Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- X15U Super macro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
-
tisn
veterán
válasz
Vitee
üzenetére
csak arra celoztam, hogy nevetseges sulyokkal csinalom

en is csak par emberrel beszelgettem, nem vagyok az a nagy haverkodos, azok is leginkabb korombeli sracok akik edzeni jarnak oda. kb. egy edzovel szoktam beszelgetni, mert o focizik, meg egy masikkal aki a tervezett gyogytornaszom
ja meg par focis kissraccal aki fiam ismerose. ja meg egy srac, akivel egyutt focizom. basszus, ez igy mar eleg sok, akkor megis csak dumalni jarok oda nem edzeni 
-
-
K1LLMy53Lf
őstag
válasz
Vitee
üzenetére
szerintem ez kisugárzás vagy nem tudom. velem is kevés ember áll szóba, de nem különösebben érdekel/zavar stb... kollégám ~8hónappal később kezdett a teremben, de most, kicsit több, mint 1 év után már min. 20 embert ismer, beszélget velük stb...
lerí rólam, hogy egy f**z vagyok no...

-
cOxeR
Ármester
válasz
Vitee
üzenetére
Jogos… de azt megnézem, hogy ha valaki küzd a súly többletével, az pont azt fogja megállni, hogy magas kalória tartalmú ételből csak csipeget, hogy kalóriadeficitben maradjon. Persze igazad van, nem hízlalhat önmagába semmi. Tudjuk viszont nem tudnak mértéket tartani az emberek ebből van a rengeteg túlsúly. Zöldségtől, kuszkusztól nehezebben fog elhízni, mint vörös hústól meg olajos krumplitól.
-
-
Peaceliker
addikt
válasz
Vitee
üzenetére
Na erre még akartam reagálni, mert nekem is marha magas a pulzusom. Kíváncsi lennék vérnyomásod mennyi mellé (persze teremben nem fogod méregetni
). Nekem még mindig az a teóriám, hogy azért (is) ennyire magas a pulzusom, mert vérnyomásom alacsony(abb).
Ma csak kézzel mértem, bolgár alatt (első gyakorlat) 180 körül megvolt ma is.Jól is sikerült a lábnap. Edzés után 1 órával csináltam vacsit, leesett valami, leguggoltam érte és rendesen fel kellett húznom magam a konyhapultba kapaszkodva, hogy ne ott aludjak majd
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval előre félek milyen lesz hétfőn-kedden 🥲w.miki
Én elég bevállalós gyerek vagyok amikor szét kell verni a házat (legutóbb kicettem 3,2m en egy külső falat
), de ezt nem vállalnám be a helyedben. Esetleg statikust megkérdeznék, de ilyen vékony fal nem arra van, hogy oldal irányú nyomást kibírjon. Meg ha beton lenne ez is (sok panelban ilyen vékony fal is az), akkor mernék próbálkozni max -
Dorien
veterán
válasz
Vitee
üzenetére
Mit nem adnék egy Nautilus csigás pullover gépért...

-
Dorian
félisten
válasz
Vitee
üzenetére
Nekem ezen az altató segített: azzal vissza tudtam aludni, aztán egy féllel is, aztán így már elhitte a tudatom, hogy vissza tudok aludni és anélkül is vissza tudtam.
Meditáció meg tudatos legzés meg ilyesmi nem nekem való, engem mindig csak felbaszott
És biztos volt valami szorongás-része is: még vagy 10 éve félrekrt az asszony, holvanazmár, de érdekes még fél-egy éve is előfordult néha, hogy ezzel álmodtam, ebből ébredtem, ilyenkor persze nem tudtam visszaaludni. Aztán pár hónapja úgy alakult, hogy beszereztem egy szeretőt, azóta 1x sem fordult elő ilyen lelkiterror-álom
-
Dorien
veterán
válasz
Vitee
üzenetére
A meditációt kellene kipróbálnod: Leülsz kényelmesen egy fotelbe vagy az ágyra. Kikapcsolsz minden zavaró tényezőt és csukott szemmel figyeled a légzésedet. Ha jön valami gondolat, amibe belebonyolódsz, akkor emlékeztetned kell magad, hogy most meditálsz és könnyedén elengeded a gondolatot, visszatérsz a légzésed figyeléséhez.
Ezt lefekvés előtt kb. 20-30 percig csinálva általában nagyon pihentető alvásba kerül az ember, van hogy már ülve bealszik... -
Dorian
félisten
válasz
Vitee
üzenetére
2 fajtát próbáltam. A Dormicum egy erős cucc, de nagyon gyorsan kiürül a szervezetből. Ezt akkor használtam amikor egy érzelmileg stresszes időszakban éjjel felébredtem és nem tudtam visszaaludni, kizárólag alkalmankent. Ilyenkor eleinte 1-et, majd felét ettem, simán visszaaludtam reggel pihentem ébredtem. egy idő után elhittem, hogy magamtól is vissza tudok aludni és már nem kellett, elég volt a tudat, hogy ott a fiókban és használhatnám.
A Zolep enyhébb, de egész estés hatása van, így azt akkor használtam, ha már 2 éjjel rosszul aludtam és végre ki akartam pihenni magam. Ebből is elég egy fél a normál alvássegítéshez.
Mivel semiképpen nem akartam hozzájuk szokni, tényleg csak alkalomszerűen használtam, alapesetben az esti magnézium- triptofan-melatonin-gaba kombót használom, nem mindig mindent csak a Mg a fix -
m3ss
veterán
válasz
Vitee
üzenetére
emlekszem par honapja ugyanigy panaszkodtal, akkor is azt mondtad, hogy minden gyakorlatban fejlodes van. akkor en nem ertem. ha annyira kozel lennel a genetikai hatarhoz, akkor a fejlodes azert lelassulna, nem lenne allando progresszio minden gyakorlatban. altalaban ha allando progresszio van honapokon at, akkor az ember izmosodni szokott. vagy lehet eroemelonek kellene elmenned, ha ennyit erosodsz de izom nem jon fel, mert fel-1 evnyi progresszio azert az jo sok eronovekedest szokott jelenteni.
nem hasznalsz vmi appot, mint pl a hevy ahol lehet latni az elmult 1 vagy tobb ev progressziojat gyakorlatokbol?
nincs vmi keped 1 evvel ezelottrol meg mostanrol? -
cOxeR
Ármester
-
-
-
-
tisn
veterán
válasz
Vitee
üzenetére
Szoval Dorian tapasztalata erdekes, mert nemhinnem, hogy 50-nel kevesebbel nyom fekve, talan 100 korul remlik, ami pont a duplaja.
nekem is van -30kg a gepen. ezeken a lapsulyos matrixon 92kg szokott lenni a max, ha 1:1 lenne az arany az ulos chest press tul sokaknak lenne hasznalhatatlan. -
Dorian
félisten
válasz
Vitee
üzenetére
És Dorien:
A fekvő tárcsást eddig is használtam, pont azért mert nem esik rám a súly, jobb a fogása is a vállnak, és külön mozognak a karok. 125 kilóval.
Ezt az üilős tárcsást most próbaltam először.
A súlyokat nem lehet összehasonlítani a gépek között akár ülő akár fekvő, hiszen adott gép erőkaratól, nyomatékától függ -
Dazsar
aktív tag
válasz
Vitee
üzenetére
Push/Pull/Legs/Felső/Alsó (5nap) imádom ezt az edzés felosztást.
Annyi hogy pushnál kap a hát 1-1 szetett. Hátnál meg a Mell 1-1 szetett.Chest Press 2
Chest Fly 2
Shoulder Press 1
Laterial Raise 1
Triceps Extension 1
Triceps Pushdown 1
Low Row 1
Lat Pulldown 1
T-Row 1Pull: Sorozat:
Low Row 2
Lat Pulldown 2
T-Row 2
Rear Delt Fly 1
Biceps Machine 1
Hammer Curl 1
Chest Press 1
Chest Fly 1Legs: Sorozat:
Leg Press 2
Leg Extension 2
Prone Leg Curl (4) 2
RDL 2
Standing Calf 1
Seated Calf 1
ABD 1
ADD 1Felső Sorozat:
Chest Press 1
Chest Fly 1
Shoulder Press 1
Laterial Raise 1
Triceps Extension 1
Triceps Pushdown 1
Low Row 1
Lat Pulldown 1
T-Row 1
Rear Delt Fly 1
Biceps Machine 1
Hammer Curl 1Alsó: Sorozat:
Leg Press 2
Leg Extension 2
Prone Leg Curl (4) 2
RDL 2
Standing Calf 1
Seated Calf 1
ABD 1
ADD 1 -
ncc1701
veterán
válasz
Vitee
üzenetére
Én úgy csinálom, h push + 2 láb feszítő gyakorlat, másnap pull + 2 hajlító+vádli+has (vádli-has szuperszettben, nem veszem komolyan), és h-k, cs-p rotálódik, csak más gyakorlatokkal. Minden alkalommal minden izomcsoportra 2 szet 4x6-4x10 ismétlés között.
Ez így kb 1 óra/nap. Pull napon ha kedvem van, beteszek 15 perc lépcsőzést, de mostanában nincs kedvem.
-
válasz
Vitee
üzenetére
Lábemelés, bordásfalon felülés és planking mellett nekem már volt kockás hasam 70 kilós súly körül, emlékeim szerint mást nem is csináltam hasra ezeken kívül, pedig egy egytől ötig terjedő skálán, ahol az egy jelöli a legvékonyabb csontozatot, én a kettesben lennék.
Lehet, genetika ez is nagyban. -
Dorian
félisten
válasz
Vitee
üzenetére
Mert a hiedelem téves: A konyhában a lapos has készül, nem a kockahas. Utóbbinak (a kaja mellett) oda kell baszni edzéssel, hogy megvastagodjanak azok az izmok. Legalábbis a hozzám hasonló vékonyka genetikájú figuráknak. És nem felülésekkel meg ilyen faszkodásokkal, hanam megfelelően nagy súllyal, ez gyakorlatilag egyedül a csigás harangozást jelenti.
(Emlékszem csináltam a negatív pados felülést 35 kilós kézisúlyzóval, ehhez már külön logisztika kellett, hogy fejjel lefelé lógva a padon fel tudjam venni, aztán az sem volt sehol a harangozáshoz képest. -
válasz
Vitee
üzenetére
én most 18% körül vagyok, de még az is szar, amire itt a legtöbben vágynak az szerintem alsóhangon 15% lenne. Csak ugye mindenki alulbecsüli a tzs-t, tisztelet a kivételnek. Aki meg tudott magára izmot pakolni és mellé le tud diétázni 10-12%-ra, nahh az aki baszón néz ki.
-
K1LLMy53Lf
őstag
válasz
Vitee
üzenetére
Dexa-t használ amúgy. De az ugye megvan, hogy a videóban a pontatlanabb mérés az konkrétan inbody mérés, amit én is használok (és amit alapul veszek és abból kiindulva mondom a worst case 26%ot, ami +3% az inbody által mérthez képest, ami túl van az inbody pontatlanságán)
-
tisn
veterán
válasz
Vitee
üzenetére
az elmult 3 evben egyszer voltam este edzeni (lanyommal), delutan soha. ezert most delelotti berletet vettem

killmyself: 35kg-os nalunk a legnagyobb, meg se probaltam megemelni ezzel a derekkal. a rossz 4-es csigolyaval ez sem javasolt gyakorlat sajna
2x20-al szoktam, nekem az eleg egyelore. -
tisn
veterán
válasz
Vitee
üzenetére
mivel koredzek, labnapon is kell valami pihenteto gyakorlat, felsotest, has, core, stb...
de holnap lesz a kedvencem, a kotetlen nap, amikor azok a gyakorlatok, gepek kerulnek teritekre, amikre a heten meg nem volt ido, szeretem, de nem tul fontosak

brachialis edzes, farmer walk, trx, alkar, amire jut ido es kedv
pl. ma nem volt ido a guggolasra sem, az is bekerul holnap, trx-el meg a fura inga gepen is.beszoptam az uj melot nagyon, rohadt nehez reggel 6-kor kelni, hogy el birjak menni terembe
meg delben tudnek, de most akkor mas dolgom van. ma is inkabb aludtam volna
plusz sietni is kell, mostanaban mar inkabb 1h, 1h10p-s edzeseket tartok, most kb. 50p, ki is maradt a vege 
-
m3ss
veterán
válasz
Vitee
üzenetére
miert itthon megy a koszongetes? sztem csak ha ismersz vkit vagy valtottal vele par szot akkor. en nem tapasztalatok ilyesmit. kiveve oltozoben, ott szoktak koszongetni, annak a par embernek aki epp ott van a kozelben.
mondjuk a farizom gepek kornyeken lehet el kellene kezdeni koszongetni par holgyemenynek
ezek a joga nadragok, vagy mittudomen minek hivjak oket, nagy talalmany volt.. -
cOxeR
Ármester
válasz
Vitee
üzenetére
Legtöbb helyen az ilyet simán lekezelné a többi kondis, de amúgy ha zavar, szólni kell Neki, vagy ha nem akarsz konfliktust miért nem szólsz a helyen bent levő “recepciósnak”?
Bent ecigizik, van ennyire retardált is?
- mondjuk edzés után kint a cigizős beszélgetőket se értem
Mondjuk mondom én, ma én is “dobáltam”, de áthúzás után nem tudom letenni és nem is bírom el a 35kg-os kézit, cserébe gumis felületen vagyok és amennyire csak tudom alacsonyan engedem el. -
-
válasz
Vitee
üzenetére
Ez elég jó lean bulknak tűnik, ennek ellenére azt mondod zsírosodsz? Én 65-re mentem most le, még 1 hetet letolok, talán leesik még fél vagy 1kg utána indul a tömegelés. Márciusra-áprilisra szeretnék felmenni 70-72kg környékére, de lehetőség szerint nem fókabőrt pakolnék magamra
-
K1LLMy53Lf
őstag
válasz
Vitee
üzenetére
én anno max 116 mentem le 104re (verseny zárásnál mérlegelés 102 volt), onnan 14hónap alatt mentem vissza 113-114ig... itt untam meg és nekiálltam egyik napról a másikra... 92-95 a cél...
az idő pedig majd megmondja, hogy valóban leszek-e natty medveember, vagy maradok medveállatka...
-
K1LLMy53Lf
őstag
válasz
Vitee
üzenetére
+1 a yazio-ra. Én első 2 hétben ingyenes verziót toltam, folyamatosan dobálta a -75%os éves ajánlatot, meg néha a -85%ot. Miután megszoktam végül megvettem. 4500huf 1 évre nekem bőven jó. Alapvetően amúgy a dine4fit jobb lett volna, de ott már nem lehet vonalkód nélkül terméket felvinni és manuálisan sem lehet megadni a vonalkódot, csak beolvasni (ezen felqrtam magam és töröltem... 😅)
Ami viszont a yazioból hiányzik: több napra másolás egyszerre. Unalams mindig másolgatni pl a fehérjéket, mivel nekem fix a napi 3... Dine4fitben kijelöltem a másolandó tételt és lemásolta a kijelölt időszakra (akár egy hónapra egyszerre)
Ill ott több étkezést is lehet használni, yazioban csak 4 van fixen (így én tízórait a reggelihez, az uzsonnát pedig az ebédhez írom)@tisn: mi rakott cuccokat szoktunk csinálni, semmi gáz nincs vele. Nyers cuccok súlya+végső súly. Erre van szükség, semmi másra. De amúgy ha ez macera, akkor ai kiszámolja neked makrot 100g-re ugyanezen adatok alapján és azt egy házi készítésű cucckent felviszed és kész is.
Az viszont tény, hogy mindent is grammra mérni kell. Nekem ott van kéznél mindig a 0.01g pontos mérlegem. Reggelinél mérem a kenyeret, 0ázás, megkenem, lemérem, 0ázás, szalámi rá, mérés, 0ázás, sajt mérés (mert különben kevés lenne a zsír).
Ebédnél ugyanez a ketchup, mustár, olívaolaj, olívabogyó.
Lehet perverz dolog, de én mondhatni élvezem...
-
tisn
veterán
válasz
Vitee
üzenetére
normalisan sok ido.
pl. fozok valamit, akkor vagy valaki kesz recepturajat hasznalom, ami kurvara nem pontos, vagy szepen felviszem alkatreszenkent az eteleket.(mert pl. ha fasirtot csinalok az is szinhusbol van (comb) nagyon keves ch-t rakok bele, ezert inkabb husgomboc jellegu, stb...)
es azert az macera.
plusz ha igy fozok mindent!!!! merni kell, az is plusz melo.
a metabolikus adaptacio miatt soxor par szaz kcal dont arrol, hogy fogysz vagy stagnalsz hetekig!!! tehat minden merni kell, grammra, es osszetevoket pontosan felirni.
mese az, hogy 4-5 perc.
-
Dorian
félisten
-
cOxeR
Ármester
válasz
Vitee
üzenetére
Nem vagyok különösebben sértődős, akkor nem tennék be képet, hogy nehogy rossz kritikát kapjak.
Munkámra az vagyok az bőven elég
Terembe nem jártam, de azért ha meg kellett pakolni egy 4m3-es konténert amit este 6-kor letettek azt reggelre púposra pakoltam. Inkább a sok ülés meg esti nassolás ami betett, meg hogy nem rendszeres a mozgás, hanem szezonális, ezért kezdtem el.Más:
Ki mennyi tanulságos videót néz ebben a témában? Egyre többet pörög ugye ez nálam is - nyomja az algoritmus, jön mindenféle, pl Konstantin, meg most épp egy csúcsbicepszű testépítő az edzestervével, nő meg rengeteg külföldi is betéved. Igazából sok hasznos ingó van bennük de elveszni se nagyon szeretnék.
Szóval ki, kit követ és figyel rendszeresen mert jó a tartalom? -
m3ss
veterán
válasz
Vitee
üzenetére
tolodzkodasra irtam, hogy par alkalom utan latni. de amugy ja, combfeszitot is irtam, hogy mennyivel jobban fejlodik tole a kulso fej, meg az ulo combhajlito vs rdl kapcsan is. ezek azert nem 2-3 alkalom voltak, de nem sokkal tobb. izommemoria+alacsony testzsir+relative jo genetika. ja relative konnyen epitek fel is meg le is izmot

amugy ha szalkas vagy, akkor sokkal konnyebben latod is ezeket a valtozasokat, mert nincs fedve az izom. ha van rajta egy zsirreteg nehezebb detektalni a valtozast.#199387 kiskaloz irtam mar sok dolgot, de nem ugy tunik, hogy erdekelne.
tudomany szerint 10-20 sorozat / izomcsoport, minel jobban elosztva az idealis. 3 napra bontod a 15 sorozat hatedzesedet az jobb, mintha 1 nap csinalnad. 1-2 rir. 5/6-30 rep range ha jol emlekszem. de ha nem vagy idos, nem hatraltat serules, derekfajas etc, lehet tolni neki akkor maradj a 6-9 kornyeken sztem felsotestre. pl huzodzkodni biztosan nem erdemes magas tartomanyban. konnyen lehet, hogy nem a celizom fog elfaradni eloszor. amugy megnezel 3-4 house of hypertrophy videot ott latod, hogy milyen tanulmanyok miatt ez az idealis es hogy miert, mennyire..ugyanigy lathatsz gyakorlatvalastasra vonatkozo tanacsokat is minden testreszre, nem anekdotazasok, hanem tudomanyosan, meresekkel alatamasztva.
irtam tricepszre milyen gyakorlatok lesznek jobbak, mint amit csinalsz. mellre sem optimalis amit csinalsz. sem a flat bench sem a keret. egyeb gyakorlatvalasztas egesz jo.
spliteknel is ezek miatt, az upper,upper,lower > ppl. de fullbody, upper, fullbody > ppl is igaz. -
Dorian
félisten
válasz
Vitee
üzenetére
Igen állítólag a pendulum a legjobb, sajnos nálunk nincs. De mindegy ha nem tudok felállni vele ki szoktam mászni alóla
Pedig azt ilyen félig a pad élének támaszkodva a hátaddal nem lehet normális súllyal csinálni. Szét is baszná a hátam az a 220 kiló amit géppel emelgetek
-
válasz
Vitee
üzenetére
Hozzánk is most jött egy új fekvetárogató, ha nem felejtem el majd fotózok róla, én speciel nem teszteltem. Fekvenyomóból már többször is írtam, nekem a vállam miatt nagyon bejön, mert egyáltalán nem nyírja. Ha rúddal csinálom, akkor vállam rotty, a kézisúlynál meg a felvételt nem szeretem.
-
K1LLMy53Lf
őstag
válasz
Vitee
üzenetére
igen, az ego lifting mindig vicces, én is szoktam látni teremben néha (és a legviccesebbeket le is írom itt
). ugyanakkor nem mondom azt, h pl szintentartáshoz nincs haszna. lehet jó/elegendő a half/quad-rep. nem értek hozzá, nem vagyok olyan szinten (és nagy eséllyel még sok ideig nem is leszek), hogy ennek utána kellett volna néznem. De szigorúan olyan half/quad-repre gondolok, ami kontrollált minden fázisában... nem amikor rágatják/dobálják a súlyt.@tisn: én alapvetően hangosan veszem a levegőt (fújtatok) gyakorlat végzése közben és nagyon ritkán van, hogy kijön egy kis üvöltés is... én nem tartom gáznak és szokott segíteni

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de az sajnos ott még nem csak a megnyúlt bőr volt, has vhol Coxernél keződik

par honap alatt megvan, kreatinnal annyi se.

), de ezt nem vállalnám be a helyedben. Esetleg statikust megkérdeznék, de ilyen vékony fal nem arra van, hogy oldal irányú nyomást kibírjon. Meg ha beton lenne ez is (sok panelban ilyen vékony fal is az), akkor mernék próbálkozni max
vape-ezik bent a teremben?