Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz pocokxx #116020 üzenetére
A lenti szakasz lehet gyorsabb de ne legyen túl gyors a fenti legyen megállított pl 2 másodpercig .
A pulzusra visszatérve ki lehet küszöbölni mi a hatásos ...azonos folyadékbevitel , azonos táplálkozás-t csináld egy hétig magas pulzussal, és csináld egy hétig a max 135 140 pulzussal...állj rá a mérlegre és meglátod mi a hatásosabb.
De olyat is halottam hogy az lenne a legjobb ha szakaszosan csinálod és ez egy 40 perces kardió felérhet egy fél maraton kalória égetésével. Következő: 6 perc 135 ös pulzus 2 perc magas intenzitás pl 170 es pulzus utána megint 135 -6 percig 170 -2 percig és így váltogatod ameddig el nem éred a 40 percet.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
kolosanyi
veterán
Maratoni, közel 3 órás váll-láb edzést toltunk nagy volumennel. Többet ilyet nem csinálok.
-
kolosanyi
veterán
válasz GoTReX #116056 üzenetére
Ez a harmadik ilyen edzésem, de ez volt a legjobb eddig. 5 gyakorlatból állt egy sorozat, mindegyik 20-20 ismétléssel. Itt ugye meg kell találni azokat a súlyokat, amikkel mindegyik gyakorlat nehéz lesz, de még éppen meg tudod csinálni a 20 ismétlést. Annak sincs értelme, ha a második gyakorlatnál kipurcan a lábad, meg annak se, ha röhögve végigcsinálod. Viszont ez így brutális volt, ennyire még sose durrant be a lábam.
-
pityaa23
senior tag
-
-
kolosanyi
veterán
válasz pityaa23 #116058 üzenetére
Az alapelv a következő: kis súly, gyakorlatok között nulla pihenő, végig koncentrált kivitelezés, magasabb ismétlésszámok. Combfeszítő gépen kezdtem 20 ismétléssel (65 kg, de ugye ez gépen nem mond semmit), sétálós kitörés a terem másik végében lévő vízszintes lábtoló gépig (2 db 15-ös kézi), 20 ismétlés lábtolón (150 kg, moderált súly), kitörés vissza az ülő hajlító gépig (80 kg*20 ismétlés), utána guggolásból felugrás súly nélkül 20 ismétlés, majd kitörés a vádli gépig (ez csak pár lépés), ahol szintén 20 ismétlés. Ez egy kör, ebből van négy.
Fontos a súlyválasztás. A túl kis súly nem jó, mert semmit nem fogsz érezni belőle, nagy súllyal meg nem tudod végig csinálni. Ki kell tapasztalni, hogy hogy tudod így végigpörgetni.
(#116060) GoTReX
Sajnos nekem nem bírja a derekam. A 200-as guggolás után két hétig szenvedtem.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Másfél óra múlva nősül a bátyám. Ma azt hiszem csalónap lesz.
-
do3om
addikt
válasz Angel2014 #115932 üzenetére
Nem rossz.
Azért nekem is odabasz igaz kisebb de jól látszik mennyire jó irányba halad.Szerk: a kép nagyítható ha az erezettségre kíváncsi valaki csak kattintson rá.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Cranium
tag
Sziasztok, lógó bőr ellen valami megoldást tudtok, vagy enyhítést plasztikázáson kívül? Anno hirtelen fogytam, és most hiába szálkásítok, olyan hatást kelt a bőr, mintha még mindig dagadt lennék.
-
aleister
veterán
válasz Cranium #116065 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyit adtál le, de valóban van sajnos egy határ, ahol már a bőr rugalmassága kevés ehhez. Nem tudok róla, hogy lenne más megoldás a plasztikai műtéten kívül. Esetleg izmosodj bele a bőrödbe.
(#116063) do3om
Ez mi? Pixelháború?Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
headhunter
addikt
Mennyi idő alatt gyógyul meg egy "hasonlóan kinéző" sérülés?
Hétfőn esőben megcsúsztam a járdán és spárga közeli állapotba "sikerült kerülnöm.
Bal comb meghúzódhatott (Szakadásnál nem igen tudtam volna talpa állni), ma vettem észre hasonló elszíneződést, mint a képen kétfejű combizomnál.
Az egész beton "puha" lett. (kemény)
[ Szerkesztve ]
-
do3om
addikt
válasz aelod #116068 üzenetére
Ne szólj bele épp megosztottam Angel2014-el formámat.
[link]
Ha erősen koncentrálsz és a távolba nézel mint a 3d-s képeknél láthatod a kidolgozott 52-es kart.Szerk.: ez az eljárás alkalmazandó az én képemnél is.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
rwin5
őstag
Ha nem tudok edzeni kb másfél hétig akkor a monohidrátot abba kell hagyni alatta?
(#116072) do3om: nagyobbnak tippeltem, de ha betöltöd angel életkorát meglesz az 60-as is
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
na kiszivárgott a kép amivel Angel indul Vida versenyén
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
T_Stark
őstag
Tudtok most valahol valami jóféle akciós fehérjét? Lassan kifogyok.
-
bigmasterg
addikt
-
Angel2014
addikt
válasz do3om #116072 üzenetére
Senki nem mondta ,hogy kidolgozott ,de csak neked csak most megmutatom, és azt is 100 kiló fogyás után hogy húzom ki a bőrt 10 centire ami soha az életben nem fog vissza menni a testemen...Csak neked csak most!
-
Angel2014
addikt
válasz bigmasterg #116079 üzenetére
-
bigmasterg
addikt
válasz bigmasterg #116077 üzenetére
Véletlenül botlottam ebbe a képbe, de témába vág.
-
kolosanyi
veterán
Beb@xtam és betegre zabáltam magam.
-
do3om
addikt
válasz Angel2014 #116078 üzenetére
A kidolgozottságot a remek kép miatt írtam amit beraktál. Annyi értelme volt mint az enyémnek. (valaki még komolyan is vette )
Na ezek a képek már egy fokkal jobbak, meg Te is. Remélem nem az edzés miatt tömegéltél innen a mostani szintre. Hanem csak a feljött az idővel.
mármint ezek a képek[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
vótam atta. Qrvára bedurrantam.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
Nem voltam. Itthon vótam, 60perc tekerés, atta. Kienném a hűtőt és a szomszédokét is most kb...
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Shingen
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
Állásajánlatok