Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Elektrosokk #195935 üzenetére
Ezúton is köszi az ajánlást, tegnap rendeltem 1-t, ma megjött, reggeli mérlegelés már ezen ment
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Elektrosokk #196003 üzenetére
hát franc se tudja... én nálunk az összes edzőtől azt látom, hogy túltolják... baromi nagy rep-es sorozatok (10+2+2+2+2+2 stb 1 szettben), ráadásul sok esetben úgy, h rásegítenek (vállból nyomásnál emelik a könyököt, lábtolónál tolják egy kézzel, lábnyújtónál is forgatják a tárcsát, csigás cuccoknál fogják a kötelet és besegítenek stb vagy épp folyamatosan csökkentik a súlyt lepakolva a tárcsákat)
persze lehet, hogy ez amúgy qrvajó dolog, csak én nem értek hozzá...
én amúgy mostanság érzésre pihenek (van, amikor elég a séta a másik géphez, de van, amikor még várok fél-1percet a másik szett előtt) max ha valami durva szettet toltam épp, akkor pulzusra csekkolok, h menjen vissza 110-120 közé... majd ha úgy érzem, hogy nem feljődöm megfelelően, akkor változtatok
-
Dorian
félisten
válasz
Elektrosokk #196003 üzenetére
Én stoppert használok erre
Most olvastam, hogy ha a tesztoszteron a normál tartományban van, akkor izomnövekedés szempontjából mindegy, hogy azon belül hol. A normál tartományon kívül romlik/javul brutális mértékben
-
aelod
veterán
válasz
Elektrosokk #195974 üzenetére
Csak gyakorlat. Mondjuk kialakítottam egy rutint amikor nincsenek sokan. Akkor biztosan több időbe telne az edzés. Néha van láb napon edzőpartner akkor kicsit tovább tart mert van témázás.
-
Dorian
félisten
válasz
Elektrosokk #195933 üzenetére
Mióta tegnap megtudtam a számot érzem is
-
Dorian
félisten
válasz
Elektrosokk #195922 üzenetére
Jövő hétre van már időpontom andrológiára. Ez így nem maradhat
-
Dorian
félisten
válasz
Elektrosokk #195910 üzenetére
Ha jól rémlik nem önmagában a hús okoz problémát. A hús lerakódásokat tud okozni az érrendszerben, amitől azokban nagyobb lesz a nyomás. Viszont a lerakódások csak akkor tudnak lerakódni, ha az erek belső felületével problémák vannak, pl. a sok ultrafeldolgozott étel, alkohol, egyszerű cukrok és hasonlók okozta folyamatos alacsony szintű gyulladásoktól.
Érdekes azért az a vérnyomás. Múltkor hétvégén reggel méregettem otthon, 115/68 pulzus: 55-öket mértem. Tegnap meg munka után keresztülverekedtem magam a bp-i forgalmon és a háziorvos (jogsi alkalmassági miatt voltam) 136/90 p62-t mért, néztem is nagyot
-
tisn
addikt
válasz
Elektrosokk #195748 üzenetére
ha tul edes, keverj hozza naturt.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Elektrosokk #195746 üzenetére
gymbeam true whey tapasztalatom szerint sokkal rosszabbul oldódik (fél éve ittam utoljára 1kg banánost). a just whey vaníliás jobb, ez tény, de minimálisan.
egyébként el tudom képzelni, hogy van eltérés ugyanazon márka, egy termékcsaládján belül 2 különböző ízű oldódása között, ilyet én is tapasztaltam már (pl: builder csoki vs vanília, immortal cookies vs epres), ezért mondom, h lehet van rossz oldódású pgc, csak én épp kikerültem eddig -
scdlsc
senior tag
válasz
Elektrosokk #195749 üzenetére
Nem. Eddig csak ilyeneket: Scitec, Biotech, Builder, Nutriversum, Puregold.
-
scdlsc
senior tag
válasz
Elektrosokk #195742 üzenetére
2 dl vízben 25 g nekem tökéletesen oldódik. Tripla csokis a legjobb. De a citromos sajttorta és a csokis banán is finom szerintem. A csokis túródesszert sem rossz, csak kevéssé túrós és inkább csokis.
-
vaakuum
addikt
válasz
Elektrosokk #195742 üzenetére
Ez fura. Én azt tapasztaltam, hogy a Biotechez képest sokkal jobb az oldódása. A habosság az még igaz is lehet, de szintén a biotechez viszonyítva szerintem nem nagy a különbség, meg én amúgy is kiöblítem vízzel a poharat, és azt is megiszom, mert kell a folyadék edzés után.
-
aelod
veterán
válasz
Elektrosokk #195678 üzenetére
Ráadásul a steviát már nagyon kis mennyiségben sem bírom
Kétszer meg kell nézni mindent, hogy miben mi van.
-
Dorian
félisten
válasz
Elektrosokk #195666 üzenetére
Fizikum jelentősen jobb lett. VO2 max gondolom csökkent, vagy (reményeim szerint) stagnált.
Nem értem miért kell súlyzós edzésnél valakivel együtt edzeni, mi köze a teljesítményhez. Nagyobb súlyt bírsz el ha ott van melletted a haver? -
cannibal
senior tag
válasz
Elektrosokk #195600 üzenetére
Köszi a tippet!
-
tchriss
tag
válasz
Elektrosokk #195495 üzenetére
MHN SPORT SUPPLEMENTS - WHEY PRO PROFESSIONAL
Dorian féle ajánlott.Meguntam az ízesítettlent, kell valami íz a diéta alatt :S
És nem a répa meg a karfiólra gondolok -
Vitee
aktív tag
válasz
Elektrosokk #195495 üzenetére
Ti, akik szamoljatok a kaloriakat, ti mennyi kalorian dietaztok?
En kertitorpe vagyok 170cm, most kezdtem par hete a dietat 75-76kg-rol.
Most olyan 2100-2200kcal-on vagyok es megy lefele a testsuly.
A szintentartom olyan 2800-2900, ennyit ettem es honapokig stagnalt a sulyom.
A bajom az, hogy most lepucolom amennyit jonak latok, aztan par het szintentarto, utana jo lenne egy clean bulk, minel kevesebb zsirral.
De ez a bajom a bulkkal, hogy keptelen vagyok annyi izmot epiteni, hogy ne a zsirosodas vegye at a foszerepet.
Felek, hogy nagyok le kell mennem testsulyban, hogy eltunjon annyi zsir amivel mar jol erzem magam.
Ti hogy menedzselitek ezeket?m3ss - A te valaszod nem erdekel, neked ilyenekkel nem kell foglalkoznod
-
Dorian
félisten
válasz
Elektrosokk #195254 üzenetére
En sokféle gyümölcsöt szoktam, áfonyat akkor ha lejjebb megy az ára a mostani 6500-ról.
De a kivit ezentúl nem teszem hozzá -
Morris
veterán
válasz
Elektrosokk #195036 üzenetére
Nem tudom megnevezni, mert nem vagyok élelmiszer technológus. De nem is kell annak lenni ahhoz, hogy tudjuk, nem csak 100% proteinből áll az egész.
A cukor, zsír egy dolog.
De az, hogy a normális oldódáshoz, ízhez, állaghoz adalék anyagok, stabilizátorok kellenek, az tuti. A mai élelmiszeripar elég gáz. A profit a legfontosabb nekik, mint mindenkinek.Mondom, engem nem érdekel annyira, mert a mai világban egyszerűen lehetetlen tisztán étkezni. Szinte minden élelmiszer tele van egyéb cuccokkal.
Annyit tudunk csak tenni, hogy minimalizáljuk ezeket. De sajnos nettó naivság azt hinni, hogy ezek milyen szuper, tiszta natúr termékek.Szerencsére nem vagyok érzékeny szinte semmire. Kivéve házi por.
Az hogy milyen édesítő van ezekben a porokban, szintén nem érdekel. Mert ha inni kell, akkor iszom, de legalább legyen jó. -
Peaceliker
addikt
válasz
Elektrosokk #190318 üzenetére
Szóval hiit edzés végülis?
Amúgy tényleg csak azt a részét nem értettem, hogy pulzus gyorsan lemegy légzés meg lassabban nyugszik. De lehet csak azért volt, mert az inhalátorom (szteroidos gyulladáscsökkentő, asztma miatt) végén jártam, utolsó pár adag sokkal gyengébb valahogy. Mert most utolsó pár edzésen nem nagyon volt ennyire feltűnő.
Na de mindegy is, el is engedtem a kérdést, csak akkor valahogy érdekes volt számomraMás
Hogy meglegyen a heti nyűgöm (fájdalmam
)... Megjött a sarok emelő ék. Hát bazira nem jön be. Úgy fáj a térdem guggolás után mint az állat. Eddig sosem volt ez. Szóval marad a súlytárcsa a sarok alá téma. Aztán majd lehet nézek valami appot ami mutat pár nyújtás gyakorlatot és arra is rámegyek... Bár ehhez már végképp semmi kedvem/időm /erőm
S e t h
Uhh az faja
honnan rendelted amúgy?
-
Peaceliker
addikt
válasz
Elektrosokk #190211 üzenetére
Na igen. Ezért nem is értem és kérdezek. Mert azt vártam volna hogy mire pulzus lemegy, légzés is normális lesz. De nem így van. Egy ideig fel sem tűnt,hogy ez a kettő eléggé elvált egymástól.
Mondjuk asztmás is vagyok, lehet köze van hozzá, bár fejben ha kevés az oxigén, akkor pulzus sem tudna lemenni. -
perempe
veterán
válasz
Elektrosokk #190152 üzenetére
Pont így szoktam úszni a Mályi-tóban. A keleti parton van a Honvédüdülő kék stégje, oda szoktam átúszni, tegnap csináltam pár ATG split squat-ot is. Mi lesz velem szeptember után, amikor nem úszhatok?
-
Dorian
félisten
válasz
Elektrosokk #190136 üzenetére
Van az a masszázs ami kellemes
-
Qtya123
őstag
válasz
Elektrosokk #171943 üzenetére
Zsókától még 2015 körül rendszeresen vettünk mangalica kolbászt még Debrecenben. Valóban minőségi termékei vannak.
Viszont az azt követő években eléggé felkapott lett, megalapozta a nevét, versenyeket is nyert, így az árak már igencsak megemelkedtek, így leálltam a vásárlással, de kétségtelenül nagyon jók a termékei.Azóta átálltunk arra, hogy otthon töltünk. Be lett izzítva szüleimnél a rég nem használt füstölő. Múlt évben mindent beleszámolva úgy 1600-1800 Ft/kg-ra hoztuk ki a kolbász árát. Megnyugtató, hogy ebben tényleg csak az van, amit belekeverünk és nincs nitrites pácsó, mint sok kolbászban.
-
aelod
veterán
válasz
Elektrosokk #171943 üzenetére
Gyönyörű
-
aleister
veterán
válasz
Elektrosokk #171931 üzenetére
No problem!
MADcat:
Hogy érted?
Táplálkozástanilag, fehérjeforrásilag jó. Alapvetően szeretem is. De amikor minden alkalommal ez kerül az asztalra, mert a "bocik meg a malackák olyan aranyosak, a csirke megy egy kibaszott dinó", akkor már a látványától is hányni tudok. -
aleister
veterán
válasz
Elektrosokk #171925 üzenetére
A fehérjére írtam, hogy gyorsabb bevinni és finom.
A csajom minden húsételhez csirkét használ. Még a vadashoz is. -
Xelo
addikt
válasz
Elektrosokk #171922 üzenetére
előfordul, puregold málna fehércsoki, illetve citromos sajttorta szerintem isteni.
-
Angel2014
addikt
válasz
Elektrosokk #167387 üzenetére
Részvétem!
Ez egyértelmű ha így leírtad orvosi mulasztás volt.
Tüdőembólia tüdőben nem alakul ki.
Inkább láb, főleg vádli, kar vagy máshol és a tüdőig jut a vérrög. Ezért is írtam korábban veszélyes az edzés is a szövődmények miatt, ebbe bele tartozik az antibiotikum ami a szívizmot küldheti meg, lehet tüdő betegség ami a hörgők gyulladását és elhalását okozták ezért is van a légszomj, és az egész testet érintő érrendszer itt lehet gyulladás, elzáródás, vagy embólia is.
Nekem ezért lehet a 3-4 naponta visszatérő fejfájás és a vérnyomás ingadozás. Ilyenkor napi 3 kataflánt is szedek.
Ki kell pihenni ezt akkor ha idős vagy fiatal, edz vagy nem az ember! Nem játék nem vagyunk egyformák!
-
benfolds
őstag
válasz
Elektrosokk #167377 üzenetére
részvétem. részben az ilyen esetek miatt is vagyok "rendpárti" oltás ügyben. én kötelezővé tenném, ha nyár végéig nem jönnek elő mellékhatások a most beoltottaknál, illetve ha addigra nem érjük el minimum az 50-60%-os átoltottságot. közegészségügyi szempontból szerintem nem indokolható a választás lehetősége. és azt sem értem, hogy az "egyéni szabadságjog" miért erősebb a közérdeknél. szerintem ez (egyelőre) csak amiatt van, mert a kormányoknak politikailag jobban megéri nem kötelezővé tenni, mivel be van mérve, hogy 85% fél és/vagy hülye. (meg persze elég oltóanyag sem áll még rendelkezésre.) asszem erre szokták mondani, hogy idiokráciában élünk.
-
stratova
veterán
válasz
Részvétem.
-
Agyrák666
aktív tag
válasz
Ebbol semmi nem derult ki. Szo szerint barmi baja lehetett.
Csak most mar aki autobalesetben hal meg, az is covidosnak szamit ha talalnak benne valamit.
Havernak is pozitiv lett a tesztje, de olyan fals pozitiv mint a haz -
aelod
veterán
válasz
🕯️🕯️🕯️ részvétem
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Elektrosokk #167293 üzenetére
Rlanyokon hirdet vagy mi?
-
Zola007
veterán
válasz
Elektrosokk #156428 üzenetére
Arra gondolok, hogy akinek megvan a fehérjebevitele annak semmit nem ér, mert 100-200 gramm hús fedezi azokat az aminosavakat, amiket egy adag hidrolizált kollagén hozzá tudna tenni a napi bevitelhez.
Vegetáriánusok és idősek esetén még hagyján, de ne becsüljük le a placebo erejét.Az említett kutatásokat jellemzően idős, megromlott anyagcseréjű embereken végezték vagy olyan csoporton, akinek nem volt az étrendje kontrollálva.
-
Zola007
veterán
válasz
Elektrosokk #156424 üzenetére
fog ám hasznosulni
lesz belőle BMW meg 2 hét Karib-szigetek a tápkieggyártónakbenned meg majd lebomlik ugyanolyan aminosavakra mint a tegnapi gyrostál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 500GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest