Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5184) tomcica válasza Newboy911 (#5181) üzenetére


tomcica
Topikgazda

En azt javaslom h tarts szunetet,ha tobb napon keresztul is magas pulzussal ebredsz,eloszor 1-2 napot es nezd meg mit mutat,ha kell akkor aktiv pihenessel (napi 30-60perc konnyu mozgas osszesen) akar egy hetet,valami kikapcsolodo keresztedzest.

Nalam nyaron van augusztus es szeptember amikor drasztikusan lecsokkentem a heti kilometert es elkezdem a csucsformat kihegyezni,utana meg az oszi/teli alapozas elott van egy jo honapom (neha tobb ha meleg az osz) akkor is kevesebb megy mint a mostani tavaszi szakasz es mintegy hosszu levezetese az evnek.
A kovetkezo ev pedig altalaban okt vegen vagy novemberben indul ahogy az ido elromlik es elkezdem az oszi/teli hosszu alapozas ahol megint magas a heti kilometer.

Nekem 1 teljes nap piheno mindig eleg a feltoltodeshez,altalaban 3-4 hetente ha osszeszaladnak a dolgok akkor kiveszek egy napot (mindegy melyik edzes marad ki direkt NEM potolom csak megyek tovabb)

@Gombi: hat valoban alacsony a testzsir ezt elismerem :D

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.