Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70022) ladybug válasza tisn (#70016) üzenetére


ladybug
őstag

Határozottan egyetértek veled. Idejét sem tudom, hogy mikor voltam megfázva.
Mondjuk pedagógus lévén sokszorosan ki vagyok téve mindennek, de beteg utoljára a Covid miatt voltam. Előtte pedig sok éve.
Az biztos, hogy amióta futok, bivalyerős az immunrendszerem.

Főzés: Pulled Pork ugyan nem kerül az asztalra, mert disznóhúst szinte csak szökőévenként eszünk, de Pulled Chickent csináltam többször is.
A szósz a következő: mustár, kevés ketchup, szójaszósz, sült csirke fűszerkeverék. Ebben pácolom pár órát a csirkemellet, majd megsütöm. A szószból teszek félre egy kicsit.
Amikor megsült a csirkemell, szétcafatolom villával, összekeverem a maradék szósszal, majd kicsit átpirítom serpenyőben. Utána különféle módon lehet enni - hamburgerbuciban, rizs vagy krumpli mellé vagy salátával.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.