Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#39005) BobaHWSW válasza FőDudu (#39002) üzenetére


BobaHWSW
újonc

Aprilis ota nem dolgoztam 8am-6pmen kivul es egyetlen egy hetveget se csinaltam.

Cserebe voltunk Ausztraliaban meg Deli szigeten 2*2 hetet meg sielni parszor hosszu hrtvegeket es 2 hetet Magyarorszagon. Nemtudom elmult ket ev elott mikor toltottunk ennyi idot mint most.

Amiota ujzelandon vagyok messze legkevesebbet dolgozok.

Ha fingod sincs a dolgokrol akkor nem bantasbol se ird. Bocs de kevesebb belevau kene plane amikor az infoid rohadtul elavultak. Az oraberem duplazodott, 3szorozodott a ledolgozott oraim mennyisege meg mondjuk 20-30%al kevesebb lett. Szerintem ez annyira nem rossz.

Ki az a topicban aki napi 9 oranal kevesebbet dolgozik folyamatosan?

Parom munkahelyen viszont kemeny tulorak voltak, O tolt napi 10-12 orakat es hetvegezett es vegul tobb idot toltott el munkahelyen mint otthon vagy velem. El is buktak projecteket majd most bedol a ceg.

Amit nem vettem eszre betudtam a stressznek valamint azt hittem, hogy javulnak a dolgok ha az eszetlen jogi hercehurcak eltunnek.

Plusz a munka mennyisegnek hol van koze ahhoz, hogy valakibe beleszeretsz amugyis?

Kulonbsen se az a bajom ossze jott massal. Az megesik, ilyen az elet. A baj az, hogy egeszen addig nem mondta meg amig biztosra nem ment es ugyveddel le nem ellenoriztette, hogy maradhat az orszagban.

Es amugyse en legyekar lebaszva mert a hatam mogott gerinctelen modon felrekurt az exem. Megismetlem. Nem az uj partner a bajom. Az, hogy iszonyat szamito es tudatos modon vegigtolatta az 5+ millio forintba kerulo residencyt, meg iden kifizettetett 4 millio forint hitelt a szuleinek, mar egyutt volt az uj pasijaval es lazan 5-8 millio forintot elutazgattunj es udultunk es ezt mind vegig engedte es elvezte.

Jah ez a hab a tortan, hogy nyilvan ketten toltuk egyszerre a lyukjat. Ezzel se volt problemaja.

Eddig nekem annyi jott le, hogy Novan kivul senki nem erti.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.