Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz Csak1valaki #115799 üzenetére
Elhiszek én mindent.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
userxy
őstag
Azért csak halkan jegyzem meg, hogy 170 magasan és 64 kilóval is lehet villantani egy nem szégyelni való formát.
(#115806) Alpachino Igen azon.
Azért is kár lovagolni a számokon. Képet kell felrakni aztán ennyi az egész. Kép nélkül nincs értelme ebben a topicban, bárkit kritizálni és észt osztani
[ Szerkesztve ]
-
-
userxy
őstag
válasz Csak1valaki #115807 üzenetére
Azért ha van reális önképe az embernek és némi hozzá értése akkor rájön, hogy 170/64 akkor nevezhető valaminek ha kb 8-10% tzs-vel párosul
5 percig szerkeszteni tudod a hsz-d. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz Csak1valaki #115808 üzenetére
Ha láttad a filmet, akkor ott minden elmond Frank Slade ezredes, a katonaságról mondta ezt ahol Ő szolgált
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Csak1valaki
csendes tag
válasz userxy #115809 üzenetére
Igen, de vannak akik az izmosságot másképpen értelmezik. Én inkább maradnék sovány, kevés izommal), mint 20 tzs% feletti izmos.
(#115809) userxy nincs mit. Néha elkerüli a figyelmem. Szoknom kell még, nem irkáltam ezidáig a fórumba.
(#115812) Alpachino: ha meglesz, okvetlenül beteszek egy képet.
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz Csak1valaki #115811 üzenetére
Ezért jó az arany középút...pl. egy 15% TZS és izmos ?
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Ijk
nagyúr
Magam részéről izmos + alacsony testzsír (15% alatt) híve vagyok.
Dagadtak és girhesek céljaival itt nem igazán foglalkozunk. Mondjuk ha már gyúrós topik akkor inkább dagadtak ha van alatta izomtömeg is.
Szálkássághoz elég ha eljársz futni meg nem zabálsz minden szart össze./人◕ ‿‿ ◕人\
-
kolosanyi
veterán
Semmi gond nincs ezzel. Tegnap például 60 kilóval csináltam csalós bicepszet lassú negatívokkal. Még picit erősödik a karom és tudok annyival bicepszezni, amennyit nyomsz.
(#115814) God Vazzeg
Lehet nagy súlyt használni, de nekünk sérült lumbális gerinccel kerülni kell az olyan gyakorlatokat, ahol nagy terhelés éri ezt a gerincszakaszt. Teszem hozzá, hogy sajnos. Azért az egónak jót tesz ha 200 kilós felhúzás szériákat csinál az ember.[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #115767 üzenetére
Te tudod mit mutattál meg idáig na megmutatom ....diétával állításod szerint ahol fogynak az emberek ....de rajtad a bal oldali képen semmi izom nincs főleg a hasadon....de teeee diétával ezt a formát hozod most...itt valami nagyon nem stimmel..nézd a kart a vállat stb....te ezt el tudod hinteni itt hogy azért tűnik nagynak mert diétázol de velem nem ...te kis táplálkozási szakértő.
Wood : (#115763) ja sok kis nyominger. 70 kilósan 43-as karokkal.. Nevetséges.
...nem azt mondtam nyomingerek hanem arra akartam kitérni hogy a vastagításnak is ugyanolyan nagy szerepe van a testépítésében mint a diétának és egy testépítő tanuljon meg vastagítani amit egy versenyre vagy strandfazonra le tud pucolni..
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
aelod
veterán
válasz Angel2014 #115817 üzenetére
Az lehet, hogy nincs rajtam izom, de legalább 50 kilónyi zsír sem
Az véletlenül se zavarjon, hogy a két kép között egy év eltelt. A bal oldali kép még a scitec megateszt 2. hónapjában készült azaz egy éve. 1) akkor nem edzettem hasra, nem végeztem aerob munkát 2) azóta eltelt egy évben lényegesen más edzést követek már.
De komolyan nem értelek. Most ezzel mit akartál mondani? Vagy mit akartál ezzel bizonyítani? Azt, hogy az ember kitartással és normális étrenddel kemény munkával eredményt tud elérni? Amiben te kételkedsz mert képtelen vagy erre és szerinted csak kokszal lehet egy ilyen formát összehozni? Ez szerintem csak a te kishitűségedet és szűk látókörödet bizonyítja.(#115818) Woodslave
Ő még vastagít
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Angel2014
addikt
Vida indított egy versenyt pénzdíjas....előtte és utána amatőröknek....nézzétek a kövér embereket milyen formákat hoztak nála...az én alapom szerintem igen csak eltér ezektől az emberektől...és véleményem igen is az fogok tudni ilyen testet csinálni én is.
Aelod A Töködön van 50 kiló felesleg és a sok beteg emberen aki elképzeli...fogytam 100 kiló felett és egyszer 47 kilót a bőr megnyúlt és azt a látszatot kelti mintha kövér lennék ...valóban van de nem ötven kiló ahogy te és ti elképzelitek...ha megfognád a karom vagy a combom vag a hasam stb...nem sok zsírt tudnál megfogni...inkább a bőrt...és a bőr közé szorult zsírt amit csak masszirozással vagy szétroncsolással lehetne eltávolítani.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
kolosanyi
veterán
válasz Woodslave #115818 üzenetére
Láttál már 70kg-s emberen 43-as kart? Kb. Lénárd Lajos versenyforma
Aki naturál.
(#115823) aleister
Jut eszembe: Takarítással akár több kalóriát is elégethetsz, mint egy maratonnal[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Angel2014 #115820 üzenetére
qrva jó vagy. indulhatnál egy saját meg egy Lóci képpel
amúgy az első ok.. a másodikkal vagy téged vezettek meg vagy te akarsz minket, vagy ez az angol tréner valóban indult akkor bocs...
én nem tudlak mire vélni komolyan
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
kolosanyi
veterán
Inkább linkelek egy nyilvánvaló, de érdekes tanulmányt, bár tudom, hogy ilyen flame war közben úgyis lex@rja mindenki.
Accentuated eccentric training is where the eccentric phase uses a heavier load than the concentric phase.
This can be accomplished in a couple of different ways. These days, one of the most common ways is to use a flywheel device (as used in this study). However, accentuated eccentrics can also be performed by using weight releasers on a barbell, so that the lowering phase is made heavier than the lifting phase.
Either way, accentuated eccentric training provides a larger stimulus to the muscle to increase in size, and this is probably one of the main reasons why it also tends to produce greater increases in strength
-
aleister
veterán
válasz Woodslave #115834 üzenetére
Cangázni szoktam. És igen. Fülig ér a szám amikor kint csapatok a madárfüttyös erdőben.
Egyébként gratula az átalakulásodhoz! Az én szavazatom a tiéd.
(#115824) kolosanyi
Remélem ez a cikk sosem kerül a barátnőm elé![ Szerkesztve ]
-
Csak1valaki
csendes tag
válasz Angel2014 #115820 üzenetére
Kedves Angel2014!
"A Töködön van 50 kiló felesleg és a sok beteg emberen aki elképzeli...fogytam 100 kiló felett és egyszer 47 kilót a bőr megnyúlt és azt a látszatot kelti mintha kövér lennék ...valóban van de nem ötven kiló ahogy te és ti elképzelitek...ha megfognád a karom vagy a combom vag a hasam stb...nem sok zsírt tudnál megfogni...inkább a bőrt...és a bőr közé szorult zsírt amit csak masszirozással vagy szétroncsolással lehetne eltávolítani."<--Te szent Grál. Ez az eddigi megnyilvánulásaidnak a teteje. A Te hasadon hájréteg tömkelege van, nem bőr. Az inkább a pofidon(hogy ne írjak már otrombát) van, hogy ilyeneket ide beírsz. Sírni támad kedvem, de előtte már kiröhögtem magam, sajnos nem fog menni. Szétroncsolás, masszírozás...simogatás, ránézés, rágondolás...mi lesz a következő? Hagyd el a topicot, mert azt hittem ennél mélyebbre nem tudod ásni magad, de Kína még messze van. 50 éves férfi ekkora zagyvaságot összehordani?
Tudod mit? Vékony vagy és szálkás, csak ne írj már ennél több hülyeséget ide.
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz kolosanyi #115843 üzenetére
az lehet. Akkor se mondhatod, hogy a testépítésben az aerob edzés a kedvenced, amikor az erdőben bringázol. Mint ahogy a bringás vagy futós topicban sem mondhatod hogy a biciklizésben vagy futásban a kedvencem amikor súlyzós edzést végzek.
nincs semmi probléma az erdőben biciklizéssel nem ezt mondom. De ha nem akkor nem. Többet nem magyarázom
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aleister
veterán
válasz Woodslave #115839 üzenetére
Az aerob edzés nem a testépítés része? Ez igazából megközelítés kérdése. Pl a kardió szvsz simán belefér.
Nyilván poénként kell kezelni. Kb mintha azt mondtam volna, hogy a testépítésben a kedvenc részem a pihenőnap."mert a testépítésben az aerob a reggeli éhgyomros emelkedőn gyaloglás futópadon"
Szerintem meg minden mozgásféle, ami az aerob tartományban történik, ezáltal zsírt éget el nagyobb részben, az a része.
De ezen nem veszünk össze.(#115840) kolosanyi
Jah, csak félő, hogy az én hátamon fog csattani az ostor.[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #115842 üzenetére
mert a testépítésben az aerob a reggeli éhgyomros emelkedőn gyaloglás futópadon
Én nem preferálom az éhgyomros cardiot...másnak sem szoktam ajánlani.
Szerintem meg minden mozgásféle, ami az aerob tartományban történik, ezáltal zsírt éget el nagyobb részben, az a része.
Zsírt valójában nagyon későn kezd el égetni a szervezet, mivel az a "legértékesebb" számára. Inkább mindig a könnyebben és gyorsabban fellelhető "üzemanyagot" égeti el. ATP, CP, izom glikogén.
testépítésben a kedvenc részem a pihenőnap.
Erről a vonós négyes c. előadás jut eszembe, amikor a mivel kezdenek kérdésre a Kern ránéz a kottára és mondja, hogy szünet van ideírva úgyhogy azzal xD
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aleister
veterán
válasz aelod #115848 üzenetére
Igen, ez evidens.
Jó, hogy szóba került a dolog, mert kíváncsi vagyok a véleményedre. Amikor mászókázom szabadtéren, akkor úgy szoktam mérni a pihenőidőt, hogy elsétálok a pálya szélére és vissza. Így egységesebb a pulzus, mert nem ülök/állok egy helyben. Ez kb 1-1:15 perc. 6*4 sorozattal számolva kb fél óra gyaloglás.
Ez pl aerob? Mert külön, kiragadva fél óra gyaloglás az.az. De vajon a szervezet, hogy gondolkozik ilyen esetben?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs