Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7442) DBAtti válasza Alg (#7441) üzenetére


DBAtti
aktív tag

Köszönöm!

A multinav-ot szoktam én is élénken nézegetni, és még közel is lakom... csak valahogy még nem evett el oda a fene. Itt a Lehel-tér környéke eléggé gazdag cipőboltokban :) (Nyúl, Spuri, Multinav, Mountex, Intersport (DunaPl), Players Room(ok)).+ Annyira a Saucony márkabolt sincs messze.... -> de XD

A bajom az, hogy elkanászodtam a gélbetéttel, most hogy újra volt pl. pár NIKE a lábamon, hát nem akarok többet, valahogy nem adja (Lunar és Pegazus, puhák, érzéketlenek(?)).
A másik nagyobb gond, hogy valami újat szeretnék, de még magam sem tudom igazán mit, csak hogy más legyen. Mindenképp megpróbálkoznék egy még közvetlenebb, kisebb belső támasztású cipővel, mint a mostani GT2000, amivel egyébként meg vagyok elégedve. Előtte GEL Phoenix volt (most 21k, szerintem az sem rossz egyébként). Nem tudom hol lenne a határ, amikor a lábam erősödik, és nem tönkremegy az új szerzeménnyel. Mondjuk rákívántam már a Vibram Fivefingers-re is, de ahhoz még sokat kell gyúrnom.

A bőrrel kapcsolatban azt ígérték, hogy lélegzik és szemmel láthatóan lyuggatott is, viszont ápolózni kell rendszeresen. Merevnek nem merev, azt éreztem, finom puha, simulós, ez kifejezetten tetszett. Az egész cipő bazi könnyű, nem tudom hogyan csinálták, csinálják, inkább a talpa tűnik faék egyszerűnek, egybe öntött önhordó kasztni. Ha jártok egy plázában, menjetek be ECCO-ba, és próbáljátok fel. Feles méretek nincsenek, nekem jó az utcai méretemben. Kísérletnek nem utolsó. Nekem egyébként nagyon tetszik a formaviláguk, futócipőt még nem találtam ilyen szépnek.
Eszembe jutott, hogy írjak valami szar autós hasonlatot, de inkább mégsem.

Az bátortalanít el, hogy hivatalosan ez racer, én meg hát nem érzem magam annak. De lehet ez egyben motiváció is a rendszeres intervalra... :U

[ Szerkesztve ]

"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.