök összetartsanak amennyire tudnak. Én francia rúddal csinálom amúgy.
-
Peaceliker
addikt
válasz
CriticalHit #197509 üzenetére
Jogos. Attól továbbra sem fáj. Csak már rendbe jött és igazán mástól sem már.
Amúgy sérülés ideje alatt is ment pl skullcrusher is (fej mögé engedve, könyök szem vonalában). Csak durván visszavettem súlyt és szépen újra felépítettem. De eleinte ment bandázs is -
Peaceliker
addikt
válasz
CriticalHit #197502 üzenetére
+1 a tolodszkodásra. Az nekem is olyan volt amitől nem fájt a könyököm,amikor legrosszabb volt, akkor sem
-
Peaceliker
addikt
válasz
Cranium #197500 üzenetére
Az volt nekem is. Tapadási ponton téptem meg azt is
úgy látszik azokon a részeken gyengén vagyok összerakva....
Na de igen, bandázs segített. Egy ideig úgy edzettem és visszavettem súlyt jócskán. Ma már messze túl vagyok azon a súlyom amivel anno megnyekkent. De több hónap kellett mire rendbe jött.
Sípcsontom tetején az elülső szalag tapadási pontja is így járt nálam, bandázs ott is jó volt, de inkább máshogy edzettem. Most tudok újra guggolni talán így kb 10 hónap utánszóval ezek (nálam) lassan jönnek rendbe
-
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #197345 üzenetére
Nekem is olyan övem van. Jó is egy ideig..de 30kg már nem komfortos. Tököm annyira nem nyomja, de öv már húzza a combom, nem kofortos
Tolodszkodni szoktam vele. Mellény viszont jó lesz akár guggoláshoz és lehet felüléshez is, majd meglátom.Úgy is kell. Nagyon sokat segít, tapasztalat. Ami még jó az a hasizom erősítés, az is segít derékfájósdin.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #197341 üzenetére
hiába gyúrink, alsóban még mindig cikik lennénk
más:
na én meg csak berendeltem ezt a kenshui ez-vest et. régóta nézem..persze ára most is fájt (arról nem is beszélve hogy +27% fa
). De ha már fájó szívvel eladtam a "kis" rollerem akkor ennyi csak jár úgy voltam vele
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #197335 üzenetére
"másik klasszikus meg a mekkora a bicepszed..."
Jaja, pont ez ugrott be nekem is
-
Peaceliker
addikt
válasz
sherlock82 #197332 üzenetére
Jaja, gyerek korunkból (legalábbis nekem) ez beégett. Meg onnan jön sztem a 100kg os cél is
illetve a 40es kar... Fingom nem volt mennyi meg mi az (főleg nem hogy sok dolog kérdése), de emlékszem akkor alsóban az volt hogy uuuu az igen
De mióta edzek csak magamhoz mérem, annak örülök ha haladok -
Peaceliker
addikt
Most a heti 2 felsőtest edzésen (amikor kijön a kettő
) variálom hogy rúddal vagy kézivel nyomok fekve. Utóbbi jóval nehezebb. Viszont ma már 73kg al ment 6 rep
marha büszke vagyok magamra. Jövő héten felrakom maxra az állítható súlyzót, akkor lesz 77kg
max meghalok
-
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #197274 üzenetére
Amennyire én tapasztalom meg olvasom lehet csak lassabb. Cserébe nem megy fel semmi zsír vagyis jön le. Valójában ez a rekomp
Nálam utóbbi lassan 1 év alatt az van hogy sólyom nem változott de látom hogy ment le zsír... Matek ugye azt mondja akkor hogy izom meg jött fel. Meg tán látszik is hogy így történt
-
Peaceliker
addikt
válasz
Tyler Durden #197244 üzenetére
Én is így vagyok, amikor a tökömön folyik a víz, akkor is azt mondom, hogy inkább ez, mint hogy fázzak
De ma több mint 1 órát tologattam a 40 kilós fűnyírót térdig erő szarban... Na az délután 2 kor nem volt komfortos -
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #197234 üzenetére
Én sok difit nem érzek preworkouttal. Annyi hogy amikor motivációm alacsonyabb vagy enerváltabb vagyok (rossz alvás, kaja akármi miatt) akkor preworkouttal az utolsó pár gyakorlathoz még van kedvem lendületem. Amikor le vagyok csúszva és nem tolom be akkor utolsó pár az kín szenvedés, ilyen feladás határán vagyok. De néha talán ad 1-1 gyakorlathoz 1 repet, de azt sem tuti.
-
Peaceliker
addikt
Szombaton mivel halára zabáltam magam cukorral volt egy kis lelkifurkám is, meg egyszerűen rám is jött, hogy mozoghatnékom van. Így kipróbáltam a kertben egy kis sprint interval mozgást. 46m sprint (ebben egy részen 10m en 1-1,5m szintemelkedés), aztán vissza séta, végén 10-12mp pihi és újra sprint. Ebből 4km t toltam le, aztán kopogtam 1km körül még a végén.
Na még ma is úgy fáj a belső combom hogy kellemetlen volt a gázról fékre átteni lábamkülső combot is értem meg vádli, meg sípcsont melleti izmod is, meg combhajlitokat, tényleg mindent , de belső comb részen gyilkos
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #197204 üzenetére
10-15p
-
Peaceliker
addikt
"mókás" hogy mesélitek a váll bajokat aztán én is pont most jól csesztem el. Hogy mivel azt nem tudom. Tegnap előtt kezdődött, de tegnapi edzés alatt sem fájt, még oldalemelésnél is csak egy ici picit. Mára meg még szarabb.
Bal oldalon előre nyújtott pózban nagyon tré. Kvázi amikor bal kézzel fogom a kormányt, az a pozíció és mozgás. Még az is lehet hogy autó téma miatt rosszabb. Sokat vezettem utóbbi időben és nem tudom rávenni magam minthogy csak bal kézzel fogjam a kormányt...
Valakinek van valami bevált váll gyógytorna videója? Vagy nyújtás/erősítés, stb? Egyszerűen foglalkoznom kell majd a vállammal hosszú távon, ezt már látom -
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #197081 üzenetére
Az szép, grat
Én ma 2x34,5 el toltam 7 et (most váltogatom a két edzés napon hogy db vagy bb nyomok) és örültem neki
-
-
Peaceliker
addikt
Na kipróbáltam ezt a padon dőlős oldalemelést. Ott kezdődött, hogy az én padomon már az is para amikor súly nélkül néztem hogy lesz ez
Aztán levettem a súlyt, mondom melegítek vele... De annyira nem ment jól hogy végül a melegítőnek szánt súly lett a munkasorozat és abból is csak 6 rep 😐 na majd felépül ez isde elég jónak tűnik.
Amúgy amit akartam még mesélni. Hát téma nekem érezhetően fejlődésnek indult mióta beiktattam kelso shrugot is. Jó setupot még keresem mert elég nagy már a súly és nehéz kezdőbe felvenni, de amúgy nagyon bejön és többi gyakorlat is jobban megy picit mióta csinálom.
-
-
Peaceliker
addikt
Most én db ülő vállból nyomás lecseréltem bb oh pressre. Setup miatt, vállból nyomásnál mindig para volt hogy alkarom vagy csuklóm meghuzom (párszor volt ilyen) amikor veszem fel. Meg ugye 60 fokot tud a padom és küzdeni kellett hogy ne csússzak le. Szóval most állva rúddal porbalom, állványról biztonságos a felvétel is.
Meglepő (és egonak fájdalmas) hogy milyen kis súllyal megy csak
Illetve fenti videóról ugrott be, hogy elkezdtem több gyakorlathoz is használni az övet én is. Elég sokat segít hogy kevesebbet kell alsó hátra figyelni így, meg nem is terheli annyira
-
-
Peaceliker
addikt
Néha nem értettem, hogy fehérje oldódás tekintetben én miért élek meg tök mást, mint ti. Ma picit okosabb lettem. Márkán belül ízek között is éltető, de durván.
Biotech iso lattes bazi jó, 2,5dl vízben nem kell túl sokat kavarni. Na de kakaós és étcsokis az gyilkos.... Már begörcsölt a tenyerem is, annyi kellett kis csomókat szétnyomkodni a pohár falánszóval kakaós és csokis csak shakerben, mert ez így gyilkos
Másik genya dolog a has edzés. Biztos egyen függő, mert itt volt mess aki nem is edzett rá de erős volt hasizomban (is
). Nekem ki nem látszott, de éreztem hogy magasabbak az izmok. Na most nem edzek hasra vagy 2 hónapja és hát mocskosul eltűntek.... Rohadjon meg a genetika is ott ahol van
-
-
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #196873 üzenetére
Én arról több tanulmány elemzést láttam, hogy 3RIR vs 0RIR között szinte semmi difi nincs. De én is 1-2 re szavaznék inkább. Most ezt lövöm be magamnak. Mondjuk én még technikai bukás után is toltam eddig amíg mozdult a kar
Olyan is láttam hogy cheat bukásig vagy szabályos bukásig tolva nincs difi. Persze idegrendszeri terhelés nyilván fölöslegesen több lehet ha szar formával még erőltet az ember párat.Na szóval ma úgy csináltam, hogy szabályos forma meg amikor már jóval lassabb volt a rep és éreztem hogy lassan vége, akkor megálltam. Amiből így is ment 8 abból toltam még 1 sorozatot és akkor következő alkalommal megy fel nagyobb súly.
Tervem az hogy így jutok el 8ig mindenből, hogy benne hagyok 1-2t és akkor emelek súlyt.
Volt amiből erőltetve ment csak a 6 az 0 közeli rir lett, de vissza annyira nem akarok venni súlyból, majd alakul. Amit még most magamra kell erőltetnem, hogy elfogadjam hogy most már lassabb lesz a progresszió, de jól van az úgy -
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #196870 üzenetére
Minden azon múlik hogy kinek milyen a regenerációs képessége, illetve idegrendszeri terhelést hogy tolerálja. Azt ne felejtsd el, hogy utóbbi határaid te sokszor kísérted. Értelme annak nincs, én is próbáltam párszor, csak szétcsap.
Az előbbi amiben úgy tűnik pl én nem vagyok annyira erős. Edzettem máshogy és nem volt jó, csak lehúzott.Bukásig edzés meg bizonyított hogy szinte semmit nem ad 2-3RIR hez képest. Én viszont szeretem. De azt még sosem próbáltam hogy nem így edzek így most porbalom rávenni magam és kiállítani rá egy módszert hogy a progressziót hogy mérem majd
-
Peaceliker
addikt
válasz
aelod #196859 üzenetére
Priornak nem az, de most kéztőalagút szarság miatt kimaradt egy hónap. Mondjuk nem estem össze (nem mintha annyira lett volna honnan), de nem akarom annyira elengedni.
Amúgy tudom és egyre jobban látom mi kéne. 2rir ig tolni, nem 0 ig
Fejben próbálom most magam átállítani erre meg kitalálni hogy mérem és igazítom hozzá a progressziót -
Peaceliker
addikt
Vérnyomásom bármikor ha mérem vagy fasza vagy picit alacsony. Futás után mértem tavaly, akkor ilyen 140/7x volt, ami tán kevés? De amúgy nincs semmi nyűgöm. Felsőtest edzésen nem tudom így meghajtani magam.
Na fér persze mostanság stressz szintem gyanúsan az egekben lehet a ház téma miatt mocskos sok dolog van most a vállamon (és nem izom
)
-
Peaceliker
addikt
Hát én ma megint úgy megtoltam a láb napot, hogy bolgár guggolásnál (hatodik gyakorlat) megcsináltam egyik lábbal majd úgy szédültem, hogy 3p et ültem legalább... Aztán attól hogy felkeltem a padról 140 lett a pulzusom
másik lábbal nem volt már őszinte a mosolyom (előtte sem mondjuk
).
Lábedzés nekem nagyon odavág. Mocskos sok pihenő kell, mert különben sztem kidőlök.
Második gyakorlat a sumo felhuzás és már az úgy odacsap hogy nem lepődnék meg ha egyszer én is eldőlnék a végén, mint a videókban szoktakAmúgy ma ettem előtte és nem toltam preworkoutot. Így mondjuk hányinger téma nem is jött, de szédülés és mocskos erős kimerültség az igen.
-
Peaceliker
addikt
Gymbeam es nekem így jött. Raktárban mennyit állt jó kérdés.
Keverés szörnyű, szenvedtem vele sokat de legalább nem is sikerültlegvégét már mikrozgattam hogy ki tudjam menteni belőle
Amúgy azt tudom hogy ez okes dolog... Csak marha idegesítő.
Ostrovites nem csinálja ezt állítsa szerint pedig adalékmentes. De őszintén az sem érdekel ha nem az. Tök jó állagú, finom és marha olcsó -
Peaceliker
addikt
válasz
Elektrosokk #196799 üzenetére
Ostrovites ilyen folyós, de legalább egységes az állaga. Biotechesen fél méter olaj áll, alig lehet összekeverni. Gymbeames ugyan ez pepitaban. Kevertem egy csomót de teteje folyós volt, alja végére száraz kemény kezelhetetlen szar
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196797 üzenetére
8ig menni szokott mindenből. Korábban volt hogy feljebb akartam menni és akkor volt stagnálás. Most lejjebb vettem a küszöb szsmkmat6, egyelőre jónak tűnik
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196770 üzenetére
Ha 5 repre súlyt rakok akkor 3 lesz a következő... Vagyis 5 kilót szoktam rátenni. Tudnék kevesebbet is de lusta vagyok pakolászni
Így 8ig el szoktam menni -
Peaceliker
addikt
Valami kattogott és fájt is. Aztán most szélesebben fogom és teljesem elmúlt ez. Ha tudsz szélesen fogni (azt hiszem te gépen tolod nem rúddal) próbáld meg, hátha jobb.
Én nemrég tettem fel 84re 79 ről (rúd nálam 9kg azért ezek a kretén szumma súlyok). Ha következő pár edzésen ki tudom tuszkolni magamból ezt a 84et 7 rep környékére akkor lehet felrakok még 5kg ot. De hogy 100kg valaha lesz-e, abba nagyon nem akarom ringatni magam
Amúgy. Most porbaltam lazábban lenni, lapocka, váll stb, nem túlgondoni. És így nem is volt a szúrás. Ahogy néztem csak rúddal vállam nincs fent, max nincs nagyon lefelé húzva, de arra lehet nincs is szükség. Szóval megint bele tudtam csúszni abba hogy nagykönyv szerinti formára törekedtem és csak szarabb lett.
Amúgy egyre több kontent jön szembe, hogy mindnekinek más forma jó, el kell engedni azt hogy 1-1 gyakorlat "csak így jó" -
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196748 üzenetére
Hát én csak 84 kilóval nyomok fekve
azzal most ment 5 rep éppen, de 5 mp pihi után kinyüstöltem magamból még 2 repet, igaz nem volt a legszebb az utolsó
Ha 100al megy majd 1x az 5, akkor bazi büszke leszek... Ha megy majd -
Peaceliker
addikt
válasz
roti86 #196734 üzenetére
Épp ezt akartam írni, hogy 2-3 hétig nálam sincs gond, aztán energia szintem, mindenem földbe áll.
tisn
Tegnapi napot én is +1500kcal al zártam
Egyszerűen zabálhatnékom volt. Este 9 után még betoltam 150g mogyorós pufit is
Na szóval ma spártai nap lesz reggeli off, eddig 1000 kcal fogyott ma. Vacsora mondjuk még romba dönthet mindent -
Peaceliker
addikt
Pfuuu a mai nap edzésem egy igazi fos volt. Sem volumen, sem intenzitás sem energia szint nem volt jó.
De nem baj, legalább mozogtam valamit -
Peaceliker
addikt
válasz
Elektrosokk #196719 üzenetére
Na igen.... Nálunk csak egész pici méretben van... Lehet jobb is így
-
Peaceliker
addikt
válasz
Elektrosokk #196565 üzenetére
Most hétvégén igen. Ez az Amerikai stílusú... Úristen ez mocskos finom.. Ezt nem szabad venni, fixen rácsúszik az ember
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196628 üzenetére
Lábam magam alá húzását én is elengedtem. Kb 90 fokban van vagy nagyobb szögben a comb és lábam alsó része. Így tudom jó irányba tolni magam. Ha magam alá húzom úgy leg drive csak seggemelés lesz
Váll leengedés megy marha nehezen nekem -
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #196625 üzenetére
Majd lehet nézegetem kisebb súllyal, de fejem szerintem nem emelem.
Lipton
Persze, távgyógyítás nem létezik, csak gondoltam brainstormingolunk egyet
Még arra tudok esetleg gondolni hogy túlzottan erőltetve feszítem lapockáimat össze.
Nagyobb súlynál jön csak elő. Bemelegítés 3 sorozat kisebb súllyal, akkor oké. Így 80 kiló fölött kezdett ez feltűnő lenni. Most 84kg a munka súly.
De nem annyira durva hogy bármiben limitáljon, csak lehet egy figyelmeztető jelzés is akár, ezért gondolkodom rajta.
Utána sem marad semmi fájdalom vagy diszkomfort érzés. -
Peaceliker
addikt
Akartam már kérdezni. Van e ötlet rá, hogy mit baszok el.
Fekvenyomásnál figyelek arra hogy hátam homorítsam, lábbal tolom magam (leg drive), hogy tartsam ezt pózt, lapokat igyekszem zárni. Elvileg így a módi. Viszont néha azt érzem, hogy lapocka magasságban gerincem környékén picit... Nem is tudom, szúr talán? Mi lehet? Vállam nem engedem le eléggé vagy ilyesmi? Vagy csak ketté fogok törni? -
Peaceliker
addikt
Na "jól" sikerült a mai láb edzés is.
Kb hoztam amit 1 hónapja, volt amiből fölé is tudtam volna menni, de inkább nem toltam addig, sumo deadlifth ami picit rövidebb lett.Viszont vége felé szédültem és edzés után 10p el olyan hányingerem lett hogy a wc n vártam már mi lesz ebből
Oka csupán annyi hogy sok lett? Vagy az hogy éhgyomorra (3 szelet puffasztott rizs volt bennem) toltam preworkoutot? Mondjuk szoktam lábnap után szarul lenni meg szédülni de ennyire még nem estem szét. -
Peaceliker
addikt
válasz
Tyler Durden #196591 üzenetére
Nekem szélesebb fogás segített azon, hogy vállban kattogás meg diszkomfort érzés legyen
-
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #196573 üzenetére
Nekem max az szokott lenni, hogy túlvállaltam magam és sok a súly. Ha nincs meg az 5 rep legalább akkor egyel kisebb súllyal tolok még 1 sorozatot.
Ha új gyakorlat és gőzöm sincs hogy kéne akkor kisebb súlyról megyek. Ha túl sok a rep akkor is tolok még egyet nagyobb súllyal. -
Peaceliker
addikt
Na 1 hónap (4 hét igazából pontosan) kihagyás után ma újra mertem edzeni. Kéztőalagút szindróma annyira szar volt, hogy konkrétan 2 hétig mindene éjszaka 2-3 órát tudtam aludni, volt hogy a harmadik óra 4-5 részletben jött csak össze. Már ott tartottam, hogy vissza kell szállni tömegközlekedésre mert elkezdtem veszélyes lenni a volán mögött
Szóval irtózatos kimerültség miatt (mert házat csináltam továbbra is mellette, azt tolni kell, mert mostani házunk elkelt) meg mert napközben is fájt a kezem, görcsölt, fogás erő töredéke volt, balesetveszélyes lett volna edzeni, így nem is toltam. Ettől majd írok külön, hátha hasznos másnak (kéztőalagútról), hogy mi segített nekem.
Na szóval ma végre edzettem. És 1 hónapja a minden idők legjobb edzését hoztam le.
De gondoltam egy nagyot és feltettem ugyan azokat a súlyokat.nem csörögtek az érmék hevyben, de visszaesés sem volt jelentős. Volt amiben hozam ugyan azt a volument, volt amiben féllel fölé is mentem
persze legtöbb 1-2 reppel rosszabb lett. De örülök ennek és büszke vagyok rá
Mondjuk fekvenyomás az első gyakorlat és ott furcsa volt a kezem, tenyerem, picit fostam, hogy szar lesz az egész, de többi gyakorlatban nem limitált.Amúgy tükör és centi (igaz csak bicepszre mértem rá valaha is) nem nagyon estem össze. Vagyis lehet csak zsírra cseréltem egy kis izmot, nem tudom
mert zabálás az ment néha(vagyis nem néha
) . Amikor házat csináljuk akkor rokonoknál eszünk, diéta móka felejtős ilyenkor. Főleg anyósom főz úgy, hogy kaja kb zsír, cukor és liszt és ezek kombinációja
Szóval 1 kiló feljött azért.
Gondolom épp ezért nem estem nagyon össze, mert kalória pluszban volt, plusz fehérje mellé volt rakva, arra azért figyeltem, akár kalória keret jelentős átlépése árán is,szóval szervezetemnek nem kellett semmit elbontani.Vagy azért nem estem össze mert egy genetikai csoda vagyok
vagy még valószínűbb, hogy nem nagyon volt miből összeesni 😅😅😅
-
Peaceliker
addikt
-
Peaceliker
addikt
válasz
sherlock82 #196544 üzenetére
Nem értem mi ez a gyakorlat. Clean?
Nem az egzakt ismétlés a lényeg. Valójában még sorozatok mennyisége sem hoz sok difit. A lényeg, hogy az utolsó sorozat (ami lehet az első munkasorozat is 2-3 melegítő sorozat után) izom bukás közelében legyen. Ha ez 6rep-el akkor annyival, ha 12 vel akkor annyival. Sőt tanulmányok szerint 35ig bármennyivel, ha az idegrendszeri terhelést és az ahhoz szükséges regeneráció idő tényezőt nem vesszük figyelembe.
-
Peaceliker
addikt
válasz
marked one94 #196533 üzenetére
Erre lehet ránézem majd hogy jön ki (majd ha újra edzek valamikor
). Suicide grip jött be nekem a legjobban, de annyira nem merem erőltetni
-
Peaceliker
addikt
-
Peaceliker
addikt
válasz
Vitee #196338 üzenetére
Persze, tudom mitől van. Most konkrétan a 60j-os bontó kalapács baszott oda ennyire. Előző (vagyis mostani, amiben lakunk épp) házunk felújítása közben is előjött. Aztán ahogy vége a felújításnak el is múlt. Most is ez lesz, csak most még a meló közepén vagyok és már most annyira fájt este is, mint még soha
Szóval csak azt keresem, hogy valami nyújtás, ott /torna7, akármi tudna e rajta enyhíteni, mert egy keveset aludni azért jó lenne 😅 -
Peaceliker
addikt
válasz
Vitee #196336 üzenetére
Igen, arra emlékszem, hogy mesélted.
Nekem csak ilyenkor lakásfelújításnál jön ki (jött ki eddig) szerencsére. De ez még hónapokig fog tartani, szóval próbálnék enyhíteni rajta. Műtét nem fér bele, mert nincs most 6-8 hetem amit ki tudok hagyni a felújításból, nyárra költözni kell, ház meg most lakhatatlan állapotban van -
Peaceliker
addikt
Kéztőalagút szindromára van valakinek valami bevált dolog? Nyújtó gyakorlatokat néztem, azt majd próbálom. Flector krém meg cataflame nem segít sajna kb semmit. Egyre rosszabb és napok óta alig alszom miatta
-
Peaceliker
addikt
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196293 üzenetére
Csatornaszag lesz a kifejezés amit keresel
csatorna ízt nem tudom mert azt nem kóstoltam
, de szagra tök olyan (íze meg nyilván olyan mint a szaga, hisz az ízletes támaszkodik a szaglásra is). Na szóval ja, a marha olyan... Brrr
-
Peaceliker
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest