Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7350) tomcica válasza gombi01 (#7348) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Olvastam a cikket,de jo az ilyen regi bajnokokrol olvasni,az en edzom is nagyon sokaig futott (sot meg a mai nap fut hetente 3x,na nem azert mert ne lenne kedve vagy valami,hanem mert meg mindig aktivan dolgozik,foldjei vannak es hatalmas gyumolcsose).

Amikor meg tejfolosszaju voltam (O pedig mar akkor 60-on tul) siman megcsinalta velunk a bemelegitest a palyan,sot a vasarnapi edzes is kozos volt,a lanyokkal tartotta az iramot,csak mi tudtunk elhuzni.
A labaval semmi baj nem lett,na 200ezert km-t azert nem futott le,de evtizedekig heti 80-100at azert igen,a szivevel es a vernyomasaval van baja,na nem mintha panaszodna igy 80fele is napi 8orat dolgozik,naponta erosito gyakorlatokat vegez (hasizom,comb,vall stb.)

Ezek az igazi harcosok,jo ha legalabb az arnyekukig elerunk valaha :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.