Hirdetés
- X15U Super macro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitee
aktív tag
Hat nem, sajnos az nagyon kicsire, a gyno meg nagyra, genetikai zsakutca lettem sajna, ez van
Ha egyszer lesz ra penzem megmutetem, de ilyen millio kornyeki tetel az ara.
Gondolom egesz tinikoromban fel volt borulva a hormonhaztartasom es nagyon magas volt az osztrogen szintem, a testo meg ehhez kepest alacsony aranyban volt, igy kialakulhatott a gyno, de hat tinikent hol erdekelnek ilyesmik?!
Ezert is van az, hogy hiaba vagyok trt-n, amivel normal szinten vagyok, nem kulonosebben segit, nem csodaszer, nem leszek tole csettintesre "izmos".
Nekem ezt dobta a gep, nehez elfogadni, de ez van.
Amig, kozben meg sok embert ismerek, akik tizede, vagy meg annyi energiat se fektetnek az egeszbe mint en (edzes, kaja, stb), megis sokkal de sokkal jobban neznek ki.
Mind mashogy mukodunk. -
Vitee
aktív tag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
En csunyan morcosan nezek mindig, amikor kepeken is mosolygok, akkor is resting bitch arcom van

Viszont volt egy vicces jelenet egyszer. Ugye kint elek Usaba, a fules mindig a fejemen, zene szol, sose hallok semmit.
Egyszer latok ket sracot, a mozdulataik, gesztusaik, meg minden olyan ismeros, magyaros volt.Odasettenkedtem, fules le, hallgatoztam es nyilvan magyarok voltak
Osszehaverkodtam veluk, de valtottam termet, szoval nincs kontakt. -
Vitee
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Multkor az egyik videojaban mondta, hogy 155cm magas!
Vissza is tekertem, hogy jol hallottam-e, de annyit mond, meg a kommentekben is irta valaki.
Nekem ilyen 175-180 korulinek tunt, amikor pl Kirallyal is edzett, nem tudom elkepzelni, hogy ekkora.Nagyon hosszuak az ujjai, nekem pl olyanok mint a szilveszteri mini virsli, at se erem a csuklomat, de nem a csuklom vastag!
-
Vitee
aktív tag
Feltoltottem par honap utan a Galaxy Watch-ot, gondoltam, ha mar multkor rakosgattatok be a kepeket az ertekeitekrol edzes kozben, megnezem nekem mit mutat.
A ket set csipotlas kozben 180 fele is ment a pulzusom
Atlagnak 133-at ir.
-
Vitee
aktív tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nekem ezek, mint amit irsz, meg cOxer kevereke.
Folyton felkelek, nagyon sokszor, forgolodom, meg agyalok, de szerintem ez a stressz es szorongas miatt van.
Egyszeruen folyton jar az agyam, nem birom leallitani alvashoz se.
Total kimerules se segit, rengetegszer volt, hogy allni nem birtam a kimerultsegtol, olyan faraszto volt a melo, aludni megse sikerult normalisan.Ezert gondolkodom mar az altaton, hatha rendbetenne.
-
Vitee
aktív tag
válasz
Dorian
üzenetére
Nagyon mas
Viszont koltozok haza tavasszal es nezegettem a gym arakat, hat nem kicsit dragabb otthon az edzotermek ara, egeszen meglepo, de tenyleg.
24$-t fizetek most egy 0/24-es nyitvatartasu gymben, ahol 3 gymet hasznalhatsz a berleteddel es korlatlan alkalommal vihetek valakit magammal, szoval ha ketten mentek, akkor fejenkent 12$/ho es nem lepukkant, fos termek ezek.
Otthon meg ahogy kutakodtam a 20k az alap egy honapra es szinte alig van 0/24-es.
-
Vitee
aktív tag
Ahova en jarok kb mindenki feszeng a tukor elott, ferfiak leginkabb, lanyokra nem jellemzo.
Sokszor veszik le a polot es megy a pozolgatas meg izmozas, na meg neha egyszerre 3-4 telefon az allvanyokon es videozza mindenki magat ahogy nyomja a gyakorlatokat
Van egy gyerek az minden egyes alkalommal total keszen, beallva jon be, alszik el es a sajat lababa elesik sokszor, annyira keszen van, fuszaga nincs, szoval gondolom kola, kristaly, vagy valami ilyesmi, na o szokott polo nelkul es olyan szoros a teste mint egy jeti, nem is latni az izmait, csak a szort
-
Vitee
aktív tag
Van, mindenben tudok majdnem hetrol hetre, vagy darabszamban, vagy sulyban.
Most egy jo par honapja nincs stagnalas a nagyobb gyakorlatokban.De a tukrot elnezve, ebben az 5 kiloban eleg keves tiszta tomeg jott, el se akarok kepzelni egy "hagyomanyos" tomegelest, amit a kezdoknek ajanlanak, hogy menjenek.+ 500kcal tobbletbe, konkretan zsirdiszno lennek pillanatok alatt.
Kb olyan +180 kcal tobbeltben voltam ebben a 8 honapban, szoval kb sikerult jol beloni.
Mehetnek meg kevesebbe, vagy talan alapjaratin, de akkor meg meg lassabb lenne a fejlodesSzerintem nekem ennyi megy, az izomepitesi genetikam szerintem also 10% korul lehet.
Valahogy ezt el kellene fogadni aztan ennyi, csak nehez. -
Vitee
aktív tag
Ez pont egy ev merese 73 - 68 - 73kg.
Junisban kezdtem a "bulk-ot", szoval az 5 kilo 8 honap alatt jott fel, szoval kb havi 0.625kg.Kaja meresben, Yazioban is tobb mint egy eves a streak-em, 2950 kcal atlag volt idaig.
Ahogy nezem a tukrot, szerintem minimal izom johetett, nagyja zsir, sajnos en nem tudok vele mit kezdeni, ennyit tud a hardware amit kaptam

-
Vitee
aktív tag
válasz
Dorian
üzenetére
A nougyek topicban es itt is latszik, hogy mindig van, amin meglepodsz, hogy masok nem ugy csinaljak, mint te es a kornyezeted, ez ilyen, mas a buborek mindenkinek.
Egyik legjobb cimbim se iszik soha vizet, csak tea, edes dolgok, cola, ilyesmik, azt mondja ,hogy a nestea meg az ivole alapja is viz
Sot egy lany ismeros csak kizarolag colat es cukros dolgokat iszik, melle cigi trash kaja. De vizet meg soha nem lattam inni.En citrom izesitoport rakok a vizbe, hogy kicsit citromos legyen, de ennyi, napi 4-5 liter viz lemegy.
-
Vitee
aktív tag
-
Vitee
aktív tag
válasz
Dorien
üzenetére
Kedvencem amikor a lehuzast ugy nyomjak, hogy a lehuzas vegen mar 90 fokban (vagyis ha 90 az indulas, akkor nullaba) vannak az emberek, annyira hatradolnek, rengeteg ilyet latni.
Na ez, amikor mar 90 fokban vannak es szinte fekszenek, ez konkretan a vegen egy sima normal evezes, mert mar szembol huzza, nem pedig fentrol

-
Vitee
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nem tudom, hogy van-e koze hozza, de elkezdtem csinalni par honapja alkar gyakorlatokat is, ahol ugye a csukloddal vegzed a mozdulatot, lehet nekem ez segitett?!
Kozbe eszembejutott, hogy hatso vallra nemtudok ra edzeni, mert az oldaliranyu mozdulatra durvan faj.
Oldalemeles, vallbolnyomas, tarogatas semminel nincs baj, de hatsovallra nem birom egyaltalan terhelni.
Szoval ott most annyit kap ami a hat gyakorlatokbol jon. -
Vitee
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Erdekes, mert edzes kozben nem faj, nem erzem, de pl nehezen alszok az oldalamon mert faj, de legalabb mar ra tudok nehezedni, az elejen nem ment.
Csukloim is fajtak allandoan regen meg a konyokom, de ezek elmultak, szerintem hozzaerosodhettek az izuletek is. -
Vitee
aktív tag
válasz
Dorien
üzenetére
Az egyik teremben egy Foreman gep van, ami ilyen fekvo tarcsas.
Felkinlodtam magam honapok alatt 185lbs-ig munkasorozatban(kb 84kg), ez 2-2 tarcsa, erre multkor pont odament egy csapat 16-18 eves brokkolihaju, erre 4-4 tarcsaval szeriazott (163kg) az egyik gyerek, szegyelltem magam

Ezt mar nem csinalom, a Nautilusnak van egy fasza ulo, aminek a csucsponjan kozelitenek egymashoz a kezeid, igy faszan ratudsz fesziteni, meg van egy egyenes palyas nautilus is.
Soha nem nyomok ruddal fekve, de mindig, mindenki azt mondja, hogy a gepeken szignifikansan tobb sullyal tudsz fekvenyomni, mint a hagyomanyos rudas verzioval.
Szoval Dorian tapasztalata erdekes, mert nemhinnem, hogy 50-nel kevesebbel nyom fekve, talan 100 korul remlik, ami pont a duplaja. -
Vitee
aktív tag
Egy ideje PPL+1 kieg napot csinalok, de muszaj ramennem a heti 2 labra mert nem akar semmit fejlodni.
Igy gondoltam egy Upper - Lower osztasra 2x2.
Erdekelne, hogy edzeseken belul, hany set-re jon ki nektek egy-egy nap?! -
Vitee
aktív tag
válasz
Dorian
üzenetére
Egy dolgot nem ertek soha, valaki segitsen aki esetleg csinalja ugyan ezt a dolgot!
Miert merik magukat az emberek a teremben edzes utan?
Sulyzos edzes utan, ugy, hogy este jarok, magyaran tele vannak a napi kajaval es innivaloval, amit edzes kozbe is isznak meg ugy egesz nap.
Mindig latom, hogy ha vegeznek, egybol allnak a merlegre es nezik a sulyukat, de hat total teljesen ertelmetlen szerintem
-
-
Vitee
aktív tag
válasz
Fred23
üzenetére
Jolenne vegre az eletben egyszer latni kockasan a hasam, eddig soha nem volt, meg 57 kiloval se latszott 170centihez.
Jovore jolenne legalabb egy pici korvonalat elerni, hogy lassam, hogy legalabb egy picit nott-e.
Szerintem tavasz korul elkezdek egy par honapos dietat, aztan meglatjuk!
Hatha
-
Vitee
aktív tag
válasz
Dorian
üzenetére
Nem tudom, nem igazan ertek ehhez, sose mertem ilyesmit, nem is tervezem, csak a videoban feltunt, hogy amit eddig referenciakepen mutogatott mindenki, valojaban nem igazan valos.
Aelod alairasa a legjobb, if it's jiggle, it's fat.
Amig a tukorben szar amit latok addig szamomra teljesen irrevelans az, hogy tudom, hogy a testzsirom hany %.
(De szerintem en is 25 korul/felett lehetek) -
Vitee
aktív tag
Erdekes ez a testzsir dolog amiket irtok!
Ha megnezitek Jeff Nippard legujabb videojat ezzel kapcsolatban, ami talan mar linkelve is volt, szinte mind alulbecsuljuk ezt a %-ot es ott MRI-al volt merve, ami elvileg a legpontosabb.
Amire azthisszuk, hogy 18-19 az valojaban 25 korul van, legalabbis a video tanulsaga szerint.Karacsonyi kaja meg, az egvilagon semmit nem ettem mashogy, bejglit se ettem, suti se volt, utalom a karacsonyt, nem is keszultem ra sehogy

Nalunk napi berlet nincs, havi berlet valami 25$ es 3 termet lehet hasznalni, kulonbozo lokaciokon es 24/7.
-
Vitee
aktív tag
válasz
cOxeR
üzenetére
Nekem ilyen van mint az elso kepen.
Olyan mint a gurtni, csak szerintem jobb sokkal, nekem legalabbis jobban bejon. Gyenge a fogasom, alagut szindroma is van sajnos, szoval en hasznalom, enelkul nem birnam mozgatni azokat a sulyokat amiket szoktam.
En ajanlom, elotte gurtnit hasznaltam, de nekem az nincs kozel se ilyen jo.
-
Vitee
aktív tag
-
Vitee
aktív tag
-
Vitee
aktív tag
válasz
aelod
üzenetére
Ha mar fekvenyomas, van a terembe egy csavo, rosszul vagyok tole...
Mindent dobal es minden gepet csapkodtat.
Hangos, fejhallgatos zene mellett is mindig megijedek, olyan hangosan nyomja.Nyomja a kezisulyzos fekvenyomast, kezdi 45lbs-el ( 20kg).
Lenyomja, leveszi a terdeire es szo szerint a terderol fogja es elkurja par meterre magatol.
Ezt egeszen a 100-as (45kg) sulyokig csinalja, lebirja venni a terdere, de nem lerakja, eldobja ahogy birja, amikor vegzett, otthagyja a foldon a picsaba szetgurulva.
Ha rudrol veszi le a sulyt, lehuzza a 20 kilot, vagy 10-et es ledobja a foldre oket.A gepeken ugy dolgozik, hogy az utolso ismetlesnel nem szepen visszaengedi, hanem egy hirtelen mozdulattal kiugrik alola, a gepek meg orbitalisat csapodnak mindig, egy csomo gep igy is le van szedalva, mert elromlottak.
Multkor volt bent egy edzo, de nem szolt neki semmit...
A vape, manorud szivogatast meg vegkepp nem ertem, a termen belul miert kell nyomni, ez egy masik faszi
-
Vitee
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Jah, szemmel lathato, vagyis en latom, foleg kozepresz, has, alsohat, uszogumi (lovehandles).
Erdekes mert a karomon a dieta kezdete ota jottek elo erek amik sose voltak, vagy csak sokkal lathatobb lett, illetve a labamon is itt-ott ami meg tenyleg nem volt elotte.
Szoval szerintem ami zsir jott, az mind a kozepresz, torso-ra rakodott.Nekem is lejjebb kellett volna menni, mint a 67-68, de elszomorodtam, hogy 75-rol lementem ide es kb semmi drasztikus javulast nem lattam, igy nem lattam ertelmet lemenni vagy 61-62-ig, mert szerintem odaig kellene menni, hogy a testzsirom jo legyen.
En meg egy darabig huzom a bulk-ot, amig ilyen lassu tempoba tudom csinalni, aztan szerintem megint tavasz kornyeken meginditok egy dietat.
-
Vitee
aktív tag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Nekem igy alakult, juni elejen kezdtem a "tomegelest", 68 kg-rol, 75-rol ment a dieta 67.5/68-ig, aminek juniban lett vege, most jarok pedig ilyen 70.5 kg-nal.
Szoval kb 5 honap alatt, ilyen 2.5kg jott fel, ezt napi 3k kaloria kornyeken.
Van amikor kicsit tobb. Hiaba ez a 2.5kg, azert ebben boven van zsir, latom a tukorben, hogy izom mennyi lehet?! Pasz!
-
Vitee
aktív tag
válasz
Dorian
üzenetére
En viszont igen, van gyakran, hogy bebambulok a zenere amit hallgatok es eltelik a 3 perces piheno felett meg vagy 2.
Siman megy bele + 1-2 ismetles, ugy, hogy tobb megy mint az elotte levo setben, pl: 6-4-6
Ha 1.5-2 perceket pihennek, sokkal kevesebbeket tudnek nyomni.En magamon eszrevettem, hogy nekem kell ennyi piheno. (3-4perc)
-
Vitee
aktív tag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Enis igy merek ha ilyemsit eszek, azon kivul, hogy rateszem a merlegre, nullazom es megjegyzem a szamot, nem vesz igenybe tobb idot.
tisn
Attol fugg miket fozol, nekem ennyi ido.
De ha pl tobb napra fozol, nyersen felirod az adatokat, megvannak a makrok, amikor kesz az etel, annak az osszsulyat felirod, majd amennyi adagot megeszel felirod es tudod is kb mibol mennyit ettel.
Rakott eteleknel bajos, de ha egyedul eszed az egeszet, akkor vegulis a tobb napi makro arany fog a vegen szamitani.Mar irtam korabban, en nagyon igenytelen vagyok etkezes teren, egyaltalan nem erdekel, egy nagy teher, airfyer kb amit csak hasznalok, semmi mas. Nekem eleg a napi 5-6 perc, de akkor se tobb napi 10-15-nel. Par tiktok videot mindenki kepeslenne skippelni, ha tenyleg erdekli ez, tartom amit irtam, ez egy orasi kifogas, hogy ez sok ido.
-
Vitee
aktív tag
válasz
cOxeR
üzenetére
Yazio, ingyenes, ha fullos kell es androidod van letoltod a full apk-t, ha nem akarsz fizetni.
Kaloriaszamolas kb napi 5-6 perc! NAPI!
Evek ota csinalom, mindig rohogok mikor emberek kifogaskent felhozzak, hogy ez sok ido
Nem mintha te felhoztad volna, vagy errol irtal volna, ezt csak mint extrainfo mondtam
-
Vitee
aktív tag
válasz
Dorian
üzenetére
Jah, most tartok egy het pihit, rohadtul faj a bordam, nincs kedvem kinlodni a teremben, kb minden mozgasnal terhelodik ahogy megfeszited a torzsizmokat.
Ott volt a csipocsontnal, de ahogy kill is irja, en is jogamatracot hajtok felbe, ott eppen talan haromba hajtottam, es felcsuszott rola, mert tul keskeny volt es magas igy a matrac.
Muszaj egyebkent, ha nem hasznaltam, olyan puklikat csinalt a ez az ov a csipocsontom kornyeken, hogy orom volt nezni, kek-lila volt, meg puklis masnap.
Matraccal oke, igy nem bantja. -
Vitee
aktív tag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Jah, nekem is ottlett volna, csak felcsuszott a matracon, aztan csak megkellett volna allnom, de hat nem...
-
Vitee
aktív tag
-
Vitee
aktív tag
válasz
Dorian
üzenetére
Nekem pl az ov felcsuszott a bordam ala (az olembe egy jogamatrac van, mert szetnyom) vagyis a hasamra, ahogy pedig leengedtem magam, ereztem, hogy basztatja a bordamat, de nyilvan nem hagytam abba.
Na azota alig birok aludni, egy asitas is faj, lehet kicsit megzuzta, vagy megrepesztette a bordamat. -
Vitee
aktív tag
válasz
aelod
üzenetére
Fuuh en ezeket a dobalosokat nem ertem.
Multkor a brokkoli srac fogja, leszedi a 20-ast a rudrol es szo szerint magatol elore lehajitja a foldre es otthagyja. Fel se vette tobbet.
Egy masik ugyan ezt nyomta, bar az talan felvette.
De latszott, hogy amikor ledobaltak neztek korbe, latja-e valaki
gondolom menonek hittek magukat 
-
Vitee
aktív tag
válasz
cOxeR
üzenetére
Ez a gep cseppet modernebb mint ami nalunk van, de ez is hasonlo allo oldalemelo gep.
Nekem jobb erzes vele az oldalemeles, ulo gepekenek nem mindegyiknek jo az ergonomiaja, igy szokott kattogni a bal vallam.
Ezzel az alloval soha, csigan egykezzel se, de az ulo gepek valamiert kinozzak. -
-
Vitee
aktív tag
válasz
Dorian
üzenetére
Nemtudom melyik gepet hasznalod, en a hammer strength gepet amire te pakolod a sulyt, nem a csigas, lapsulyos.
Itt erdekes, mert kezkezzel kicsit szelesebben huzom, szejjelebb rakom a konyokom, igy csak 97kg-t rakok ra.Egykezzel viszont szuken huzom es 75 kg oldalankent. Szoval boven tobbet birok ha oldalankent csinalom, mintha egyszerre ketkezzel. Szerintem egyszerre ezt a 150-et meg se birnam mozditani.
A masik, hogy tenyleg ahany videot nezek/neztem, annyi info a huzasokra.
Pl szuken huzas, csigas evezo gepen:
- egyenes hat, nem dolsz hatra, behuzod hashoz, majd a negativ szakasznal egy picit beleengedsz.
- egyenes hat, nem dolsz hatra, behuzod hashoz, negativ szakasznal durva beengedes, teljesen eloredolve nyujtani a hatat.
- eloredolve kezdes, majd ugyan ebbe a pozicioba a negativ szakasz is
- hatradolve kezdes, behuzod, nem engedsz bele a negativnal.
- hatradolve kezdes, behuzod, beleengedsz negativnal.
Es akkor most csak egy gyakorlatot irtam le, annyifele variaciot lattam mar es hallottam, hogy fogalmam sincs melyik a helyes es mi lenne a jo.
-
Vitee
aktív tag
válasz
Dorian
üzenetére
Ahany embert fogsz megnezni, annyi megoldast fogsz talalni.
Van aki nem fordul bele es aztmondja nem is szabad.
Van aki belefordul.
Ugyan ez egykezes lehuzasnal, ott pl valaki aztmondja, hogy a vallad a tetejen ne engedd ki, ne nyujtsd tul, legyen mindig zarva es a kezed se nyujtsd ki teljesen a csucson.
Valak szerint meg nem gaz, nyujtsd tul nyugodtan.
Egykezes evezesnel is ez a helyzet.
Neha mar en se tudom kire, mire hallgassak
-
Vitee
aktív tag
Azert amikor olyanokat irsz, hogy 2-3 alkalom combfeszito meg 2-3 alkalom nem emlekszem, de talan tarogatas utan, mar latod az izmaidon, hogy mashogy neznek ki ezektol a gyakorlatoktol, siman mondanam, hogy cuccolsz, szerintem ilyet meg a gyogyszertarral tele emberek se tapasztalnak.
Szerintem neked kivetelesen jo genetikad van, ritka az ilyen, szerintem.
-
Vitee
aktív tag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Szerintem netto baromsag ez az arany, kivancsisagbol ramertem, csuklom 16cm felkarom most kb 36cm, de ugy nez ki mint egy 14 eves gyereknek aki egy nyarat vegighuzodzkodott a jatszoteren es ette a turostesztat meg a fankot

( Ja, torpe vagyok, 170cm, de akkor is palcikanak nez ki)Nem hiszem, hogy ennek barmi alapja lenne, ha igen, akkor rohadt szomoru

-
Vitee
aktív tag
válasz
stickrs
üzenetére
Azanyamot, szep fizikum!

Na ezert nem raknek ide be soha kepet magamrol, ahogy ti itt kineztek, wow.
Hany ev van ebben a fizikumban?Atmentem egy masik terembe a heten.
Elso nap gondoltam veszek fel egy ujjatlan felsot, hatha ad egy kis ego boostot magamnak, hat rendesen szegyenkeztem, legszivesebben hazamentem volna, vagy feloltoztem vokna, mindenki olyan durvan nezett ki
Ego boostbol, ego minuszba valo boostolasa lett
-
Vitee
aktív tag
válasz
Dorian
üzenetére
Atmentem most masik terembe.
Van pendulum, hack helyett most azt nyomtam, fuhh de nagyon jo ez a pendulum gep
Az aljan konnyu, a tetejen pedig nehez, igy konnyebben tud vele felallni az ember.
Teljesen be is tudsz ulni, ameddig megy a mozgastartomany, valtom is a hack-et erre.Meg vannak szerencsere csipotolo gepek is, 3 is, a masik teremben egy se volt, mindenki a keretben csinalta.
-
Vitee
aktív tag
Ez a Nyakas egyre meredekebb dolgokat puffogtat
A legujabb, 5 hiba kezdokent videoban aztmondja az elejen, hogy total kezdokent, ha 90 kiloval nyomsz fekve, nem artana feljebb nyomkodni a sulyt mert sose leszel izmos.Kommentben meg is jegyzik ezt joparan, erre odabofogi, hogy neki mar 16 evesen ment...
Hogy lehet egy testepito, aki raadasul elvileg mindenkinek tartalmat gyart, ennyire ignorans es keptelen felfogni, hogy mindenkinek a teste masra kepes es nem hozza kellene hasonlitgatni, hanem mindenkit sajat magahoz...
Probalnam elvezni a tartalmait de egyre farasztobb ez a kezdok fikazasa nala.
-
Vitee
aktív tag
Izmos lett, vegigvitte a jatekot, nincs teendo
-
Vitee
aktív tag
Ez mar talan a 3. 4. alkalom, hogy ilyet latok, de egy kissrac itt szivogatja edzes kozben gym-en belul a vape-t (manorud, nemtudom otthon mi a gyujtoneve)
-
Vitee
aktív tag
válasz
headhunter
üzenetére
Nalunk pont a hammer strength fekvenyomo gepek vannak, amikrol beszelnek, a decline es az incline, sima nincs.
A lapsulyosakat nem igazan szeretem, a tarcsasakat szoktam hasznalni.Nemsokara valtok termet, ott nagyon durva fekvenyomo gepeket lattam, kivancsi leszek milyen veluk dolgozni. Van fekvetarogato gep is, nem a sima pec-dec, hanem rendesen fekve kell benne tarogatni.
-
Vitee
aktív tag
válasz
aelod
üzenetére
Engem, ami a legjobban idegesit Sanyiban, hogy mint kezdo, 70 kilos embert, aki szeretne jobban kinezni, allandoan fikaz.
Mindig beszol es fikazodik a 60-70 kilos embereken, szinte minden videojaban.
Aztan elmondja azt is mindig, hogy o testepitokhoz beszel, nekik kesziti a dolgokat es azoknak akik izmosak, neki pedig aki izmos, az ott kezdodik, hogy INBA szinpad.Kivancsi lennek mennyi a nezettsegi arany az izmos vs nem izmos nezok javara. 5-95%?
-
Vitee
aktív tag
Ha mar vallbolnyomas, multkor teremben egy faszi, a smith keretre felpakolt vagy 200 kilot, nem tudom pontosan mennyi volt, de csak annyit hallottam, hogy uvoltozik, karjain, terdein ezek a gumis vedok, konkretan a mozgastartomanya egy 20-25 centi volt a vallbolnyomasanak, de vegig uvoltott meg kiabalt es nyomta az a 200+ kilot abban a tartomanyban.
Utana minden gepen ezt csinalta.
De jo fizikuma volt, szoval valamit biztosan hasznal ez az edzesmodszer
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nintendo Switch 2
- X15U Super macro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest