Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4754) mate317


mate317
tag

ne értsetek félre, nem bomlasztani akarok, de biztos, hogy mindenkinek való a futás? ez a topic tele van azzal, hogy itt fáj ott fáj, tegnap is láttam a városban egy futót aki bicegve ment haza a félmaratonról. előző nap a futópályán pedig egy nőt, aki hiába nyomott le rengeteg kört elég jó tempóban, kartempó nélkül, rossz tartással futott, mint egy 80 éves papó. azt aláírom, hogy a keringést, a tüdőkapacitást mindenkinél javítja. de a margitsziget is tele van olyan futókkal, akik olyan mozgással haladnak, hogy az szerintem egyrészt nem lehet nekik élvezetes, másrészt többet árt, mint használ. az okot ott látom, hogy nagyon divatba jött a futás, így amíg régen egy embernek nem jött be, az keresett magának más sportot, és nem erőltette, már már a közösségi élmény, a divatos felszerelések maradásra bírják ugyanezeket az embereket.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.