Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#129217) Jahno válasza Phülöp (#129200) üzenetére


Jahno
őstag

Lehet még az is jobb lett vón! Kicsit lemerültem. Felénél már gondolkoztam, hogy ezzel haver el lenne egyedül is én meg lelépek, elvégre 15 kilométernyire vagyok, kocsival is 20 perc, busz is létezik a világon, vonat is, mi baj lehet. Buszmegálló 1.5 kilométer, 2 átszállás, 1+ óra menetidő és még odahaza is valamennyi gyaloglás. És akkor nem a világ szélén vagyok.

Vasút vagy sokára megy és akkor többször kell átszállni meg falun belül még buszra, vagy 4 kilométer gyalog. Szóval maradtam és legalább reggeliztem sonkatekercset fantás sütivel :D
Útközben két hely közt jól jött volna egy kávé, azzal is csak kicsit mentem lukra. Meg a tájékozatlanságommal. Lehet megtaláltuk az ország egyetlen trafikját ahol nincs kávé, de mellette a pékségben akadt egy dobozos:

Ízesített izét vagy karamellásat már ittam ilyesmiből, polcon volt latte, kapucsínó, mindenféle is, gondoltam ez rendesen presszó lesz. Hát nyaff, szinte köptem kifelé. Doboz hátán apróbetűsnél már szerepelt a 75%nyi tej tartalom. Áááááááá. Ekkorát benézni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.