Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bujdy81
aktív tag
válasz Sipi- #143584 üzenetére
Nem jó cipőt vittetek!
Csipi után szabadon a cípőválasztási kisokos (100%-ban egyetértek vele):
- aszfalton futásra: aszfaltos futócipő,
- terepen futásra: aszfaltos futócipő,
- terepen túrázásra: aszfaltos futócipő,
- autó vezetés, séta a parkban, egyéb felhasználás: elhasznált, már nem csillapító aszfaltos futócipő!GTX, Gore-Tex, egyéb, vízhatlanságot jelző felirat messziről kerülendő!
A jó cipő szellős, a víz be is folyik rajta, meg ki is folyik! Mikor komámmal voltunk egy erősen harmatos terepen, akkor nagyon irígy voltam, mert én a GTX-ben mentem, ő meg a sima aszfaltosban. Eredmény: első bokáig érő, harmatos füves szakaszon mindkettőnk cipője beázott, de az enyém végig nedves maradt, neki kb. 1 km után már kiszáradt.
A kulcs a jó zokni! Abból viszont tudsz vinni három párat egy ilyen túrára, zsebben is elfér! Egyikben túrázol egyik nap, másik szárad, aztán csere. Utolsó reggel felveszed a harmadik párat, abban utazol haza, a másik két pár pedig megy egy zárható zacsiba!
Szerk.: a bokát nem a cipőnek kell fognia, hanem a lábnak, nem hiszem, hogy annyira sziklás terepen jártok, hogy kelljen a hegymászó cipő!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest