Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, tricepsz volt ma, adta, 49p.
-
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
-
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Creapure = a BioTech USA kreatinnál láttam olyat, ez ennyire rendben van?
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Igen, benne fog maradni az erősebb oldalon valamennyi. Egészen addig amíg felhozod a gyengébbet is azonos szintre, onnantól mehet fullra mindkettő.
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Legjobb befektetés
-
1. Hol írt olyat itt, hogy senki ne nyújtson? Olvasd el még egyszer, túlreagáltad szerintem.
2. Fogadatlan prókátor jelentése megvan?
-
válasz
marked one94
üzenetére
Gratulálok!
(videó privát, pedig érdekel
) -
Kesztyű: megszoktam, magnéziumot még a folyékonyat sem szeretem, marad ez - ráadásul férfiasan is néz ki, a teremben lévő egy zibu (már akiről biztosan tudom) pl. nem használ ilyet
Pulzus: számomra pl. fontos infó, hogy megközelítettem-e egy lightosabb kardió legalját, vagy csak a pihengettem a teremben. -
Jó volt a mai lábedzés, adta (57p, 111bpm átlag)
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Jó kis gyakorlat az áthúzás, habár most nem csinálom, de régebben helye volt az edzéstervemben.
-
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Eléggé sok ismerősöm fogyott le sikeresen számolgatás nélkül, lehet szólok nekik hogy K1LLMy53Lf üzeni a PH-ról, hogy veszélyes amit művelnek
-
válasz
CriticalHit
üzenetére
Miért kell minden válaszra egyből személyeskedéssel reagálnod

-
válasz
CriticalHit
üzenetére
Egyikre sincs valami jó kis YT videód most?
-
-
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
A fej felettit szoktam felváltva a test előttivel, hasonló bemelegítő+munkaszett eloszlásban.
-
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Tricepsznél a csigás letolásnál csak a kétkezest tudom rendesen, szabályosan csinálni, ezért annál maradtam - valahogy az egykezeshez béna vagyok

-
Hát + tricepsz volt ma, adta - a gyakorlatokon kicsit változtattam, jó érzés volt másféle terhelést adni a hátizomnak.
-
válasz
aelod
üzenetére
"Éppen ezért azon sorozatok halmozása ahol már kevesebb a munkára fogható izomrostok összessége teljesen felesleges:
- drop set
- intenzitá fokozók
- back off settek
- bi/tri vagy óriás sorozatok"
- Úgy tűnik ez tévedés, megmutattam ezt a hsz-t pár NB1-ben dolgozó erőnléti edzőnek (pont ilyen terembe járok, ez puszta véletlen, főleg az amerikai focis edzőknek emelkedett erre a szemöldökük), mindegyikük TF-et (illetve jogutódját végzett), szerintük ez nem annyira állja meg a helyét (óvatosan fogalmaztam, permban nem a barátom). -
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Csukló 17cm, bicepsz 40cm - akkor közel kimaxoltam a naturált, ennyi volt.
-
-
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Ebben a Frankensteinben azért van pár adag szuri, borzalom ahogy kinéz.
-
-
válasz
thomasvold
üzenetére
Semmi gond nincs, ha holnapra nem marad belőle

-
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
"nem lennék jó ügyfél, mert ahhoz túlságosan kukacoskodó vagyok" - ezt most miért mondod, nem is vagyol ilyen, ugye?
-
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Ilyen lelkiismeretlen, trehány edző itt szerencsére nincs, szakmailag többé-kevésbé mindegyik rendben van.
-
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Személyes kedvencem a sokat beszélő inkább lelki társ mint személyi edző, sajnos van rá kereslet a teremben.
-
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Ne haragudj, de honnan jött ez a baromság? Ez egy durva tévhit. 100 gramm görögdinnyében mindössze 30 kcal van, a sárgadinnyében pedig kb. 34-36 kcal. Ami azért elég baráti, főleg ha figyelembe vesszük, hogy nagy részük víz. Konkrétan a dinnye 90–92%-a víz, tehát ha ezt eszed, inkább hidratálsz, mint bűnözöl. Ha nem tolod be egyedül a fél dinnyét egy ültő helyedben, akkor bőven belefér a nyári étrendedbe is.
Nem csak cukorból áll - A görögdinnye például tartalmaz A-, B6- és C-vitamint, likopint (ami egy szuper antioxidáns, a paradicsomban is ez van), és egy kis káliumot is, ami a nyári melegben különösen jól jön az elektrolit-egyensúly miatt.
forrás -
válasz
sherlock82
üzenetére
Elmentek egy Dechatlonban, ott szokott lenni több méret is, és kipróbáljátok mi lenne alkalmas következőnek, szerintem.
Mi innen a fotelből honnan tudnánk bármit is a feleséged testfelépítéséről, edzéstervéről, céljairól, stb. Nem kötekedésből mondom, ne érts félre
-
Pihenős kérdés: ki milyen intervallumban tart és mennyi pihenőt, ha épp tart?
Én eddig két havonta egy hetet hagytam ki, nekem bevált és jól esik, mindig nagyobb energiával vetem be magam az edzésben utána. Érdekelnének mások tapasztalatai is

-
válasz
CriticalHit
üzenetére
Akkor Zool1981-nek már annyi, kár érte . . .
-
Veszélyesek lehetnek ezek a foteldiagnosztizálások, még a végén valaki komolyan veszi őket . . .
-
válasz
CriticalHit
üzenetére
Szerkesztő automatikusan beteszi az off topik-ot ha az utolsó hsz off volt.
-
Tegnapi edzést nagyon eltaláltam - semmi izomláz, de egész nap éreztem hogy tegnap lábnap volt
-
válasz
Dorian
üzenetére
Azt senki nem állította hogy ezen múlik, ez csak egy kis plusz. Viszont igazoltan jó az élettani hatása, sétáljon hát mind akinek belefér
A Te testzsíroddal meg nem ér példálózni, ilyen szempontból megütötted a genetikai lottó ötöst (holnap Apák napja, akár meg is köszönheted
) -
Pro tipp: ne lábnap utáni nap toljatok le 16Km erősen emelkedős erdei túrát
-
válasz
CriticalHit
üzenetére
Amiről tudjuk hogy azonnali és gyötrelmes halált okoz
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +keményfedeles hátizsák +extrák
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nyers májat egyébként eszel még?

" azt jelenti szerinted hogy "en nem nyujtok, akkor masnak miert kellene?".

illetve faszsag jellegu celokat jelolnek ki." - gondolom kiadtál most magadból némi stresszt a b@szogatásommal, gratulálok