- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dorian #197466 üzenetére
Azt senki nem állította hogy ezen múlik, ez csak egy kis plusz. Viszont igazoltan jó az élettani hatása, sétáljon hát mind akinek belefér
A Te testzsíroddal meg nem ér példálózni, ilyen szempontból megütötted a genetikai lottó ötöst (holnap Apák napja, akár meg is köszönheted)
-
Pro tipp: ne lábnap utáni nap toljatok le 16Km erősen emelkedős erdei túrát
-
válasz
CriticalHit #197375 üzenetére
Amiről tudjuk hogy azonnali és gyötrelmes halált okoz
-
Jól adta ma a lábnap (45 perc, 110/134 bpm)
Egy életbölcsesség: sose egyetek erősen chilis rántottát lábnap előtt, de sose - alig értem ki a budira -
válasz
K1LLMy53Lf #197081 üzenetére
Az szép, én még csak itt tartok: 105Kg 2 rep
-
válasz
basaharc502 #196981 üzenetére
zsugorinfláció
-
válasz
K1LLMy53Lf #196917 üzenetére
Köszi az ötletet, erre a harangozásra rápróbálok jövő héten
-
válasz
Peaceliker #196910 üzenetére
Szintén, ezért nem is érzem szükségét hogy a merevlábason kívül mást is végezzek a hát alsó szakaszára.
-
Mell+bicepsz volt ma, jól adta - egy órája itthon vagyok de még mindig érzem erősen
-
Mell-bicepsz volt ma, adta nagyon - kerek 60perc, 111bpm átlag, 144bpm max.
-
válasz
CriticalHit #196341 üzenetére
Csöcsök! Csöcsök mindenhol!
-
-
válasz
Tyler Durden #195585 üzenetére
+ Dorian: köszi a válaszokat
-
Kreatin monohidrát: mi a vélekedés, lehet szedni folyamatosan, vagy érdemes szüneteltetni (mondjuk 2 hónap szedés után 1 hónap szünet) ? Nem találtam egyértelmű megerősítést se cáfolatot egyikre sem.
-
válasz
Dorian #195526 üzenetére
Te csinálod jól, nyugi. Sose értettem ezt a kapkodós gyakorlat végrehajtást, ráadásul szűk mozgástartományban
Ráadásul több már gyakorlatnál is megfigyelhető, tegnap pl. mázsával fekvenyomott a csóka - mellizom felett kb. egy tenyérnyire engedte csak le, azt is kapkodva.
-
Lábfétis napot tartunk?
-
válasz
K1LLMy53Lf #195368 üzenetére
Csak ennyi lenne? Hogy ezt eddig miért nem mondtátok tisn-nek
-
Tegnapi láb jó volt, adta nagyon - 42p 111/131bpm átlag/max pulzus.
-
Vasárnapi lábedzés, adta - érzem a lábam, de nincs izomláz:
-
Mell+váll mára jött ki, kissé nehezen áll vissza az eredeti ritmus, de jó volt, adta:
Ma reggeli mázsálás után kiderült hogy csak másfél kiló bejgli épült be, január végére már hire-hamva sem lesz.
-
válasz
Peaceliker #193516 üzenetére
Igen, ez is lehetséges hogy elérik a cél ér odébbállnak - csak mi szívunk utána a teremben. Mondjuk ők lehet hogy már izmosak addigra
-
válasz
K1LLMy53Lf #193415 üzenetére
Sokan. Az újévi fogadalmasok nálunk hosszú évek tapasztalata alapján lassú lemorzsolódás után kb. áprilisra fogynak el végleg.
-
válasz
scdlsc #193267 üzenetére
A sétához gratula, én egy ideje szoktam rá a minimum napi 10000 lépésre, hát voltak problémák az elején amíg be nem ált a rendszer
"Egy 5 tojásos rántotta" - majd nézz utána egy tojás mennyiből mit tartalmaz, lefekvés előtt kérdéses a haszna. Ámbár lehet hogy épp tömegelsz -
-
válasz
Peaceliker #193144 üzenetére
Súlytárcsa fogás mell elött keresztbe tett kézzel, amit szoktam látni a teremben.
-
Láb, adta magát - kardióra sincs igény ilyenkor
-
válasz
Peaceliker #193099 üzenetére
+1 aelod ötletére - nálunk van erre a dedikált ferde pad amire mellkassal felfeküdhetsz, talpadat is megtartja.
-
válasz
Dorian #193081 üzenetére
Vesd össze
#185719 Dorian
Ha nem szükséges a tevékenységedhez az a mennyiségű izom ami rajtad van, akkor az bizony holtsúly. Hozzá teszem, nincs ezzel semmi baj, ha vki egyszerűen csak nagy izmokat akar, csak ne akarjuk már bemagyarázni, hogy az milyen hasznos. Pl. MMA-sokon, akik aztán tényleg az egész testüket használják, nem szoktam óriási mellizmokat látni.
#185716 Dorian
Sztem a tipikus példa erre a testépítők szükségesnél brutálisan nagyobbra növesztett mellizma. Az pusztán azért akkora, h nagy legyen, és az bizony gyakorlatilag fölös súly.Egyébként grats, jó az edződ
-
Jó volt a mai hát-tricepsz, adta. Óra szerint (Watch 6) 50perc, 111bpm átlag, 390kcal.
-
válasz
Peaceliker #192587 üzenetére
Egészen pompás skill a veled született autocorrect, sok hülyesgétől megkímél az életben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest